DiRT

همه ي بازي باز ها از جمله خودم تمام Re-Play هاي بازي رو با دقت مي بينند ...
چون اين بازي از نظر گرافيكي انقلابي در اين سبك محصوب ميشه ...
خدا كنه Codemaster از اين بازي ها زياد بده بيرون ;)

سلام
آقا اگه شما به این میگی انقلاب در گرافیک پس این بازی رو داشته باش:p
http://xboxyde.com/news_4485_en.html
واقعا علم چقدر پیشرفت کرده:laughing::laughing::laughing:

یه ایراد به فیزیک این بازی وارده!

شما اگه یه Replay از بازیتون رو نگاه کنید متوجه می شید که ( در قسمت هایی آسفالت ) انگار تایر های ماشینتون داره تو هوا می چرخه و کاملا آزاده! در قسمت هایی که احساس می کنی باید لاستیک رو زمین کشیده بشه و رد لاستیک بمونه و یک مقدار دوده به هوا بلند بشه ، لاستیک طوری لیز می خوره انگار که روی یخ لیز می خوره! البته من در هیچ جای بازی ندیدم که رد لاستیک رو جاده بمونه ( چه آسفالت و چه خاکی )!
بعد متوجه میشید که ماشین در همه پیچ ها به یک مقدار منحرف میشه و اصلا ربطی به این نداره که سرعت ماشین چقدره یا چقدر فرمون پیچیده شده! این حالت در Replay اون مرحله ای که باید با کامیون مسابقه رو بدی کاملا مشخصه و واقعا من رو اذیت می کنه!
در کل به فیزیک این بازی نمره بالایی تعلق نمی گیره!

یه ایراد به فیزیک این بازی وارده!

شما اگه یه Replay از بازیتون رو نگاه کنید متوجه می شید که ( در قسمت هایی آسفالت ) انگار تایر های ماشینتون داره تو هوا می چرخه و کاملا آزاده! در قسمت هایی که احساس می کنی باید لاستیک رو زمین کشیده بشه و رد لاستیک بمونه و یک مقدار دوده به هوا بلند بشه ، لاستیک طوری لیز می خوره انگار که روی یخ لیز می خوره! البته من در هیچ جای بازی ندیدم که رد لاستیک رو جاده بمونه ( چه آسفالت و چه خاکی )!
بعد متوجه میشید که ماشین در همه پیچ ها به یک مقدار منحرف میشه و اصلا ربطی به این نداره که سرعت ماشین چقدره یا چقدر فرمون پیچیده شده! این حالت در Replay اون مرحله ای که باید با کامیون مسابقه رو بدی کاملا مشخصه و واقعا من رو اذیت می کنه!
در کل به فیزیک این بازی نمره بالایی تعلق نمی گیره!

دقيقاً....همين موردی بود که اشکان جان روزه اول بهش اشاره کرده بود....و کاملاً هم مشهوده

خوب ما هم این بازی رو گرفتیم:cheesygri
چیزی که منو گرفت گرافیکش نبود! گیم پلی بازی بود که واقعا عالیه.صدا گذاری حرف نداره.افت فریم به ندرت پیش میاد اونم زمانی که 8 تا ماشین با هم مسابقه میدن! افتش هم ازار دهنده نیست;)
یکی از نقاط قوت بازی توی 360 اچیومنتهای این بازیه که عالی چیده شده.خوب دیگه حس بیشتر گفتن نیست:دی ما بریم DiRT:laughing:

ما که توی شهرستانیم موندیم تو کف این بازی هنوز اینجا نیاوردنش . راستی سی دی های نکست جن خوبن ، سفارش بدم . خش و مش که ندارن . ممنون اگه راهنمایی کنین .

ما که توی شهرستانیم موندیم تو کف این بازی هنوز اینجا نیاوردنش . راستی سی دی های نکست جن خوبن ، سفارش بدم . خش و مش که ندارن . ممنون اگه راهنمایی کنین .

فروشگاه NextGen صد در صد قابل اعتماد هست و بازيهايي هم كه دست مردم ميده هيچ مشكلي نداره . شما خيالت راحت باشه . براي اشنايي بيشتر با اين فروشگاه ميتونيد به سايت www.Nextgen.ir مراجعه كنيد ;) .
موفق باشيد .

این بازی یه ایراد دیگه هم داره ( در زمینه گرافیک ) : Pop Up ها! ظاهر شدن ناگهانی اشیا !
در بعضی از جاده های جنگلی این ایراد خیلی خود نمایی می کنه! البته فقط در بعضی از جاده ها!
مجموع ایراد های گرافیکی با مورد قبلی سر جمع می شن : 2 تا!:laughing:
ایراد دیگه ای نتونستم ازش بگیرم!
فریم ریت رو ایراد نمی گیرم، چون این بازی در بین بازی هایی که بازی کردم جزو اون دسته است که از کمترین افت فریم ریت برخور دار هستند!
یکی از نقاط قوت بازی توی 360 اچیومنتهای این بازیه که عالی چیده شده.خوب دیگه حس بیشتر گفتن نیست:دی ما بریم DiRT

در رابطه با Achievment ها هم موافقم! خوب Gamer Score بنده رو برد بالا!

صدا گذاری حرف نداره.افت فریم به ندرت پیش میاد اونم زمانی که 8 تا ماشین با هم مسابقه میدن! افتش هم ازار دهنده نیست

یک نکته راجع به صدا گذاری این بازی بگم!
یه بار که در جاده خاکی رانندگی می کنین ، دوربین رو ببرین داخل ماشین و خوب گوش کنین! صدای برخورد خاک وسنگ جاده به زیر ماشین رو به طبیعی ترین حالت ممکن احساس می کنین!

همه يه چيزي گفتن ... من هم بگم :
صدا :‌ افكت هاي كاملا طبيعي و عالي (اگه با Dulby ProLogic بازي كنيد كه محشر ميشه)
گرافيك : در جاده هاي خاكي پرتاب خاك به هوا عالي است و در كل من به گرافيك 9 ميدم.
فيزيك :‌ كمك فنر ها بسيار عالي طراحي شده اند و با اندازه و سرعت پرش كمتر و يا بيشتر خم مي شوند ... ولي نكته ي بد در فيزيك مشكلي است كه فرزاد و اشكان به آن اشاره كردند (بي وزني و رو هوا بودن ماشين :laughing:)
جذابيت : من به اين بخش 10 ميدم.
Achivment : همان طور كه دوستان گفتند اچيومنت ها عالي چيده شده اند و امتياز معقولي دارد.
در كل من به اين بازي 8.5 تا 9.5 ميدم ;)

من یک مشکل کوچیک پیدا کردم....
اگر از زمین مسابقه کمی به بیرون جاده های جنگلی برید و توی replay ببینید...چمن از وسط ماشین داخل میشه بدون اینکه یکم هم تکون بخوره:biggrin1:

سلام.
البته من با اینکه بعضی از دوستان وحتی تو بعضی از نقدها اومده که یکم هنگام رانندگی احساس بی وزنی دارید و اینکه ماشین رو هواست موافق نیستم.
خب ماشینهائی که تو این بازی استفاده میشن ماشینهای رالی هستند و و صد درصد فرمون خیلی سریعتری دارن و ماشینهای سبک تری هستن نسبت به ماشینهای معمولی. اون هم بخاطر پیچهای بسیار زیادی که تو پیستهای رالی وجود داره. کلا سبک اینجور ماشینها جوریه که کمک فنرهای خیلی قوی دارند بخاطر نوع پیستهائی که توش مسابقه میدن.
میتونم بگم من بازیهای ریسنگ رو دوست دارم حالا چه میخواد فرمول یک باشه چه اسب سواری. خودم هم عشق سرعت هستم. در زمینه ماشین این بازیرو به همه پیشنهاد میکنم. واقعا بازیه جذابیه. گرافیک بازی هم حرف نداره.
دوستان بیان اینجا یه کم آمار بدن:
بلندترین پرش (ارتفاع): 35 متر
بیشترین سرعت: 238 کیلومتر در ساعت
بیشترین چرخش ماشین تو چپ کردن: 9 بار
طولانیترین پرش(طول): 69 متر
مقدار مسافت طی شده: 800 کیلومتر ( اگه با ماشین رفته بودم الان تهران بودم!!!)

البته دوستان شاید این آمارها رو به مایل داشته باشن که میتونن برن تو پروفایل و به کیلومترش کنن.

من نمي دونم چرا وقتي 360 بازي مي كنم يه حس بدي بهم دست مي ده فكر مي كنم يك جورايي تصوير رو از عمد خيلي مات كردن كه نقض هاي گرافيكي مشخص نشه كه اين بازي هم همينطوريه به خاطر همين فقط يه مرحله رفتم ديگه خوشم نيومد!

در حالي كه شماره هاي قبلش رو تا آخر رفته بودم و خيلي بيشتر بهم لذت مي داد.از اشكالات براي نمونه من نمي دونم چرا رنگ خاك مثل طلاست؟!:confused:(چون اين مورد خيلي منو آزار مي ده، چشم آدمو در مياره آخه)

تنها نكته مثبتي كه تو اين بازي ديدم حالتهاي خوب و زيادي كه تو كنترل دوربين بازي در اختيارت قرار مي ده.

من نسبت به سري هاي قبلش به اين بازي امتياز7 مي دم.كه بيشتر اين امتيازم به خاطر صداگذاري بازيه! وگرنه از لحاظ گيم پلي متاسفانه خيلي افت كرده.

من نمي دونم چرا وقتي 360 بازي مي كنم يه حس بدي بهم دست مي ده فكر مي كنم يك جورايي تصوير رو از عمد خيلي مات كردن كه نقض هاي گرافيكي مشخص نشه كه اين بازي هم همينطوريه به خاطر همين فقط يه مرحله رفتم ديگه خوشم نيومد!

در حالي كه شماره هاي قبلش رو تا آخر رفته بودم و خيلي بيشتر بهم لذت مي داد.از اشكالات براي نمونه من نمي دونم چرا رنگ خاك مثل طلاست؟!:confused:(چون اين مورد خيلي منو آزار مي ده، چشم آدمو در مياره آخه)

تنها نكته مثبتي كه تو اين بازي ديدم حالتهاي خوب و زيادي كه تو كنترل دوربين بازي در اختيارت قرار مي ده.

من نسبت به سري هاي قبلش به اين بازي امتياز7 مي دم.كه بيشتر اين امتيازم به خاطر صداگذاري بازيه! وگرنه از لحاظ گيم پلي متاسفانه خيلي افت كرده.

فکر کنم تلوزیونتون مشکلی داره احتمالا. بنظرم رنگ خاک واقعا طبیعی کار شد! اینا چند تا عکسه که از خود بازی نسخه 360 گرفته شده. نه خاکش مثل طلاست و نه تصویر ماته. احتمالا مشکلی تو نمایشگرتون دارید. همه از لحاظ گرافیکی این بازی رو ستودند.

dirty6.jpg

dirty15.jpg

dirty8.jpg

اینم یه عکس ازطلا. خودتون مقایسه کنید.!

Jinshan_GoldBar.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or