DiRT

به من ربطي نداره ولي شماها اسم اين تاپيك رو فرموش كرديد و داريد تاپيك رو به مقايسه ي Forza2 - Motorstormو DiRT تبديل مي كنيد ... اين چند بازي رو هر كي همش رو بازي كرده مي تونه نظر بده چون من هم از IGN و هم از Game Spot خسته شدم و اين امتيازات هيچ چيز رو معلوم نمي كنه . تو هر بازي بايد يه سوتي بدن . همش شده يه جورايي پارتي بازي.
من كه مي گم :
Dirt = 9.2
واسه Motorstorm و Forza2 هم چون بازي نكردم هيچ نظري ندارم .
اوت 8 صدم نمره هم كه كم دادم به خاطر افت فريم است ولي DiRT از همه نظر عاليه.

به من ربطي نداره ولي شماها اسم اين تاپيك رو فرموش كرديد و داريد تاپيك رو به مقايسه ي Forza2 - Motorstormو DiRT تبديل مي كنيد ... اين چند بازي رو هر كي همش رو بازي كرده مي تونه نظر بده چون من هم از IGN و هم از Game Spot خسته شدم و اين امتيازات هيچ چيز رو معلوم نمي كنه . تو هر بازي بايد يه سوتي بدن . همش شده يه جورايي پارتي بازي.
من كه مي گم :
Dirt = 9.2
واسه Motorstorm و Forza2 هم چون بازي نكردم هيچ نظري ندارم .
اوت 8 صدم نمره هم كه كم دادم به خاطر افت فريم است ولي DiRT از همه نظر عاليه.
Forza2 رو بگير چون از دستت ميره !! ;)

آقا اين سه تا بازي هيچ ربطي به هم ندارن.اگر يك هويچ رو از تو جوب بياري حاليش ميشه كه سبك اين سه تا با هم فرق داره.
آره بابا ...
تازه Motorstorm هم كه واسه PS3 هست هم داريم با اينا مقايسه مي كنيم ...
ادعاي خوره ي بازيمون هم ميشه :laughing:

این بازی به قدری زیبا و فوق العادس که تنها بازی هست که من ریپلی رو هم نگاه میکنم. این اتفاق در عمر من هرگز نیافتاده بود. من توی خود بازی همه تمرکزم فقط و فقط روی کنترل ماشین هست و ریپلی رو بخاطر گرافیکش نگاه میکنم:love:
پ.ن: من تا حالا بازیهای این سبک(simulate) رو بازی نمیکردم اونم به خاطر کنترل فوق العاده سخت و خشک بازیها بود اما dirt با وجودی که خیلی برام سخته اما سختیش بسیار شیرینه.
موفق باشیم:love:

این بازی به قدری زیبا و فوق العادس که تنها بازی هست که من ریپلی رو هم نگاه میکنم. این اتفاق در عمر من هرگز نیافتاده بود. من توی خود بازی همه تمرکزم فقط و فقط روی کنترل ماشین هست و ریپلی رو بخاطر گرافیکش نگاه میکنم:love:
پ.ن: من تا حالا بازیهای این سبک(simulate) رو بازی نمیکردم اونم به خاطر کنترل فوق العاده سخت و خشک بازیها بود اما dirt با وجودی که خیلی برام سخته اما سختیش بسیار شیرینه.
دقيقا من هم مثل تو هستم . من هم از ريپلي حالم بهم ميخورد اما الان تو FM2 و DiRT براي اينكه با گرافيك بازي حال كنم ميشنم Replay بازي رو هم مي بينم .

واقعاً خيلی جالبه..چقد تفاهم داريم باهم منم عيناً مثل شما هر مسابقه آی رو که به پايان
میرسونيم بلافاصله replay بازيرو میبينم و از گرافيک بازی نهايت لذترو میبرام...چون واقعاً
داخل بازی آدم نميتونه هواسش به گرافيک باشه هرچند من بعضی اوقات محو گرافيک تو وسط بازی
میشم بلافاصله کنترل از دستم در میره
منم تو هيچ بازی به غيره dirt
repleay بازيو نگاه نمیکردم ولی اينو واقعاً نمیشه از دست داده...

این بازی به قدری زیبا و فوق العادس که تنها بازی هست که من ریپلی رو هم نگاه میکنم. این اتفاق در عمر من هرگز نیافتاده بود. من توی خود بازی همه تمرکزم فقط و فقط روی کنترل ماشین هست و ریپلی رو بخاطر گرافیکش نگاه میکنم
موفق باشیم
دقيقا من هم مثل تو هستم . من هم از ريپلي حالم بهم ميخورد اما الان تو FM2 و DiRT براي اينكه با گرافيك بازي حال كنم ميشنم Replay بازي رو هم مي بينم .
واقعاً خيلی جالبه..چقد تفاهم داريم باهم منم عيناً مثل شما هر مسابقه آی رو که به پايان
میرسونيم بلافاصله replay بازيرو میبينم و از گرافيک بازی نهايت لذترو میبرام...چون واقعاً
داخل بازی آدم نميتونه هواسش به گرافيک باشه هرچند من بعضی اوقات محو گرافيک تو وسط بازی
میشم بلافاصله کنترل از دستم در میره
منم تو هيچ بازی به غيره dirt
repleay بازيو نگاه نمیکردم ولی اينو واقعاً نمیشه از دست داده...

ديگه كسي نبود ؟؟!!:laughing::laughing::laughing:

عجب تفاهمی. منم اصلا اهل ریپلی و این حرفا نبودم ولی تو این بازی یه مسابقه 3-4 دقیقه ای رو همشو ریپلی نگاه میبینم. تازه بعضی جاهاشو برمیگردونم و تصویر آهسته دوباره میبینم.
دیگه کیا هستن؟؟؟
راستی تو این بازی کسی از دستی هم استفاده میکنه؟ من که 99% پیچا رو با ترمز رد میکنم. در ضمن عجب کری یرش طولانیه. هرچی میرم تموم نمیشه.
ایول بازی خوبی بود. نه مثل فورزا یه سیمولیشن کامل بود که آدم بعضی وقتها حوصلش سر بره و نه اینقدر آرکید و تخیلیه که آدم احساس کنه مسخرس! خیلی متعادله. یعنی دقیقا یه چیزی بین دنیای واقعیت و دنیای بازی. بطور خلاصه بگم اگه فورزا 2 رو با موتوراستورم قاطی کنید و آبشو بگیرید میشه DiRT.

همه ي بازي باز ها از جمله خودم تمام Re-Play هاي بازي رو با دقت مي بينند ...
چون اين بازي از نظر گرافيكي انقلابي در اين سبك محصوب ميشه ...
خدا كنه Codemaster از اين بازي ها زياد بده بيرون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or