DiRT

يك اينكه ... شما كه بهبود ندادي !!!! مساوي زدي ....
من يه بار تو يكي از مسابقات Bungie (اگه درست نوشته باشم) ركورد دنيا رو زدم ... 1 ثانيه كمتر.
-------
علي آقا اونا ركورد مسابقات واقعي تو اون زمينه ... اگه مي خواي ركورد جهان رو در 360 ببيني بايد به لايو وصل شي ... ركورد هاي نفرات اول لايو ... 5-6 ثانيه پايين تر از ركورد هاي واقعي جهان است ... براي همينه كه فقط يه گيمر مي تونه تو بعضي مسابقات در لايو اول شه
جمله ی اول دال بر این هست که اصلا DiRT شما بازی نکردی ! وقتی شما رکورد نفر اول رو بزنی رکوردت علاوه بر اینکه توی WorldRecord ثبت میشه توی Personal Best هم ثبت میشه ! یعنی باهم رابطه دارن دیگه ! وقتی شما رکورد دار هستی پس PersonalBest هم همون زمان هست.
نکته ی بعدی اینکه HotGoal جان شما مطمئنی که اون لحظه که رکوردت رو زدی به Live وصل بودی ؟! من فکر میکنم شما رکوردی رو که توی بازی بوده رو با اختلاف 2 ثانیه زدی. اگه به Live وصل نباشی اینجوری میشه ! تازه توی X360 هم توی این بازی Cheat استفاده میکنند. مثلا من خودم دیدم که طرف نفر اول بود توی یه مرحله ولی با ماشینی رکورد زده بود که اصلا توی اون مرحله نمیشد انتخاب کرد. از اینا تاحالا چندین مورد مشاهده کردم ! توی PC هم که رکورد ها روی 0.00.27 بود :laughing:
در ضمن جناب khashimetal اولا این Map ها که واقعی نیستند که رکورد واقعیشون رو بخوای ببینی ! افرادی که توی Career باهاشون رقابت میکنیم درسته اسماشون واقعی هست ! (یه سریشون هم سازنده ی بازی هستند) ولی Map ها واقعی نیست.

جمله ی اول دال بر این هست که اصلا DiRT شما بازی نکردی ! وقتی شما رکورد نفر اول رو بزنی رکوردت علاوه بر اینکه توی WorldRecord ثبت میشه توی Personal Best هم ثبت میشه ! یعنی باهم رابطه دارن دیگه ! وقتی شما رکورد دار هستی پس PersonalBest هم همون زمان هست.
نکته ی بعدی اینکه HotGoal جان شما مطمئنی که اون لحظه که رکوردت رو زدی به Live وصل بودی ؟! من فکر میکنم شما رکوردی رو که توی بازی بوده رو با اختلاف 2 ثانیه زدی. اگه به Live وصل نباشی اینجوری میشه ! تازه توی X360 هم توی این بازی Cheat استفاده میکنند. مثلا من خودم دیدم که طرف نفر اول بود توی یه مرحله ولی با ماشینی رکورد زده بود که اصلا توی اون مرحله نمیشد انتخاب کرد. از اینا تاحالا چندین مورد مشاهده کردم ! توی PC هم که رکورد ها روی 0.00.27 بود :laughing:
در ضمن جناب khashimetal اولا این Map ها که واقعی نیستند که رکورد واقعیشون رو بخوای ببینی ! افرادی که توی Career باهاشون رقابت میکنیم درسته اسماشون واقعی هست ! (یه سریشون هم سازنده ی بازی هستند) ولی Map ها واقعی نیست.
اسمم علی هست بدم میاد بهم بگن HotGoal :laughing:
اول اینکه ممنون که جوابشو دادید
دوم بله من لایو وصل که نبودم تو خود بازی Career بودم و تو خود بازی و رکورد که نوشته بود World REcord این بود : 3:2.27 بعد بار اول که بازی کردم دیدم رکووردم شد 3:3.35 بعد گفتم حتما می تونم رکورد جهان رو هم بزنم که موفق شدم 2 ثانیه هم بهبود دادم در ضمن به قرآن من چیت نزدم برای چی شما باور نمی کنید ؟ به هر حال ممنون که جوابشونو دادید در ضمن من دل روزه دروغ نمی گم این 0:0.27 هم خیلی جالب بود این بار بیشتر دقت می کنم بینم اینجوریه
در ضمن خشی جون من خودم گلد می فروشم اگه خواسی خبر بده :laughing:

آخرین ویرایش:
دوم بله من لایو وصل که نبودم تو خود بازی Career بودم و تو خود بازی و رکورد که نوشته بود World REcord این بود : 3:2.27 بعد بار اول که بازی کردم دیدم رکووردم شد 3:3.35 بعد گفتم حتما می تونم رکورد جهان رو هم بزنم که موفق شدم 2 ثانیه هم بهبود دادم در ضمن به قرآن من چیت نزدم برای چی شما باور نمی کنید ؟ به هر حال ممنون که جوابشونو دادید
در ضمن خشی جون من خودم گلد می فروشم اگه خواسی خبر بده
من از Cheat منظورم با شما نبود که ! کلی داشتم صحبت میکردم و در مورد Live بود.
همونطور که حدس زدم شما رکورد توی بازی رو زدید.

1. اين واقعا بي انصافيه كه شما بياي بگي من بازي نكردم ... از كجا مي دوني ؟؟؟
2. من نمي دونستم ... مرسي كه گفتي ;)
3. و در آخر من شنيده بودم Map ها واقعي اند ... هم تو فروم Xbox.com و هم در فروم Major Nelson ... حالا ديگه خود داني ;)
اول اینکه ممنون که جوابشو دادید
يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟‌ شما خيلي پوررو شدي ها ... هي هيچي نمي گم هي پررو مي شه :evil:
در ضمن خشی جون من خودم گلد می فروشم اگه خواسی خبر بده
1. من خشايارم
2. آهااااا ... يادم نبود از اين گلد خالي بندي ها مي فروشي :laughing: ( اشكان هم تاييد كرد :cool:)

1. يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟‌ شما خيلي پوررو شدي ها ... هي هيچي نمي گم هي پررو مي شه :evil:

1. من خشايارم
2. آهااااا ... يادم نبود از اين گلد خالي بندي ها مي فروشي :laughing: ( اشكان هم تاييد كرد :cool:)

چیه زورت گرفته چش نداری ببینی یک نفر تونسه رکورد رو بزنه ؟ :laughing: در ضمن چرت و پرت نگو مثلا می خوای چی بگی ؟ :laughing:
:laughing: :laughing: در ضمن این لایوا خالی بندی نیست می تونی از کابران : m_g_s , QuinT , ChalengEvryThing , I AM XBOX و ..... بپرسی :laughing: :laughing:
خوشم میاد که هیچ کی ازم تشکر نمی کنه !

آخرین ویرایش:
من خودم رکورد 3 تا مپ رو زدم خواستید عکسشو هم نشون میدم ولی اون رکورد راننده های واقعی تو اون جادست چون همه جاده ها واقعی هستند و شبیه سازی شدن.من رکورد یک جاده رو با هزار زحمت زدم یعدش رکوردم بین بازیکن های LIVE شدش 14 یا 15 :eek:
پس ان قدر برای هم دیگه شاخ شونه نکشید که از منو شماها خیلی شاخ تر هم هست
فقط یه نصیحت دوستانه بود;)

من خودم رکورد 3 تا مپ رو زدم خواستید عکسشو هم نشون میدم ولی اون رکورد راننده های واقعی تو اون جادست چون همه جاده ها واقعی هستند و شبیه سازی شدن.من رکورد یک جاده رو با هزار زحمت زدم یعدش رکوردم بین بازیکن های LIVE شدش 14 یا 15 :eek:
پس ان قدر برای هم دیگه شاخ شونه نکشید که از منو شماها خیلی شاخ تر هم هست
فقط یه نصیحت دوستانه بود;)
من شاخ نشدوم عزیز ایشون اومده گیر داده

کاربران HotGoal و Khashimetal اخطار میکنم اگر فقط یکبار دیگه ببینم که بصورت چماغی با هم حرف میزنید دسترسی هر دوتون به سایت یک هفته بسته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or