DiRT

اولش الکی اچیومنت میده ولی 5 تا میمونه که واقعا اسون نیست اگه راست میگید بازی رو 100% تموم کنید.من از 1000 تا گیمر اسکور 915 تا گرفتم 2 تا اچیومنت مونده که ان شاالله به زودی میگیرم

در چند پست بالا گفتم متنفرم اما برا 360 و گرفتم یه خورده بازی کردم دیدم یه شاهکار به تمام معناس.خیلی هیجان داره.خیلی قشنگ ساختن بازیشو و من فقط تونستم یه ایراد از بازیش بگیرم اونم اینه که جای چرخ رو گل و شل نمیمونه که اون در برابر گرافیک فیلم مانند بازیش قابل چشم پوشیه.
کریرم شده 21 درصد.

در چند پست بالا گفتم متنفرم اما برا 360 و گرفتم یه خورده بازی کردم دیدم یه شاهکار به تمام معناس.خیلی هیجان داره.خیلی قشنگ ساختن بازیشو و من فقط تونستم یه ایراد از بازیش بگیرم اونم اینه که جای چرخ رو گل و شل نمیمونه که اون در برابر گرافیک فیلم مانند بازیش قابل چشم پوشیه.
کریرم شده 21 درصد.
شما گفتی دوست ندارم می خواستم بهت بگم ... خدایه بازیه ...
دوتا مشکل دیگه هم داره :
1. تو Reply بازی ها ی جاده خاکی می بینیم که ماشین یه 1 میل از زمین بلاتره :p
2. افت فریم ریت که خیلی کم پیش میاد و بازیباز حرفه ای می فهمه (من حرفه ای نیستم ها ... بهم رسوندن :cheesygri)
------------------------
با دیال آپ سرعتش چجوریه ؟
نمیپره بیرون ؟
به اچیومنت می رسه ؟

با دیال آپ سرعتش چجوریه ؟
نمیپره بیرون ؟
به اچیومنت می رسه ؟
نه.اصلا.من که تا حالا با dial up تو Dirt مشکلی نداشتم.به Achevement هم ایشالا میرسی
:biggrin1:
بزار امروز Xboxم رو بگیرم(دادم فریمور ضد بن I-Xtreme بریزم)بد شب میام با هم Dirt بزنیم:love::biggrin1:

------------------
راستی من از این تنظیمات گیربکس و انحراف چرخ ها و این جور چیزا چیزی سر در نیوردم:biggrin1:
اگه کسی میدونه بگه چون خیلی تاثیر داره

نه.اصلا.من که تا حالا با dial up تو Dirt مشکلی نداشتم.به Achevement هم ایشالا میرسی
:biggrin1:
بزار امروز Xboxم رو بگیرم(دادم فریمور ضد بن I-Xtreme بریزم)بد شب میام با هم Dirt بزنیم:love::biggrin1:

------------------
راستی من از این تنظیمات گیربکس و انحراف چرخ ها و این جور چیزا چیزی سر در نیوردم:biggrin1:
اگه کسی میدونه بگه چون خیلی تاثیر داره
تنظیمات فقط برای وقتی هست که میخوای PRO بازی کنی و هیچ جا به غیر چند تا مسابقه اونم توی PRO AM به دردت نمیخوره.ولی توی AM اصلا به کارت نمیاد

کسی تا حالا تونسته رکورد جهانی رو بشکونه من یه بار موفق شدم رکورد جهانی رو 2 ثانیه بهبود ببخشم اینم مدرک اگه کسی تونسته لطف کنه بگه اینجا ما هم اطلاع پیدا می کنیم :
DirtRecords.jpg

کسی تا حالا تونسته رکورد جهانی رو بشکونه من یه بار موفق شدم رکورد جهانی رو 2 ثانیه بهبود ببخشم اینم مدرک اگه کسی تونسته لطف کنه بگه اینجا ما هم اطلاع پیدا می کنیم :
يك اينكه ... شما كه بهبود ندادي !!!! مساوي زدي ....
من يه بار تو يكي از مسابقات Bungie (اگه درست نوشته باشم) ركورد دنيا رو زدم ... 1 ثانيه كمتر.
-------
علي آقا اونا ركورد مسابقات واقعي تو اون زمينه ... اگه مي خواي ركورد جهان رو در 360 ببيني بايد به لايو وصل شي ... ركورد هاي نفرات اول لايو ... 5-6 ثانيه پايين تر از ركورد هاي واقعي جهان است ... براي همينه كه فقط يه گيمر مي تونه تو بعضي مسابقات در لايو اول شه ;)

يك اينكه ... شما كه بهبود ندادي !!!! مساوي زدي ....
من يه بار تو يكي از مسابقات Bungie (اگه درست نوشته باشم) ركورد دنيا رو زدم ... 1 ثانيه كمتر.
-------
علي آقا اونا ركورد مسابقات واقعي تو اون زمينه ... اگه مي خواي ركورد جهان رو در 360 ببيني بايد به لايو وصل شي ... ركورد هاي نفرات اول لايو ... 5-6 ثانيه پايين تر از ركورد هاي واقعي جهان است ... براي همينه كه فقط يه گيمر مي تونه تو بعضي مسابقات در لايو اول شه ;)
:laughing:
چه بهت بگم خوب ها ؟
تو که تا حالا رکورد نزدی چرا میایی الکی پست می دی شما وقتی رکورد می زنی روکردتو میان ثبت می کنن یکم همیشه فکر کنم بعد بیا پست بده اونایی که رکورد زدن می دونن من چی می گم در ضمن رکورد اصلی 3:2.27 بود من 2 ثانیه کاهش دادم من چیکار بقیه دارم مگه من می گم رکوردم تو کل کسایی که X360 دارن از همه بهتره خواهشا اول خوب پست هایی که من می دم رو بخون بعد بیا پست بده عمرت دیدی هم ثانیه هم صدم ثانیه مثل هم باشه تو رکورد ؟ اگه عکس رو نمی زاشتم حتما می گفتی دارم دروغ می گم
در ضمن مگه من گفتم بهترین راننده تو جهانم که می گی :
اگه مي خواي ركورد جهان رو در 360 ببيني بايد به لايو وصل شي

آخرین ویرایش:
:laughing:
چه بهت بگم خوب ها ؟
تو که تا حالا رکورد نزدی چرا میایی الکی پست می دی شما وقتی رکورد می زنی روکردتو میان ثبت می کنن یکم همیشه فکر کنم بعد بیا پست بده اونایی که رکورد زدن می دونن من چی می گم در ضمن رکورد اصلی 3:2.27 بود من 2 ثانیه کاهش دادم من چیکار بقیه دارم مگه من می گم رکوردم تو کل کسایی که X360 دارن از همه بهتره خواهشا اول خوب پست هایی که من می دم رو بخون بعد بیا پست بده عمرت دیدی هم ثانیه هم صدم ثانیه مثل هم باشه تو رکورد ؟ اگه عکس رو نمی زاشتم حتما می گفتی دارم دروغ می گم
1. آره ديدم صدم ثانيه هم يكي باشه ... خودم اينطوري شدم
2. تروخدا يه چيزي رو نمي دوني حرف نزن ... اگه باور نداري كه ركورد زدم يا بازيم خوب نيست يه گلد بخر بيا لايو بهت بگم ... چرا يه گيمر تگ نداري ببينيم اصلا لايو بازي يا نه ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or