DiRT

بابا یه نظر دادما!! کم مونده بریزین سرم!
این وحشتناک نه اون وحشتناک! جوکه رو شنیدین که؟ ولش کن! از فرط Realistic بودن میگم وحشتناکه! خوب آدم وحشت میکنه دیگه!
دستتون درد نکنه دیگه :)
بله میدونم سر پیچ نباید گاز داد! ;) میدونم بعد از رد کردن پیچ باید چیکار کرد(نمیدونم چقدر منو اینجا دست کم میگیرن!! آخی....!!!:(()ولی نمیدونم چرا اونجوری که آدم انتظار داره اسلاید یا دریفت نمیکنه.
یا مثلا جاده صافه میخوای بیای وسط جاده یهو دیدی رفت تو دره!! :laughing:
و البته اینا مشکلاتی بود که همون اول باهاش درگیر میشیم! دفعه دوم بهتر شد ولی....
به احتمال زیاد مشکل از همون کیبورده چون یه پالس که بیشتر نیست...
واجب شد یدونه دسته 360 بخرم.نمیدونم چه بلایی سر واردات لاجیتک اومده....وگرنه یه Logitech CoolStream میگرفتم سریع :evil:.
ولی در کل بازی خداییه! حرفی روش نیست.

یه کنترلر Logitech Wingman Action دارم ببینم بهش میخوره یانه؟ (بعد ببینم فاز میده یا نه؟؟!!!)
_راستی....چرا بحضی از ماشینها به جایی هم نخوردن ولی به سمت راست معمولا منحرفن همیشه؟ سالم سالم....مثلا همون ماشین اول تو کلاس 4WD خیلی به راست انحراف داشت...
_اینجا مال 360 بود نه؟؟ اصلا دقت نکرده بودم...
باتشکر.....

آره اينجا يه چي بگي مي گيرن مي زننت....ما كه گاهي اوقات مي ترسيم نظر بديم يا احساسمون رو نسبت به چيزي بيان كنيم:-"

در كل منم اون مشكلي كه گفتم با گرافيك دارم رو حالا ديگه بهش عادت كردم! ولي هنوز گيم پلي برام خيلي عجيبه مثلا گاهي اوقات فكر مي كنم ماشين هيچ وزني نداره! يا لاستيكارو هوا هستن ...ولي SUPERMHR جان اسمتون رو نمي دونم، تنظيمات ماشين خيلي داخل رانندگي تاثير داره.

توصيه مي كنم اگه شما هم مشكل منو دارين بريد داخل تنظيمات ماشين و از اونجا كمك فنر ها و لاستيك ها رو در حالات سختي و سفتي قرار بديد...براي من كه اينجوري تا حدي بهتر شد.(آخه من عادت دارم وزن ماشين رو مخصوصا داخل بازي هاي رالي لمس كنم!:cheesygri

ولي بازي خيلي سادست من تا الان تو 7-8تا جاده اول همرو روي آماتور حرفه اي رفتم.كليم پول داده بهم ماشين بخرم ولي من گداام هيچي نخريدم الان كلي پول دارم...كاش تو واقعيت هم وضعيتمم همينطوري بود:cheesygri

واجب شد یدونه دسته 360 بخرم.نمیدونم چه بلایی سر واردات لاجیتک اومده....وگرنه یه Logitech CoolStream میگرفتم سریع .
منظورت همون ChillStream ه ؟! اگه ChillStream هست که توی پایتخت فروشگاه taksystem (همونی که موس های Gaming داره) اونجا داشت من دیدم هفته ی پیش. البته قیمت رو نمیدونم. ولی من توی XBOX بازی کردم با کیبورد بیشتر از دسته ی XBOX حال کردم. حالا تست کن ببین کدوم راحتی

سلام
بچه ها من با یک گیگ رم و یه vga7600gtو یه cpu3800دوهسته ای چجوری می تونم این بازی رو اجرا کنم؟
اصلا ارزش داره بازی رو بخرم یا به اعصاب خوردیش نمی ارزه؟
یا علی مدد

منظورت همون ChillStream ه ؟! اگه ChillStream هست که توی پایتخت فروشگاه taksystem (همونی که موس های Gaming داره) اونجا داشت من دیدم هفته ی پیش. البته قیمت رو نمیدونم. ولی من توی XBOX بازی کردم با کیبورد بیشتر از دسته ی XBOX حال کردم. حالا تست کن ببین کدوم راحتی
من یه بار یه جا نوشتم ChillStream دیدم توی لاجیتک نوشته Coolstream.الان نگاه کردم نوشته Chillstream!!! :confused: جدی میگم!!(پروسه سوتی ها ادامه دارد....)
آره منظورم همونه.
برم ببینم چند میده.
الان نشستم با WingMan قدیمی بازی کردم.... اصلا یه چیز دیگه است بازی با آنالوگ.انقدر کنترل رو فرمون میره بالا که از مسابقه دوم رفتم رو Pro.
راستی حالا که پیش اومد....
میشه بگی دسته های 360 چجوریاست؟یعنی راحته؟ می ارزه که پول روش خرج کرد؟ من خودم تا بحال دست نگرفتم....
باتشکر....

سلام
بچه ها من با یک گیگ رم و یه vga7600gtو یه cpu3800دوهسته ای چجوری می تونم این بازی رو اجرا کنم؟
اصلا ارزش داره بازی رو بخرم یا به اعصاب خوردیش نمی ارزه؟
یا علی مدد

سلام
کماکان منتظر شنیدن جواب های شما عزیزان می باشم.
یا علی مدد

سلام
یا علی مدد

منظورت رو از سوال اولت كامل نفهميدم ولي اگه درست متوجه شده باشم! فكر نكنم با اين مشخصات مشكلي پيش بياد.اين مشخصاتيه كه براي اجراي بازي لازمه:

Minimum Requirements
Windows XP or Vista
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
1GB RAM
DirectX Compatable Sound Card
2x DVD-ROM Drive capable of reading dual layer DVD discs (DVD9)
12.5 Gb Hard Drive Space

Recommended Requirements
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
1GB RAM
GeForce 7800 or Radeon X1800 or better
Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card

Supported Graphics cards
ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

بله اگه رالي باز باشي فعلا بهترين انتخاب همينه.بگير حالشو ببر.

علي يارت

منظورت رو از سوال اولت كامل نفهميدم ولي اگه درست متوجه شده باشم! فكر نكنم با اين مشخصات مشكلي پيش بياد.اين مشخصاتيه كه براي اجراي بازي لازمه:

Minimum Requirements
Windows XP or Vista
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
1GB RAM
DirectX Compatable Sound Card
2x DVD-ROM Drive capable of reading dual layer DVD discs (DVD9)
12.5 Gb Hard Drive Space

Recommended Requirements
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
1GB RAM
GeForce 7800 or Radeon X1800 or better
Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card

Supported Graphics cards
ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

بله اگه رالي باز باشي فعلا بهترين انتخاب همينه.بگير حالشو ببر.

علي يارت

در قسمت Recommended 2 GB رم میخواهد.

سلام
یا علی مدد
حسن اشتباه اومدی حسن :cheesygri اینجا انجمن 360 هست!!! نمیدونم چرا انقدر اشتباه میشه...خودمم یه 2 یا 3 بار سوتی دادم :laughing:

اینم یه عکس از خود بازی DiRT. راستش اینو تو یه انجمن دیدم و اولش فکر کردم این عکس واقعیه بعد از یه کم دقت(به چمنها دقت کنید) تازه فهمیدم این عکسو از بازی گرفته.
دلیل اینکه یه کم تصویر ماته به گفته شخصی که این عکسو پست کرده اینه که توسط دوربین از تلوزیون عکس گرفته. اسم بازی رو هم توسط فوتوشاپ اضافه کرده به عکس.

wallpaper6.jpg

تعجب نکنید این عکس از خود بازی گرفته شده.

اینم یه عکس از خود بازی DiRT. راستش اینو تو یه انجمن دیدم و اولش فکر کردم این عکس واقعیه بعد از یه کم دقت(به چمنها دقت کنید) تازه فهمیدم این عکسو از بازی گرفته.
دلیل اینکه یه کم تصویر ماته به گفته شخصی که این عکسو پست کرده اینه که توسط دوربین از تلوزیون عکس گرفته. اسم بازی رو هم توسط فوتوشاپ اضافه کرده به عکس.

wallpaper6.jpg

تعجب نکنید این عکس از خود بازی گرفته شده.
اااااااااااااااااااااااااااااااا چه گرافیکییییییییی
این عکسه که نمیاد:laughing:

حسن اشتباه اومدی حسن :cheesygri اینجا انجمن 360 هست!!! نمیدونم چرا انقدر اشتباه میشه...خودمم یه 2 یا 3 بار سوتی دادم :laughing:

سلام
عمو جواد شرمنده حواسم نبود . حالا که اومدم یه نفر بگه بگه که با این مشخصات سیستمی که دادم حدودا چند فریم تو بازی میگیرم؟(دیگه دوباره نرم تو انجمن pc سوال رو مطرح کنم)
در ضمن کاریگ جون(ببخشید اسمتون رو کامل نمی دونم)منظورم از سوالم این بود که با این سیستم میتونم از بازی یک کیفیت خوب بگیرم و از اون گرافیکش لذت ببرم؟
یا علی مدد

سلام
عمو جواد شرمنده حواسم نبود . حالا که اومدم یه نفر بگه بگه که با این مشخصات سیستمی که دادم حدودا چند فریم تو بازی میگیرم؟(دیگه دوباره نرم تو انجمن pc سوال رو مطرح کنم)
در ضمن کاریگ جون(ببخشید اسمتون رو کامل نمی دونم)منظورم از سوالم این بود که با این سیستم میتونم از بازی یک کیفیت خوب بگیرم و از اون گرافیکش لذت ببرم؟
یا علی مدد

سيستم نسبتاً خوبی داری...مشکلی فکر نکنم باهاش داشته باشی

در كل منم اون مشكلي كه گفتم با گرافيك دارم رو حالا ديگه بهش عادت كردم! ولي هنوز گيم پلي برام خيلي عجيبه مثلا گاهي اوقات فكر مي كنم ماشين هيچ وزني نداره! يا لاستيكارو هوا هستن

من نميدونم شما با گرافيكش چه مشكلي داريد ، ولي كسايي كه اين بازي رو كردن مشكل شما رو ندارند گرافيك بازي به نظر من هيچ مشكلي نداره و به نظر من زيبا ترين گرافيك در سبك بازي هاي رالي هستش .
اما در مورد لاستيك ها ، حرف شما درسته و لاستيك ها با زمين تماس ندارند . اما انقدر گرافيك بازي زيباست كه من قبل از اين اصلا توجهي به لاستيك ها نداشتم تا اينكه در اين تاپيك توسط يه از بروبچ مطرح شد. و خيلي هم تابلو نيست بايد كمي دقت كني تا متوجه بشي .

در مورد وزن ماشين ، من نميدونم شما چه جوري وزن ماشين رو احساس ميكني !! :eek:
به نظر من به جاي اينكه به اين مشكلات جزئي توجه كنيد ، به نكات مثبت گرافيكي بازي توجه كنيد و از گرافيك فوق العاده اين بازي لذت ببريد ;)

اقا من چند جا رفتم ميگن اين بازي براي يو سي هست
ولي بيشتر برو بچ ميگن فري جريان چيه يكي بگه من ميخوام ديرت بازي كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or