Craig Marduk
کاربر سایت
بابا یه نظر دادما!! کم مونده بریزین سرم!
این وحشتناک نه اون وحشتناک! جوکه رو شنیدین که؟ ولش کن! از فرط Realistic بودن میگم وحشتناکه! خوب آدم وحشت میکنه دیگه!
دستتون درد نکنه دیگه
بله میدونم سر پیچ نباید گاز داد!میدونم بعد از رد کردن پیچ باید چیکار کرد(نمیدونم چقدر منو اینجا دست کم میگیرن!! آخی....!!!
)ولی نمیدونم چرا اونجوری که آدم انتظار داره اسلاید یا دریفت نمیکنه.
یا مثلا جاده صافه میخوای بیای وسط جاده یهو دیدی رفت تو دره!! :laughing:
و البته اینا مشکلاتی بود که همون اول باهاش درگیر میشیم! دفعه دوم بهتر شد ولی....
به احتمال زیاد مشکل از همون کیبورده چون یه پالس که بیشتر نیست...
واجب شد یدونه دسته 360 بخرم.نمیدونم چه بلایی سر واردات لاجیتک اومده....وگرنه یه Logitech CoolStream میگرفتم سریع.
ولی در کل بازی خداییه! حرفی روش نیست.
یه کنترلر Logitech Wingman Action دارم ببینم بهش میخوره یانه؟ (بعد ببینم فاز میده یا نه؟؟!!!)
_راستی....چرا بحضی از ماشینها به جایی هم نخوردن ولی به سمت راست معمولا منحرفن همیشه؟ سالم سالم....مثلا همون ماشین اول تو کلاس 4WD خیلی به راست انحراف داشت...
_اینجا مال 360 بود نه؟؟ اصلا دقت نکرده بودم...
باتشکر.....
آره اينجا يه چي بگي مي گيرن مي زننت....ما كه گاهي اوقات مي ترسيم نظر بديم يا احساسمون رو نسبت به چيزي بيان كنيم

در كل منم اون مشكلي كه گفتم با گرافيك دارم رو حالا ديگه بهش عادت كردم! ولي هنوز گيم پلي برام خيلي عجيبه مثلا گاهي اوقات فكر مي كنم ماشين هيچ وزني نداره! يا لاستيكارو هوا هستن ...ولي SUPERMHR جان اسمتون رو نمي دونم، تنظيمات ماشين خيلي داخل رانندگي تاثير داره.
توصيه مي كنم اگه شما هم مشكل منو دارين بريد داخل تنظيمات ماشين و از اونجا كمك فنر ها و لاستيك ها رو در حالات سختي و سفتي قرار بديد...براي من كه اينجوري تا حدي بهتر شد.(آخه من عادت دارم وزن ماشين رو مخصوصا داخل بازي هاي رالي لمس كنم!:cheesygri
ولي بازي خيلي سادست من تا الان تو 7-8تا جاده اول همرو روي آماتور حرفه اي رفتم.كليم پول داده بهم ماشين بخرم ولي من گداام هيچي نخريدم الان كلي پول دارم...كاش تو واقعيت هم وضعيتمم همينطوري بود:cheesygri

میدونم بعد از رد کردن پیچ باید چیکار کرد(نمیدونم چقدر منو اینجا دست کم میگیرن!! آخی....!!!
)ولی نمیدونم چرا اونجوری که آدم انتظار داره اسلاید یا دریفت نمیکنه.
.