اخه فکر کردم از اون عکسهای خالی بندی قبل ریلیز بازیه!خداییش گیم پلی بازی این !بازی رو تا انجام ندین نمی تونین بفهمین چه چیزایی در این بازی نهفته و چقدر زیباس.

کيفيت اصلی باز خيلی بيشتر از ايناست.......اين عکس ها خيلی ماته بابا..خداییش این گیم پلیه بازیه؟![]()
فکر کنم تلوزیونتون مشکلی داره احتمالا. بنظرم رنگ خاک واقعا طبیعی کار شد! اینا چند تا عکسه که از خود بازی نسخه 360 گرفته شده. نه خاکش مثل طلاست و نه تصویر ماته. احتمالا مشکلی تو نمایشگرتون دارید. همه از لحاظ گرافیکی این بازی رو ستودند.
بازی کنترل وحشتناکی داره!
نمیگم بده....ولی خیلی سخته.دیگه با خود رالی اشتباه گرفتن.من اصلا بازی رو گرفتم که برم تو خط کلاس 4wd.....ولی کنترل کردنش خیلی سخته(نه با تیونینگ هم حل نشد! فرمون جایی که لازم نیست تیز میپیچه و سر پیچ خرچنگی یهو ملایم میشه! هرچی ترمز و هندبریک که آقا نری تو دره حالیش نیست!!)
در کل خیلی سخته(امیدوارم بتونم بهش عادت کنم.بعدا حسرت اون دوتا دیویدی و 25 گیگ فضا خالی کردن!!! رو نخورم)
باتشکر....
پ.ن:
Curse This damned system!!! i want a 360 NOW
من پووووووول میخوام!! من سیستم میخوام!! من کنسول میخوام! اما در درجه اول من پول میخواااام!!!!
اکثرا بازیهایی که AA بالایی دارن به نظر کمی تار میان(البته به نظر وگر نه خیلی کیفیت طبیعی میشه)نه من اين بازي رو روي 940bw امتحان كردم كه خيلي از بچه هاي اينجا هم از اين مانيتور دارن و راضين پس اشكال از مانيتور نيست. به گفته شما اين بازي رو همين الان رو تلويزيون منزل هم امتحان كردم ولي همون مشكل هست! اتفاقا تو عكس دوم هم اين مشكل كمي واضحه.نمي دونم چرا ...؟
دنبال پولی؟ رو Pro بازی کن:laughing:ببخشید این بازی کد تقلب نداره؟(برای پول میگما
تو بازیت وحشتناکه!:cheesygriبازی کنترل وحشتناکی داره!
خوب بازی رالیه دیگه! NFS که نیست گاز بدی بری! توی بازی بیشتر وقت ها سرعت طبیعیه و کم! یعنی اگه 200 KM\h بری خیلیه! شما با سرعت کمتر برو و قبل پیچ ها سرعت رو کم کن مشکلت حل میشهنمیگم بده....ولی خیلی سخته.دیگه با خود رالی اشتباه گرفتن.من اصلا بازی رو گرفتم که برم تو خط کلاس 4wd.....ولی کنترل کردنش خیلی سخته(نه با تیونینگ هم حل نشد! فرمون جایی که لازم نیست تیز میپیچه و سر پیچ خرچنگی یهو ملایم میشه! هرچی ترمز و هندبریک که آقا نری تو دره حالیش نیست!!)
در کل خیلی سخته(امیدوارم بتونم بهش عادت کنم.بعدا حسرت اون دوتا دیویدی و 25 گیگ فضا خالی کردن!!! رو نخورم)
(خوبه Forza 2 MotorSport or PGR3 رو بازی نکردیقانون اول رالی اینه که با سرعت کم وارد پیچ بشی و با سرعت زیاد خارج بشی. اون پیچ خرچنگی ها رو هم سعی کن با سرعت کم واردشون بشی، اگه لازم شد موقع پیچیدن دستی بکش. وقتی دیدی عقب ماشین داره میچرخه گازو بگیر و فرمون بده. اگه بتونی اینجوری کنترل کنی عالیه. البته قبول دارم سخته ولی خب تمرین میخواد. تازه همه ماشینها دست فرمونشون یکی نیست باید عادت کنی. فکر کنم با PC بازی میکنی. البته رو 360 کنترلش ساده تره چون وقتی آنالوگ دسته رو بسمت چپ و راست تکون میدی ماشین به همون اندازه تغییرجهت میده. مثلا اگه اگه آنالوگو یهو تا ته بدی سمت چپ ماشین سریعا بسمت چپ میچرخه. ولی با کیبورد باید دکمه چپ رو نگه داری. همچنین تو گاز دادن. تو 360 چون دکمه های LT و RT رو میتونی فشارشو تنظیم کنی راحتتره. مثلا اگه RT رو کم بگیری ماشین همینجور با سرعت کم میره. ولی خب با کیبورد هی باید گازو بگیری و ول کنی تا مثلا سرعتتو ثابت نیگه داری و زیاد نکنی. چون تو کیبورد دکمهای وجود نداره که بشه کم و زیاد فشارش داد. یعنی یا باید تخت گاز بری یا بدون گاز. با گاز متوسط نمیتونی بری. خلاصه کنترلش با 360 ساده تره.

بابا یه نظر دادما!! کم مونده بریزین سرم!تو بازیت وحشتناکه!
میدونم بعد از رد کردن پیچ باید چیکار کرد(نمیدونم چقدر منو اینجا دست کم میگیرن!! آخی....!!!
)ولی نمیدونم چرا اونجوری که آدم انتظار داره اسلاید یا دریفت نمیکنه.
.