DiRT

سلام به همه:love:

به نظر من حرف برادر گرامی Lich King وبقیه دوستان درست است.چون این بازی هر اشکالی هم داشته باشه دیگه گرافیکش خیلی شاخ هست و گیم اسپات هم بیخود کرده:laughing:
...................................................
به هر حال من یک نقد جدید از بازی براتون لینک میکنم
http://www.totally360.com/gameinfo.php?gameid=163&details=reviews&reviewid=93
در ضمن توی این نقد نوشته شده که گرافیک Motor Storm که PS3 خیلی به اون افتخار میکنه هیچ حرفی در مقابل گرافیک Dirt نداره.

سلام به همه:love:

به نظر من حرف برادر گرامی Lich King وبقیه دوستان درست است.چون این بازی هر اشکالی هم داشته باشه دیگه گرافیکش خیلی شاخ هست و گیم اسپات هم بیخود کرده:laughing:
به هر حال من یک نقد جدید از بازی براتون لینک میکنم
http://www.totally360.com/gameinfo.php?gameid=163&details=reviews&reviewid=93
در ضمن توی این نقد نوشته شده که گرافیک Motor Storm که PS3 خیلی به اون افتخار میکنه هیچ حرفی در مقابل گرافیک Dirt نداره.

دوست عزيز اومدي از يك سايت كه اصلا اسم و ظاهرش داد ميزنه Protect 360 هست اومدي يك Review برداشتي كه مياد ميگه گرافيك Motorstorm حرفي نداره براي گفتن خب ازين سايت گفتن همچين حرفي هم بعيد نيست و اگه اين حرفو اين سايت نزنه كي مياد بگه;)
راسيتش من امروز اين بازي رو ديدم گرافيكش واقعا قشنگ بود ولي انتظار داشتم گرافيك بالاتري نسبت به Motorstorm رو ميديدم كه واقعا يكم نا اميد شدم و واقعا انتظار بيشتري ازش داشتم چون خيلي براش صبر كردم ولي بدون هيچ طرفداري بايد بگم گرافيك اين بازي نسبت به Motorstorm پايين تره مخصوصا افكتهاي تو بازي ولي بيشترين چيزي كه ازين بازي خوشم اومد Menu شاهكارش بود و انصافا من تاحالا هيچ منوي بازي به زيبايي Dirt نديدم
موفق باشيد

IGN به این بازی امتیاز 8 رو داد :
They Say
دوستان مطمئن باشین این بازی ارزشش در همین حده . بر فرض مثال که Gamespot کم بهش امتیاز داده باشه پس چرا IGN هم به این بازی امتیاز 8 رو داده ؟!
تازه میانگین امتیاز بازی هم از سایت های مختلف شده : 82.1
پس میبینید که Gamespot در امتیاز دهی به این بازی اصلا کم لطفی نکرده و اصلا هم تحت تاثیر Forza قرار نگرفته چون میانگین امتیاز این بازی هم فعلا 8.9 هستش ;)
They Say

پس میبینید که Gamespot در امتیاز دهی به این بازی اصلا کم لطفی نکرده و اصلا هم تحت تاثیر Forza قرار نگرفته چون میانگین امتیاز این بازی 9 هستش
آره وقتی به گرافیک هر دو بازی می ده 9 کاملا مشخصه که هیچ کونه تاثیری نداشته! البته من کلا از این یارو که این بازی نقد کرده بدش میاد:)

ولی امتیاز ign در کل دقیقتر داده شده تو این بازی.
راسيتش من امروز اين بازي رو ديدم گرافيكش واقعا قشنگ بود ولي انتظار داشتم گرافيك بالاتري نسبت به Motorstorm رو ميديدم كه واقعا يكم نا اميد شدم و واقعا انتظار بيشتري ازش داشتم چون خيلي براش صبر كردم ولي بدون هيچ طرفداري بايد بگم گرافيك اين بازي نسبت به Motorstorm پايين تره مخصوصا افكتهاي تو بازي ولي بيشترين چيزي كه ازين بازي خوشم اومد Menu شاهكارش بود و انصافا من تاحالا هيچ منوي بازي به زيبايي Dirt نديدم
البته اینکه انتظار شما چی بوده من خبر ندارم ولی این بازی در یسری از زمینه ها مثل محیط بازی و یا تصادف به نظر من از motorstorm زیباتره.

آره وقتی به گرافیک هر دو بازی می ده 9 کاملا مشخصه که هیچ کونه تاثیری نداشته!

اشکان جان به نظر شما مشکل افت فریم در یک بازی مشکل کمیه حتی اگه مقدارش کم باشه ؟!
مظمئنا افت فریم بدترین ضعف تو گرافیک یه بازیه که بازی Dirt کم و بیش ازش رنج میبره :cool:
اما FORZA 2 بدون هیچ افت فریمی و کاملا روون اجرا میشه .
مطمئنا از لحاظ افکت های تصویری Dirt نسبت به Forza 2 برتری داره اما به افت فریمش در :laughing::laughing:

یعنی بنظر بیشتر مدیران و اعضای تحریریه بازی سنتر dirt از نظر گرافیک و امتیاز کل باید امتیاز بالاتری نسبت به forza 2 میگرفته؟
یعنی اینقدر این بازی عالی هست ؟

اشکان جان به نظر شما مشکل افت فریم در یک بازی مشکل کمیه حتی اگه مقدارش کم باشه ؟!
مظمئنا افت فریم بدترین ضعف تو گرافیک یه بازیه که بازی Dirt کم و بیش ازش رنج میبره :cool:
اما FORZA 2 بدون هیچ افت فریمی و کاملا روون اجرا میشه .
مطمئنا از لحاظ افکت های تصویری Dirt نسبت به Forza 2 برتری داره اما به افت فریمش در :laughing::laughing:
مشکل اینکه این امتیاز دهی از ریشه مشکل داره.
بازیی مثل dirt باید بگیره 9 چرا چون افت فریم داره و این یک مشکله و این امتیاز کاملا درسته ولی بازیی مثل forza باید بگیره 8 نهایتش دیگه نه بیشتر. چون اشکالات گرافیکی ای در forza وجود داره که بعضی هاشون از افت فریم هم بیشتر آزار می ده آدمو.
یعنی بنظر بیشتر مدیران و اعضای تحریریه بازی سنتر dirt از نظر گرافیک و امتیاز کل باید امتیاز بالاتری نسبت به forza 2 میگرفته؟
از لحاظ گرافیک که بحثش کاملا تموم شدس. ولی از نظر امتیاز کل خوب forza خیلی بازی گسترده ایه و مسلما امتیازات بیشتری نسبت به dirt داره. حال دیگه اون سلیقه ای هست که مثلا به نظر من گیم پلی dirt از forza زیباتره.

البته اینکه انتظار شما چی بوده من خبر ندارم ولی این بازی در یسری از زمینه ها مثل محیط بازی و یا تصادف به نظر من از motorstorm زیباتره.
اتفاقا من تو همين زمينه ها Motorstorm رو برتر ميدونم ولي خب نگاه كن اشكان نميشه هيچ وقت آدم نظراتش يكسان باشه تو نظرتو گفتي و اين واقعا قابل احترام هست من هم قبلا نظرمو گفتم چون خودت ميدوني بازي يك امر سليقه اي هست من زياد هم ازين بازي انتظار نداشتم ولي بنظر من اگه خود بازي رو ملاك بگيريم Motorstorm در بيشتر بابتها سرتر هست.
موفق باشيد

اشكان جان من جفت بازيها رو يعني هم Motor Storm و هم DiRT رو بازي كردم و اصلا هم اهل فن بوي بازي نيستم . اما بايد بگم كه در بازي Motor Storm به طرز فوق العاده اي رو فيزيك و همچنين محيط بازي كار شده و بازي DiRT هيج حرفي براي گفتن ( در اين زمينه ها ) در مقابل بازي Motor Storm نداره . اما در عوض منو و از همه مهمتر Change Camera تو بازي DiRT بسيار عالي هست .
موفق باشيد

دوست عزيز اومدي از يك سايت كه اصلا اسم و ظاهرش داد ميزنه Protect 360 هست اومدي يك Review برداشتي كه مياد ميگه گرافيك Motorstorm حرفي نداره براي گفتن خب ازين سايت گفتن همچين حرفي هم بعيد نيست و اگه اين حرفو اين سايت نزنه كي مياد بگه;)
موفق باشيد

نه عزیز....من که تو اینترنت search نکردم که این نقد را پیدا کنم.
من این نقد رو از سایت معتبر N4G گذاشتم که اون این سایت رو لینک کرده بود.
شما به بطن قضیه توجه کن و اون اینکه در حال حاضر در سبک بازیهای رالی 360 چیزی از پلی 3 کم نداره;)
در ضمن ID خود شما هم که یه جورایی Protect 360 هست(البته شوخی کردم):biggrin1:

شما به بطن قضیه توجه کن و اون اینکه در حال حاضر در سبک بازیهای رالی 360 چیزی از پلی 3 کم نداره
در ضمن ID خود شما هم که یه جورایی Protect 360 هست(البته شوخی کردم)
بطن قضيه به من ميگه هنوز پلي3 بازي رالي نداره كه بشه مقايسه كرد اگر هم ميخواي با motorstorm مقايسه كني خودت بايد اون بازي رو ببيني بعد مقايسه كني

مثلا به نظر من گیم پلی dirt از forza زیباتره.

ميدوني چرا زيباتره چون ديگه نميخواد سر پيچ خودتو بكشي تا وايسي اينجا با يه دستي حله !! :laughing:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من هيچ بازي اي در سبك ريسينگ از نظر گيم پلي به Forza نميرسه !! :laughing:

گيم اسپات به Motorstorm چند داده ؟؟ 7.9
8:Gameplay
Graphics:9
Sound:8
Value:6
Tilt:8

IGN چند داده ؟؟!!! 8.9 :eek::wow:
Presentation:6.5
Graphics:9.0
Sound:9.0
Gameplay:9.0
Lasting Appeal:7.5

احتمالا GS رفيق مايكروسافته IGN هم رفيق سونيه !! :gathering:

آخرین ویرایش:
از نظر Gameplay که هیچ شکی در برتری Forza 2 نسبت به همه ی بازیهای ریسینگ تا به امروز نیست . (Dirt که هیچی)
Forza Motorsport 2 بدون شک بهترین بازی ریسینگ تاریخ هست (رو هم رفته) ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or