Lich King
Administrator
این بازی بهترین گرافیک رو در بین تمامی بازی های racing ی که در این نسل اومدن داره و تنها بازی ای که می تونه باهاش رقابت کنه بازی MotorStorm هست. (البته منظورم از نظر گرافیکی نه چیز دیگه) فقط مشکل اساسی بازی افت فریم ریت که باعث شده به خاطر این اکثر سایت ها به گرافیک بازی امتیاز کامل ندن.پس میشه نتيجه گرفت بهترين گرافيک تو سبک racing همين dirt هست......يعنی واقعاً آدمو میتونه میخکوب کنه از لهاظ گرافيک؟
من نميدونم چرا علاقه بسيار زيادی به گرافيک بازيها دارم دارم........
یکی از اشکالات بازیشم اینکه خط لاستیک روی زمین باقی نمی مونه و ماشین ها هم مخصوصا سر پیج ها خیلی سریع می پیچن برای همین آدم احساس همون کم وزنی بهش دست می ده. البته در کل باز صرف نظر از یسری ایرادات به نظر من گیم پلی خیلی خوبی داره.

)
هيجا حتي دورترين جاهاشم مشكلي نيست هيچ خط ناصافي موجود نيست من بي طرفانه گفتم جدا گرافيكه بازي motostorm رو مي خوره فيزيكه بازي هم عاليه يه كم بازي كنيد كامل عادت مي كنيد مخصوصا شوكه دسته خيلي كمك كنندس از لحاظ تخريبه ماشين هم(كه تو motostorm فقط ماشين پودر ميشه و دوباره به حالت اول برمي گرده) عمرا بهتر از اين بازي جايي نديديد ماشين هر جاش بخوره با توجه با ضربه ي وارده تخريب ميشه اول لق لق مي زنه با ضربه ي بدي بيشتر لق لق مي زنه بعدشم مي كنه