DiRT

پس میشه نتيجه گرفت بهترين گرافيک تو سبک racing همين dirt هست......يعنی واقعاً آدمو میتونه میخکوب کنه از لهاظ گرافيک؟
من نميدونم چرا علاقه بسيار زيادی به گرافيک بازيها دارم دارم........
این بازی بهترین گرافیک رو در بین تمامی بازی های racing ی که در این نسل اومدن داره و تنها بازی ای که می تونه باهاش رقابت کنه بازی MotorStorm هست. (البته منظورم از نظر گرافیکی نه چیز دیگه) فقط مشکل اساسی بازی افت فریم ریت که باعث شده به خاطر این اکثر سایت ها به گرافیک بازی امتیاز کامل ندن.

یکی از اشکالات بازیشم اینکه خط لاستیک روی زمین باقی نمی مونه و ماشین ها هم مخصوصا سر پیج ها خیلی سریع می پیچن برای همین آدم احساس همون کم وزنی بهش دست می ده. البته در کل باز صرف نظر از یسری ایرادات به نظر من گیم پلی خیلی خوبی داره.

این بازی بهترین گرافیک رو در بین تمامی بازی های racing ی که در این نسل اومدن داره و تنها بازی ای که می تونه باهاش رقابت کنه بازی MotorStorm هست. (البته منظورم از نظر گرافیکی نه چیز دیگه) فقط مشکل اساسی بازی افت فریم ریت که باعث شده به خاطر این اکثر سایت ها به گرافیک بازی امتیاز کامل ندن.

یکی از اشکالات بازیشم اینکه خط لاستیک روی زمین باقی نمی مونه و ماشین ها هم مخصوصا سر پیج ها خیلی سریع می پیچن برای همین آدم احساس همون کم وزنی بهش دست می ده. البته در کل باز صرف نظر از یسری ایرادات به نظر من گیم پلی خیلی خوبی داره.

حالا شما که هم motorstorm ديدی هم dirt رو کدوم گرافيک بالاتری داره؟ ( يجا ازت خونده بودم تصوير motorstorm خونه يکی از دوستات ديدی :love: )

سلام
دستت درد نکنه امین جان (اگه اسمتو اشتباه نگفته باشم)
اگه میشه لینکشو واسه Pc بزار

در ضمن از شرکت های : سرزمین رایانه و تکین و مدرن کدوم یک این بازی رو واسه Pc اووردند ؟

با تشکر

حالا شما که هم motorstorm ديدی هم dirt رو کدوم گرافيک بالاتری داره؟ ( يجا ازت خونده بودم تصوير motorstorm خونه يکی از دوستات ديدی :love: )
من فقط یک بازی روی ps3 بازی کردم اونم motorstorm بوده:cheesygri ولی در مورد اینکه کدوم بهتره نظر ندم بهتره چون می دونم این تاپیک برای این کارا نیست و به هم می خوره. ولی در کل هر کدوم یسری معایت و مزایا نسبت به هم دارن.

p.s: شما اگه گرافیک برات مهمه با خیال راحت این بازی رو بخر چون مطمئن باش لااقل تو xbox360 بازی racing به این گرافیک نداریم.

سلام
دستت درد نکنه امین جان (اگه اسمتو اشتباه نگفته باشم)
اگه میشه لینکشو واسه Pc بزار

در ضمن از شرکت های : سرزمین رایانه و تکین و مدرن کدوم یک این بازی رو واسه Pc اووردند ؟

با تشکر

سلام
بله من امین هستم!
هیچکدوم از این شرکتها نیاوردنش...
لینک هم واست میگردم فقط میشه بگی چرا نمیری از westagme که تاپیکش تو بازارچه هست بخریش؟!

همین طوری امین جان میخواستم دانلود کنم چون من معمولا از سرزمین رایانه خریداری میکنم
اگه میشه بگو که این بازی واسه pc کی میاد ؟
با تشکر

اگه میشه بگو که این بازی واسه pc کی میاد ؟
عزیز یه خرده منحرف زدیم هممون
127fs4573872.gif
اینجا انجمن 360 هست :cheesygri باید بریم تو انجمنpc ....در ضمن این بازی واسه pc منتشر شده و West Game
rose3.gif
تنها شرکت ایرانی هست که بازی رو آورده ;)
3925.gif

یه چیز خیلی جالب پیدا کردم :-"

کارت من توسط بازی ساپورت نمیشه(6600) ولی بازی رو اجرا کردم روی پایین ترین حالت گرافیکی اجرا کردم...یعنی دیگه گزینه پایین تر از اینایی که من انتخاب کردم نبود
39.gif
بازی کردم و حدود 10 تا 12 فریم میداد..... رفتم detail های گرافیک رو همه رو گذاشتم روی medium بازم 10 تا 12 فریم میداد
127fs4522738.gif
من خیلی تعجب کردم!!! قضیه چیه به نظر شما
1436.gif

حالا روی vista حدود 10 تا 12 فریم میداد...ممکنه روی XP یه مقدار بیشتر فرم بده مثلا 17 تا 20

آخرین ویرایش:
آقا این قضیه ی فیزیک بد بازی که میگید که سر پیچ ها سریع میپیچه این توی واقعیت هم هست ها شما سری مسابقات اتومبیل رانی پاریس-داکار رو دیده باشید سر پیچ ها کاملا سریع میپیچند.چون بیشتر پیچ ها 180 درجه هستند حالا چون هنوز بازی نکردم بیشتر نگم بهتره

آقا این قضیه ی فیزیک بد بازی که میگید که سر پیچ ها سریع میپیچه این توی واقعیت هم هست ها شما سری مسابقات اتومبیل رانی پاریس-داکار رو دیده باشید سر پیچ ها کاملا سریع میپیچند.چون بیشتر پیچ ها 180 درجه هستند حالا چون هنوز بازی نکردم بیشتر نگم بهتره
کسی نگفت فیزیک این بازی بده! موضوع فقط درباره احساس کم وزنیه! گفته شما هم درسته و ماشین های رالی چه از نظر ارتفاع ماشین و چه پیچ و این چیزا با ماشین های مسابقه ای فرق دارند.

کسی نگفت فیزیک این بازی بده! موضوع فقط درباره احساس کم وزنیه! گفته شما هم درسته و ماشین های رالی چه از نظر ارتفاع ماشین و چه پیچ و این چیزا با ماشین های مسابقه ای فرق دارند.

یعنی جایی که بلندی باشه ماشین بخواهد از روش بپره بیشتر از حد بلند میشه؟:confused::confused::confused:

من هم بازيرو گرفتم.......
گرافيک بازی واقعاً عالی کار شده......نورپردازيها روی ماشين خيره کنندست......گرافيک تخريب پذيری ماشين بالاتر
از forza2 هست...و در کل گرافيک بازی بالاتر از fozra 2 هست.....
چيزی که من تو اين بازی باهاش خيلی `حال کردم تنوع جادها و مناظر طبيعی هستند...که بر خلاف forza و pgr که زياد
جادهای متنوع و مناظر زيبا نداشتند اين بازی تو بيشتر مراحل مناظر طبيعی به کلی عوض میشن و از يکنواختی
در میآد........
تنها عيب بازی هم تو جاهای شلوغ پلوغ افت فريم داره که البته هرکسی قادربه تشخيصش نيست
من اون سبکی ماشين وقتی که رو هواسترو اصلاً عيب نميدونم...چون اين به خاطر کمک فنرهای عالی ماشينهاست که به اون شکل ماشين نرم بالا پايين میره..

اینجوری که معلومه هم forza2 خدا بود هم Dirt شما کدوم رو پیشنهاد میکنید که بخریم؟...
چون اين به خاطر کمک فنرهای عالی ماشينهاست که به اون شکل ماشين نرم بالا پايين میره..
آقا میشه اسم کمک فنرهارو بگی که ما هم بریم بندازیم رو ماشینمون :) :)

ما امروز تو مكس گيم بازي dirt با motostorm مقايسه كرديم از لحاظ گرافيك يه سرو گردن dirt داراي گرافيكه بالاتريه ادم يه جاهاييش فكر مي كنه رفته تو فيلم بازي از لحاظ انتي هم واقعا عاليه به اندازه ي 8x كامپيوتره:eek: هيجا حتي دورترين جاهاشم مشكلي نيست هيچ خط ناصافي موجود نيست من بي طرفانه گفتم جدا گرافيكه بازي motostorm رو مي خوره فيزيكه بازي هم عاليه يه كم بازي كنيد كامل عادت مي كنيد مخصوصا شوكه دسته خيلي كمك كنندس از لحاظ تخريبه ماشين هم(كه تو motostorm فقط ماشين پودر ميشه و دوباره به حالت اول برمي گرده) عمرا بهتر از اين بازي جايي نديديد ماشين هر جاش بخوره با توجه با ضربه ي وارده تخريب ميشه اول لق لق مي زنه با ضربه ي بدي بيشتر لق لق مي زنه بعدشم مي كنه:eek: زير قسمت كنده شده هم با توجه به نوع ماشين جزئيات باحالي معلوم ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or