Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

سختیش اینه که پول بدی و به قول شما از مجبوری بازیهای سه سال پیشو تجربه کنی ! . شما حرفت در مورد کیفیت درسته ولی در حال حاضر تبلتها و کنسولها فروششون افزایش پیدا کرده و PC DESKTOP افت داشته . میشه شما هم منظورمو متوجه بشی ؟ . یعنی سازندگان در سال 2013 قرارداد محکمی با این کمپانیها امضا کردن . و عملا نشون دادن تمام برنامه هاشون برای کنسولها و تبلته . وقتی سازندگان حمایت نمیکنن شما حالا بگو نعوذبال... خداست

یکی از نکاتی که میدونم اصلا باهاش اشنایی نداری هزینه هایی که oem مثل nvidia و amd برای سازگارای هر چه بهتر بازی ها به استدیوها پرداخت میکنن به عنوان مثال اخیرا amd حدود 8 میلیون $ بابت بهنیه سازی bf4 هزینه پرداخت کرده به استدیو البته این یه نمونه اس. و خیلی موارد دیگه هم هست لطفا منبع معتبر از افت فروش pc desktop رو هم بزار چون از این قضیه خبر نداشتم

آخرین ویرایش:
دقیقاً شما باید همین سوالو از خودتون بپرسید، اگه کیفیت بهتری نمی‌گرفتیم که مرض نداشتیم 5 میلیون بدیم جای PC! حالا شما PCـه درست و حسابی نداشتی و تفاوت کیفیتش رو با کنسول ندیدی، دیگه مشکل من نیست. در ضمن 1/5 ؟!! شما الان می‌خوای XBox One رو 2.300 بکنی تو پاچه ملت، 5 برابر می‌شه 11.500! شما می‌تونی دو تا Titan رو SLI کنی توی همچین PCـی! که تا آخر نسل دو تا کنسول رو روی هم قورت می‌ده! همینطور نسبتای تخیلی از خودتون در نیارید.
برای بار هزارم، اون کنسول همه بازی‌ها رو با کیفیت بالا اجرا نمی‌کنه، هنر کنه یکی دو سال نزدیک به PCـه قوی اجرا می‌کنه، بعد از اون از یه PCـه قوی فاصله زیادی می‌گیره، حالا یکی مثل شما نمی‌خواد پول اضافه بده و کیفیت بالاتر رو تجربه کنه، یکی هم مثل من به خاطر این کیفیت بالاتر هزینه می‎پردازه! درکش خیلی سخت نیست!
و برای بار هزار و یکم، منی که 5 میلیون می‌دم و PCـه قوی می‌بندم، 2 میلیون هم کنار می‌ذارم و کنسول هم می‌خرم که به غول شما از انحصاری‎‌های شاخ بی‌نصیب نمونم!
اون تیکه آخر پستتون هم که دیگه خودِ شوخی بود، سونی مایکروسافت نیاز نمی‌بینند کنسولشون رو قوی‌تر بسازن؟! پس این همه تاپیک و بحث سر قدرت دو کنسول واسه چیه؟! اگه قدرت مهم نیست چرا این قدر می‌زنید تو سر و کله هم که اثبات کنید Ryse بهتره یا The Order بهتره؟! سونی مایکروسافت اگه می‌تونستن با همین قیمت کنسول قوی‌تر بسازن حتماً می‌ساختن! نمی‌سازن چون نمی‌خوان از یه حد خاصی گرون‌تر شه، این دیگه جز بدیهیاته.
والا ما که بازی می‌کنیم کاری به اهمیت دادن سازنده‌ها نداریم، عقل داریم، چشم هم داریم، می‌بینیم روی PC کیفیت خروجی به مراتب بالاتره، الان دو ساله بازی‌های آخر نسل PC در حد نسل بعد هستن، پولش رو هم داریم، PCـه خوب تهیه می‌کنیم با کیفیت بالاتر تجربه می‌کنیم. گور بابای سازنده و افکارش! حالا شما فکر می‌کنید با PC بازی کنید بهتون بی‌احترامی می‌شه؟! بازی نکنید!
من لزومی نمیبینم که تو هر تاپیکی که اسمی از کنسولا زده میشه میای فتوا صادر میکنی میدونی اولین مزیت کنسول چیه ؟ میدونی دومین مزیت کنسول چیه ؟ بازیای انحصاری چی؟ سرورهای پرقدرت آنلاین چی ؟ بازم بشمارم برات ؟ این همه پول کارت گرافیک و سیستم خفن بده آخرش اونی رو هم که میخوای نمیاد واسش از همش که بگذریم بشینی جلوی مانیتور بازی کنی از همش بدتره:(

خدایی یه جمعه ای اومدیم از بیکاری اینجا بازم همه دارن سر کله هم میزنن
اصلا تاپیک چه ربطی به این کل کلا داره
PC خوبی های خودشو داره کنسولم همینطور
با کنسول میشه راحت و بدون انتظار کشیدن بازیهای روزو بازی کرد
با PC میشه با یکم تاخیر اکثر همون بازیها با یه سری بازیهای خوب مخصوص PC رو با کیفیت خیلی بالاتر بازی کرد
من خودم الان 4-5 سال Company of Heroes 1 رو سیستمم نصبه و بازیش میکنم این اتفاقیه که هیچوقت زمانی که کنسول داشتم اتفاق نمی افتاد
کلا منظورم اینه که فاز ایندوتا پلتفرم فرق داره پس بیخود تو سرهم نزنین تا ثابت کنین کدوم بهتره

کدوم بازی؟
yahoo_4.gif
شما یه سر برو تو Steam بازیهاشم میبینی .

آخرین ویرایش:
والا کسی با افتخار نگفت، اصلا من کمتر pc بازی دیدم مثل کنسول فن های عزیز جون و زندگیش دستگاه بازیش باشه و حاضر باشه در حد مرگ و حرفهای بدون پایه ازش دفاع کنه. الان ببین شمایی که کنسول بازی اینقدر واست زور داره وقتی میگن pc قوی تره میایی میگی کارت گرافیک دوبرابر کنسول قیمت داره...

ایها الناس، چرا فکر میکنید کسی pc داره اصلا سراغ کنسول نمیره؟ چرا فکر میکنید هر کسی pc باز به خاطر این گرفته که دلش میخواد پز بده و خودش رو برتر از کسانی بدونه که کنسول دارن؟ شما اگر پولش رو داشته باشی، نمیایی بنز بگیری میری پژو 405 میگیری؟ خب هستن کسانی که درآمد خوبی دارن، ترجیح میدن به بهترین حالت ممکن بازی ها رو تجربه کنن درکش اینقدر سخته؟ میرن هم کنسول میگیرن هم pc.
یا کسی هست که ترجیح میده به جا دو تا کنسول یه pc بگیره و در این میون یه سری انحصاری رو از دست بده...خب مثل کسی که میره و فقط یه کنسول میخره چه فرقی داره؟ ویا این دوستمون اون بالا میاد سریع gta v رو میکشه وسط! آخه مگه کسی pc باز اومد با بازی های pc پز بده ؟!

پولدار بودن یا نبودن شما یا بقیه چه ارتباطی به مقایسه ی کنسول با PC داشت!؟ :|
دارم میگم PC که به صورت مداوم قطعاتش آپدیت میشه نباید با کنسولی که برای بازه ی زمانی 10 ساله بدون تغییری، تولید میشه مقایسه شه. و صحبتم از افتخار هم همینه که نیاید بگید PC قوتیره و کلی هم کیف کنید. زمانی این مقایسه عادلانست که کنسول ها هم هر 6 ماه تعویض سخت افزاری داشته باشن.
من هم خوشحال میشم شما بازی هارو در بهترین حالت ممکن تجربه کنید. ولی سوال اینجاست. کدوم بازی؟ :d

خدایی یه جمعه ای اومدیم از بیکاری اینجا بازم همه دارن سر کله هم میزنن
اصلا تاپیک چه ربطی به این کل کلا داره
PC خوبی های خودشو داره کنسولم همینطور
با کنسول میشه راحت و بدون انتظار کشیدن بازیهای روزو بازی کرد
با PC میشه با یکم تاخیر اکثر همون بازیها با یه سری بازیهای خوب مخصوص PC رو با کیفیت خیلی بالاتر بازی کرد
من خودم الان 4-5 سال Company of Heroes 1 رو سیستمم نصبه و بازیش میکنم این اتفاقیه که هیچوقت زمانی که کنسول داشتم اتفاق نمی افتاد
کلا منظورم اینه که فاز ایندوتا پلتفرم فرق داره پس بیخود تو سرهم نزنین تا ثابت کنین کدوم بهتره

عزیزم چون شما PC بازی بیکاری روز جمعه :d . اگه کنسول داشتی وقت بیکاریت نمیومدی اینجا

شاید با تاخیر بیاد ، شایدم انقده به تاخیر بخوره که اثلا نیاد بعدش چی ؟ باز همون Company of Heroes 1 ؟

پولدار بودن یا نبودن شما یا بقیه چه ارتباطی به مقایسه ی کنسول با PC داشت!؟ :|
دارم میگم PC که به صورت مداوم قطعاتش آپدیت میشه نباید با کنسولی که برای بازه ی زمانی 10 ساله بدون تغییری، تولید میشه مقایسه شه. و صحبتم از افتخار هم همینه که نیاید بگید PC قوتیره و کلی هم کیف کنید. زمانی این مقایسه عادلانست که کنسول ها هم هر 6 ماه تعویض سخت افزاری داشته باشن.
من هم خوشحال میشم شما بازی هارو در بهترین حالت ممکن تجربه کنید. ولی سوال اینجاست. کدوم بازی؟ :d
آره والا, ما که نه Mortal Kombat داریم, نه Naruto داریم, نه Dark Souls داریم, نه Enslaved داریم, نه Castlevania داریم, نه Injustice داریم, MGR: R داریم, نه King of Fighters داریم, نه LA Noir داریم, نه Ace Combat داریم, نه Guardians of Middle Earth داریم, به چه رویی داریم با PC بازی میکنیم؟:((

عزیزم چون شما PC بازی بیکاری روز جمعه
:d
. اگه کنسول داشتی وقت بیکاریت نمیومدی اینجا
یعنی واقعا الان با کنسول شما روز جمعتو میگذرونی خدایی ... :d این بود آرمان ما ... :d بیخیال ... :d

عزیزم چون شما PC بازی بیکاری روز جمعه :d . اگه کنسول داشتی وقت بیکاریت نمیومدی اینجا

شاید با تاخیر بیاد ، شایدم انقده به تاخیر بخوره که اثلا نیاد بعدش چی ؟ باز همون Company of Heroes 1 ؟
شاید اصلا به سرنوشت Agent و The Last Guardian دچار بشه!

چه حالی میده Dx 11 با فریم 30 و 720p بزنی به بدن ;;)

متاسفانه فقط یه چیزی شنیدید بدون تحقیق هی می گید :
xbox-one-playstation-4-600x300.jpg

طی مراسم e3 شاهد آن بودیم که رزولوشن استاندارد نسل بعدی 1920x1080 تعیین شد . اما خبرهای جدیدی که از بازیها به دسترسید ابهامات بسیاری را برای طرفداران کنسول ایجاد کرد و این ابهام با خبر Crytek مبنی بر اجرای Ryse با رزولوشن 1600X900 جدی تر شد . به همین دلیل به تازگی و طبق منابع معتبر ، لیستی ازبازیهای مهم نسل جدید و میزان رزولوشن هر کدام توسط کاربران Neogaf تهیه شده که به شرح زیر است :

Playstation 4

• The Order: 1886 = 1920x800
  • KillZone: Shadow Fall = 1920x1080 »» MP=60fps, SP=30fps
  • Infamous: Second Son = 1920x1080
  • DriveClub = 1920x1080
  • Resogun = 1920x1080
  • Knack = 1920x1080
  • Assassin's Creed 4: Black Flag = 1920x1080
  • Thief = 1920x1080
  • Blacklight: Retribution = 1920x1080
  • Warframe = 1920x1080
  • Call of Duty: GHOSTS = 1920x1080
  • Deep down = 1080P = 60FPS ( شایعه )
Xbox One

• Killer Instinct = 1280x720 = 60fps
  • Ryse: Son of Rome = 1600x900
  • Forza 5 = 1920x1080 =60fps
  • Call of Duty: GHOSTS = 1920x1080
  • Dead Rising 3 = ??? = 30fps
Wii U

• Pikmin 3 = 1280 × 720
  • Super Smash Bros = 1920x1080
  • The Legend of Zelda: The Windwaker HD = 1920x1080 (30fps)
  • Scribblenauts = 1920 × 1080
  • Assassin’s Creed 3 = 1280x720 (post-AA)
  • Batman: Arkham City Armoured Edition = 1280x720 (FXAA)
  • Carl on Duty: Black Ops 2 = 880x720 (2xAA)
  • Darksiders 2 = 1152x640 (post-AA)
  • Mass Effect 3: Conrad Edition = 1280x720 (FXAA)
  • Monster Hunter 3G HD = 1920x1080 (no AA)
  • Need For Speed: Most Wanted (2012) = 1280x704 (post-AA)
  • New Super Mario Bros. U = 1280x720 (no AA on world map, post-AA in-game)
  • Ninja Gaiden: Razor’s Edge = dynamic up to 1280x720 (dynamic 2xAA)
  • Rayman: Legends = 1920x1080 (no AA)
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed = 1024x576 (post-AA)
  • Splinter Cell: Blacklist = 1280x720 (post-AA)
  • ZombiU = 1280x720 (post-AA)

• Mighty Switch Force HD = 1920 x 1080
  • Nano Assault Neo = 1280 x 720 (no AA)
  • Smash Bros U = 1920 x 1080

ضمن اینکه رزولوشن ومیزان فریم ریت Battlefield 4 مشخص نشده و چیزی مابین 720P و 1080P خواهد بود . البته طبق اطلاعات معتبر Battlefield 4 ورژن PS4 زیر 1080P اجرا خواهد شد .

پلتفرم : نامعلوم ( رزولوشن : شایعه )

Wind Waker HD - 1920x1080
Wonderful 101 - 1280x720
Pikmin 3 - 1280x720
The Crew = 1920 x 1080
Assassin's Creed 4: Black Flag = 1920x1080
Thief = 1920x1080
FIFA 14 1080p هر 2 کنسول

منبع

http://forum.bazicenter.com/thread82972/#post2889121

آره والا, ما که نه Mortal Kombat داریم, نه Naruto داریم, نه Dark Souls داریم, نه Enslaved داریم, نه Castlevania داریم, نه Injustice داریم, MGR: R داریم, نه King of Fighters داریم, نه LA Noir داریم, نه Ace Combat داریم, نه Guardians of Middle Earth داریم, به چه رویی داریم با PC بازی میکنیم؟:((
:)) اینا که همشون بازی های کنسولن. پس نگید منتظر GTA نیستید. منتظر RDR نیستید. وقتی بیاد ( البته امیدوارم 8-| ) میای به همین لیست اضافه میکنیش :d
ضمناً منظور من از کدوم بازی رو باید بهتر درک کرده باشی دوست من ! یک نگاه به کارنامه کنسول ها بکنی؛ میبینی انقدر بازی های AAA هستن که PC ازشون بی بهرست و این یک حقیقته ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or