Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

شما TV 4K بخر بعدا !

ما که 4K نمیخواییم ولی 60 فریم رو ما روی XBOX ONE & PS4 داریم !‌

و البته با رزولوشن 720p ! و تنظیمات گرافیکی پایین‌تر از نسخه PC.

والا ما هر چی میگیم این کنسولای جدید به اندازه ی یه PC قدرت دارن این PC فن های محترم نمیپذیرن حالا امیدوارم حرف من رو قبول نمیکنن دیگه حرف کرایتک رو بپذیرن

کرایتک گفته اندازه PC قدرت دارن؟! گفته یه کارایی که قبلاً به واسطه ضعف کنسول روشون قابل انجام نبود، الان قابل انجام شده. ولی مسلمه که همیشه می‌شه PCـی در نظر گرفت که از کنسول قوی‌تره. کنسولای این نسل هم در حد یه PCـه خوب هستن، که البته یه سال دیگه در حد PCـه Mid-Range هم نخواهند بود.

کرایتک گفته اندازه PC قدرت دارن؟! گفته یه کارایی که قبلاً به واسطه ضعف کنسول روشون قابل انجام نبود، الان قابل انجام شده. ولی مسلمه که همیشه می‌شه PCـی در نظر گرفت که از کنسول قوی‌تره. کنسولای این نسل هم در حد یه PCـه خوب هستن، که البته یه سال دیگه در حد PCـه Mid-Range هم نخواهند بود.

خب که چی؟ شما قوی ترین PC رو هم تهیه کن کاربردش چیه وقتی نه تنها لذت گیم کنسولی رو نداره بلکه از کلی انحصاری خفن هم باید محروم باشی! بازی حتی الان با کنسولهای نسل فعلی که 8 سال از عمرشون گذشته هم از بازی با PC باحال تر و هیجانی تره چه برسه به کنسولهای نسل بعد!
فکر کردی سونی یا مایکروسافت نمی تونستن کنسولی بسازن با بالاترین کانفیگ؟یعنی اینقدر این دو کمپانی ضعیف هستن؟! نخیر آقا وقتی نیازی نمی بینند که این کارو بکنند چرا الکی کانفیگ غولی بذارن تو کنسول و هزینه کنسول رو بالا ببرن و در صورتی که با کانفیگ پایین تر تا 10 سال هم بازیها رو با بهترین کیفیت اجرا می کنند؟همین الانش Xbox 360 با اون گرافیک سال 2005 داره بازیها رو به خوبی اجرا میکنه.

ما که ازادی عمل فراوان و هر کاری که دلمون بخواد میتونیم بکنیم شما ها هستید که باید با 720 حال کنید

جدی؟! اولا فعلا اول نسله، دوما تعدادی محدود از بازیها تنها 720 هستن انگار شما خبری که دیروز منتشر شد رو ندیدی اصلا! اکثرشون 1080 هستن

:arrowd:

• Forza 5 = 1920x1080 =60fps
  • Call of Duty: GHOSTS = 1920x1080
  • The Order: 1886 = 1920x800
  • Infamous: Second Son = 1920x1080
  • DriveClub = 1920x1080
  • Ryse: Son of Rome = 1600x900
  • Resogun = 1920x1080
  • Knack = 1920x1080
  • Assassin's Creed 4: Black Flag = 1920x1080
  • Thief = 1920x1080
  • Blacklight: Retribution = 1920x1080
  • Warframe = 1920x1080

سوما شما برو هر کاری خواستی با PC ات بکن ولی بازم کاربردی واست نداره:d با PC ات میخوای چیکار کنی تا Forza بازی کنی؟یا مثلا TLOU ؟:d

سوما شما برو هر کاری خواستی با PC ات بکن ولی بازم کاربردی واست نداره:d با PC ات میخوای چیکار کنی تا Forza بازی کنی؟یا مثلا TLOU ؟:d
ما اصلا نمیخواییم کاری کنیم تا اینا رو بازی کنیم:) جدیدا از جانب بقیه هم حرف میزنن;)) تلاشتون شایان تقدیره دوستان من@};-

پ.ن: راستی طوماری که توی هر تاپیک ول میدادین چرا اینقدر کوتاه شده؟:-/

انقدر از قدرت بی چون چرای PC صحبت نکنید زشته !!
وقتی قیمت تنها کارت گرافیک PC دو برابر یک کنسول نسل بعد باشه اصلاً PC رو با کنسول مقایسه کردن مسخرست.
اگر قرار بود کنسول ها هر 6 ماه تعویض سخت افزار داشته باشن و قیمتشون هم بالای 1000 و 2000 دلار باشه. اون موقع با افتخار بگید PC قویتره.

خب که چی؟ شما قوی ترین PC رو هم تهیه کن کاربردش چیه وقتی نه تنها لذت گیم کنسولی رو نداره بلکه از کلی انحصاری خفن هم باید محروم باشی! بازی حتی الان با کنسولهای نسل فعلی که 8 سال از عمرشون گذشته هم از بازی با PC باحال تر و هیجانی تره چه برسه به کنسولهای نسل بعد!
فکر کردی سونی یا مایکروسافت نمی تونستن کنسولی بسازن با بالاترین کانفیگ؟یعنی اینقدر این دو کمپانی ضعیف هستن؟! نخیر آقا وقتی نیازی نمی بینند که این کارو بکنند چرا الکی کانفیگ غولی بذارن تو کنسول و هزینه کنسول رو بالا ببرن و در صورتی که با کانفیگ پایین تر تا 10 سال هم بازیها رو با بهترین کیفیت اجرا می کنند؟همین الانش Xbox 360 با اون گرافیک سال 2005 داره بازیها رو به خوبی اجرا میکنه.

PC هر نوع گیم‌پدی رو ساپورت می‌کنه، به TV به راحتی وصل می‌شه، گرافیک خروجی بازی هم بهتره، دقیقاً از چه نظر بازی با کنسول هیجانی‌تره؟ صدای تَق تَقِ درایو 360 باحاله؟! یا از جعبه کنسول خوشتون میاد که بیشتر بهتون هیجان می‌ده؟! نه عزیز جان، حالش بیشتر نیست، چون هر چیزی رو که کنسول در اختیارت می‌ذاره، PC هم در اختیارت می‌ذاه + More!
در ضمن، کسی که 5 میلیون می‌ده و PCـه قوی می‌بنده، 2 میلیون هم می‌ذاره کنار واسه کنسول و انحصاری‌هاش (اگه احتیاجی ببینه). پس خیلی دلتون به حال اون دسته از افراد نسوزه.
چیزی که شما نمی‌خواید بپذیرید اینه که اون PCـه قوی خیلی از مالتی‌پلتفرما رو جوری اجرا می‌کنه که شما نظیرش رو توی انحصاری‌های کنسول هم نمی‌بینید. شما BF3 رو روی کنسول‌های این نسل هم دیدید، اما نسخه PC چه ربطی به اون نسخه کنسولی داشت؟! نسخه PC دقیقاً مثل BF4ـه نسل بعدی روی PC اجرا می‌شد، یعنی اون نسل بعدی که شما الان بهش رسیدی، 2 سال پیش روی PC قابل دستیابی بود. شما توی کل نسل، یه بازی کنسولی، انحصاری و غیر انحصاری، به من نشون بده که در حد BF3 روی PC بود! حالا شما هی بگو انحصاری، انحصاری! دِ آخه اگه همون انحصاری‌ها هم نبودن که کسی کنسول نمی‌خرید.
پس اگه پول اضافه می‌دیم، واسه این چیزاست برادر. حالا شما دوست نداری پول خرج کنی، یا فکر می‌کنی ارزش نداره، نکن، ولی واسه خیلی‌ها کیفیت بالاتر اهمیت داره و بابتش پول خرج می‌کنن.
اون 360 هم در حد همون سخت‌افزار سال 2005ـش بازی‌ها رو اجرا می‌کنه، شما الان 3 ساله 99.99%ـه بازی‌ها رو با رزولوشن پایین و 30 فریم و گرافیک پایین بازی کردید، احساس هم می‌کنید که مثلاً شما خیلی باهوشید و ماهایی که پول خرج می‌کنیم سرمون کلاه رفته و پول اضافه خرج کردیم؟! نه عزیز جان، پول اضافه دادیم، در ازاش بازی‌ها رو با کیفیت بسیار بالاتر تجربه کردیم. چطور به خاطر دو عدد رزولوشن بالا و پایین و یک میلی ثانیه سرعت لودینگ پایین‌تر بازی‌ها روی دو کنسول 30 صفحه با هم بحث می‌کنید، عکس و گیف می‌ذارید که مثلاً نورپردازی توی این کنسول یک اپیسیلون بهتر از اون یکیه!!! ولی وقتی بحث PC پیش میاد می‌گید "n میلیون خرج می‌کنید واسه دو تا افکت اضافی؟!" !!!
کنسول‌ها هم کانفیگ غول ندارند، چون اگه داشتند هزینش بالا می‌رفت و هر کسی کنسول رو نمی‌خرید، ولی کسی که پولشو داره یه کانفیگ غول واسه خودش می‌بنده که مجبور نباشه مالتی‌پلتفرما رو روی کنسول بازی کنه.

البته منم اگه فروشنده کنسول بودم، سعی می‌کردم همین حرفا رو بزنم!

بحث سخت افزاری PC همیشه برنده ی بی چونو چراست .
بحث گیمینگ کنسول برندهی بی چونو چراست !
گیمینگ میچربه به سخت افزار . برم هشت میلیون سخت افزار ببندم دلم جای انحصاریا باشه ؟ شوخیشم قشنگ نیست

جهت اطلاع شما باید بگم که نسخه نسل بعد Metal Gear Solid V (همون سری ای که PC باز ها همیشه تو کفش بودن) روی 1080p و 60fps اجرا میشه ! :)

پی سی بارها تو کفشن ؟ فکر کردی پی سی گیمرها مثل شما عاشق جی تی ای هستن ؟ یا این عنوان کی گفتی که واسه من اصلا جذاب نبود و نیست نه عزیز یه پی سی گیمر و المان هاش و نمیدونی چون پی سی گیمر اورجینال ندیدی جمع نبند لطفا
من فقط واسه گیز و هلو ایکس باکس گرفتم همین پس فهمیدی من چه سبکی رو دوست دارم و چرا یه پی سی گیمرم ؟ صد سال سیاه اگرم بیاد من نه بازی میکنم نه علاقه ای به این عنوان های که فکر میکنی پی سی گیمرها توی کفشن وگرنه کنسول میخرند نه اینکه پول 10 تا کنسول بله 10 تا کنسول بدن به سی پی یو و گرافیگ و مادربرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or