Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

جدی؟! اولا فعلا اول نسله، دوما تعدادی محدود از بازیها تنها 720 هستن انگار شما خبری که دیروز منتشر شد رو ندیدی اصلا! اکثرشون 1080 هستن

:arrowd:

سوما شما برو هر کاری خواستی با PC ات بکن ولی بازم کاربردی واست نداره:d با PC ات میخوای چیکار کنی تا Forza بازی کنی؟یا مثلا TLOU ؟:d

شما دلت رو با همین لیست تا 7 و 8 سال خوش کن. جدیدا اسم pc که میاد xbox و ps فن ها با هم متحد میشن در صورتی که در حالت عادی همدیگه رو هدشات میکنن

Diablo III همون بازی ای نبود که یه ماه پیش برای کنسول ها اومد و متاش از نسخه Pc بالاتر شد ؟ :-/

یه وقت فکر نکنید متا pc به خاطر drm و مشکلات سرورش پایین تر از کنسول ها شده ها
به خاطر قدرت بی نهایت کنسول ها که البته یکی از بازی سازان کبیر هم می گه هنوز از قدرت یکیشون کامل استفاده نشده به خاطر همون بود که متا کنسول ها بالاتر بود

شما فن های بی منطق هر وقت به درک درستی از diablo و starcraft و هزاران هزار refrence pc رسید بعد میتیونیم با هم صحبت کنیم(خیلی بده یه گیمر نتونه چیزی شبیه orginal quality crysis 1 رو حداقل یک بار در زندگیش تجربه کنه

هر موقع شما هم درک درستی از انحصاریهای نسل هشم که لیست کردم داشتید در مورد نسل هفتم بیاید تا مذاکره کنیم :

(Knack (Sony
(DC Universe Online (Sony Online Entertainment
(Planetside 2 (Sony Online Entertainment

(Hohokum (Sony Santa Monica
(The Order: 1866 (Ready At Dawn
(Killzone: Shadow Fall (Guerrilla Games
(Infamous: Second Son (Sucker Punch
Drive Club (Evolution Studios
(Unnamed Move Game (Media Molecule

(Forza Motorsport 5 (Turn 10 Studios
(Ryse (Crytek
(Halo 5 (۳۴۳
(Killer Instinct 3 (Double Helix
(TitanFall (Respawn Entertainment
(Dead Rising 3 (Capcom Vancouver
(Crimson Dragon (Grounding Inc
(Kinect Sports Rivals (Rare
(Project Spark (TBA
(Quantum Break (Remedy Entertainmen
(Minecraft: Xbox One Edition (4J Studios/Mojang

من هی میگم نره شما میگی بدوش! من بحثم سر این بود که آیا نیازه یک ابر غول PC داشت واسه اجرای بازی؟وقتی با خیلی کمتر از اون هم میشه بازی رو با کیفیت خوب اجرا کرد؟ من PC خوب نداشتم؟ این حرف رو نادیده میگیرم.شما وقتی میگی گور بابای سازنده و افکارش من دیگه چی بهتون بگم؟همین سازنده نباشه شما که نمی تونی اصلا چیزی به نام گیم تجربه کنی.خوبه که خودت هم قبول داری بازیهای کنسولی و انحصاریهاش بهترن که واسه خاطرشون کنسول میخری.
من خدا رو شکر مدتهاست دستم تو جیب خودمه و پول سوادم و تلاشم رو خودم دارنم درمیارم و اینقدر دارم که بخوام همیشه PC ام رو High End نگه دارم و اتفاقا تا جایی که صلاح ببینم این کارو میکنم اما واسه Game هیچوقت کانفیگ PC ام رو ارتقا نخواهم داد.

شما مثه این که نمی‌خوای بفهمی ما چی می‎گیم. برادر، گرامی، بزرگوار، قربون قد و بالات، حتماً یه دلیلی داره که خرج می‎‌کنیم دیگه! دِ اگه PCـه خوب داشتی و همین بازی‌های 3 سال گذشته رو روی PC بازی کرده بودی که این حرفو نمی‌زدی! شما توی همین جمله آخرت گفتی که هیچ وقت واسه Gaming نیومدی PCـت رو ارتقا بدی، یعنی Gaming PC نداشتی دیگه!

مگه هدف از بازی کردن چیزی به جز لذت بردنه؟! من اگه بتونم همون بازی رو با کیفیت بالاتر تجربه کنم، توانایی مالیش رو هم داشته باشم، چرا نباید این کارو بکنم؟! دقیقاً چرا؟! چون مثلاً BF3 روی کنسول هم هست و کنسول قیمتش کمتره؟! خو آخه اون BF3ـی که روی کنسوله که رسماً یه نسل از نسخه PCـش عقب‌تره!

یعنی واقعاً این قدر سخته درکش که یه نفر حاضر شه پول بیشتر بده، که با کیفیت بهتر بازی کنه؟!

شما مثه این که نمی‌خوای بفهمی ما چی می‎گیم. برادر، گرامی، بزرگوار، قربون قد و بالات، حتماً یه دلیلی داره که خرج می‎‌کنیم دیگه! دِ اگه PCـه خوب داشتی و همین بازی‌های 3 سال گذشته رو روی PC بازی کرده بودی که این حرفو نمی‌زدی! شما توی همین جمله آخرت گفتی که هیچ وقت واسه Gaming نیومدی PCـت رو ارتقا بدی، یعنی Gaming PC نداشتی دیگه!

مگه هدف از بازی کردن چیزی به جز لذت بردنه؟! من اگه بتونم همون بازی رو با کیفیت بالاتر تجربه کنم، توانایی مالیش رو هم داشته باشم، چرا نباید این کارو بکنم؟! دقیقاً چرا؟! چون مثلاً BF3 روی کنسول هم هست و کنسول قیمتش کمتره؟! خو آخه اون BF3ـی که روی کنسوله که رسماً یه نسل از نسخه PCـش عقب‌تره!

یعنی واقعاً این قدر سخته درکش که یه نفر حاضر شه پول بیشتر بده، که با کیفیت بهتر بازی کنه؟!

سختیش اینه که پول بدی و به قول شما از مجبوری بازیهای سه سال پیشو تجربه کنی ! . شما حرفت در مورد کیفیت درسته ولی در حال حاضر تبلتها و کنسولها فروششون افزایش پیدا کرده و PC DESKTOP افت داشته . میشه شما هم منظورمو متوجه بشی ؟ . یعنی سازندگان در سال 2013 قرارداد محکمی با این کمپانیها امضا کردن . و عملا نشون دادن تمام برنامه هاشون برای کنسولها و تبلته . وقتی سازندگان حمایت نمیکنن شما حالا بگو نعوذبال... خداست

اره همون بازی که کسنول فن ها براش له له میزدن و اخر سر pc برای اولین بار هدیه کرد بهشون( شما با معنی refrence pc اشنایی داری)
اخی بمیرم اهداش کرد یوقت فکر نکنید سازندش نهPCبخاطر سودش برا کنسول زده نه اصلا اینطور نیست خودهPCاومد اهداش کرد دلش سوخته

هر موقع شما هم درک درستی از انحصاریهای نسل هشم که لیست کردم داشتید در مورد نسل هفتم بیاید تا مذاکره کنیم :

(Knack (Sony

(Ryse (Crytek
(Halo 5 (۳۴۳
(Project Spark (TBA

http://www.ign.com/articles/2013/01/18/50-pc-exclusive-games-in-2013
سال دیگه نسل بعدشو برات میارم:smoke:

انحصاری یعنی چی ؟
امثال TLOU مثلا ؟ یا GEOW ؟ یا حتی آنچارتد ؟
کارتون های زمان ما از این عناوین انحصاری جذاب تر بودن
اینا از نظر من و سایر PC گیمرها یا به قول شما PC FAN ها اندازه بال پشه هم ارزش نداره چه از نظر تکنیکی و گرافیک و چه از نظر گیم پلی ای که باز تابع همون گرافیک خواهند بود .
وقتی می تونم 3-WAY SLI ببندم و هر روز سخت افزارهای جدید تری رو تست کنم و از پرفورمنسش لذت ببرم بیام پولم رو بریزم داخل یک " شیئ " که 4 سال بعد به لعنت خدا هم نیرزه ؟
که چی ؟ که 4 تا عنوان به اصطلاح انحصاری رو تست بزنم ؟
همگی دیدیم چه بلای سر عناوین انحصاری تون مثل MK و Castlevania و ... اومد
آخر عمر کنسول های جدید باز همین اتفاق خواهد افتاد و چه بسا با این سیستم CLOUD GAMING دیگه چیزی به عنوان انحصاری وجود خارجی نداشته باشه :))
از طرفی نزدیکی سخت افزار کنسول های جدید به معماری PC سازنده ها رو هرچه بیشتر ترقیب می کنه که محصولشون رو به راحتی و با هزینه کمتر روی PC پورت کنن و سود بیشتری به جیب بزنن .
اونوقت شما می مونید و کنسول عزیزتر از جونتون .
همین الان ی اسمارت فون یا تبلت اندرویدی بازی هایی به مراتب جذاب تر با رزولوشن فول اچ دی و +60 فریم داره ارائه می کنه
پس چه احتیاجی به کنسول هست ؟
بحث DX 11 کنسول های جدید هم برای ما PC گیمرها تکراریه چون 6 ساله داریم تجربه اش می کنیم و چیز جدیدی نیست DX11 ای که معلوم نیست چندین و چندتا افکت رو ازش حذف خواهند کرد که روی کنسول فریم ریت معقولی ارائه کنه و فقط در حد اسم باقی خواهد ماند .
در مورد BF 3 و BF4 هم شاید SP رو 60 فریم و 720 اجرا کنه ولی برای MP اونم با 64 نفر باید دید چه بلایی سر فریمش میاد و باز روی 30 قفل میشه یا نه :))

آخرین ویرایش:
یه وقت فکر نکنید متا pc به خاطر drm و مشکلات سرورش پایین تر از کنسول ها شده ها
به خاطر قدرت بی نهایت کنسول ها که البته یکی از بازی سازان کبیر هم می گه هنوز از قدرت یکیشون کامل استفاده نشده به خاطر همون بود که متا کنسول ها بالاتر بود

پس drm و مشکلات سرور هم جدیدا جزو گیمپلی حساب میشه( با منطق کنسول فن اشنا بشید)

انحصاری یعنی چی ؟
امثال TLOU مثلا ؟ یا GEOW ؟ یا حتی آنچارتد ؟
کارتون های زمان ما از این عناوین انحصاری جذاب تر بودن

:-o
یعنی تو اینا رو جدی گفتی یا شوخی؟اگر شوخی کردی که هیچ ولی اگر جدی گفتی کلا نه تنها من بلکه هیشکی اینجا نباید با تو اصلا بحث کنه و ازت نقل قول بگیره!!

@ دو پست بالاتر
خودتون رو PC Gamer حساب نکنید لطفا;)

- - -ویرایش - - -

(Knack (Sony

(Ryse (Crytek
(Halo 5 (۳۴۳
(Project Spark (TBA
(Ryse (Crytek
(Halo 5 (۳۴۳
(Project Spark (TBA
Minecraft: Xbox One Edition (4J Studios/Mojang
اینو دیگه به رخ ما نکشیند جون خودتون! همین چند ساعت پیش شیشه رنگی به نسخه PC اضافه شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or