Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

من يه سوال از PC گيمر ها دارم با سيستمي دو برابر مجموع قدرت هاي PS3 و X360 آيا ميشه در حال حاضر GTA V رو اجرا كرد ؟

یعنی با اینکه بعضی وقتها با هم تنش داریم ها ولی این پستت طلا بود پسر:d

ما اصلا نمیخواییم کاری کنیم تا اینا رو بازی کنیم:) جدیدا از جانب بقیه هم حرف میزنن;)) تلاشتون شایان تقدیره دوستان من@};-

پ.ن: راستی طوماری که توی هر تاپیک ول میدادین چرا اینقدر کوتاه شده؟:-/

حرفی در مقابل ندارین مجبورین اینطوری بگین.اگه اینو نگین چی بگین پس؟ ولی بذار جملتون رو اصلاح کنم باید اینطوری بگید :

ما اصلا نمی خواهیم بازی کنیم!!

انصافا صنعت گیم بدون بازیهای انحصاری کنسولی میخواد به چی بنازه ها؟!

من يه سوال از PC گيمر ها دارم با سيستمي دو برابر مجموع قدرت هاي PS3 و X360 آيا ميشه در حال حاضر GTA V رو اجرا كرد ؟

من هم یه سوال دارم ازت ایا فکر میکنی پی سی گیمر ها عاشق GTA هستن ؟ هرموقعه فهمیدی به جوابتم میرسی

600 هزار امضا جمع شده واسه پورت شدن این عنوان برای پی سی جمعیت کره زمین حساب کن بعد بیا کشورهای که ازادی کامل به اینترنت دارن خوب بعد بیا حساب کن ببین چقدر پی سی گیمر توی جهان هست خوب بعد ببین ایا همه اینها عاشق جی تی ای هستن ؟ حالا 600 هزارتا میگیم 2 میلیون پس میبینی پی سی گیمرها اصلا علاقه ایی به این عنوان ندارن که بخوان بازیش کنن یا نکنن هرموقعه هم پورت بشه یه تستی میزنن یا بازی میکنن واسه پی سی گیمرها بازی مثل تانک انلاین مهمه که 60 میلیون کاربر داره یا غیر اره داداش من فقط یه نمونه مثلا زدم بقیه رو خودت بهتر میدونی
اگه به جوابت نرسیدی بهم بگو

من هم یه سوال دارم ازت ایا فکر میکنی پی سی گیمر ها عاشق GTA هستن ؟ هرموقعه فهمیدی به جوابتم میرسی
دوست من وقتی تام چیک عاشقشه مطمئن باش هیتلرم دوسش داره . لطفا هم جمع نبند .
RDR هم جزئشونه

باز یه عده کنسول فن شروع کردن به آیه نازل کردن :)
باز یه عده PC فن شروع کردن به آیه یاس خوندن :)

جهت اطلاع شما BF4 که یادتونه!!!!!!!!!! که کنسول فن ها اب دهنشون راه افتاده بود رو 4K و 60FPS اجرا میشد

دوست عزیز هیچکس منکر این قضیه که PC قدرتی چند برابر کنسول ها داره نمیشه. اما PC بازی ای نداره! بازی های کنسول ها ارزششون خیلی بیشتر از بازی های PC هست. این چیزیه که هیچوقت دوست ندارین قبول کنید
همین الان رو نسل حاضر بازی های فوق العاده ای اومده دیگه نسل بعد رو Xbox one و Playstation 4 که بماند....

PC هر نوع گیم‌پدی رو ساپورت می‌کنه، به TV به راحتی وصل می‌شه، گرافیک خروجی بازی هم بهتره، دقیقاً از چه نظر بازی با کنسول هیجانی‌تره؟ صدای تَق تَقِ درایو 360 باحاله؟! یا از جعبه کنسول خوشتون میاد که بیشتر بهتون هیجان می‌ده؟! نه عزیز جان، حالش بیشتر نیست، چون هر چیزی رو که کنسول در اختیارت می‌ذاره، PC هم در اختیارت می‌ذاه + More!
در ضمن، کسی که 5 میلیون می‌ده و PCـه قوی می‌بنده، 2 میلیون هم می‌ذاره کنار واسه کنسول و انحصاری‌هاش (اگه احتیاجی ببینه). پس خیلی دلتون به حال اون دسته از افراد نسوزه.
چیزی که شما نمی‌خواید بپذیرید اینه که اون PCـه قوی خیلی از مالتی‌پلتفرما رو جوری اجرا می‌کنه که شما نظیرش رو توی انحصاری‌های کنسول هم نمی‌بینید. شما BF3 رو روی کنسول‌های این نسل هم دیدید، اما نسخه PC چه ربطی به اون نسخه کنسولی داشت؟! نسخه PC دقیقاً مثل BF4ـه نسل بعدی روی PC اجرا می‌شد، یعنی اون نسل بعدی که شما الان بهش رسیدی، 2 سال پیش روی PC قابل دستیابی بود. شما توی کل نسل، یه بازی کنسولی، انحصاری و غیر انحصاری، به من نشون بده که در حد BF3 روی PC بود! حالا شما هی بگو انحصاری، انحصاری! دِ آخه اگه همون انحصاری‌ها هم نبودن که کسی کنسول نمی‌خرید.
پس اگه پول اضافه می‌دیم، واسه این چیزاست برادر. حالا شما دوست نداری پول خرج کنی، یا فکر می‌کنی ارزش نداره، نکن، ولی واسه خیلی‌ها کیفیت بالاتر اهمیت داره و بابتش پول خرج می‌کنن.
اون 360 هم در حد همون سخت‌افزار سال 2005ـش بازی‌ها رو اجرا می‌کنه، شما الان 3 ساله 99.99%ـه بازی‌ها رو با رزولوشن پایین و 30 فریم و گرافیک پایین بازی کردید، احساس هم می‌کنید که مثلاً شما خیلی باهوشید و ماهایی که پول خرج می‌کنیم سرمون کلاه رفته و پول اضافه خرج کردیم؟! نه عزیز جان، پول اضافه دادیم، در ازاش بازی‌ها رو با کیفیت بسیار بالاتر تجربه کردیم. چطور به خاطر دو عدد رزولوشن بالا و پایین و یک میلی ثانیه سرعت لودینگ پایین‌تر بازی‌ها روی دو کنسول 30 صفحه با هم بحث می‌کنید، عکس و گیف می‌ذارید که مثلاً نورپردازی توی این کنسول یک اپیسیلون بهتر از اون یکیه!!! ولی وقتی بحث PC پیش میاد می‌گید "n میلیون خرج می‌کنید واسه دو تا افکت اضافی؟!" !!!
کنسول‌ها هم کانفیگ غول ندارند، چون اگه داشتند هزینش بالا می‌رفت و هر کسی کنسول رو نمی‌خرید، ولی کسی که پولشو داره یه کانفیگ غول واسه خودش می‌بنده که مجبور نباشه مالتی‌پلتفرما رو روی کنسول بازی کنه.

البته منم اگه فروشنده کنسول بودم، سعی می‌کردم همین حرفا رو بزنم!

خیر - شما الان کانفیگ غول رو PC ات ببند اما با یک پنجم اونم شایدم کمتر می تونی با بالاترین تنظیمات بازی های نسل بعد رو اجرا کنی پس آدم که دیوونه نیست بره چنین سیستمی رو تهیه کنه وقتی از اون طرف با قیمت به مراتب پایین تر می تونه دو تا کنسول خوشگل و تر تمیز نسل بعدی بخره هم بازیها رو با کیفیت بالا اجرا میکنه هم از انحصاری های شاخشون بی نصیب نمی مونه چیزی که خیلی از PC گیمرها رو تو همین نسل عذاب داد.ضمنا سونی و مایکرو اتفاقا به راحتی می تونند کانفیگ غولی واسه کنسولاشون بذارن اما تنها به دلیل بالا رفتن قیمتش نیست که شما هم اشاره کردی بلکه به دلیل اینه که نیازی نمی بینند این کارو بکنند! بازی رو کنسول لذت داره و یه نوع لذتش می دونی چیه؟اینکه می دونی کنسولت پیش سازننده ها ارزش داره،تو اولویت اوله واسه ساخت بازی ، بهش محل میذارن ، واسش بازی شاخ میسازن، نه اینکه مثل PC که اکثر بازیها یا واسش اصلا نمیاد یا اگر هم بیاد سرویس میکنه آدم رو با پورت افتضاش ( نمونش GTA IV ) یا اینکه معلوم نیست واسش بازی میاد یا نه ( نمونش GTA V ) .

اگر کسی گیمر باشه گرافیک آخرین چیزی هست که تو یک بازی بهش توجه می کنه و گیم پلی هم اولین چیز هست

تو دنیا هم این ثابت شده که بازی های که صرفا گرافیک دارن (Crysis و Metro و killzone) کمتر مورد استقبال قرار میگیرن تا بازی های که گیم پلی بهتری دارن (Halo و Gears of War و COD)

خیر - شما الان کانفیگ غول رو PC ات ببند اما با یک پنجم اونم شایدم کمتر می تونی با بالاترین تنظیمات بازی های نسل بعد رو اجرا کنی پس آدم که دیوونه نیست بره چنین سیستمی رو تهیه کنه وقتی از اون طرف با قیمت به مراتب پایین تر می تونه دو تا کنسول خوشگل و تر تمیز نسل بعدی بخره هم بازیها رو با کیفیت بالا اجرا میکنه هم از انحصاری های شاخشون بی نصیب نمی مونه چیزی که خیلی از PC گیمرها رو تو همین نسل عذاب داد.ضمنا سونی و مایکرو اتفاقا به راحتی می تونند کانفیگ غولی واسه کنسولاشون بذارن اما تنها به دلیل بالا رفتن قیمتش نیست که شما هم اشاره کردی بلکه به دلیل اینه که نیازی نمی بینند این کارو بکنند! بازی رو کنسول لذت داره و یه نوع لذتش می دونی چیه؟اینکه می دونی کنسولت پیش سازننده ها ارزش داره،تو اولویت اوله واسه ساخت بازی ، بهش محل میذارن ، واسش بازی شاخ میسازن، نه اینکه مثل PC که اکثر بازیها یا واسش اصلا نمیاد یا اگر هم بیاد سرویس میکنه آدم رو با پورت افتضاش ( نمونش GTA IV ) یا اینکه معلوم نیست واسش بازی میاد یا نه ( نمونش GTA V ) .

به نکته جالبی اشاره کردید . PC قطعه نرمالی نداره چون هر روز برای یک برند خاص از بازیها با تنظیمات گرافیکی تعویض میشه . بطور مثال من الان اگه برم بالاترین گرافیک NVIDIA رو خریداری کنم یک بازی مطمئنم بزودی میاد که باهاش کانفیگ نمیشه . بر فرض مثال روی AMD بازی BF نرخ فریم 80 دارم ولی روی NVIDIA با اینکه قدرتش در عمل بیشتر میاد 40 فریم دارم . PC متاسفانه از تمام قدرت سخت افزار کار نمیکشه و هر روز باید شاهد یک قطعه جدید با تبلیغ جدید باشیم .

انقدر از قدرت بی چون چرای PC صحبت نکنید زشته !!
وقتی قیمت تنها کارت گرافیک PC دو برابر یک کنسول نسل بعد باشه اصلاً PC رو با کنسول مقایسه کردن مسخرست.
اگر قرار بود کنسول ها هر 6 ماه تعویض سخت افزار داشته باشن و قیمتشون هم بالای 1000 و 2000 دلار باشه. اون موقع با افتخار بگید PC قویتره.

والا کسی با افتخار نگفت، اصلا من کمتر pc بازی دیدم مثل کنسول فن های عزیز جون و زندگیش دستگاه بازیش باشه و حاضر باشه در حد مرگ و حرفهای بدون پایه ازش دفاع کنه. الان ببین شمایی که کنسول بازی اینقدر واست زور داره وقتی میگن pc قوی تره میایی میگی کارت گرافیک دوبرابر کنسول قیمت داره...

ایها الناس، چرا فکر میکنید کسی pc داره اصلا سراغ کنسول نمیره؟ چرا فکر میکنید هر کسی pc باز به خاطر این گرفته که دلش میخواد پز بده و خودش رو برتر از کسانی بدونه که کنسول دارن؟ شما اگر پولش رو داشته باشی، نمیایی بنز بگیری میری پژو 405 میگیری؟ خب هستن کسانی که درآمد خوبی دارن، ترجیح میدن به بهترین حالت ممکن بازی ها رو تجربه کنن درکش اینقدر سخته؟ میرن هم کنسول میگیرن هم pc.
یا کسی هست که ترجیح میده به جا دو تا کنسول یه pc بگیره و در این میون یه سری انحصاری رو از دست بده...خب مثل کسی که میره و فقط یه کنسول میخره چه فرقی داره؟ ویا این دوستمون اون بالا میاد سریع gta v رو میکشه وسط! آخه مگه کسی pc باز اومد با بازی های pc پز بده ؟!

دقیقاً شما باید همین سوالو از خودتون بپرسید، اگه کیفیت بهتری نمی‌گرفتیم که مرض نداشتیم 5 میلیون بدیم جای PC! حالا شما PCـه درست و حسابی نداشتی و تفاوت کیفیتش رو با کنسول ندیدی، دیگه مشکل من نیست. در ضمن 1/5 ؟!! شما الان می‌خوای XBox One رو 2.300 بکنی تو پاچه ملت، 5 برابر می‌شه 11.500! شما می‌تونی دو تا Titan رو SLI کنی توی همچین PCـی! که تا آخر نسل دو تا کنسول رو روی هم قورت می‌ده! همینطور نسبتای تخیلی از خودتون در نیارید.
برای بار هزارم، اون کنسول همه بازی‌ها رو با کیفیت بالا اجرا نمی‌کنه، هنر کنه یکی دو سال نزدیک به PCـه قوی اجرا می‌کنه، بعد از اون از یه PCـه قوی فاصله زیادی می‌گیره، حالا یکی مثل شما نمی‌خواد پول اضافه بده و کیفیت بالاتر رو تجربه کنه، یکی هم مثل من به خاطر این کیفیت بالاتر هزینه می‎پردازه! درکش خیلی سخت نیست!
و برای بار هزار و یکم، منی که 5 میلیون می‌دم و PCـه قوی می‌بندم، 2 میلیون هم کنار می‌ذارم و کنسول هم می‌خرم که به غول شما از انحصاری‎‌های شاخ بی‌نصیب نمونم!
اون تیکه آخر پستتون هم که دیگه خودِ شوخی بود، سونی مایکروسافت نیاز نمی‌بینند کنسولشون رو قوی‌تر بسازن؟! پس این همه تاپیک و بحث سر قدرت دو کنسول واسه چیه؟! اگه قدرت مهم نیست چرا این قدر می‌زنید تو سر و کله هم که اثبات کنید Ryse بهتره یا The Order بهتره؟! سونی مایکروسافت اگه می‌تونستن با همین قیمت کنسول قوی‌تر بسازن حتماً می‌ساختن! نمی‌سازن چون نمی‌خوان از یه حد خاصی گرون‌تر شه، این دیگه جز بدیهیاته.
والا ما که بازی می‌کنیم کاری به اهمیت دادن سازنده‌ها نداریم، عقل داریم، چشم هم داریم، می‌بینیم روی PC کیفیت خروجی به مراتب بالاتره، الان دو ساله بازی‌های آخر نسل PC در حد نسل بعد هستن، پولش رو هم داریم، PCـه خوب تهیه می‌کنیم با کیفیت بالاتر تجربه می‌کنیم. گور بابای سازنده و افکارش! حالا شما فکر می‌کنید با PC بازی کنید بهتون بی‌احترامی می‌شه؟! بازی نکنید!

دوست عزیز هیچکس منکر این قضیه که PC قدرتی چند برابر کنسول ها داره نمیشه. اما PC بازی ای نداره! بازی های کنسول ها ارزششون خیلی بیشتر از بازی های PC هست. این چیزیه که هیچوقت دوست ندارین قبول کنید
همین الان رو نسل حاضر بازی های فوق العاده ای اومده دیگه نسل بعد رو Xbox one و Playstation 4 که بماند....
بله PC اصلا بازی ای نداره :bighug: انحصاریاش کمه ولی چطور میگی بازی نداره :-/ :|
رو چه حسابی بازی های کنسولی ارزششون از بازی های پی سی بیشتره؟!

شما فن های بی منطق هر وقت به درک درستی از diablo و starcraft و هزاران هزار refrence pc رسید بعد میتیونیم با هم صحبت کنیم(خیلی بده یه گیمر نتونه چیزی شبیه orginal quality crysis 1 رو حداقل یک بار در زندگیش تجربه کنه

شما فن های بی منطق هر وقت به درک درستی از diablo و starcraft و هزاران هزار refrence pc رسید بعد میتیونیم با هم صحبت کنیم(خیلی بده یه گیمر نتونه چیزی شبیه orginal quality crysis 1 رو حداقل یک بار در زندگیش تجربه کنه

Diablo III همون بازی ای نبود که یه ماه پیش برای کنسول ها اومد و متاش از نسخه Pc بالاتر شد ؟ :-/

دقیقاً شما باید همین سوالو از خودتون بپرسید، اگه کیفیت بهتری نمی‌گرفتیم که مرض نداشتیم 5 میلیون بدیم جای PC! حالا شما PCـه درست و حسابی نداشتی و تفاوت کیفیتش رو با کنسول ندیدی، دیگه مشکل من نیست. در ضمن 1/5 ؟!! شما الان می‌خوای XBox One رو 2.300 بکنی تو پاچه ملت، 5 برابر می‌شه 11.500! شما می‌تونی دو تا Titan رو SLI کنی توی همچین PCـی! که تا آخر نسل دو تا کنسول رو روی هم قورت می‌ده! همینطور نسبتای تخیلی از خودتون در نیارید.
برای بار هزارم، اون کنسول همه بازی‌ها رو با کیفیت بالا اجرا نمی‌کنه، هنر کنه یکی دو سال نزدیک به PCـه قوی اجرا می‌کنه، بعد از اون از یه PCـه قوی فاصله زیادی می‌گیره، حالا یکی مثل شما نمی‌خواد پول اضافه بده و کیفیت بالاتر رو تجربه کنه، یکی هم مثل من به خاطر این کیفیت بالاتر هزینه می‎پردازه! درکش خیلی سخت نیست!
و برای بار هزار و یکم، منی که 5 میلیون می‌دم و PCـه قوی می‌بندم، 2 میلیون هم کنار می‌ذارم و کنسول هم می‌خرم که به غول شما از انحصاری‎‌های شاخ بی‌نصیب نمونم!
اون تیکه آخر پستتون هم که دیگه خودِ شوخی بود، سونی مایکروسافت نیاز نمی‌بینند کنسولشون رو قوی‌تر بسازن؟! پس این همه تاپیک و بحث سر قدرت دو کنسول واسه چیه؟! اگه قدرت مهم نیست چرا این قدر می‌زنید تو سر و کله هم که اثبات کنید Ryse بهتره یا The Order بهتره؟! سونی مایکروسافت اگه می‌تونستن با همین قیمت کنسول قوی‌تر بسازن حتماً می‌ساختن! نمی‌سازن چون نمی‌خوان از یه حد خاصی گرون‌تر شه، این دیگه جز بدیهیاته.
والا ما که بازی می‌کنیم کاری به اهمیت دادن سازنده‌ها نداریم، عقل داریم، چشم هم داریم، می‌بینیم روی PC کیفیت خروجی به مراتب بالاتره، الان دو ساله بازی‌های آخر نسل PC در حد نسل بعد هستن، پولش رو هم داریم، PCـه خوب تهیه می‌کنیم با کیفیت بالاتر تجربه می‌کنیم. گور بابای سازنده و افکارش! حالا شما فکر می‌کنید با PC بازی کنید بهتون بی‌احترامی می‌شه؟! بازی نکنید!

من هی میگم نره شما میگی بدوش! من بحثم سر این بود که آیا نیازه یک ابر غول PC داشت واسه اجرای بازی؟وقتی با خیلی کمتر از اون هم میشه بازی رو با کیفیت خوب اجرا کرد؟ من PC خوب نداشتم؟ این حرف رو نادیده میگیرم.شما وقتی میگی گور بابای سازنده و افکارش من دیگه چی بهتون بگم؟همین سازنده نباشه شما که نمی تونی اصلا چیزی به نام گیم تجربه کنی.خوبه که خودت هم قبول داری بازیهای کنسولی و انحصاریهاش بهترن که واسه خاطرشون کنسول میخری.
من خدا رو شکر مدتهاست دستم تو جیب خودمه و پول سوادم و تلاشم رو خودم دارم درمیارم و اینقدر دارم که بخوام همیشه PC ام رو High End نگه دارم و اتفاقا تا جایی که صلاح ببینم این کارو میکنم اما واسه Game هیچوقت کانفیگ PC ام رو ارتقا نخواهم داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or