Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

یه قسمت از حرفات رو واقعا دوست دارم. ببین این که شما میگی من بازی FPS رو باید با ماوس و کیبرد بازی کنم و گیم پد به کارم نمیاد خیلی هم عالیه بلاخره هر کسی سلیقه ای داره من فکر میکنم اگه کسی بدلیل صرفا گیم PC رو ترجیح بده خیلی هم عالیه آرزو به دل من موند یکی از این PC فن های محترم بیاد بگه PC انتخاب منه چون برای مثال من عاشق ادونچرهای P&C هستم اونموقع حرفتون واقعا برای من یکی قابل پذیرش بود اما میان از یه دلیلایی صحبت میکنن که مرغ تو قابلمه از خنده میترکه که مثلا تجربه ی بازیای رو کامپیوتر با 60 فریم بهتر از بازیای انحصاری کنسولیه یعنی شما RE6 رو با PC بازی کنی بهتر از اینه که MGS رو کنسول بزنی. آخه این دلیله؟ یعنی آشغالی مثل RE6 با 60 فریم میرزه آدم کنسول رو بازی نکنه؟
یه نکته ی دیگه خیلی اساتید دقت نمیکنن که PC هم همه ی بازی ها رو 60 فریم اجرا نمیکنه اگه روی PC تون با نرم افزار فریم رو اندازه بگیری میبینی که خیلی از مواقع فریم ریت پایینتر از 60 ه اما شما متوجه نمیشی.
نکته ی آخر هم حاضرم قسم بخورم 99 در صد بچه های فوروم من جمله خودم نمیتونن تفاوت 30 فریم ثابت رو با 60 فریم تشخیص بدن واگر یه جایی مثل DF نبود که پته ی این استودیو ها رو آب بریزه عمرا اصلا کسی به مخش خطور نمیکرد متاسفانه این اینترنت ما رو بد عادت کرده و گرنه قدیما با PS1 بازی میکردیم خدا شاهده تو این بادیا نبودیم خیلی هم بیشتر لذت میبردیم همین دوستانی که با 1080 و 60 فریم ما رو خفه کردن قول میدم شرط میبندم اگه بهشون نشون بدی نتونن تفاوتشو تشخیص بدن. فیلم سینمایی میبینی 24 فریم در ثانیه افت فریم توش احساس میکنی؟

دقیقا، من اصلا اهل این نیستم که Fraps رو اجرا کنم لحظه به لحظه ببینم فریمم چنده آیا زیر 60 میاد یا نه! دارم بازی میکنم ببینم به نظرم بازی کنده یه مقدار تنظیمات رو بالا پایین میکنم تا واسم روون راجرا بشه، حالا شاید دارم با 30 بازی میکنم خودم هم نمی دونم! هر 4-5 سال هم یه حالی به سیستم میدم یکی دو قطعه رو آپدیت میکنم تا بتونم بازی ها رو خوب اجرا کنم( خوب، نه اینکه حالا حتما 60 فریم و روی تنظیمات Ultra!). خوب چون pc میگیرم بازی ها تا حدودی با کیفیت بهتر اجرا میشن ولی اصلا این دلیل اصلی من واسه pc خریدن نیست. دلیلش اینه که الان اکثر بازی ها multi platfrom هستن پس میتونم اونها رو رو pc هم تجربه کنم.

یه قسمت از حرفات رو واقعا دوست دارم. ببین این که شما میگی من بازی FPS رو باید با ماوس و کیبرد بازی کنم و گیم پد به کارم نمیاد خیلی هم عالیه بلاخره هر کسی سلیقه ای داره من فکر میکنم اگه کسی بدلیل صرفا گیم PC رو ترجیح بده خیلی هم عالیه آرزو به دل من موند یکی از این PC فن های محترم بیاد بگه PC انتخاب منه چون برای مثال من عاشق ادونچرهای P&C هستم اونموقع حرفتون واقعا برای من یکی قابل پذیرش بود اما میان از یه دلیلایی صحبت میکنن که مرغ تو قابلمه از خنده میترکه که مثلا تجربه ی بازیای رو کامپیوتر با 60 فریم بهتر از بازیای انحصاری کنسولیه یعنی شما RE6 رو با PC بازی کنی بهتر از اینه که MGS رو کنسول بزنی. آخه این دلیله؟ یعنی آشغالی مثل RE6 با 60 فریم میرزه آدم کنسول رو بازی نکنه؟
یه نکته ی دیگه خیلی اساتید دقت نمیکنن که PC هم همه ی بازی ها رو 60 فریم اجرا نمیکنه اگه روی PC تون با نرم افزار فریم رو اندازه بگیری میبینی که خیلی از مواقع فریم ریت پایینتر از 60 ه اما شما متوجه نمیشی.
نکته ی آخر هم حاضرم قسم بخورم 99 در صد بچه های فوروم من جمله خودم نمیتونن تفاوت 30 فریم ثابت رو با 60 فریم تشخیص بدن واگر یه جایی مثل DF نبود که پته ی این استودیو ها رو آب بریزه عمرا اصلا کسی به مخش خطور نمیکرد متاسفانه این اینترنت ما رو بد عادت کرده و گرنه قدیما با PS1 بازی میکردیم خدا شاهده تو این بادیا نبودیم خیلی هم بیشتر لذت میبردیم همین دوستانی که با 1080 و 60 فریم ما رو خفه کردن قول میدم شرط میبندم اگه بهشون نشون بدی نتونن تفاوتشو تشخیص بدن. فیلم سینمایی میبینی 24 فریم در ثانیه افت فریم توش احساس میکنی؟
آقا اینایی که این حرفا رو میزنن رو شما کلا گیمر حساب نکن. دیگه PC/Console Gamer که هیچ:|

از اینکه pc از دو کنسول دیگه سرتره شکی درش نیست.هر چی گیم ایکس باکس و پلی ،با pc داره خلق میشه.
ولی کلا ارتقاع pc برای گیم بزرگترین اشتباه به خاطر هزینه های بالاش.در کنار pc میشه یه کنسول خوب مثل این نسل جدید( 4 و وان )داشت و از بازی با گرافیک و و کنترل خوب لذت برد.(زمانی که پرنس آف پرشیا د فورگاتن سند رو با pc بازی میکردم(دوستانی که بازی کردن میدوننن چی میگم) انگشتام تا چند ساعت بعد از بازی درد میگرفت)اشاره به کنترل موس و کیبرد بود)

یعنی هر دم از این باغ(بازیسنتر) بری میرسد:|
کل کامنتا رو خوندم(ببینید چه بیکاریم من) یه نکته ای که هست دوستان فک میکنن پی سی مث کنثول میمونه که بریم مغازه پی سی فروشی! بگیم آقا یه پی سی بهم بده:| دوستان به خدا گزینه آپگرید داره این پی سی ها.هم میتونی 780 بندازی روش هم یه 8800.مهم نوع بازی کردنه.اون حسیه که گیم به آدم میده(چه کنثول و چه پی سی)
سلیقه میدونید چیه؟ به خدا اگر بدونید.انقدر هم انحصاری انحصاری نکیند تو رو خدا.من خودم پی سی گیمرم ولی تقریبا هر بازی که دوست داشتم و انحصاری بود رو بازی کردم.خیلی،توجه کنید که خیلی بازی انحصاری(باز هم چه انحصاری پی سی و چه کنثول)،مالتی پلتفرم و یا بازی هایی که بعدا رو پی سی پورت شده رو هم بازی نکردم چون دوست ندارم.انقدر هم این RDR و GTA V رو نزنید تو سر پی سی گیمر جماعت چون خیلیا مث من هستن که دوست نارن این 2تا بازیو.به خدا اگر هم پورت بشن من و خیلیا مث من طرفشون هم نمیریم(یادش به خیر که این لیست 2سال پیش خیلی طولانی بود ولی الان تبدیل شده به لیوان آب زرشک)
یه نکته خیلی خیلی قشنگ هم اینه که آقای محترم به خدا اگر دستت چه تو زمان لانچ کنثول ها چه الان به یه پی سی های اند نرسیده اشکال نداره.طوری نشده.آن چنان میگه اون موقع کنثول بهتر بود که آدم خندش میگیره.همون موقع که گیرز1 هم واسه پی سی اومد هم X360 خودم به شخصه تست کردم و دیدم که 8800 قویتره.دوست عزیز چرا وقتی که ندیدی تز میدی.اون روزی که گیرز1 داشت رو کنثول 720 و 30 فریم اجرا میشد همون 8800 به قول شما ضعیفتر داشت 1080 و 60 فریم اجراش میکرد.گیرز1 رو مثال زدم چون دیگه شاخ گرافیکی اون موقع بود وگرنه وضه مالتی پلتفرم ها که دیگه بماند
نکته قشنگ و جدید و دهشتناکی که این روزا دارم تو انجمن میبینم اینه که دوستان میان میگن 30 فریم با 60 فریم فرق نداره و چشم تشخیص نمیده! از این دوستان خواهشمندیم که فقط یه بار 60 فریم رو ببینن و تست کنن بعد بیان در خدمتشونیم
از طرف دیگه پی سی فن های خرسند رو داریم که نمیخوان قبول کنن که آقا من و امثال من واقعا خوشحالیم بازی هایی مث دارک سولز،کسلوانیا،ریمن،مورتال کامبت،آلن ویک و ... پورت شده.نمیخوان قبول کنن اینا جزو عالی های گیمینگ ان و همه میخوان بازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or