Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

مزایای pc:
کیفیت بازیها در مولتی پلتفرم بالاتره
استفاده از موس توی fps ها راحتتره تا دسته
امکان مودینگ توی بعضی بازیها
بازیها ک.ر.ک میشن البته برای سینگل
...
مزایای کنسول نسل بعد:
انحصاریها
کنترلرهای حرکتی
حمل و نقل راحتتر
قیمت پایینتر
...
خب با این شرایط اولویت برای کسانی که محدودیت مالی دارن کنسولهاست این که دیگه بحث نداره

عنوان تاپیکو خوندم اومدم تو دیدم 11 12 صفحه اومده جلو گفتم sony vs microsoft بعد دیدم نه اقا....:d

اتحاد هم که زدیم تازگیا.. کلا دور هم خوشیم ایول:d

مزایای pc:
کیفیت بازیها در مولتی پلتفرم بالاتره
استفاده از موس توی fps ها راحتتره تا دسته
امکان مودینگ توی بعضی بازیها
بازیها ک.ر.ک میشن البته برای سینگل
...
مزایای کنسول نسل بعد:
انحصاریها
کنترلرهای حرکتی
حمل و نقل راحتتر
قیمت پایینتر
...
خب با این شرایط اولویت برای کسانی که محدودیت مالی دارن کنسولهاست این که دیگه بحث نداره

حالا شما تا فردا صبح بگو، کو گوش شنوا...کنسول فن داغ میگه هر کس بره پول سیستم بده عقل نداره، بعد هم میگه انحصاری ندارین دماغتون بسوزه، pc فن داغ میگه هر کس رو کنسول بازی میکنه عقل نداره، بعد هم اضافه میکنه من پول دارم چقدر دلتون بسوزه. این قصه سر دراز دارد...

دوست عزیز به نظرت کسی که فقط کارت گرافیکش 2 میلیون می ارزه ! خریدن کنسول 1 میلیونی براش سحنه ! چرا فکر می کنه هر رو pcگیم بزنه دیگه کنسول ندازه
والا ما که الان داریم می بینیم آدم با ثروت میلیاردی هست زورش میاد ماشین درست و حسابی در حد پراید یا روآ بخره...خیلیا هستن PC قوی دارن و کنسول ندارن و چیز عجیبیم نیست. حالا یا خوششون نمیاد-یا نیاز نمی بینن بخرن یا پولش رو ندارن. (دارن و نمی خوان خرج کنن-ندارن)
از طرف دیگه من تا قبل هک شدن PS3 کلی رو سراغ داشتم چنان آرشیو بازی اریج داشتن که اندازه چند سیستم های اند می ارزید و سیستمشون به هیچ دردی نمی خورد.
پس همیشه این معادله ای که می گید در مورد همه افراد صحیح نیست.

quote_icon.png
نوشته شده توسط hosein me

دوست عزیز به نظرت کسی که فقط کارت گرافیکش 2 میلیون می ارزه ! خریدن کنسول 1 میلیونی براش سحنه ! چرا فکر می کنه هر رو pcگیم بزنه دیگه کنسول ندازه

حسین این جمله رو از کجا کپی کردی ؟! خیلی آشناست :d

- - -ویرایش - - -

خیلی از کسایی که دارن سنگ pc به سینه میزنن و میگن بتل 4 رو 4k و 60 فریم داریم، جزو همونایی هستن که بعد میرن تو تاپیک مشکلات و میگن فریم نمیگیریم باگ داریم یه پچ میخوام یه کرک بدین آپدیت اومد و غیره. کلا به نظر من اینها رو نباید جدی گرفت، بریم با کنسولمون خوش باشیم...

اینا همین الانش مشخصات COD جدید و واچ داگز و که دیدن سر به بیابون گذاشتن ! :d حالا بتل بذار بیاد ، ببینم همین هایی که ادعای PC میکنن چه قدر فریم میگیرن از این بازی . اونوقت تو تایپیک BF 4 PC میریم به جنگشون . اونجاست که هر کی با Fraps عکس بذاره ، میشه فهمید اینا چند مرده حلاجن :d فقط از الان آمار تایپیک BF 4 و داشته باشید و اه و ناله های PC بازا رو ببینید :))

ببینید دوستان این بحث ها همش از مشکلات مالی اب میخوره! اگر هممون مولتی میلیاردر و محدودیت بودجه ای نداشتیم یک پی سی خفن 4000 دلاری برای بازیهای مولتی پلتفرم میخریدیم و با جزئیات اولترا روی 4k led از بازی ها لذت میبردیم و برای بازی های انحصاری هم از کنسول ها استفاده میکردیم! البته یک عده متعصب هم شاید فقط به پی سی یا کنسولشون میچسبیدند! خدا هممون رو مایه دار کنه

- - -ویرایش - - -

اینا همین الانش مشخصات COD جدید و واچ داگز و که دیدن سر به بیابون گذاشتن ! :d حالا بتل بذار بیاد ، ببینم همین هایی که ادعای PC میکنن چه قدر فریم میگیرن از این بازی . اونوقت تو تایپیک BF 4 PC میریم به جنگشون . اونجاست که هر کی با Fraps عکس بذاره ، میشه فهمید اینا چند مرده حلاجن :d فقط از الان آمار تایپیک BF 4 و داشته باشید و اه و ناله های PC بازا رو ببینید :))

شما یه نگاهی به video option بتل 4 بنداز فقط دو تا از تکنیک هاش رو کنسول run شه فریم به 20 میچسبه رو 720. اینجاست که pc با اقتدار جداقل یک فریم قابل بازی بهتون میده با بالاترین کیفیت.

حسین ازون حرفا بودا :d بقول دوستمون حرف قشنگی زدن دوتا تکنیک تو ویدئو اپشن BF4 رو کنسول نسل بعد هم فریم میاره رو 20 :d

اکثرا بچه های سایت سیستم های شاخی جم کردن میگی نه عکسای این تاپیکو ببین . ماها لازم باشه پول چهارتا پرایدم میکنیم تو PC .

http://forum.bazicenter.com/thread40116/page22/

عکس سیستم خودمم که برات فرستادم گرچه گیمر بودن به سیستم HIGH END داشتن نیست ولی اینجوری هم که میگی نیست . کامپیوتر ذغالی خودتو نگا نکن دادا .:d

90% پی سی گیمرهای سایت از اولین نفراتی هستن که با اومدن بازی WD تا چند هفته اینده به گرافیک نسل بعدی بازیها سلام میکنن . حالا تو بشین قصه حسین کرد شبستری برای بقیه تعریف کن.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ﻣﺸﮑﻞ ﺍﯾﻦ ﺑﺤﺚ ﻓﻘﻂ ﻓﻦ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻦ .. ﺧﻮﺩ ﻣﻦ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺯﯼ Red dead ﺑﻪ ﮐﻞ ﺍﯾﻦ
ﭼﻨﺪﺳﺎﻟﯽ ﮐﻪ pc high end ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻬﻢ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺩ
ﻭﻟﯽ ﺧﺐ ﺑﺪﻡ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﺎﺩ pc ﺧﻔﻦ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ
ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻢ .. ﮐﻼ ﺍﮔﻪ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﻢ ﻫﻢ ps4 ﻣﯿﺨﺮﻡ ﻭ ﻫﻢ pc ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﭘﻮﻝ
ﮐﺎﻓﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﻓﻘﻂ ps4 ﻣﯿﺨﺮﻡ ﭼﻮﻥ 2
ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﺪﯼ ﺧﻮﺩ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﻭ 2 ﺗﻮﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﯿﺪﯼ
ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﻩ ﺩﻭﺳﺎﻝ ﮐﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ
ﺁﻧﻼﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﻢ ﺑﻌﺪﺍ ﺑﻔﺮﻭﺷﯿﺸﯿﻮﻥ ﯾﺎ
ﺗﻌﻮﯾﺾ ﮐﻨﯿﺪ ..ﻭﻟﯽ pc ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺑﺨﺮﻡ ﺍﺯ
ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﯾﺪ 4 ﺗﻮﻣﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ
ﺍﻧﺤﺼﺎﺭﯾﻬﺎ ﻫﻢ ﻣﺤﺮﻭﻣﻢ

90% پی سی گیمرهای سایت از اولین نفراتی هستن که با اومدن بازی WD تا چند هفته اینده به گرافیک نسل بعدی بازیها سلام میکنن . حالا تو بشین قصه حسین کرد شبستری برای بقیه تعریف کن.:d

اصلا اومدن Watch Dogs نیاز نیست PC Gamer ها با Crysis 3 و Metro Last Light ماه هاست که با گرافیک نسل بعد احوال پرسی کردن.میگی نه ویدئو زیر رو ببین که له می کنه هر چی عنوان نسل بعدی که تا الان معرفی شده رو :

Crysis 3 – PC Graphics Comparison [Low, Medium, High, Very High] | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

- - -ویرایش - - -

ای بابا کی گفته آه و ناله ؟ خداوکیلی از سال 84 که زدیم تو خط PC و گیم تا الان که 8 سال میشه فقط تو بازی GTA IV فریم کم گرفتم که اونم با دو تا مد حل شده و رفته ... بعدش هم چی ؟ بابا تا کی دیگه بازی ؟ تا کی هی پول بدی بخری بازی کنی ؟ من به شخصه با 22 سال سن سالی شاید نهایت 4 تا بازی بگیرم چون دیگه سن ما از بازی گذشته و برای من TLOU همون RE 4 هست که سال 2006 بازی کردم یا FORZA کی میتونه جای MW 2005 رو بگیره و خیلی بازی هایی که شما رو الان میبره تو حس ما سال ها قبل تجربشون کردیم و تمام ... مطمئن باشید PC تا ابد جاویدان میمونه چرا که همه برای فقط بازی خرجش نمیکنن ، خود من بخوام چند ملیون پول سیستم بدم میرم برای رندر انیمیشن و ... میگیرم نه بازی

یعنی معتقدی با اون همه باگ ! و اون هوش مصنوعی تخیلی ، بازم بهتر از کنسوله !؟ یا هر دو پلتفرم عین هم مزخرفن !؟ :|

از نظر گرافیک بهتره و کلا بهتر اجرا میشه همین.

من دیگه چیزی ندارم برای گفتن !
:-s
همه شوکه شده بودن ! خارجی ها هم شوکه شده بودن ! اون سیستم غولی که BF4 روش با اون کیفیت E3 اجرا میشد ، واکنش ها معمولی بود ! پس به این میگن معمولی !

یا باید رو ultra بازی کرد یا دیگه قبول نیست نه؟ نمیشه مثل کاری که الان من میکنم ترکیبی از high و medium گذاشت بازی کرد؟! حالا بگو پس چرا رو کنسول نه! این پایین رو بخون لطفا.

این یه تیکه رو قشنگ توضیح بده ! یعنی شما هم مثل اون تعداد انگشت شمار که حاضرن چند میلیون برای فقط 2-3 تا بازی بدن ، شما هم میخوای مثلا برای روزلوشن 2000 به بالا چند میلیون پیاده شی تا مثلا مشکل حل بشه ؟! چون منظور من از مشکل و افت فریم ، سیستم های ضعیف خیلیاست ! فکر کردی ملت همه تایتان رو سیستمشون میبندن !؟ :|

نه والا، تو اصلا انگار دوست داری گوشات رو بگیری فقط حرف های خودت رو تکرار کنی. من الان برعکس نسل قبل، ترجیح میدم دو برابر کنسول بدم pc بگیرم. رزلوشن 1080p هم واسم کاملا کفایت میکنه. خیلی هم واسم سخته با gamepad بازی fps بازی کنم. بازی های استراتژی هم خیلی دوست دارم، خیلی بازی های indie دوست دارم، تو steam نصف بیشتر لازی هام indie هستن. انحصاریها هم الان خیلی واسم مهم نیست، یه کیس بگیرم 1000 یورو خرجش بشه راحت تا 3-4 سال دیگه جواب میده. عمر کنسول ها هم این نسل زیاد بوده و معمولا 4-5 سال بودن پس اگر یه pc واست 4 سال جواب بده بدک نیست. هر کس سیستمش ضعیفه یا اصلا اهل pc نیست میره خیلی راحت کنسول میگیره. ربطی به پول هم نداره اون دوستم رو براتون مثال زدم که یه mac داره میتونه با پولش یه سیستم خدا بخره ولی اهل pc نیست و کنسول بازه.
این nvidia هم بره زیر گل تایتان رو ساخت با اون قیمت شما ها فکر میکنید فقط برای pc بازی باید تایتان خرید!

اخ اخ اخ ! داغ کردینه !؟ :d حسرت بازی های کنسولی ببین چیکار میکنه با ملت

کاشکی یه مقدار کمتر مسخره میکردی بشه باهات درست بحث کرد. من هیچ وقت دوست ندارم به رخ بکشم نفرت دارم از این کار، الان هم اولین و آخرین بار هست که این حرف ها رو میزنم چون اینقدر زشت پست میدی:
من سال 2006 xbox360 گرفتم، اون موقع هنوز کپی خور هم نشده بود. این نسل تمام کنسول ها رو گرفتم حتی Wii و NDS. حسرت هیچ بازیی تو دلم نمونده، Mortal Kombat رو قدر مرگ روی 360 بازی کردم. همین الانش رفتم یه 3ds گرفتم! الان هم اینجا درآمدم در حدی هست که میتونم یه سیستم ببندم، دو تا کنسول نسل بعد رو هم بگیرم تازه یه مقدار از حقوق یک ماه من هم میمونه. چیزی که شما و امثال شما متوجه نیستی اصلا مسئله حسرت فلان بازی یا فلان رزولوشن بالا نیست. ولی خب، با شما حرف زدن مثل پس گردنی به خود زدنه چون به جز مسخره کردن و تیکه پروندن کار دیگه ای بلد نیستی. منم بلدم بیام بگم برو با اون کنسول 30 فریم رزولوشن پایین، ولی نمیگم چون ربطی به این چیزا نداره. کلا شما با اون pc فن هایی خوش باش که مثل خودتن و به جز اینجور بحث کردن های به سر ته کار دیگه بلد نیستن.

آخرین ویرایش:
کاشکی یه مقدار کمتر مسخره میکردی بشه باهات درست بحث کرد. من هیچ وقت دوست ندارم به رخ بکشم نفرت دارم از این کار، الان هم اولین و آخرین بار هست که این حرف ها رو میزنم چون اینقدر زشت پست میدی:
من سال 2006 xbox360 گرفتم، اون موقع هنوز کپی خور هم نشده بود. این نسل تمام کنسول ها رو گرفتم حتی Wii و NDS. حسرت هیچ بازیی تو دلم نمونده، Mortal Kombat رو قدر مرگ روی 360 بازی کردم. همین الانش رفتم یه 3ds گرفتم! الان هم اینجا درآمدم در حدی هست که میتونم یه سیستم ببندم، دو تا کنسول نسل بعد رو هم بگیرم تازه یه مقدار از حقوق یک ماه من هم میمونه. چیزی که شما و امثال شما متوجه نیستی اصلا مسئله حسرت فلان بازی یا فلان رزولوشن بالا نیست. ولی خب، با شما حرف زدن مثل پس گردنی به خود زدنه چون به جز مسخره کردن و تیکه پروندن کار دیگه ای بلد نیستی. منم بلدم بیام بگم برو با اون کنسول 30 فریم رزولوشن پایین، ولی نمیگم چون ربطی به این چیزا نداره. کلا شما با اون pc فن هایی خوش باش که مثل خودتن و به جز اینجور بحث کردن های به سر ته کار دیگه بلد نیستن.

من نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت !!!
دوست عزیز چرا من هر چی میگن شما اونو به عنوان تمسخر برداشت میکنید !؟ :| جنبه شوخی ندارید ، بگید شوخی هم نکنیم ! واالله ! من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم کسی رو مسخره کنم . چون اصلا کار درستی نیست . شوخی کردم تا بحث از حالت خشک بودن خودش خارج بشه . اگر دقت کنی تو تمام جملاتی که شما بهش میگی تمسخر !!! از " :d " استفاده کردم .

به هر حال هر جا هستی موفق باشی .

Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

خب کنسول ها از تکنولوژی زمان عرضه در حد امکان باید بهره ببرند . این یک امر واضح و لازم هست . اینکه ستایش کردن نداره ! قرار بوده 7 سال دیگه هم DX9 استفاده بشه مگه ؟ !

-------------------

خوشحالم که این نسل ، کنسول ها معماری شبیه به PC رو دنبال می کنند شاید فرجی بشه و از شدت پورت های ضعیف PC ، که در نسل قبل شاهدش بودیم ، کاسته بشه .

--------------------------

یک گیمر تمام سعی ـش رو میکنه تا بازیهای مورد علاقه اش رو روی هر پلتفورمی که ارائه میشه دنبال و بازی کنه . چه کنسول و چه PC .

اینقدر مثل بچه های دبستانی PC رو با کنسول مقایسه نکنید که اب در هاون کوبیدن ـه !

اگر کنسول ها انحصاری هم نداشتند مسلما خریدارهای خاص خودش رو داشت ( Casual Gamer ها بخشی از این خریدارها هستند که گاه اصلا نمی دونند انحصاری چی هم هست ! فقط صرفا یک وسیله بازی و سرگرمی می خوان که خب کمپانی های مایکروسافت و سونی هم متوجه این موضوع شدند و سعی در جذب حداکثری این گروه دارند ) .

PC هم بازار خاص خودش رو داره که به نظر میاد بعد از یک دوره نه چندان جالب داره روز به روز بزرگ تر و پر رونق تر میشه و طیف وسیع تری از بازیها که قبلا روی این پلتفورم عرضه نمیشد رو در بر میگیره مثل فاتینگ ها .

شاید یکی از دلایل این موضوع فرهنگی باشه که داره بین بخش از بازیبازها جا می افته : کیفیت بصری بهتر .

با پیشرفت هر چه بیشتر نمایشگرها و ساپورتشون از رزولوشن های بالاتر و از طرفی مناسب شدن قیمت کارت های گرافیک خیلی خوب ( مثل کارت های Mid-Range ) به مرور داره هواخواه های بیشتری به سمت پلتفورم PC برای تجربه این کیفیت بصری بالاتر کشیده میشه .

من مطمئنم که هیچ گیمری چه خردسال ! چه نوجون ، چه جووون ، چه بزرگسال ، چه دختر و چه پسر ! که این موضوع رو می دونه بدش نمیاد که یک بازی رو روی رزولوشن های بالاتر و با جزئیات گرافیکی بیشتر تجربه کنه .

هر کی میگه نه و من علاقه ندارم و من فلان و من بیسان داره دروغ میگه :d . کافیه یه LED 42 اینچ با رزولوشن UltraHD بزارید جلوش که به یک High END پی سی وصل شده و بعد ببینید نظرش درباره رخت بر بستن از این تجربه لذت بخش و رفتن سمن 720پی چی هست ;;) .

از نظر گرافیک بهتره و کلا بهتر اجرا میشه همین.

یا باید رو ultra بازی کرد یا دیگه قبول نیست نه؟ نمیشه مثل کاری که الان من میکنم ترکیبی از high و medium گذاشت بازی کرد؟! حالا بگو پس چرا رو کنسول نه! این پایین رو بخون لطفا.

نه والا، تو اصلا انگار دوست داری گوشات رو بگیری فقط حرف های خودت رو تکرار کنی. من الان برعکس نسل قبل، ترجیح میدم دو برابر کنسول بدم pc بگیرم. رزلوشن 1080p هم واسم کاملا کفایت میکنه. خیلی هم واسم سخته با gamepad بازی fps بازی کنم. بازی های استراتژی هم خیلی دوست دارم، خیلی بازی های indie دوست دارم، تو steam نصف بیشتر لازی هام indie هستن. انحصاریها هم الان خیلی واسم مهم نیست، یه کیس بگیرم 1000 یورو خرجش بشه راحت تا 3-4 سال دیگه جواب میده. عمر کنسول ها هم این نسل زیاد بوده و معمولا 4-5 سال بودن پس اگر یه pc واست 4 سال جواب بده بدک نیست. هر کس سیستمش ضعیفه یا اصلا اهل pc نیست میره خیلی راحت کنسول میگیره. ربطی به پول هم نداره اون دوستم رو براتون مثال زدم که یه mac داره میتونه با پولش یه سیستم خدا بخره ولی اهل pc نیست و کنسول بازه.
این nvidia هم بره زیر گل تایتان رو ساخت با اون قیمت شما ها فکر میکنید فقط برای pc بازی باید تایتان خرید!

یه قسمت از حرفات رو واقعا دوست دارم. ببین این که شما میگی من بازی FPS رو باید با ماوس و کیبرد بازی کنم و گیم پد به کارم نمیاد خیلی هم عالیه بلاخره هر کسی سلیقه ای داره من فکر میکنم اگه کسی بدلیل صرفا گیم PC رو ترجیح بده خیلی هم عالیه آرزو به دل من موند یکی از این PC فن های محترم بیاد بگه PC انتخاب منه چون برای مثال من عاشق ادونچرهای P&C هستم اونموقع حرفتون واقعا برای من یکی قابل پذیرش بود اما میان از یه دلیلایی صحبت میکنن که مرغ تو قابلمه از خنده میترکه که مثلا تجربه ی بازیای رو کامپیوتر با 60 فریم بهتر از بازیای انحصاری کنسولیه یعنی شما RE6 رو با PC بازی کنی بهتر از اینه که MGS رو کنسول بزنی. آخه این دلیله؟ یعنی آشغالی مثل RE6 با 60 فریم میرزه آدم کنسول رو بازی نکنه؟
یه نکته ی دیگه خیلی اساتید دقت نمیکنن که PC هم همه ی بازی ها رو 60 فریم اجرا نمیکنه اگه روی PC تون با نرم افزار فریم رو اندازه بگیری میبینی که خیلی از مواقع فریم ریت پایینتر از 60 ه اما شما متوجه نمیشی.
نکته ی آخر هم حاضرم قسم بخورم 99 در صد بچه های فوروم من جمله خودم نمیتونن تفاوت 30 فریم ثابت رو با 60 فریم تشخیص بدن واگر یه جایی مثل DF نبود که پته ی این استودیو ها رو آب بریزه عمرا اصلا کسی به مخش خطور نمیکرد متاسفانه این اینترنت ما رو بد عادت کرده و گرنه قدیما با PS1 بازی میکردیم خدا شاهده تو این بادیا نبودیم خیلی هم بیشتر لذت میبردیم همین دوستانی که با 1080 و 60 فریم ما رو خفه کردن قول میدم شرط میبندم اگه بهشون نشون بدی نتونن تفاوتشو تشخیص بدن. فیلم سینمایی میبینی 24 فریم در ثانیه افت فریم توش احساس میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or