Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

دوست عزیز بنده به عنوان کسی که دستی در سخت افزار دارم عرض میکنم در حال حاضر بهتره که ار تک gpu استفاده بشه تا اونجا که امکان داره به سراغ multi gpu نرید که اشک خیلی ها رو در اورده( البته میدونم بحث من به تاپیک هیچ ربطی نداره)

اخه من خیلی خندم میگیره بخدا .. طرف میاد به من میگه تو پی سی گیمر نیستی بعد میگه یسری چیزو حفظ کردی میای اینجا میگی .. البته همین که امثال حسین منو میشناسم برام کفایت میکنه

اما در رابطه با صحبتی که کردید باید بگم کاملا حرفتون درسته اکثرا خوره های گیم که از مولتی GPU استفاده کردن خصوصا تو تراشه های AMD بیشتر از دست دادن Smooth gaming تجربه میکنن . حتی اگه درایو هم بهینه باشه mini stutter قابل لمسه.
ضمن اینکه باید بیشتر صبر کنه تا درایو بهینه شده برای یه بازی خاص از طرف شرکت مذکور ارائه بشه بازم یسری مشکلات لگ تیک تجربه میکنه
برای همین من هیچوقت سمت sli نرفتم
منتهی نمیدونم چرا اینجا طرف دو ساعت dota2 بازی میکنه حس pcgamer بهش دست میده بقیه رو از خودش نمیدونه :d

مسخره می‎شه چون چنین کاری روی کنسول ممکن نیست، ولی روی PC یه عمر بسیار رایج و عادی هست.

چرا بد میخونی همه پست ها رو !؟ اصلا چیزی که نوشتم وخوندی ؟! کاری به رایج بودن این کار رو PC ندارم . میگم وقتی داریم قیاس میگیریم ، هر چیزی رو باید با چیزی مثل خودش قیاس بگیریم . ما این کار و کردیم و X360 قویتر بود . حالا طرف اومده میگه خوب ما میایم SLI اش میکنیم !!!! خوب منم میگم شما کم اوردی !

حسین جان این دوستمون که ادعا پی سی گیمری هم دارن منم از خودشون نمیدونن دی: . هنوز به این موضوع ساده توجه نکردن که

بین خود کسایی که دستی تو عرصه سخت افزار دارن هم هیچ ادم عاقلی نمیاد یه single gpu با sli و..کراسفایر مقایسه کنه .. x360 حتما باید با single gpu زمان عرضه خودش مقایسه بشه که در این صورت x360 در زمان خودش خیلی قوی تر بود

البته این موضوع دیگه در ادامه با پیشرفت تراشه های گرافیکی دو شرکت انویدیا و amd به تاریخ پیوست :d

دقیقا . منم چندین بار اینو گفتم . اما خیلی طرف باید PC فن متعصب باشه که ، بخواد بحث و بپیچونه .

چرا بد میخونی همه پست ها رو !؟ اصلا چیزی که نوشتم وخوندی ؟! کاری به رایج بودن این کار رو PC ندارم . میگم وقتی داریم قیاس میگیریم ، هر چیزی رو باید با چیزی مثل خودش قیاس بگیریم . ما این کار و کردیم و X360 قویتر بود . حالا طرف اومده میگه خوب ما میایم SLI اش میکنیم !!!! خوب منم میگم شما کم اوردی !

دقیقا . منم چندین بار اینو گفتم . اما خیلی طرف باید PC فن متعصب باشه که ، بخواد بحث و بپیچونه .

هیچ کدوم از کسایی که توی اون تاپیک و این تاپیک باهات بحث کردن، منظورشون صرفاً یک PCـه تک GPUـه نبوده. این شمایی که فکر می‎کنی PCـی که دو تا GPU داره دیگه اسمش PC نیست! بحث کم اوردن هم نیست، طبیعت این دو پلتفرمه اینه، کنسول بسته هست و با قدرت مشخص، ولی PC تا پول داری می‎تونی بکنی تو حلقومش.

فعلا که یه کل کل ساده و مفرح بیشتر نیست, هروقت توهینی انجام شد, اون وقت مدیرا میان پست پاک میکنن, تاپیک قفل میکنن, یوزر بن میکنن, یه کاری میکنن بلاخره:دی
اسپمرا رو چی؟ :d

البته این تاپیک یه خوبی داشته. اینکه باعث شد مایکرو فنا با سونی فنا متحد بشن :d

وقتی میخوای بری PC بگیری با خودت میگی :" نه GPU دوتایی نبندم چون نمیشه با 360 مقایسه کرد؟"بالخره اگه کسی 8 سال پیش پول داشته دوتا کارت رو کراس کنه ,میکرده همینطور PCــش هم قویتر از 360 در میومده:d

اولین نوشته شما در این رابطه:

کجا حرف از مقایسه "کنسول و کارت همرده خودش" زده شده؟
بعدش:
اینجا هم که مثل اینکه از پدیده ای به نام Dual GPU خبر ندارید.
تذکر: اینجا هیچ اسمی از مقایسه "کنسول و کارت همرده خودش" زده نشده, پس اینجا تکنولوژی Dual GPU کاملا قابل استفاده است.
جوابی که بهزاد بهت داد:

جواب شما به بهزاد:

حالا باز بگو ما پیچوندیم:دی

من همون اول تاکید کردم رو این جمله که قویترین کارت همرده X360 اوایل نسل 8800GTX بوده که X360 از اون قویتره . حالا اینکه دیگران چه برداشتی کردن و بحث چه طور پیش رفت تقصیر من نیست . همین الانم حرفم همینه . حالا من فرضا گفتم 3-4 سال . شاید کمتر باشه ، شایدم بیشتر . اما مهم اینه که من دروغ نگفتم و واقعا مدت خاصی از چیپ های گرافیم PC قویتر بوده .

هیچ کدوم از کسایی که توی اون تاپیک و این تاپیک باهات بحث کردن، منظورشون صرفاً یک PCـه تک GPUـه نبوده. این شمایی که فکر می‎کنی PCـی که دو تا GPU داره دیگه اسمش PC نیست! بحث کم اوردن هم نیست، طبیعت این دو پلتفرمه اینه، کنسول بسته هست و با قدرت مشخص، ولی PC تا پول داری می‎تونی بکنی تو حلقومش.

الان کارت nVidia GeForce 8800 GTX یه کارت جفت GPU هست ؟! خوب نیست دیگه . منم اون قیاس و بر مبنای کارت تک GPU گفتم و. تازه با جفتش هم بازم ضعیفتره .

nVidia GeForce 8800 GTX Video Card - Reviews, Specifications, and Pictures - GPUReview.com

البته این تاپیک یه خوبی داشته. اینکه باعث شد مایکرو فنا با سونی فنا متحد بشن
yahoo_4.gif

چیزی که از محالاته . اما شده :d

از اون ابر پردازنده CELL چی میدونی ؟! :| اون پردازنده CELL کاکلا محدود شده بود . فرکانسش هسته رو اوردن پایین و .... . وگرنه یه چرخی تو دکتر گوگل بزنی میتونی ببینی با CELL چه کارهایی کردن .

بله درسته
همون پردازنده ای هست که 1000 تاش رو به هم وصل کردن تا ابر رایانه درست کنن!=))

وقتی میخوای بری PC بگیری با خودت میگی :" نه GPU دوتایی نبندم چون نمیشه با 360 مقایسه کرد؟"بالخره اگه کسی 8 سال پیش پول داشته دوتا کارت رو کراس کنه ,میکرده همینطور PCــش هم قویتر از 360 در میومده:d

واقعا دیگه دارم دیوونه میشم ...

عمو جون ، من یا مثلا سایت Beyond میخواد x360 و بای یه pc مقایسه کنه ... خوب . چیکار باید کنه !؟ لابد میرن یه pc با cpu ci7 و GPU SLI میارن ، میگن بشینیم مقایسه کنیم .... و بله PC قویتره !!! بگیر دیگه . ... اه ... :|

بله درسته
همون پردازنده ای هست که 1000 تاش رو به هم وصل کردن تا ابر رایانه درست کنن!
yahoo_24.gif

نکنه فکر میکنی ابر رایانه رو بایه CPU واحد درست میکنن !!!

single gpu همیشه باید single gpu نسل خودش مقایسه بشه

این اشتباهو اکثرا طرفداری amd هم میکردن و میومدن مثلا یه کارت دوال 7990 با تایتان single gpu مقایسه میکردن که اینم غلطه

حالا اینکه pc میتونی حتی با 4way این تفاصیر هم کانفیگ کنی اون دیگه یه بحث دیگس

مثل این میمونه تو دعوا دونفر بریزن سر یه نفر :))

عمو جون ، من یا مثلا سایت Beyond میخواد x360 و بای یه pc مقایسه کنه ... خوب . چیکار باید کنه !؟ لابد میرن یه pc با cpu ci7 و GPU SLI میارن ، میگن بشینیم مقایسه کنیم .... و بله PC قویتره !!! بگیر دیگه . ... اه ...
:|
تا جایی که یادمه بحث قویتر بودن بود نه مقایسه GPU 360 با GPU تکی همرده خودش:d

single gpu همیشه باید single gpu نسل خودش مقایسه بشه

این اشتباهو اکثرا طرفداری amd هم میکردن و میومدن مثلا یه کارت دوال 7990 با تایتان single gpu مقایسه میکردن که اینم غلطه
البته مقایسه درسته ولی فریم از دست رفته توی 7990 خیلی زیاده برای همین بدرد خیلی از PC بازها نمیخوره:d

مثل این میمونه تو دعوا دونفر بریزن سر یه نفر
yahoo_21.gif
چه ربطی داره؟:d
مثل اینه که "سازمان ملل بگه : دیگر امکان زیادتر بودن هندی ها از ایرانی ها وجود ندارد" بعد یه سری بیان بگن نه باید 75 میلیون هندی با 75 میلیون ایرانی مقایسه بشن:d

عمو جون ، من یا مثلا سایت Beyond میخواد x360 و بای یه pc مقایسه کنه ... خوب . چیکار باید کنه !؟ لابد میرن یه pc با cpu ci7 و GPU SLI میارن ، میگن بشینیم مقایسه کنیم .... و بله PC قویتره !!! بگیر دیگه . ... اه ... :|

نکنه فکر میکنی ابر رایانه رو بایه CPU واحد درست میکنن !!!

شما یه امتی رو دیوونه کردید، خودتون هم همچنان با قدرت به کارتون ادامه می‏‏‏‏‎دید. من شخصاً بهتون تبریک می‏‎گم :d

تا جایی که یادمه بحث قویتر بودن بود نه مقایسه GPU 360 با GPU تکی همرده خودش:d

دیگه داری قضیه رومیپیچونی ...... من داشتم با بهزاد بحث میکردم ، سر مقایسه بود ، نه قویتر بودن !! اون وقت تو داری صحبت های من و بهزاد به خودم میگی !!! فرافکنی تا چه حد اخه !؟! :|
شما یه امتی رو دیوونه کردید، خودتون هم همچنان با قدرت به کارتون ادامه می‏‏‏‏‎دید. من شخصاً بهتون تبریک می‏‎گم
yahoo_4.gif

چنین توانایی خدادای هم نعمتیه :))

دیگه داری قضیه رومیپیچونی ...... من داشتم با بهزاد بحث میکردم ، سر مقایسه بود ، نه قویتر بودن !! اون وقت تو داری صحبت های من و بهزاد به خودم میگی !!! فرافکنی تا چه حد اخه !؟! :|

چنین توانایی خدادای هم نعمتیه :))

مقایسه چی بود؟! قدرت دیگه؟!
شما گفتی 360 از PCـهای هم دوره خودش تا 3-4 سال قوی‎تر بود (فکر کن! 3-4 سال!!! خیلی حرفه‎ها :d)! اونوقت این مشکل ماست که شما PCـه 2 GPUـه رو PC حساب نمی‎کنید؟! هیچ بحثی هم در مورد GPUـه تک هسته‎ای نبود. بحث رو هم کامل دنبال کردیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or