Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

اینطوریام نیست البته.
من خودم بشخصه واسه کیفیت بالاتر هزینه نمیکنم, واسه انحصاری های اونه که PC بازم. تو بحث قبلی احد پستای جالبی داد. کلا تو یه فاز دیگه سیر میکنیم ما:دی
با همین کامپیوتر من هم میشه اون انحصاری خوشگلا رو زد نیاز به PC 4000$ نداره:d
شما به Gaming Rig ه پروفایل ه من یه نگا بندازی متوجه قضیه میشی
yahoo_22.gif

کلا نسلی 1 دفعه PC جدید میگیرم
yahoo_22.gif
دقیقا باید چیو نگاه کنم؟:d
87714665332920690073.png

جالبه تو خبر كرايتك ازسخت افزار Xbox One تعريف كرده بعد تاپيك شده PC Vs. Console
90313829035828197031.gif

آخرین ویرایش:
انگار GTA V و TLOU باعث سوزش خیلی ها شده

سوزش!!!!!!!!!! یعنی مثلا pc فن بدش میاد یه سری نابغه در ND جمع شدن که در اینده میتونن ایده های فراوانی رو به صنعت تزریق کنن که ممکنه حتی به نفع PC هم تموم شه!! الان ما از این باید بدمون بیاد.
چند ماه دیگه هم معلوم میشه کی سر GTA V سوزش میگیره

اصلا این بچه هایی که تا بابا شون قهر میکنن میرن یه کنسول میخرن ارزش جواب دادن دارند ؟ (البته منظورم با اونایی هست که الکی pc رو ترول میکنن )
آقا هیچی از pc و انحصاری هاش و ... نمیدونه بعد میاد اینجا نظر میده که pc چه قدر بازی داره ؟:|
و اینک آخر و زمان

حالا درسته یکسری صحبتها هست

گیمر باید از امکانات خودش نهایت استفاده رو کنه .. حالا رو هر پلتفرومی که میخواد باشه . من خودم بازیهای انحصاری سونی به ازیهای Crytek ترجیح میدم حتما در کنار pc کنسول ps4 برای انحصاریها تهیه میکنم .

اما بازیهای مولتی صد میلیون سال دیگه رو ps4 بازی نمیکنم ... البته یسری بازیهای خاص رو pc هستن که برای من خیلی مهمن عمرا از دستشون بدم و این سلیقه ایست

درسته حالا ما طرفدار پی سی هستیم اما چشم داریم میبینیم چی خوبه چی بده

وقت خوش

آخرین ویرایش:
کم اوردن؟ کم اوردن واسه وقتیه که SLI یه چیزی باشه که کاربر ها ابداعش کردن و SLI کردن کار حضرت فیل باشه. ولی وقتی خود NVidia رسما از SLI پشتیبانی میکنه و SLI یا Crossfire جزو قابلیت های PC هستن, علاوه بر اینکه هیچگونه کم اوردنی صورت نگرفته, بلکه بعدش شما یه جوری بحث رو پیچوندی که شهرداری اومد برای اینکه شما راحت تر تو کوچه علی چپ بپیچی, گرفت تبدیل به اتوبانش کرد!

لوللللل !! از اون حرفا بود ! :d ما وقتی داریم کنسول و با کارت هم رده خودش مقایسه میکنیم ، و وقتی به این نتیجه میرسیم که از کارت هم رده خودش قویتره ، چه لزومی داره بخوایم اسمی از SLI کردن همون کارت بیاریم ؟! چه معنایی داره ؟ مثل اینه که من بگم ، ما هم میریم 2 تا چیپ گرافیکی زنون میندازیم رو X360 تا بشه اندازه تایتان ! مسخره نمیشه حرفم ؟! :d

بحث سر قدرت PC و کنسوله باز ؟!
بحث نداره که ، دوستان PC باز با قدرت PC شون حال کنن ما کنسول فن هام با انحصاری هامون حال میکنیم ، فعلا همین GTA V کافیه بقیه بماند :)

لوللللل !! از اون حرفا بود ! :d ما وقتی داریم کنسول و با کارت هم رده خودش مقایسه میکنیم ، و وقتی به این نتیجه میرسیم که از کارت هم رده خودش قویتره ، چه لزومی داره بخوایم اسمی از SLI کردن همون کارت بیاریم ؟! چه معنایی داره ؟ مثل اینه که من بگم ، ما هم میریم 2 تا چیپ گرافیکی زنون میندازیم رو X360 تا بشه اندازه تایتان ! مسخره نمیشه حرفم ؟! :d
حسین جان این دوستمون که ادعا پی سی گیمری هم دارن منم از خودشون نمیدونن دی: . هنوز به این موضوع ساده توجه نکردن که

بین خود کسایی که دستی تو عرصه سخت افزار دارن هم هیچ ادم عاقلی نمیاد یه single gpu با sli و..کراسفایر مقایسه کنه .. x360 حتما باید با single gpu زمان عرضه خودش مقایسه بشه که در این صورت x360 در زمان خودش خیلی قوی تر بود

البته این موضوع دیگه در ادامه با پیشرفت تراشه های گرافیکی دو شرکت انویدیا و amd به تاریخ پیوست :d

بدنیست یک یادی هم از استیو جابز بکنم ، نور به قبرش بباره .

ما کنسول فنا اگه بخوایم هم گیمی با PC بزنیم فقط با تبلتای اپل اینکارو میکنیم . شماها کیسو بگیرید زیر بغلتون رفتید بیرون یا سفر کیفیتو از دست ندید .

هزینشم واسمون مهم نیست :d آره بچه مایه داریم در کنارش سه تا کنسول خانگیو دو تا کنسول دستیم میخریم . مالیات که نداره ! میخریم

ما کنسول فنا اگه بخوایم هم گیمی با PC بزنیم فقط با تبلتای اپل اینکارو میکنیم . شماها کیسو بگیرید زیر بغلتون رفتید بیرون یا سفر کیفیتو از دست ندید .

هزینشم واسمون مهم نیست :d آره بچه مایه داریم در کنارش سه تا کنسول خانگیو دو تا کنسول دستیم میخریم . مالیات که نداره ! میخریم
کلا قصدت از این پست چی بود ؟ :-/
کسی که بازی با تبلت واسش مهم باشه گیمر نیست که یه بچه ی بیکاره .

مسخره می‎شه چون چنین کاری روی کنسول ممکن نیست، ولی روی PC یه عمر بسیار رایج و عادی هست.

حسین جان این دوستمون که ادعا پی سی گیمری هم دارن منم از خودشون نمیدونن دی: . هنوز به این موضوع ساده توجه نکردن که

بین خود کسایی که دستی تو عرصه سخت افزار دارن هم هیچ ادم عاقلی نمیاد یه single gpu با sli و..کراسفایر مقایسه کنه .. x360 حتما باید با single gpu زمان عرضه خودش مقایسه بشه که در این صورت x360 در زمان خودش خیلی قوی تر بود

البته این موضوع دیگه در ادامه با پیشرفت تراشه های گرافیکی دو شرکت انویدیا و amd به تاریخ پیوست :d

دوست عزیز بنده به عنوان کسی که دستی در سخت افزار دارم عرض میکنم در حال حاضر بهتره که ار تک gpu استفاده بشه تا اونجا که امکان داره به سراغ multi gpu نرید که اشک خیلی ها رو در اورده( البته میدونم بحث من به تاپیک هیچ ربطی نداره)

گیم,تبلت, MAC !؟ جدا؟:d

اولین نوشته شما در این رابطه:
اوایل نسل هفتم گرافیک بازیهای کنسول اصلا از PC عقب تر نبود که هیچ ، جلوتر هم بود . اما از 3 ، 4 سال بعدش که سختافزار PC خیلی پیشرفت کرد ، کاملا حرفت درسته که عقب افتاد و تو نسل جدید هم عقب تره .
کجا حرف از مقایسه "کنسول و کارت همرده خودش" زده شده؟
بعدش:
قدرت PC ها تو اون زمان در حد GeForce های 8800 بوده نه بیشتر !
اینجا هم که مثل اینکه از پدیده ای به نام Dual GPU خبر ندارید.
تذکر: اینجا هیچ اسمی از مقایسه "کنسول و کارت همرده خودش" زده نشده, پس اینجا تکنولوژی Dual GPU کاملا قابل استفاده است.
جوابی که بهزاد بهت داد:
روی PCهای همون زمان هم میشد 2 تا 8800 به صورت SLI بست پس قدرت PCها خیلی بیشتر از یدونه 8800 بوده
جواب شما به بهزاد:
این جمله نشون دهنده اینه که به طور نسبی قبول کردی که اوایل انتشار کنسولهای نسل هفتم ، PC ها ضعیف تر بودن .
حالا باز بگو ما پیچوندیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or