Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

من موندم این نسخه ی اول کرایسس 1 که مال 1 میلیارد سال پیشه چیه که این PC GAMER ها تا 1 بیلیون سال دیگه ما هرچی بگیم میگن :

گرافیک CRYSIS رو PC فلان و فلان ............... !‌

بازی دیگه ندارید اسم ببرید !‌

من منظورم از PC GAMER ها PC GAMER نماها بودن چون PC GAMER ها همشون آدم های خوبین !

آقا من یه چیز بگم دیگه برم از این تاپیک که انگار اصلا درست بشو نیست:
من همونجور که تو یه تاپیک دیگه گفتم، یه دوست چینی دارم اینجا که دختره و خوره بازی هست عجیب غریب. الان یه 360 داره و داره آماده میشه واسه کنسول نسل بعد. ما هفته ای چند بار هم دیگه رو میبینیم و درباره بازی حرف میزنیم. کلا جور جور شدیم هفته ای یه بار هم میریم پیش هم بازی اینا. حالا من بنا به دلایلی این نسل رو میخوام با گرفتن یه pc شروع کنم، داشتم بهش میگفتم بیا تو هم بخر. اینجا اضافه کنم که اصلا مسئله مالی واسش در میون نیست، ایشون شخصی هست که یه tv 64 گرفت بعد دید تو bf3 اونجوری که میخواد روون نیست رفت یه 32 led هم گرفت گذاشت کنارش یا یه Mac داره بفروشه یه pc توپ ازش در میاد!
بعد به من گفت اتفاقا من میخوام برم رو مخت که کنسول بگیری! یه مقدار بحث کردیم، ولی نه اون اومد بگه وای وای انحصاری وای وای ارزون اینا، نه من اومدم هی زرت زرت فریم و رزلوشن شونصد در شونصد واسش بکشم وسط. اصلا دلایلمون تو این مایه ها نبود، اصلش رسید به اینکه هر کدوم یه جور کنترل رو ترجیح میدیم و در کل سبک مورد علاقمون رو این دو پلت فرم میاد. مثلا من خیلی بازی های استراتژی دوست دارم!
بعد هم ایشون گفت من با کنترلر عادت کردم راحت ترم ودوستام رو توی xbox live دارم ترجیح میدم xboxone بگیرم. اصلا هم نیومد حرف انحصاری ps4 یا xboxone و یا قدرت بیشتر یا هر بحث چپ اندر قیچی که اینجا میشه کنه، به همین سادگی! آخر هم گفتیم هر کی هر چی حال میکنه بگیره، شاید یکی دو سال دیگه اون pc گرفت یا من کنسول! والسلام!
حالا اینجا بحث شده فقط پول دارم و تو انحصاری نداری این چیزا! عجب!

نه دیگه بد برداشت کردی !
میگم مایکرو و سونی با اون همه مهندس و ... به خوبی میدونن که pC روز بهروز در حال پیشرفت و قوی تر شدنه . میدونن الان کارت فوق قدرتمند 7990 یا تایتان تو بازاره . پس چه دلیلی داره بیان یه کنسول 500 دلاری بدن بیرون که سر جمع قدرتش گرافیکش شاید به تایتان هم نرسه !؟ ( جواب سوالت تو نوع پردازش / میزان بهنیگی / معماری و بازی ها و استدیو های اختصاصی برمیگره )

اون قدر هم که تو و بقیه PC فن ها فکر میکنن ، کنسول های نسل جدید ضعیف نیستن . خیلی قدرتمندن . اما تو پردازش چند رشته حرفی واسه گفتن ندارن . منم میگم اون پردازش اصلا مهم نیست و کنسول ها معماریشون بر پایه پردازش وازی هست و توئ این زمینه 100% از قویترین PC ها هم بهتر عمل میکنن . حالا تو هر 4-5 سال هم شاید !! شاید یه بازی فوق غول بیاد که رزولوشن خیلی بالایی داشته باشه . ( مثل BF4 یا CRYSIS 3 ) . اما همون کرایسی 3 یا همین BF4 هوش مصنوعی خوبی هم دارن ؟! فیزیک فوق العاده ای هم دارن ؟! ( جواب منفیه ) . چون همه چیز فدای بافتهای فوق با کیفیت و رزولوشن بسیار بالا شده . پس نتیجه میگیریم اصلا برای کنسول بازها رزولوشن فوق تخیلی و بافت های خیلی بالا مهم نیست . همین که رو استاندارد 1080Pو 60FPS بتونه بازی رو اجرا کنه ، میتونیم شاهد بی نظیر ترین تجربه بازی باشیم .

نخیر، شما داری اشتباه می‎کنی. الان هم بخوایم ادامه بدیم می‎شه جریان همون تاپیک قبلی که یه ملت زدن توی سر خودشون و شما قبول نکردی اشتباه کردی. اونا کنسول 500 دلاری می‎خواستن بسازن، حالا با این قیمت، بهترین قطعات رو انتخاب کردن. اگه می‎تونستن کنسول 500 دلاری با تایتان بسازن، می‎ساختن. حالا هر چقدر هم که بخواد بهینه باشه از تمام قدرت گرافیکیش استفاده بشه، بازم مقابل یه PCـه High End که دو سه برابر Raw Power داره حرفی واسه گفتن نداره.

این 1080p و 60 فریم رو هم هِــی تکرار می‎کنی، برادر من 360 هم بازی 1080p و 60 فریم داشت. مثل Rayman و کلی بازی آرکیدِ دیگه. الان اگه بخوان 1080p و 60 فریم بسازن، مجبورن از سر و ته گرافیک بازی‌‎ها بزنن که قصد این کارو ندارن! اون مثال BF4 هم که دیگه خودِ خنده بود، مرد موءمن هوش مصنوعی هر چقدر هم پردازشش سنگین باشه، در مقابل یه بازی مالتی‌‎پلیر که 64 تا آدم واقعی دارن کنترلشون می‎کنن چیزی نیست! که کنسول‎های نسل بعد به واسطه CPUـه ضعیفشون مجبور شدن که بازی رو با رزولوشن 720p اجرا کنن!

این پردازش موازی و کجکی و اینا هم بهونست، کنسول هر چقدر هم که بهینه باشه، هر کاری هم که بکنه، یه جعبه بستست با یه قدرت مشخص، قطعات جادویی توش به کار نرفته. سر خودتم شیره نمال، همین الان یه PC با کارت 7970 و یه CPUـه مناسب از کنسول‎ها قوی‎تره و خروجی بهتر می‌ده. وقتی BF4 روی کنسول 720p اجرا می‎شه و گرافیکش هم در حد تنظیمات بالای PC نیست، این یعنی ضعیف‏‎تر از یه PCـه قوی هست که داره همون بازی رو با رزولوشن بالاتر اجرا می‎کنه. کلاً PC Gaming مشکلات خاص خودش رو داره، از جمله کمبود انحصاریِ AAA و مشکلات پچ و ...، اما قدرت خام جز این مشکلات نیست و سعی هم نکن اثبات کنی که کنسول از نظر قدرت در مقابل PCـه High End حرفی واسه گفتن داره! اصلاً قرار هم نیست یه وسیله 500 دلاری در حد یه وسیله 1500 دلاری قدرت پردازشی داشته باشه! هدف سونی و مایکروسافت هم این نبوده که شما به زور سعی داری اثباتش کنی! رسالت کنسول از PC جداست و دو قشر متفاوت رو هم هدف قرار دادند.

دیگه هم در این زمینه باهات بحثی ندارم، چون قبلاً نشون دادی که جواب منطقی واست کافی نیست و بازم سر اشتباهاتت پافشاری می‎کنی.

نخیر، شما داری اشتباه می‎کنی. الان هم بخوایم ادامه بدیم می‎شه جریان همون تاپیک قبلی که یه ملت زدن توی سر خودشون و شما قبول نکردی اشتباه کردی. اونا کنسول 500 دلاری می‎خواستن بسازن، حالا با این قیمت، بهترین قطعات رو انتخاب کردن. اگه می‎تونستن کنسول 500 دلاری با تایتان بسازن، می‎ساختن. حالا هر چقدر هم که بخواد بهینه باشه از تمام قدرت گرافیکیش استفاده بشه، بازم مقابل یه PCـه High End که دو سه برابر Raw Power داره حرفی واسه گفتن نداره.

این 1080p و 60 فریم رو هم هِــی تکرار می‎کنی، برادر من 360 هم بازی 1080p و 60 فریم داشت. مثل Rayman و کلی بازی آرکیدِ دیگه. الان اگه بخوان 1080p و 60 فریم بسازن، مجبورن از سر و ته گرافیک بازی‌‎ها بزنن که قصد این کارو ندارن! اون مثال BF4 هم که دیگه خودِ خنده بود، مرد موءمن هوش مصنوعی هر چقدر هم پردازشش سنگین باشه، در مقابل یه بازی مالتی‌‎پلیر که 64 تا آدم واقعی دارن کنترلشون می‎کنن چیزی نیست! که کنسول‎های نسل بعد به واسطه CPUـه ضعیفشون مجبور شدن که بازی رو با رزولوشن 720p اجرا کنن!

این پردازش موازی و کجکی و اینا هم بهونست، کنسول هر چقدر هم که بهینه باشه، هر کاری هم که بکنه، یه جعبه بستست با یه قدرت مشخص، قطعات جادویی توش به کار نرفته. سر خودتم شیره نمال، همین الان یه PC با کارت 7970 و یه CPUـه مناسب از کنسول‎ها قوی‎تره و خروجی بهتر می‌ده. وقتی BF4 روی کنسول 720p اجرا می‎شه و گرافیکش هم در حد تنظیمات بالای PC نیست، این یعنی ضعیف‏‎تر از یه PCـه قوی هست که داره همون بازی رو با رزولوشن بالاتر اجرا می‎کنه. کلاً PC Gaming مشکلات خاص خودش رو داره، از جمله کمبود انحصاریِ AAA و مشکلات پچ و ...، اما قدرت خام جز این مشکلات نیست و سعی هم نکن اثبات کنی که کنسول از نظر قدرت در مقابل PCـه High End حرفی واسه گفتن داره! اصلاً قرار هم نیست یه وسیله 500 دلاری در حد یه وسیله 1500 دلاری قدرت پردازشی داشته باشه! هدف سونی و مایکروسافت هم این نبوده که شما به زور سعی داری اثباتش کنی! رسالت کنسول از PC جداست و دو قشر متفاوت رو هم هدف قرار دادند.

دیگه هم در این زمینه باهات بحثی ندارم، چون قبلاً نشون دادی که جواب منطقی واست کافی نیست و بازم سر اشتباهاتت پافشاری می‎کنی.

مشکل شما و PC فن ها اینه که هنوز کنسول های جدید نیومدن و چیزی مشخص نیست از روی 4 تا اعداد و ارقام و معادل قرار دادن کارت گرافیم و سی پی یو PC دارید نظر میدید ! که کار اشتباهیه .
تمام چیزایی هم که گفتی نظر شخصی شماست و از نظر من سندیتی نداره . یادم نمیره 5 سال پیش که تو همین بازی سنتر X360 و PS3 اومدن ، هیچ PC بازی نمیگفت این کنسول ها فلان هستن !! PC فلانه !! اما الان مثل اینکه همشون یا خیلی حسادت میکنن یا خیلی زورشون گرفته از بازیهای عالی کنسولی که این طوری دارن خودشون و داغون میکنن .

داداش خودت هم میدونی چی میگی الان؟ الان نشستی شدی مدافع حقوق کنسول ها؟ حالا چون کنسول آپدیت نمیشه کسی نباید مقایسه کنه؟! آقا باشه، من همین جا اعلام میکنم از طرف شما و تمام دوستان فدایی کنسول باز:
ای کسانی که PC قوی دارید، بیجا کردید میاید میگید PC که جدیدا خریدید قوی تر از کنسول نسل بعد هست، از اون مهم تر، بیشتر بیجا کردید که کبف میکنید میتونید بازی ها رو با بالاترین کیفیت و 60 فریم به بالا اجرا کنید. خجالت بکشید. معنی نمیده شما که میخوای سیستم جدید بازی بگیری میری مقایسه بین کنسول ها ی نسل بعد انجام میدی بعد میبینی که با پول دو تا کنسول میتونی یه سیستم قوی ببندی که بازی ها رو بهتر اجرا میکنه، این قرطی بازی ها رو بذار کنار. چی؟ بازی های انحصاری واست مهم نیست و به همون بازی های multi-platform راضی هستی؟ غلط کردی! هر کس بازی انحصاری کنسول بازی نکنه خره!

از اونور هم بعضی دوست های فن pc که ماشالا تو بی منطق بودن به فن های کنسولی گقتن زکی، یه حرف بی اساس میزنن مخوان به زور بگن نه، کنسول خر، فقط PC....4 نفر مثل بنده هم که پلت فرم اصلیم pc هست ولی کنسول هم حال میکنم نشستیم همین جور نگاه میکنیم که این جماعت از برای چه سر و کله میزنن؟ فن بودن کنسول رو میفهمم ولی pc رو اصلا!
صحبت های منو هر آن کس که باید متوجه بشه میشه. شما حرص نخور :)

مشکل شما و PC فن ها اینه که هنوز کنسول های جدید نیومدن و چیزی مشخص نیست از روی 4 تا اعداد و ارقام و معادل قرار دادن کارت گرافیم و سی پی یو PC دارید نظر میدید ! که کار اشتباهیه .
تمام چیزایی هم که گفتی نظر شخصی شماست و از نظر من سندیتی نداره . یادم نمیره 5 سال پیش که تو همین بازی سنتر X360 و PS3 اومدن ، هیچ PC بازی نمیگفت این کنسول ها فلان هستن !! PC فلانه !! اما الان مثل اینکه همشون یا خیلی حسادت میکنن یا خیلی زورشون گرفته از بازیهای عالی کنسولی که این طوری دارن خودشون و داغون میکنن .

گفتم که، شما هر چقدر هم سند و مدرک برات بیارن سر حرف خودت هستی. هر کنسول فنی هم که دو قرون اطلاعات داشته باشه، می‎دونه که کنسول‎های نسل بعد مقابل High End PC از نظر قدرت پردازشی ضعیف‏‏‏‌تر هستن. حالا ما تا صبح هم بحث کنیم، شما در مورد پردازش دورانی و ... حرف می‎زنی و به این نتیجه می‎رسی که توی ناسا هم PCـی در حد کنسول‎های سونی و مایکروسافت گیر نمیاد! پس این بحث با شما بی‌فایده است.

دلت هم به حال من یکی نسوزه، پول دو تا کنسول کنار گذاشته شده، و مثل شما هم نیستم که با خودم لجبازی کنم. با انحصاری‎های کنسولی حال می‎کنم، واسه همونا هم کنسول می‎خرم، دقیقاً مثل کاری که نسل قبل و نسل‎های قبل‎ترش انجام دادم.

گفتم که، شما هر چقدر هم سند و مدرک برات بیارن سر حرف خودت هستی. هر کنسول فنی هم که دو قرون اطلاعات داشته باشه، می‎دونه که کنسول‎های نسل بعد مقابل High End PC از نظر قدرت پردازشی ضعیف‏‏‏‌تر هستن. حالا ما تا صبح هم بحث کنیم، شما در مورد پردازش دورانی و ... حرف می‎زنی و به این نتیجه می‎رسی که توی ناسا هم PCـی در حد کنسول‎های سونی و مایکروسافت گیر نمیاد! پس این بحث با شما بی‌فایده است.

دلت هم به حال من یکی نسوزه، پول دو تا کنسول کنار گذاشته شده، و مثل شما هم نیستم که با خودم لجبازی کنم. با انحصاری‎های کنسولی حال می‎کنم، واسه همونا هم کنسول می‎خرم، دقیقاً مثل کاری که نسل قبل و نسل‎های قبل‎ترش انجام دادم.

چرا همینطوری بیخودی قضاوت میکنی !
کنسول های جدید اومدن مگه که شما داری نظر میدی ؟! هیچ کدوم از سایت های غول سخت افزار نمیدونن اصلا این کنسول ها دقیقا چه قدر توان و قدرت پردازشی دارن . حالا فرضا هم به قول شماازیهPC مثلا HIGH END ضعیف تر باشه . خوب منم دارم میگم اصلا مهم نیست و 1080P با 60 فریم و اجرا کنه کافیه ! اما هنوز کنسول نیومده شما داریبا لجبازی زیاد تو چند پست و با اصرار میگی که اینا 720P بیشتر و نمیتونن اجرا کنن !! خوب از کجا اینقدر مطمئنی ؟! بعد به من میگی لجباز ! بعد از ناسا !!!!! مثال میزنی ! خوب ناسا ابر کامپیوتر داره !! و بازی هم نیست و واسه پردازش های چند رشته ایریاضی و پیچیده هست !! قدرتش هم بی نظیره ! اما باید بگیم سیستم ناسا از یه کنسول قویتره ؟!؟!؟! اخه چه ربطی داره ؟!

شما باید اینو بفهمی که کنسول صرفا و فقط و فقط برای گیم طراحی شده و تو این زمینه بینظیر ترین تجربه رو برای بازیباز فراهم میکنه . حالا بازم بگو pC با یه تایتان قویتره !!!! خوب باشه ! اصلا مهم نیست .

شما مثل اینکه هنوز نفهمیدی در کنار یه PC HIGH END میشه از کنسول هم استفاده کرد یعنی واقعا اینقدر درک اش سخته!! در مورد گرافیک هم همین بس که CRYSIS1 اون 5 تا بازی رو کاملا له خواهد کرد PC هم به اندازه کافی شاهکار داره چیزی رو از دست نمیده این کنسول ها هستن که با یه بازی کم و زیاد فروششون بالا و پایین میشه رو PC از این خبرها نیست

خب شما اگه پول از سر و صورتتون بالا میره و میتونین هم PC High End جمع کنی هم کنسول بخری بحثش یه چیز دیگست

همه مثل شما انقدر پول ندارن

اتفاقا از روی قدرت پردازشی قشنگ میشه تعیین کرد که کنسول چقدر قدرت داره!اگه میبینی روی کنسول بازیهایی اجرا میشن که روی PCــهای هم ردشون امکان اجرا ندارن بخاطر اینه که سازنده ها با سخت افزار آشنا هستن و بازی رو برای اون بهینه میکنن , یعنی اگه بازی رو برای PC هم بهینه میکردن همون کیفیت کنسول رو میداد!
مثلا 7970 : 3.8Tflops ولی به اندازه 60% بازی براش بهینه شده خروجیش میشه مثل بازی که 100% روی PS4 بهینه شده.
اما تابلوــه که Titan و R9 اینا خیلی قدرتشون بیشتره و همین الان کنسول هارو لوله میکنن:d

همین ایشون بود که با GFLOPS یا همون "4 تا اعداد و ارقام" X360 و PS3 رو قویتر از PC میدونستا:lol:

همین ایشون بود که با GFLOPS یا همون "4 تا اعداد و ارقام" X360 و PS3 رو قویتر از PC میدونستا:lol:

بله من بودم که به امثالی مثل تو ثابت کردم برای مدتی X360 قویتر از تمام PC ها درابتدای نسل بود . و همونجا بود که از شدت فشار ، بحث و پیچوندید :))=)) و بی خود و بی جهت نیست که بعضی از دوستانی که از من خیلی بهتر واردن تو سخت افزار ، با امثالی مثل شما وارد بحث سخت افزار نمیشن . چون در همین حد جمله بالا هستی :))

پستای اینهایی که عشق آخرین قطعات هستن جالبه واقعا.
تمام افعال آینده، اشاره به قطعات بسیار گرون مثل تایتان، استناد به اینکه تمام بازی های کنسولی نسل بعد 720p هستن و 30 فریم، مقایسه کنسولی که برای بازی ساخته شده با PC دو برابرش که فقط برای گیم نیست و...
ما لاقل می ریم کنسول نسل بعد رو می خریم ولی اینجا چند نفر مگه تایتان دارید؟ همین تایتان از DX بعدی پشتیبانی نمی کنه و کلی بازی انحصاری PC هم ظرف یکی دو سال آینده میان که با کارت های جدیدتر سازگارن.
حقیقت تلخه برای اونایی که همه اش قطعات جدید رو تو سر کنسول می زنن.

اینا تازه میخوان به DirectX 11 سلام کنن ما همون زمان که ویندوز 7 اومد برای ما خاطره شد برای عزیزان ارزو

اصلا چرا اینجوری بحث میکنید ؟؟؟ ازشون بپرسید tessellation چیه ببیند اصلا میدونن چیه :d یا میدونن تو این api خیلی از مسائل مثل Ambient Occlusion / postprocessing چی هستن اصلا ؟
SSAO HDAO براتون توضیح بدن بقیه موارد تکنیکالی که بماند

اون یه عده شونم که این چیزارو تجربه کردن از صدقه سری pc بوده
هنوز یه tressfx ساده نمیدونن چیه ..

بحث تخصصی کنید لذت ببریم .
تازززززززه بعد عمری میخوان این چیزارو تجربه کنن . مدارا کنید باهاشون گناه دارن
چند وقت دیگه هم dx12 اومد ما از بزرگی هاش برای عزیزان تعریف میکنیم لذت ببرن

آخرین ویرایش:
بله من بودم که به امثالی مثل تو ثابت کردم برای مدتی X360 قویتر از تمام PC ها درابتدای نسل بود . و همونجا بود که از شدت فشار ، بحث و پیچوندید :))=)) و بی خود و بی جهت نیست که بعضی از دوستانی که از من خیلی بهتر واردن تو سخت افزار ، با امثالی مثل شما وارد بحث سخت افزار نمیشن . چون در همین حد جمله بالا هستی :))
شما گفتید یک 7800 ضعیف تر از کنسول ها بوده, ما هم میگفتیم که میشه 2 تا 7800 رو SLI کرد. فشار؟:lol:پیچوندن؟:lol:
نمیخواستم جوابتو بدم, ولی دیدم خیلی احساس خفن بودن میکنی و گازشو گرفتی داری واس خودت حرف میزنی, کنتورم که نمیندازه!

- - -ویرایش - - -

من موندم بخدا شما با چیه این کنسول فنا دارید بحث میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا تازه میخوان به DirectX 11 سلام کنن ما همون زمان که ویندوز 7 اومد برای ما خاطره شد برای عزیزان ارزو

اصلا چرا اینجوری بحث میکنید ؟؟؟ ازشون بپرسید tessellation چیه ببیند اصلا میدونن چیه :d یا میدونن تو این api خیلی از مسائل مثل Ambient Occlusion / postprocessing چی هستن اصلا ؟
گرافیکی SSAO HDAO براتون توضیح بدن بقیه موارد تکنیکالی که بماند

اون یه عده شونم که این چیزارو لمس کردن از صدقه سری pc بوده
هنوز یه tressfx ساده نمیدونن چیه ..

بحث تخصصی کنید لذت ببریم .
تازززززززه بعد عمری میخوان این چیزارو تجربه کنن . مدارا کنید باهاشون گناه دارن
چند وقت دیگه هم dx12 اومد ما از بزرگی هاش برای عزیزان تعریف میکنیم لذت ببرن
برای باز 100 ام:
خودتو جزو ما ندون لطفا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن