Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

2011 : SKYRIM که بهترین نسخش 360 بودش
همین قسمت کافیه تا به اوج منطق شما پی ببریم. نسخه PC با کیفیت گرافیکی بالاتر و با بافت های High-res که توسط خود Bethesda عرضه شدن و نرخ فریم بهتر (60fps) و اون همه Mod های متنوع که از گرافیک تا گیم‌پلی بازی رو مورد تغییر قرار میده و حتی پچ های غیر رسمی Community که باگ‌هایی که توسط Bethesda رفع نشده بود رو رفع میکنه میرن کنار و نسخه X360 بهترین نسخه بازی میشه:)). حق با شماست نسخه PC از نسخه PS3 هم اصن ضعیفتر بود:))

2012 : به احتمال 99 درصد GTA V
خیلی از شاهکارای این نسل یا بهتره بگم بهترین بازیای این نسل واسه PC عرضه نشدن و این غیر قابل انکاره از اون طرف بهترین بازیای انحصاری PC برای کنسولا عرضه شدن مثلا مهم ترین بازی انحصاری این 5 6 سال اخیر PC یعنی DIABLO 3 به بهترین شکل ممکن واسه کنسول عرضه شد
باور کنید کرایسیس 2.3 و یه سری بازی محدود دیگرو رو با یکم تغییرات و بهبود بازی کردن نسبت به کنسول افتخاری نداره وقتی داری خیلی از شاهکارارو از دست میدی و چندین برابر باید هزینه کنی
عزیزم الان سال 2013 هستیم. بعدشم PC Gamerها نخوان بازی های 1st Party کنسولی رو بازی کنند باید کی رو ببینند دقیقا ؟! یه مدت توی هر بحثی بازی های مولتی پلتفرم انحصاری کنسول همش اسمش میومد الان که شرایط عوض شده و اکثر اونا برای PC تایید شده دیگه شده 1st Party و RDR و GTA V ... البته نگران نباشید این آخریه به زودی از لیستتون خارج میشه.

PC هر نوع گیم‌پدی رو ساپورت می‌کنه، به TV به راحتی وصل می‌شه، گرافیک خروجی بازی هم بهتره، دقیقاً از چه نظر بازی با کنسول هیجانی‌تره؟ صدای تَق تَقِ درایو 360 باحاله؟! یا از جعبه کنسول خوشتون میاد که بیشتر بهتون هیجان می‌ده؟! نه عزیز جان، حالش بیشتر نیست، چون هر چیزی رو که کنسول در اختیارت می‌ذاره، PC هم در اختیارت می‌ذاه + More!
در ضمن، کسی که 5 میلیون می‌ده و PCـه قوی می‌بنده، 2 میلیون هم می‌ذاره کنار واسه کنسول و انحصاری‌هاش (اگه احتیاجی ببینه). پس خیلی دلتون به حال اون دسته از افراد نسوزه.
چیزی که شما نمی‌خواید بپذیرید اینه که اون PCـه قوی خیلی از مالتی‌پلتفرما رو جوری اجرا می‌کنه که شما نظیرش رو توی انحصاری‌های کنسول هم نمی‌بینید. شما BF3 رو روی کنسول‌های این نسل هم دیدید، اما نسخه PC چه ربطی به اون نسخه کنسولی داشت؟! نسخه PC دقیقاً مثل BF4ـه نسل بعدی روی PC اجرا می‌شد، یعنی اون نسل بعدی که شما الان بهش رسیدی، 2 سال پیش روی PC قابل دستیابی بود. شما توی کل نسل، یه بازی کنسولی، انحصاری و غیر انحصاری، به من نشون بده که در حد BF3 روی PC بود! حالا شما هی بگو انحصاری، انحصاری! دِ آخه اگه همون انحصاری‌ها هم نبودن که کسی کنسول نمی‌خرید.
پس اگه پول اضافه می‌دیم، واسه این چیزاست برادر. حالا شما دوست نداری پول خرج کنی، یا فکر می‌کنی ارزش نداره، نکن، ولی واسه خیلی‌ها کیفیت بالاتر اهمیت داره و بابتش پول خرج می‌کنن.
اون 360 هم در حد همون سخت‌افزار سال 2005ـش بازی‌ها رو اجرا می‌کنه، شما الان 3 ساله 99.99%ـه بازی‌ها رو با رزولوشن پایین و 30 فریم و گرافیک پایین بازی کردید، احساس هم می‌کنید که مثلاً شما خیلی باهوشید و ماهایی که پول خرج می‌کنیم سرمون کلاه رفته و پول اضافه خرج کردیم؟! نه عزیز جان، پول اضافه دادیم، در ازاش بازی‌ها رو با کیفیت بسیار بالاتر تجربه کردیم. چطور به خاطر دو عدد رزولوشن بالا و پایین و یک میلی ثانیه سرعت لودینگ پایین‌تر بازی‌ها روی دو کنسول 30 صفحه با هم بحث می‌کنید، عکس و گیف می‌ذارید که مثلاً نورپردازی توی این کنسول یک اپیسیلون بهتر از اون یکیه!!! ولی وقتی بحث PC پیش میاد می‌گید "n میلیون خرج می‌کنید واسه دو تا افکت اضافی؟!" !!!
کنسول‌ها هم کانفیگ غول ندارند، چون اگه داشتند هزینش بالا می‌رفت و هر کسی کنسول رو نمی‌خرید، ولی کسی که پولشو داره یه کانفیگ غول واسه خودش می‌بنده که مجبور نباشه مالتی‌پلتفرما رو روی کنسول بازی کنه.

البته منم اگه فروشنده کنسول بودم، سعی می‌کردم همین حرفا رو بزنم!

ببین من خودم بالای 10بار سیستم عوض کردم..حقیقتش دیگه خسته شده بودم..هر دوسال یکبار باید کل سیستم رو عوض کنی اونم کلی خرج میفته دو دست آدم..مقایسه سخت افزاری کنسول و پی سی ها اند کار بسی اشتباهه اما خداییش از وقتی ps3 خریدم لذتی که داستان و گیم پلی بهم میده هرگز گرافیک بهم نمیده..آره دوست عزیز یه بازی انحصاری اونقدر ارزش داره که حاضرم براش کنسول بخرم و بازیهای مولتی پلتفرم رو با رزولوشن پایینتر و فریم پایین تر بازی کنم..قبل از اینکه کرایسیس 3 بیاد انقدر مشتاق بودم که دادم 4 میلیون یه کیس بستم ولی وقتی بازی را اجرا کردم تنها حسی که بازی داد اجرای که دموی تست گرافیک بود نه گیم پلی نه داستان..به هرحال انتخاب اول و آخر من

پولدار بودن یا نبودن شما یا بقیه چه ارتباطی به مقایسه ی کنسول با PC داشت!؟ :|
دارم میگم PC که به صورت مداوم قطعاتش آپدیت میشه نباید با کنسولی که برای بازه ی زمانی 10 ساله بدون تغییری، تولید میشه مقایسه شه. و صحبتم از افتخار هم همینه که نیاید بگید PC قوتیره و کلی هم کیف کنید. زمانی این مقایسه عادلانست که کنسول ها هم هر 6 ماه تعویض سخت افزاری داشته باشن.
من هم خوشحال میشم شما بازی هارو در بهترین حالت ممکن تجربه کنید. ولی سوال اینجاست. کدوم بازی؟ :d

داداش خودت هم میدونی چی میگی الان؟ الان نشستی شدی مدافع حقوق کنسول ها؟ حالا چون کنسول آپدیت نمیشه کسی نباید مقایسه کنه؟! آقا باشه، من همین جا اعلام میکنم از طرف شما و تمام دوستان فدایی کنسول باز:
ای کسانی که PC قوی دارید، بیجا کردید میاید میگید PC که جدیدا خریدید قوی تر از کنسول نسل بعد هست، از اون مهم تر، بیشتر بیجا کردید که کبف میکنید میتونید بازی ها رو با بالاترین کیفیت و 60 فریم به بالا اجرا کنید. خجالت بکشید. معنی نمیده شما که میخوای سیستم جدید بازی بگیری میری مقایسه بین کنسول ها ی نسل بعد انجام میدی بعد میبینی که با پول دو تا کنسول میتونی یه سیستم قوی ببندی که بازی ها رو بهتر اجرا میکنه، این قرطی بازی ها رو بذار کنار. چی؟ بازی های انحصاری واست مهم نیست و به همون بازی های multi-platform راضی هستی؟ غلط کردی! هر کس بازی انحصاری کنسول بازی نکنه خره!

از اونور هم بعضی دوست های فن pc که ماشالا تو بی منطق بودن به فن های کنسولی گقتن زکی، یه حرف بی اساس میزنن مخوان به زور بگن نه، کنسول خر، فقط PC....4 نفر مثل بنده هم که پلت فرم اصلیم pc هست ولی کنسول هم حال میکنم نشستیم همین جور نگاه میکنیم که این جماعت از برای چه سر و کله میزنن؟ فن بودن کنسول رو میفهمم ولی pc رو اصلا!

این اعتماد به نفس PC فنا واقعا قابل تقدیره تنها ادعاتون نسبت به کنسول برتری بازیاتون از نظر گرافیکیه دیگه درسته؟ خوب بریم یه نگاهی بندازیم به گرافیکای برتر این چند سال
2008 : MGS4
2009: UNCHARTED 2
2010 : GOW III
2011 : UNCHARTED 3
2012 : HALO 4 OR TLOU
اونوقت ابر سخت افزار های شما تو این جا نقششون چیه:-/ به نظر من کسی که فقط PC گیمر باشه در حال حاضر خیلی از شاهکارارو از دست میده یه نگاه به بهترین بازیای چند سال اخیر اینو نشون میده
2008 : GTA IV که با چند ماه تاخیر و یه پورت افتضاح برای ابر پلتفرمرتون عرضه شد
2009 : UNCHARTED2
2010 :RDR شاهکاری که هیچوقت برای ابر پلتفرم نیومد
خیلی از شاهکارای این نسل یا بهتره بگم بهترین بازیای این نسل واسه PC عرضه نشدن و این غیر قابل انکاره از اون طرف بهترین بازیای انحصاری PC برای کنسولا عرضه شدن مثلا مهم ترین بازی انحصاری این 5 6 سال اخیر PC یعنی DIABLO 3 به بهترین شکل ممکن واسه کنسول عرضه شد
باور کنید کرایسیس 2.3 و یه سری بازی محدود دیگرو رو با یکم تغییرات و بهبود بازی کردن نسبت به کنسول افتخاری نداره وقتی داری خیلی از شاهکارارو از دست میدی و چندین برابر باید هزینه کنی

شما نمی‎دونی که واسه انتخاب بهترین گرافیک نسخه PCـه بازی‎ها رو در نظر نمی‎گیرن؟! توی همون نقدایی که این بازی‎ها رو انتخاب کردن، به کرات ذکر می‎شه که البته اگه نسخه PC هم در نظر گرفته می‎شد، نتیجه چیز دیگه‎ای بود! وگرنه هر آدم عاقلی می‎دونه Crysis 1 & 2 & 3 و BF3 و Witcher 2 و سری بتمن و خیلی بازی‎های دیگه روی PC از تمام بازی‎های این نسل کنسول به مراتب گرافیک بهتری داشتن. دیگه بدیهیات رو نمی‎تونید زیر سوال ببرید.

GTA IV هم با همون وضعیت گرافیک به مراتب بهتر از نسخه کنسولی داشت، Skyrim هم اگه می‎گفتن بهترین نسخش نسخه‎ی 360ـه در قیاس کنسولی می‎گفتن! وگرنه نسخه PC اصلاً قابل قیاس با اون دو تا نبود، چه از نظر گرافیکی و چه از نظر مادهایی که شما تا حالا تو عمرتون تجربه نکردید!

و این که اون شاهکارا رو هم از دست نمی‎دیم، وقتی 5 میلیون می‌دیم PC می‎گیریم، کنسول هم کنارش خریدیم که بازی خوبِ انحصاری رو از دست ندیم.

ببین من خودم بالای 10بار سیستم عوض کردم..حقیقتش دیگه خسته شده بودم..هر دوسال یکبار باید کل سیستم رو عوض کنی اونم کلی خرج میفته دو دست آدم..مقایسه سخت افزاری کنسول و پی سی ها اند کار بسی اشتباهه اما خداییش از وقتی ps3 خریدم لذتی که داستان و گیم پلی بهم میده هرگز گرافیک بهم نمیده..آره دوست عزیز یه بازی انحصاری اونقدر ارزش داره که حاضرم براش کنسول بخرم و بازیهای مولتی پلتفرم رو با رزولوشن پایینتر و فریم پایین تر بازی کنم..قبل از اینکه کرایسیس 3 بیاد انقدر مشتاق بودم که دادم 4 میلیون یه کیس بستم ولی وقتی بازی را اجرا کردم تنها حسی که بازی داد اجرای که دموی تست گرافیک بود نه گیم پلی نه داستان..به هرحال انتخاب اول و آخر من

خب شما اگه کیفیت بهتر برات مهم نبوده، اشتباه کردی که هر دو سال یه بار کل سیستم رو عوض کردی! من یه کارت 570 رو دو سه سال داشتم، هنوزم داره BF4 رو در حد کنسولای نسل بعد اجرا می‎کنه. اگر هم بخوام ارتقا بدم، واسه اینه که کیفیت بهتر می‎خوام، اجباری برای ارتقا نیست. و این که صد بار هم گفتم، انحصاری‎ها رو با کنسول بازی می‎‎کنم، ولی مالتی‎ها رو خیر! چون روی PC به مراتب بهتر اجرا می‎شن.

افشین 2 تا تایتان چی هست ی 780 هم بندازه کافی هست
yahoo_4.gif

نه آخه گفت XBox 1 در حد یه PCـه 11 میلیونی پرفرمنس داره! منم بهش گفتم PCـه 11 میلیونی چی هست!

واسه همینه که بازیهاتون هنوز بیشترشون روی 30 فریم و 720 هستن ؟ ;))

نه !! واسه اینکه سونی و مایکرو با اون عظمتوشن حالیشون نیست که کارت تایتان اومده ، بعدش اومدن یه کنسول 500 دلاری دادن بیرون !! اونا هیچ چی نمیفهمن و فقط PC فن ها حالیشونه .

آقا شما میدونید که میشه 7990 رو CrossFire کرد تو PC؟
دیگه کم مونده کنسول بازا بیان تو زمینه قدرت شاخ و شونه بکشن واسمون:دی

شما برو 2 تا ، تایتان 2 میلیونی ببند رو سیستمت . اما بازی ای هست که از 100% توان این 2 کارت استفاده کنه ؟! اصلا بازی ای هست که از توان کامل همون 7990 استفاده کنه ؟!
PC صد در صد تو پردازش چند رشته ای از کنسول قویتره . اما تو کنسول از پردازش چند رشته مد نظر نیست . حالا میخواد تو این زمینه 1000 برابر ه PC قویتر باشه بازم مهم نیست . مهم پردازش موازیه ، چیزی که اجازه میده کنسول از 100% توان بهینگی خودش استفاده کنه . برای همینه تواین 15 سال اخیر تعداد بازیهای ( یا بهتره بگیم ابر بازی ) قدرتمند PC که مرز های گرافیک جابه جا کنن از3 عدد هم فراتر نمیره . :)) اما این مورد رو کنسول حداقل با چندین عنوان مدام جابه جا شد . حالا برو با PC ایت حال کن .

ضمن اینکه تو نسل جدید همه چیزی جز 1080P با 60 فریم و نمیخوان که تو E3 ایناستاندارد برای کنسول های نسل جدید تایید رسمی شده و میمونه این که کی سازنده ها میتونن ایناستاندارد و پیاده سازی کنن . اصلا بحث شدنش نیست .بحث اینه که سازنده برای 60 فریم و 1080P باید 2 برابر زمان بیشتر ، انرژی بیشتر و وقت بشتری صرف کنه تا بازی ساخته بشه که قاعدتا اول نسل ادعای خیلی زیادیه . پس بازم برو با pC آیت خوش باش :d

داداش خب، من کار به حرف های اون دوستمون ندارم ایشون خودش کم کم داره میشه مثل کنسول فن ها، ولی دمت گرم، این انتخاب شما بوده و رفتی به سمت کنسول ها. حالش رو هم ببر نوش جونت ولی میایی جوش بزنی اگر کسی گفت pc قوی تر میای خودت رو منهدم کنی ؟ شاکی میشی؟

- - -ویرایش - - -

پس بازم برو با pC آیت خوش باش :d

اسم من این وسط چکار میکنه؟!

شما هم مثل اینکه چشت واقعا مشکل داره نه

اول بشین درست پستو بخون بعد بقیرو مثل خودت فرض کن

تا حالا VIDEO OPTION یه بازی در PC رو از نزدیک دیدی؟ هر وقت دیدی برات تکامل صعنت با ابر سخت افزارهای PC توضیح بدم. برای بار دوم میگم یه PC گیمر مولتی ها رو در PC با بالاترین کیفیت بازی میکنه و انحصاری رو هم با کنسول در صورتی که عکس این قضیه برای کنسول فن ها معمولا پیش نمیاد و باید 720 رو با 30 فریم تجربه کنه راه دیگه هم ندارن

انحصاری یعنی چی ؟
امثال TLOU مثلا ؟ یا GEOW ؟ یا حتی آنچارتد ؟
کارتون های زمان ما از این عناوین انحصاری جذاب تر بودن
اینا از نظر من و سایر PC گیمرها یا به قول شما PC FAN ها اندازه بال پشه هم ارزش نداره چه از نظر تکنیکی و گرافیک و چه از نظر گیم پلی ای که باز تابع همون گرافیک خواهند بود .
وقتی می تونم 3-WAY SLI ببندم و هر روز سخت افزارهای جدید تری رو تست کنم و از پرفورمنسش لذت ببرم بیام پولم رو بریزم داخل یک " شیئ " که 4 سال بعد به لعنت خدا هم نیرزه ؟
که چی ؟ که 4 تا عنوان به اصطلاح انحصاری رو تست بزنم ؟
همگی دیدیم چه بلای سر عناوین انحصاری تون مثل MK و Castlevania و ... اومد
آخر عمر کنسول های جدید باز همین اتفاق خواهد افتاد و چه بسا با این سیستم CLOUD GAMING دیگه چیزی به عنوان انحصاری وجود خارجی نداشته باشه :))
از طرفی نزدیکی سخت افزار کنسول های جدید به معماری PC سازنده ها رو هرچه بیشتر ترقیب می کنه که محصولشون رو به راحتی و با هزینه کمتر روی PC پورت کنن و سود بیشتری به جیب بزنن .
اونوقت شما می مونید و کنسول عزیزتر از جونتون .
همین الان ی اسمارت فون یا تبلت اندرویدی بازی هایی به مراتب جذاب تر با رزولوشن فول اچ دی و +60 فریم داره ارائه می کنه
پس چه احتیاجی به کنسول هست ؟
بحث DX 11 کنسول های جدید هم برای ما PC گیمرها تکراریه چون 6 ساله داریم تجربه اش می کنیم و چیز جدیدی نیست DX11 ای که معلوم نیست چندین و چندتا افکت رو ازش حذف خواهند کرد که روی کنسول فریم ریت معقولی ارائه کنه و فقط در حد اسم باقی خواهد ماند .
در مورد BF 3 و BF4 هم شاید SP رو 60 فریم و 720 اجرا کنه ولی برای MP اونم با 64 نفر باید دید چه بلایی سر فریمش میاد و باز روی 30 قفل میشه یا نه :))

بابا 3way sli یه جوری میگی انگار فقط خودت میدونی چیه...از شما دوست قدیمی انتظار نداشتم..خودم مدتها sli بسته بودم موهام سفید شد از بس درایورهارو دستکاری میکردم تا دوتا گرافیک حداقل 50 در صدشون پرفورمنس بدن...از شما بعیده بخوای اینجوری صحبت کنی..اصلا آقا هرکی پول داره خب بره pc high end ببنده دیگه چرا کنسول دارهارو مسخره میکنید...بذارید حرف آخرم رو بزنم یه بازی red dead redemption به کل بازیهای pc با رزولوشن 4k و aa 8x می ارزه...واسلام

نه !! واسه اینکه سونی و مایکرو با اون عظمتوشن حالیشون نیست که کارت تایتان اومده ، بعدش اومدن یه کنسول 500 دلاری دادن بیرون !! اونا هیچ چی نمیفهمن و فقط PC فن ها حالیشونه .

شما برو 2 تا ، تایتان 2 میلیونی ببند رو سیستمت . اما بازی ای هست که از 100% توان این 2 کارت استفاده کنه ؟! اصلا بازی ای هست که از توان کامل همون 7990 استفاده کنه ؟!

خودت داری جواب خودتو می‎دی، کنسول 500 دلاری می‎خواستن بسازن، پس نمی‎تونستن تایتان داخل کنسول بذارن!
حالا کسی که توان مالیشو داره، میره تایتان می‎خره که با کیفیت بهتر بازی‎ها رو تجربه کنه.

و سوالت هم جوابش "بله" هست. شما می‎تونی همین ‎ BF4 رو Downsample کنی و با کیفیت عجیب و غریب بازی کنی، حالا شما نمی‎دونی این رزولوشن‎ها چی هستن و به همون 720p قانع هستی دیگه به خودت مربوطه، ولی بدون هستن کسایی که به خاطر این کیفیت بهتر حاضرن پول خرج کن. آره داداش.

بازی ryse تریلر دومیش که گرافیکش فاجعه بود
اونی که توی زمین گلادیاتورها هست رو میگم
آتیشش انگار بازی ps1
فکر کنم اون تریلر اولی سر کاری بود - دستگاه نکشیده آووردنش پایین اونم نه یکم

این اعتماد به نفس PC فنا واقعا قابل تقدیره تنها ادعاتون نسبت به کنسول برتری بازیاتون از نظر گرافیکیه دیگه درسته؟ خوب بریم یه نگاهی بندازیم به گرافیکای برتر این چند سال
2008 : MGS4
2009: UNCHARTED 2
2010 : GOW III
2011 : UNCHARTED 3
2012 : HALO 4 OR TLOU
اونوقت ابر سخت افزار های شما تو این جا نقششون چیه:-/ به نظر من کسی که فقط PC گیمر باشه در حال حاضر خیلی از شاهکارارو از دست میده یه نگاه به بهترین بازیای چند سال اخیر اینو نشون میده
2008 : GTA IV که با چند ماه تاخیر و یه پورت افتضاح برای ابر پلتفرمرتون عرضه شد
2009 : UNCHARTED2
2010 :RDR شاهکاری که هیچوقت برای ابر پلتفرم نیومد
خودتو خسته نکن بابا مگه نمی دونی همون WoW و SC و دیابلو (تازه اینم مولتی شد!) و کانتر به تنهایی برای پی سی بازها تا ابد کافی هستن و نیازی به قارچ خورها اصن حس نمی کنن؟ سر چی بحث می کنی دیگه.

خودت داری جواب خودتو می‎دی، کنسول 500 دلاری می‎خواستن بسازن، پس نمی‎تونستن تایتان داخل کنسول بذارن!
حالا کسی که توان مالیشو داره، میره تایتان می‎خره که با کیفیت بهتر بازی‎ها رو تجربه کنه.

و سوالت هم جوابش "بله" هست. شما می‎تونی همین ‎ BF4 رو Downsample کنی و با کیفیت عجیب و غریب بازی کنی، حالا شما نمی‎دونی این رزولوشن‎ها چی هستن و به همون 720p قانع هستی دیگه به خودت مربوطه، ولی بدون هستن کسایی که به خاطر این کیفیت بهتر حاضرن پول خرج کن. آره داداش.

نه دیگه بد برداشت کردی !
میگم مایکرو و سونی با اون همه مهندس و ... به خوبی میدونن که pC روز بهروز در حال پیشرفت و قوی تر شدنه . میدونن الان کارت فوق قدرتمند 7990 یا تایتان تو بازاره . پس چه دلیلی داره بیان یه کنسول 500 دلاری بدن بیرون که سر جمع قدرتش گرافیکش شاید به تایتان هم نرسه !؟ ( جواب سوالت تو نوع پردازش / میزان بهنیگی / معماری و بازی ها و استدیو های اختصاصی برمیگره )

اون قدر هم که تو و بقیه PC فن ها فکر میکنن ، کنسول های نسل جدید ضعیف نیستن . خیلی قدرتمندن . اما تو پردازش چند رشته حرفی واسه گفتن ندارن . منم میگم اون پردازش اصلا مهم نیست و کنسول ها معماریشون بر پایه پردازش وازی هست و توئ این زمینه 100% از قویترین PC ها هم بهتر عمل میکنن . حالا تو هر 4-5 سال هم شاید !! شاید یه بازی فوق غول بیاد که رزولوشن خیلی بالایی داشته باشه . ( مثل BF4 یا CRYSIS 3 ) . اما همون کرایسی 3 یا همین BF4 هوش مصنوعی خوبی هم دارن ؟! فیزیک فوق العاده ای هم دارن ؟! ( جواب منفیه ) . چون همه چیز فدای بافتهای فوق با کیفیت و رزولوشن بسیار بالا شده . پس نتیجه میگیریم اصلا برای کنسول بازها رزولوشن فوق تخیلی و بافت های خیلی بالا مهم نیست . همین که رو استاندارد 1080Pو 60FPS بتونه بازی رو اجرا کنه ، میتونیم شاهد بی نظیر ترین تجربه بازی باشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or