Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

جالبه . تو بحث PC vs Console های این سایت کنسول فن ها فقط از بازی انحصاری حرف میزن . حالا یکی از بهترین قابلیت های XBone و PS4 واسشون همین Sharing و Social و ... و بخاطر کلی ذوغ زده شدن . چیزی که PC گیمر ها 5 6 ساله به لطف Steam و Xfire و ... دارن تجربش میکنن .
کنسول ها حالا حالا ها کار داره تا به نزدیکیه PC برسن ....

جالبه . تو بحث PC vs Console های این سایت کنسول فن ها فقط از بازی انحصاری حرف میزن . حالا یکی از بهترین قابلیت های XBone و PS4 واسشون همین Sharing و Social و ... و بخاطر کلی ذوغ زده شدن . چیزی که PC گیمر ها 5 6 ساله به لطف Steam و Xfire و ... دارن تجربش میکنن .
کنسول ها حالا حالا ها کار داره تا به نزدیکیه PC برسن ....
اینا تازه میخوان به فناوری Multi Task برسن, بعد ما از زمان Windows 95 داشتیمش:>
پ.ن: به جان خودم شوخی بود:|

- - -ویرایش - - -

:)) اینا که همشون بازی های کنسولن. پس نگید منتظر GTA نیستید. منتظر RDR نیستید. وقتی بیاد ( البته امیدوارم 8-| ) میای به همین لیست اضافه میکنیش :d
ضمناً منظور من از کدوم بازی رو باید بهتر درک کرده باشی دوست من ! یک نگاه به کارنامه کنسول ها بکنی؛ میبینی انقدر بازی های AAA هستن که PC ازشون بی بهرست و این یک حقیقته ;)
باورت میشه من منتظر هیچ کدوم از اینا نیستم؟:| هیچکدومشون هم بازی نکردم؟

با اجازه از آقا نیمای عزیز:

خدایا ، خداوندا ،PS4vsPC ؟!! agent ؟!!! من الان به کجا پناه ببرم ؟!سونی فن ، مایکرو فن - پیوندتان مبارک!اصلا اینجا کجاست الان،سرنوشت بسیار عجیب و غریب FF:VERSUS؟!تاپیک اسمش چیه؟!The Last Guardian؟! الان چه سالی هستیم؟!خدایا من فکر کنم گم شدم!:-o​
به خدا خجالتم خوب چیزیه عنوان تاپیکو با نوشته های گهربارتون تطابق بدید ببینید نیوتون هم میتونه یه رابطه منطقی بینشون برقرار کنه؟:-b​

آخرین ویرایش:
من لزومی نمیبینم که تو هر تاپیکی که اسمی از کنسولا زده میشه میای فتوا صادر میکنی میدونی اولین مزیت کنسول چیه ؟ میدونی دومین مزیت کنسول چیه ؟ بازیای انحصاری چی؟ سرورهای پرقدرت آنلاین چی ؟ بازم بشمارم برات ؟ این همه پول کارت گرافیک و سیستم خفن بده آخرش اونی رو هم که میخوای نمیاد واسش از همش که بگذریم بشینی جلوی مانیتور بازی کنی از همش بدتره:(

ما جلوی مانیتور بازی نمی‎کنیم. PC رو وصل کردیم به TV و خیلی راحت بازی می‎کنیم.
انحصاری‌های کنسول رو هم روی کنسول بازی می‌کنیم. پس دلتون به حال ما نسوزه.

حرفی در مقابل ندارین مجبورین اینطوری بگین.اگه اینو نگین چی بگین پس؟ ولی بذار جملتون رو اصلاح کنم باید اینطوری بگید :

ما اصلا نمی خواهیم بازی کنیم!!

انصافا صنعت گیم بدون بازیهای انحصاری کنسولی میخواد به چی بنازه ها؟!
مگه تو انحصاری های PC رو بازی میکنی؟:-/ و با چیزایی که من دیدم، بازی نکردی/ نمیکنی/ نخواهی کرد.
بعدش منطق اینه که ما حتما باید انحصاری کنسولی رو بازی کنیم وگرنه گیمینگمون بر فناست ولی شما انحصاری های PC رو بازی نکردین هم نکردین چون اصلا انحصاری های PC حساب نمیشن؟ و غیر از اینکه تمام اینا برگرفته از نظر خود شماست نه یه فکت مطلقه؟
بعد طبق گفته حرف خود شما، لابد گیمینگ توئه 360 فن برفناست چون نمیتونی انحصاری های PS3 رو تجربه کنی؟ و برعکس؟:-/
خب توی همچین منطقی اصطلاحا باید Read:)

بذار همینجا روشن کنم چندتا چیز رو:

اون قسمت بولد شده قرمز: خوبه خودتم نوشتی انحصاری کنسولی. PC یه کنسول نیست.
قبلا هم گفتم، PC نیازی به این چنین انحصاری هایی نداره. اگر اومد خوبه اما اگر نیومد ذره ای فرقی به حالش نمیکنه. برای کنسول حکم شریان حیاتی داره و باید هم انحصاری بیاد تا بتونه توی تجارت زنده بمونه خریدارانش رو ساپورت کنه.
ویژگی های آنلاین قدرتمند فقط کنسول داره لابد؟:-/
هر وقت تونستین این خط رو درک کنین و بفهمین چرا PC Gaming با وجود نداشتن انحصاری های زیاد همچنان پابرجاست و هر روز قوی تر از گذشته ادامه میده و رشد میکنه، نظرتون اینقدر اهمیت و ارزش پیدا میکنه که بتونیم به دور از هرگونه تعصب، بحث دوستانه داشته باشیم.

در آخر سر هم این تیکه از حرفم فقط خطاب به خود شخص شماست:
خیلی وقت پیش بهم ثابت شده PC هیتری و خودتم اقرار کردی. با هیتر جماعت نمیشه بحث کرد. با اینکه پلتفرم اصلیم PC هست و ازش طرفداری میکنم اما خدا رو شکر فن بوی و بدتر از اون احمق و کوته فکر نیستم و هیچ وقت کنسول و بازی های انحصاری اونا رو زیر سوال نبردم و تا جایی که تونستم تجربه-شون کردم و لذت بردم. چون وقتی بخوام نظر بدم بهتره حتی الامکان همه چی رو بازی کرده باشم. مثل بعضیا نیستم کلوپ بزنم و توش عقده هایی رو که نتونستم توی تاپیک ها خالی کنم رو صبح و شب اونجا خالی کنم.
این پست آخرم بود.

موفق باشیم.

با اجازه از آقا نیمای عزیز:

خدایا ، خداوندا ،PS4vsPC ؟!! agent ؟!!! من الان به کجا پناه ببرم ؟!سونی فن ، مایکرو فن - پیوندتان مبارک!اصلا اینجا کجاست الان،سرنوشت بسیار عجیب و غریب FF:VERSUS؟!تاپیک اسمش چیه؟!The Last Guardian؟! الان چه سالی هستیم؟!خدایا من فکر کنم گم شدم!:-o​
به خدا خجالتم خوب چیزیه عنوان تاپیکو با نوشته های گهربارتون تطابق بدید ببینید نیوتون هم میتونه یه رابطه منطقی بینشون برقرار کنه؟:-b​

والا ما هر چی میگیم این کنسولای جدید به اندازه ی یه PC قدرت دارن این PC فن های محترم نمیپذیرن حالا امیدوارم حرف من رو قبول نمیکنن دیگه حرف کرایتک رو بپذیرن

به لطف پست یه کنسول فن تاپیک منحرف شده به بقیه گیر ندید( هر جا که کلمه گرافیک به گوش این جماعت بخوره پیداشون میشه)

شما می‌تونی دو تا Titan رو SLI کنی توی همچین PCـی! که تا آخر نسل دو تا کنسول رو روی هم قورت می‌ده! همینطور نسبتای تخیلی از خودتون در نیارید.
افشین 2 تا تایتان چی هست ی 780 هم بندازه کافی هست :d

این اعتماد به نفس PC فنا واقعا قابل تقدیره تنها ادعاتون نسبت به کنسول برتری بازیاتون از نظر گرافیکیه دیگه درسته؟ خوب بریم یه نگاهی بندازیم به گرافیکای برتر این چند سال
2008 : MGS4
2009: UNCHARTED 2
2010 : GOW III
2011 : UNCHARTED 3
2012 : HALO 4 OR TLOU
اونوقت ابر سخت افزار های شما تو این جا نقششون چیه:-/ به نظر من کسی که فقط PC گیمر باشه در حال حاضر خیلی از شاهکارارو از دست میده یه نگاه به بهترین بازیای چند سال اخیر اینو نشون میده
2008 : GTA IV که با چند ماه تاخیر و یه پورت افتضاح برای ابر پلتفرمرتون عرضه شد
2009 : UNCHARTED2
2010 :RDR شاهکاری که هیچوقت برای ابر پلتفرم نیومد
2011 : SKYRIM که بهترین نسخش 360 بودش
2012 : به احتمال 99 درصد GTA V
خیلی از شاهکارای این نسل یا بهتره بگم بهترین بازیای این نسل واسه PC عرضه نشدن و این غیر قابل انکاره از اون طرف بهترین بازیای انحصاری PC برای کنسولا عرضه شدن مثلا مهم ترین بازی انحصاری این 5 6 سال اخیر PC یعنی DIABLO 3 به بهترین شکل ممکن واسه کنسول عرضه شد
باور کنید کرایسیس 2.3 و یه سری بازی محدود دیگرو رو با یکم تغییرات و بهبود بازی کردن نسبت به کنسول افتخاری نداره وقتی داری خیلی از شاهکارارو از دست میدی و چندین برابر باید هزینه کنی

این که کنسول های نسل بعد PC های متوسط رو به ضعیف هستن که تابلوــه ولی نمیدونم چجوری از توشون Ryse , Forza و killzone درومده:confused:یکی روشن کنه مارو

این اعتماد به نفس PC فنا واقعا قابل تقدیره تنها ادعاتون نسبت به کنسول برتری بازیاتون از نظر گرافیکیه دیگه درسته؟ خوب بریم یه نگاهی بندازیم به گرافیکای برتر این چند سال
اونوقت ابر سخت افزار های شما تو این جا نقششون چیه:-/ به نظر من کسی که فقط PC گیمر باشه در حال حاضر خیلی از شاهکارارو از دست میده یه نگاه به بهترین بازیای چند سال اخیر اینو نشون میده
خیلی از شاهکارای این نسل یا بهتره بگم بهترین بازیای این نسل واسه PC عرضه نشدن و این غیر قابل انکاره از اون طرف بهترین بازیای انحصاری PC برای کنسولا عرضه شدن مثلا مهم ترین بازی انحصاری این 5 6 سال اخیر PC یعنی DIABLO 3 به بهترین شکل ممکن واسه کنسول عرضه شد
باور کنید کرایسیس 2.3 و یه سری بازی محدود دیگرو رو با یکم تغییرات و بهبود بازی کردن نسبت به کنسول افتخاری نداره وقتی داری خیلی از شاهکارارو از دست میدی و چندین برابر باید هزینه کنی

اقای محترم از نطر شما و یه سری سایت هاو غیره شاهکاران واسه ما پی سی گیمرها مثل قارچ خور هستن به جونه مادرم این لیستی که زدی خیلی کنجکاوم بکنه دیدن یه گیم پلی ازش همین حالا تو بیا بگو شاهکارو غیره ما هم بگیم سلیقه

شما مثل اینکه هنوز نفهمیدی در کنار یه PC HIGH END میشه از کنسول هم استفاده کرد یعنی واقعا اینقدر درک اش سخته!! در مورد گرافیک هم همین بس که CRYSIS1 اون 5 تا بازی رو کاملا له خواهد کرد PC هم به اندازه کافی شاهکار داره چیزی رو از دست نمیده این کنسول ها هستن که با یه بازی کم و زیاد فروششون بالا و پایین میشه رو PC از این خبرها نیست

شما مثل اینکه هنوز نفهمیدی در کنار یه PC HIGH END میشه از کنسول هم استفاده کرد یعنی واقعا اینقدر درک اش سخته!! در مورد گرافیک هم همین بس که CRYSIS1 اون 5 تا بازی رو کاملا له خواهد کرد PC هم به اندازه کافی شاهکار داره چیزی رو از دست نمیده این کنسول ها هستن که با یه بازی کم و زیاد فروششون بالا و پایین میشه رو PC از این خبرها نیست
شما هم مثل اینکه چشت واقعا مشکل داره نه
اول بشین درست پستو بخون بعد بقیرو مثل خودت فرض کن

خدا, خودم خبر زدم که "پچ ه Skyrim برای رفع باگ به این زودی منتشر نمیشود"
خدا, خودم این پست رو دیدم.
خدا, خودم شاهد بودم که کنسولی ها مادر Bethseda رو واسه باگ های نسخه کنسولی جلو چشش اوردن.
همه اینها فوتوشاپ بوده یعنی؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or