Crytek پشتیبانی Xbox One از DX11 را ستایش می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ryse-son-of-rome-wallpaper-1024x576.jpg

یکی از بازی های انحصاری های کنسول Xbox One یعنی Ryse Son of Rome، در حال تبدیل شدن به یک عنوان قوی می باشد. وبسایت Gamingbolt با تهیه کننده این بازی در Crytek، آقای Mike Read مصاحبه ای پیرامون گیم پلی و تاثیرات قدرت Xbox One در پیشرفت و ساخت بازی داشته است. در هفته های گذشته Crytek ویدئوها متفاوتی را منتشر کرد که در آنها تلاش این شرکت را در واقع گرایانه بودن بازی به نمایش می گذاشت. آقای Read در پاسخ به اینکه چه چیزی در معماری Xbox One باعث خلق چنین جلوه هایی شده است، گفته اند:
واضح ترین عامل جهش سخت افزاری می باشد که به ما کمک کرده است تا چیزهای مختلفی را با جزئیات بالا زنده کنیم که قبلا در هیچ کنسولی ممکن نبود. یکی از بزرگترین مزایای کنسول های نسل بعد، قابلیت های گرافیکی آنها است. جدا از افزایش سرعت، معماری مدرن سیستم و پشتیبانی از DX11 بدین معنی است که کارهایی را که بروی PC انجام می شد هم اکنون بر روی کنسول ها امکان پذیر است. مزیت بعدی داشتن یک معماری PC برای CPU است. این مورد بهینه سازی هایی را که در PC قابل انجام بود به ارمغان خواهد آورد که باعث تسریع در ساخت نمونه های اولیه برای بهینه سازی هایی که در ذهن ما است خواهد شد.
ایشان در رابطه با فرامین مختلف که از طریق کینکت توسط بازیکن صادر می شود گفته اند:
محتویات بخش کینکت در بازی Ryse بر مبنای فرامین صوتی است. ما از چیزهای دیگری نظیر اشاره نیز استفاده کردیم اما در آخر کار نمای خوبی نداشت. بازیکن ها با زدن دکمه RB در کنترلر و یا به زبان آوردن فرامین می توانند آنها را صادر کنند. مثال واضح برای این موضوع را شما در E3 برای صدور فرمان تیراندازی کمانداران و منجنیق در آخر بازی شاهد بودید.
Ryse Son of Rome همزمان با عرضه Xbox One در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
GB

دیگه داری قضیه رومیپیچونی ...... من داشتم با بهزاد بحث میکردم ، سر مقایسه بود ، نه قویتر بودن !! اون وقت تو داری صحبت های من و بهزاد به خودم میگی !!! فرافکنی تا چه حد اخه !؟!
:|
اینجوری که تو میگی پس N64 و PS1 و PS2 و NDs , wii و wiiu هم از PC قویتره!چون همشون در حالت "مقایسه" از PC قویترن:d

مقایسه چی بود؟! قدرت دیگه؟!
شما گفتی 360 از PCـهای هم دوره خودش تا 3-4 سال قوی‎تر بود (فکر کن! 3-4 سال!!! خیلی حرفه‎ها :d)! اونوقت این مشکل ماست که شما PCـه 2 GPUـه رو PC حساب نمی‎کنید؟! هیچ بحثی هم در مورد GPUـه تک هسته‎ای نبود. بحث رو هم کامل دنبال کردیم.

اصلا تو اون صحبت هیچ بنی بشری از GPU 2 صحبت نکرد ! کلا بحث سر قدرت بود که گفتم اقا جون 8800 چه با یه GPU چه با GPU از X360 ضعیف تره . لینک هم دادم بالا ، میتونی بری ببینی . حالا 3-4 سال هم لفظیه خوب . من دقیقا اطلاع نداشتم تا اینکه رفتم چک کردم دیدم 1 سال تا 1.5 سال بوده . :d

اینجوری که تو میگی پس N64 و PS1 و PS2 و NDs , wii و wiiu هم از PC قویتره!چون همشون در حالت "مقایسه" از PC قویترن
yahoo_4.gif

بهاین حرفا میگن فرافکنی !!! اینطور بخوای بحث کنی اصلا جوابت و دیگه نمیدم ! چه ربطی داره مرد حسابی ! :|

تا جایی که یادمه بحث قویتر بودن بود نه مقایسه GPU 360 با GPU تکی همرده خودش:d

البته مقایسه درسته ولی فریم از دست رفته توی 7990 خیلی زیاده برای همین بدرد خیلی از PC بازها نمیخوره:d

چه ربطی داره؟:d
مثل اینه که "سازمان ملل بگه : دیگر امکان زیادتر بودن هندی ها از ایرانی ها وجود ندارد" بعد یه سری بیان بگن نه باید 75 میلیون هندی با 75 میلیون ایرانی مقایسه بشن:d

داداش گل من اصلا موضوع این نیست..
من یه سوال ازت دارم

شما الان میخوای قوی ترین کارت گرافیک انویدیا با قویترین کارت گرافیک amd مقایسه کنی خوب؟

کدوم مدلو از هر دو شرکت انتخاب میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟

میری مثلا 4 تا تایتان میزاری جلو r9 290x بعد میگی خوب انویدیا قویترین کارت گرافیک جهانو ساخته؟؟؟؟:d

شما اگه میخوای ببینی x360 زمان عرضه خودش از یه pc قویتر بوده یا نه باید بری سراغ قویترین single gpu تولید شده در سال 2005

خوب اینو عمه منم میدونه شما اون زمان یه 7600 sli میکردی x360 لول میشد:d

البته اینم بگم من خودم طرفدار پی سی هستم اما دیگه حقیقتو که نمیشه لاپوشونی کرد
الانم دیگه این قضیه به تاریخ پیوستو دیگه همچین امکانی برای کنسولها وجود نداره با این قیمت کمشون بتونن با pc مقابله کنن.

آخرین ویرایش:
اصلا تو اون صحبت هیچ بنی بشری از GPU 2 صحبت نکرد ! کلا بحث سر قدرت بود که گفتم اقا جون 8800 چه با یه GPU چه با GPU از X360 ضعیف تره . لینک هم دادم بالا ، میتونی بری ببینی . حالا 3-4 سال هم لفظیه خوب . من دقیقا اطلاع نداشتم تا اینکه رفتم چک کردم دیدم 1 سال تا 1.5 سال بوده . :d

کسی صحبت نکرد، چون واضحه که وقتی در مورد PC و قدرتش بحث می‎شه، SLI و CF یه عمر خیلی عادی هست!

کسی صحبت نکرد، چون واضحه که وقتی در مورد PC و قدرتش بحث می‎شه، SLI و CF یه عمر خیلی عادی هست!

نه داداش من . این چیزیه که شما داری با فکر خودت میگی . وگرنه ما همونجا در این موارد هم صحبت میرکردیم . کلی تست گذاشتم ، کلی نتایج کارت و بنچمارک و امار گذاشتم ، کسی چیزی نگفت . خود شما که الان داری این حرفا رو میزنی ، اونجا حرفی از DUAL GPU نمیزدی !! چیزای دیگه میگفتی ! برو پست های خودت و یه بار دیگه بخون ! پس نپیچون بجث بیخودی !

والا کسی با افتخار نگفت، اصلا من کمتر pc بازی دیدم مثل کنسول فن های عزیز جون و زندگیش دستگاه بازیش باشه و حاضر باشه در حد مرگ و حرفهای بدون پایه ازش دفاع کنه. الان ببین شمایی که کنسول بازی اینقدر واست زور داره وقتی میگن pc قوی تره میایی میگی کارت گرافیک دوبرابر کنسول قیمت داره...

ایها الناس، چرا فکر میکنید کسی pc داره اصلا سراغ کنسول نمیره؟ چرا فکر میکنید هر کسی pc باز به خاطر این گرفته که دلش میخواد پز بده و خودش رو برتر از کسانی بدونه که کنسول دارن؟ شما اگر پولش رو داشته باشی، نمیایی بنز بگیری میری پژو 405 میگیری؟ خب هستن کسانی که درآمد خوبی دارن، ترجیح میدن به بهترین حالت ممکن بازی ها رو تجربه کنن درکش اینقدر سخته؟ میرن هم کنسول میگیرن هم pc.
یا کسی هست که ترجیح میده به جا دو تا کنسول یه pc بگیره و در این میون یه سری انحصاری رو از دست بده...خب مثل کسی که میره و فقط یه کنسول میخره چه فرقی داره؟ ویا این دوستمون اون بالا میاد سریع gta v رو میکشه وسط! آخه مگه کسی pc باز اومد با بازی های pc پز بده ؟!
ایها الناس، چرا فکر میکنی کسی که کنسول داره اصلا سراغ pc نمیره؟ من خودم فن کنسولم اما تو اردیبهشت 3 میلیون بابت ارتقای pc دادم

شما گفتی 360 از PCـهای هم دوره خودش تا 3-4 سال قوی‎تر بود (فکر کن! 3-4 سال!!! خیلی حرفه‎ها :d)
حسین من اون تاپیکو دقیق نخوندم اگه همچین حرفی زدی معذرت خواهی کن چون حرفت جوک بوده دادا
4-3 سال؟:d

نه داداش من . این چیزیه که شما داری با فکر خودت میگی . وگرنه ما همونجا در این موارد هم صحبت میرکردیم . کلی تست گذاشتم ، کلی نتایج کارت و بنچمارک و امار گذاشتم ، کسی چیزی نگفت . خود شما که الان داری این حرفا رو میزنی ، اونجا حرفی از DUAL GPU نمیزدی !! چیزای دیگه میگفتی ! برو پست های خودت و یه بار دیگه بخون ! پس نپیچون بجث بیخودی !

تنها بحثی که شد این بود که شما گفتی SLI قبول نیست، نامردیه :d

ایها الناس، چرا فکر میکنی کسی که کنسول داره اصلا سراغ pc نمیره؟ من خودم فن کنسولم اما تو اردیبهشت 3 میلیون بابت ارتقای pc دادم

خب کسی که همچین حرفی به شما نزد، کنسول‎گیمرها هستن که توی این بحثا می‏‎گن : شما برو با PCـت و قدرتش حال کن، ما هم با انحصاری‎هامون حال می‎کنیم! انگار مثلاً انحصاری فقط واسه کنسول اوناست و ما نمی‎تونیم اون بازی‎ها رو تجربه کنیم :d

بهاین حرفا میگن فرافکنی !!! اینطور بخوای بحث کنی اصلا جوابت و دیگه نمیدم ! چه ربطی داره مرد حسابی !
:|
جدی بیا مقایسه کن:
PC قویتره یا PS2 ؟
PC قویتره یا 360 ؟

:d

گفتم که لفظی بود . بعدا نموار گذاشتم و حدود 1 تا 1.5 سال بود .
نمودار رو من گذاشتم از روش اسکی رفتی , مدرکش هم موجوده:d

تنها بحثی که شد این بود که شما گفتی SLI قبول نیست، نامردیه :d

خب کسی که همچین حرفی به شما نزد، کنسول‎گیمرها هستن که توی این بحثا می‏‎گن : شما برو با PCـت و قدرتش حال کن، ما هم با انحصاری‎هامون حال می‎کنیم! انگار مثلاً انحصاری فقط واسه کنسول اوناست و ما نمی‎تونیم اون بازی‎ها رو تجربه کنیم :d
دقیقا باید مخاطب حرف من شما باشی، من هم فن کنسول هستم و با قدرت pc خود انحصاری های شما رو باهاش حال میکنم!

جدی بیا مقایسه کن:
PC قویتره یا PS2 ؟
PC قویتره یا 360 ؟

:d

نمودار رو من گذاشتم از روش اسکی رفتی , مدرکش هم موجوده:d

نمودار تو !!!!!؟!؟؟ اگر واس توئه که این چرت و پرت ها چیه اینجا داری میگی !! اون نمودار که چیز دیگه ای میگفت ! :d
بعدش اینکه اصلا نمودار و از پست تو نگرفتم ! از گوگل برداشتم . میتونی لینک و مقایسه کنی . اصلا واسه تو هم باشه ایراد داره ! مهم نتیجه ایه که میخوایم بگیریم .

الان شد قضیه مرغ و تخم مرغ ها، کسی که اول کنسول داره بعد میره pc ، pc فن هست یا کسی که اول pc داره بعد میره کنسول؟ :))

نمودار تو !!!!!؟!؟؟ اگر واس توئه که این چرت و پرت ها چیه اینجا داری میگی !! اون نمودار که چیز دیگه ای میگفت ! :d
برو همونجا رو که زیرو رو کردیو ببین گفتم GPU 360 شش ماه قویتر از GPU های nvidia بوده:d(البته نگفتم گرافیک 360 از چند تا گرافیک SLI شده قویتره بوده)
بعدش اینکه اصلا نمودار و از پست تو نگرفتم ! از گوگل برداشتم . میتونی لینک و مقایسه کنی . اصلا واسه تو هم باشه ایراد داره ! مهم نتیجه ایه که میخوایم بگیریم .
اینارو بیخیال اینو جواب بده:
PC قویتره یا PS2 ؟
PC قویتره یا 360 ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or