CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داشتم پست های زیبای بعضی از دوستان PC باز میخوندم.دارن میگن سیسیتم سخت افزاری کنسول مال 5 سال پیشه.پس من میخوام بدونم بازی کرایسیس ماله کیه!!نکنه دوستان فکر کردن کرایسیس 1 ماله سال 2011 هستش که دارن میگن کنسول این بازی اِل کرده و بِل کرده.بعضی دوستان دیگه واقعا دارن حرفای خنده دار میزنن.فکر میکنم دیگه پماد سوختگی و از این چیزا به کار نیاد و مجبور بشیم ازکپسول اتش نشانی برای فروکش کردن اتش دوستان استفاده کنیم.

همون سال 2007 یعنی 2 سال بعد از تولد فرزند نا مشروع ماکروسافت !:d! وقتی که کنسول در حال اجرای viva pinata بودpc داشت کرایسیس 1 اجرا میکرد ! البته بماند که این بهانه تا بدین روز هنوز برای ماکروفر و سازندگان بازی برای ایکس باکس باقیست که هنوز قابلیت های سخت افزاری اون ناشناخته مونده و با گذشت زمان پرده از اسرار ماورالطبیعه اون برداشته خواهد شد ! بعد از سالیان سال اون هم به یومن و مدد cry engine 3 و گند زدن به کیفیت و کمیت کرایسیس بود که حالا شما دارید تفاله این بازی رو بازی می کنید ! و باید به به و چه چه ... کنید ! کاملا حق دارید ! شما هم به جای این کلمات بچه گانه کمتر قرص هایپو هیستامین و هایپکتورانت کدئین مصرف کن !

من فقط به حرمت بچه های تو این تاپیک جوابتو نمیدم چون یاد گرفتم با کسانی مثل شما بحث بیخود نکنم فقط از دوستان میخوام همین 10 صفحه رو بخونن همه چی دستتون میاد
نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی جووونی=))

شما به اندازه قدمت و سن و تاریخچه کنسولتون اظهار نظر بفرمایید ! نه ! به اندازه سن و سال خودتون ! جووووون هم جوووونای قدیم ! نه فن بوی های امروزی !

Pc-gamer های تازه به دوران رسیده طبق طبق Kid z z z ها به دورش وق و وق ...

کافیه یک سیری در این تاپیک بشه تا دریایی از پست های بی محتوا دیده بشه
سپس میتونید انواع سوختگی ها از نوع درجه 1 .2 .3 برو تا آخر ... ببینید
بعد پست هایی که داره درجه سنیشو نشون میتونید انواعشو ببینید از اولیه
graphic_symbols.gif
تا آخریه

واقعا میشه یه رساله ای چیزی جمع کرد . بس نیست ؟

کیدز از آوتارش کاملا قابل تمیز دادن و تشخیص هست ! به اندازه کافی خودت رو مطرح و معرفی نکن ! در ضمن ادبیاتت رو هم اصلاح کن ! وق وق کردن رو به کی نسبت دادی !!!!!
به کیدز هایی مانند خودت ! یا منظورت کلا همه افراد سایت بوده !!!!

نه بابا مدیوم نیست به خدا این فیزیک انفجارهایی که من دیدم تکسچرهاش هم در حد high و انفجار هاش در حد اولتراست

فیزیکش قبول ! خوب و روان بود ! تکسچر ها high بود !!!!!!!!!!!!!!! شما یک بار کرایسیس رو با تنظیمات high یا ultra از نزدیک دیدی! یا 5 دقیقه بازی کردی ! که این طور برداشت کردی !

کرایسیس در حد کنسول و کنسول در حد و اندازه های نام کرایسیس نیست ! خودتون هم میدونید !کرایتک هم میدونه ! همه میدونن! اما بد نیست شما هم این بازی رو به صورت خمیر لعاب گل کاغذ یا هرچیزی که خودتون تفسیر می کنید بازی کنید ! خدای ناکرده کرایسیس ندیده از دنیا نرید بعد از 580 سال !:d

آخرین ویرایش:
همون سال 2007 یعنی 2 سال بعد از تولد فرزند نا مشروع ماکروسافت !:d! وقتی که کنسول در حال اجرای viva pinata بودpc داشت کرایسیس 1 اجرا میکرد ! البته بماند که این بهانه تا بدین روز هنوز برای ماکروفر و سازندگان بازی برای ایکس باکس باقیست که هنوز قابلیت های سخت افزاری اون ناشناخته مونده و با گذشت زمان پرده از اسرار ماورالطبیعه اون برداشته خواهد شد ! بعد از سالیان سال اون هم به یومن و مدد cry engine 3 و گند زدن به کیفیت و کمیت کرایسیس بود که حالا شما دارید تفاله این بازی رو بازی می کنید ! و باید به به و چه چه ... کنید ! کاملا حق دارید !
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی!!:dاخه من نمیدونم دیگه فشار بعضی ها خیلی زده بالا که دارن از این حرفا میزنن.یه اظهار نظر دیگه در مورد بازی.تفاله.همین شماها نبودید که میگفتید کرایسیس از هر نظر کامله و بهترین بازی هستش که برای PC اومده.
شما هم به جای این کلمات بچه گانه کمتر قرص هایپو هیستامین و هایپکتورانت کدئین مصرف کن !
فکر کنم خودت بیشتر مصرف داری تا من!!

آخرین ویرایش:
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی!!:dاخه من نمیدونم دیگه فشار بعضی ها خیلی زده بالا که دارن از این حرفا میزنن.یه اظهار نظر دیگه در مورد بازی.تفاله.همین شماها نبودید که میگفتید کرایسیس از هر نظر کامله و بهترین بازی هستش که برای PC اومده.

فکر کنم خودت بیشتر مصرف داری تا من!!

اصلا پست منو نخوندی ! بله کرایسیس روی pc کامله ! منظور من از تفاله نسخه کنسولش بود ! منظور از تفاله ! میخوای تفاله رو برات تعریف کنم ! بقایای بی ارزش و بدردنخوری از ماده اولیه یا جسم اولیه یا موجود اویله ای که ارزش مادی و معنوی نداشته و موارد استفاده از آن فقط محدود به دستگاه عده یا جاندارانی خاص و طراز دوم میباشد ! که در اینجا مورد استفاده از تفاله کنسول ذکر شده ! ببین شاهکار -------> مرحله کاهش حجم . کیفیت . بازده . شکل ظاهری . باطنی . ---------> تبدیل نهایی نتیجه و باقی مانده ---------> تفاله !
اول خوب پست رو بخون ! جواب منو به خودم بر نگردون ! حرف تازه بزن !

مطمئن باش هیچ فشاری متوجه من و امثال من نیست ! کراسیس رو به تعداد پیازهای موی سر شما بازی کردم ! نه عقده ای از گرافیکش دارم نه گیم پلی نه اینکه کرایتک تفاله اش رو ساخته برای کنسول ! ما که نسخه اصل و پر رنگ و لعابش رو بازی کردیم !
این چندین و چند صفحه و اندی هم فقط به خاطر این جلو رفته که کرایتک با این کارش نه اینکه به pc صدمه ای زده باشه ! بلکه زیاد از حد کنسول رو بزرگ کرده ! چیزی که اصلا واقعیت نداره !

چرا بعضی ها اصرار دارن بگن تنظیمات Medium بوده و بعضی ها می گن High ؟؟ یعنی دقیقا همون تنظیماتِ PC واسه کنسول هم صدق می کنه ؟ یعنی واسطه نداریم ؟ :|
نظر خودم اینه : یه چیزی بین مدیوم و High ؛ در اصل مدیوم با بعضی از آپشن های High . البته بدترین چیزی که ممکنه به سرِ نسخه ی کنسولی بیاد ( با قبولِ بعضی آپشن های High ) مشکلِ دیر لود شدنه ! که اونم باید از روی یک ویدیوی خالص گیم پلی و ممتد نظر داد نه این ویدیو !

==========
گذشته از این بحث یه نکته به نظرم جالبه : این که چرا کرایتک این همه هول بوده واسه عرضه ی این بازی ؟! یعنی راحت می تونست بذاره واسه Q1 2012 که هم از شرّ شلوغیه آخر سال خلاص شه و هم حیثیتی که IGN و 90% نشریات به C2 دادند ( بهترین گرافیک کنسولی ) رو با دست خودش از دست نده یا حداقل به خطر نندازه ! و اینکه چرا مولتی نداره ؟ ( مهم ترین محرکّ ـه فروش )
فقط یه نکته می تونم برداشت کنم اونم اینه که عرضه ی کنسول های نسل بعدی نزدیک تر از اون چیزیه که ما فکر می کنیم ، پس باید تا می تونه از این لحظات آخر واسه مارکتینگِ CE3 استفاده کنه ... البته شاید هم بی ربط باشه ! :|

فیزیکش قبول ! خوب و روان بود ! تکسچر ها high بود !!!!!!!!!!!!!!! شما یک بار کرایسیس رو با تنظیمات high یا ultra از نزدیک دیدی! یا 5 دقیقه بازی کردی ! که این طور برداشت کردی !

کرایسیس در حد کنسول و کنسول در حد و اندازه های نام کرایسیس نیست ! خودتون هم میدونید !کرایتک هم میدونه ! همه میدونن! اما بد نیست شما هم این بازی رو به صورت خمیر لعاب گل کاغذ یا هرچیزی که خودتون تفسیر می کنید بازی کنید ! خدای ناکرده کرایسیس ندیده از دنیا نرید بعد از 580 سال !:d

cbRoflcopter.gif

• Like
Reactions: Danitondar
اصلا پست منو نخوندی ! بله کرایسیس روی pc کامله ! منظور من از تفاله نسخه کنسولش بود ! منظور از تفاله ! میخوای تفاله رو برات تعریف کنم ! بقایای بی ارزش و بدردنخوری از ماده اولیه یا جسم اولیه یا موجود اویله ای که ارزش مادی و معنوی نداشته و موارد استفاده از آن فقط محدود به دستگاه عده یا جاندارانی خاص و طراز دوم میباشد ! که در اینجا مورد استفاده از تفاله کنسول ذکر شده ! ببین شاهکار -------> مرحله کاهش حجم . کیفیت . بازده . شکل ظاهری . باطنی . ---------> تبدیل نهایی نتیجه و باقی مانده ---------> تفاله !
اول خوب پست رو بخون ! جواب منو به خودم بر نگردون ! حرف تازه بزن !

مطمئن باش هیچ فشاری متوجه من و امثال من نیست ! کراسیس رو به تعداد پیازهای موی سر شما بازی کردم ! نه عقده ای از گرافیکش دارم نه گیم پلی نه اینکه کرایتک تفاله اش رو ساخته برای کنسول ! ما که نسخه اصل و پر رنگ و لعابش رو بازی کردیم !
این چندین و چند صفحه و اندی هم فقط به خاطر این جلو رفته که کرایتک با این کارش نه اینکه به pc صدمه ای زده باشه ! بلکه زیاد از حد کنسول رو بزرگ کرده ! چیزی که اصلا واقعیت نداره !
ببین از وقتی که فرخ این تاپیک زده امثال من و شما از صبح داریم تا صبح تو سروکله هم میزنیم.اصلا ببینم 5 سال پیش چند نفر تونستن این بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنن که دارن اینطوری ادعای هاردکور بودن میکنن.من مطمئنم خیلی ها در اون زمان قید بازی رو زدن چون نتونستن روی تنظیمات دلخواه بازی کنن.بعد ببینم از نظر شما هاردکور بودن به این معنی هستش که یه بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنی.در کل بخواییم حساب کنیم اگر این تاپیک 100 صفحه هم جلو بره کسی به نتیجه نمیرسه.بعد یه سوال.الان چون بازی قراره روی کنسول عرضه بشه یه شبه از عرش رسیده به فرش!!

ببین از وقتی که فرخ این تاپیک زده امثال من و شما از صبح داریم تا صبح تو سروکله هم میزنیم.اصلا ببینم 5 سال پیش چند نفر تونستن این بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنن که دارن اینطوری ادعای هاردکور بودن میکنن.من مطمئنم خیلی ها در اون زمان قید بازی رو زدن چون نتونستن روی تنظیمات دلخواه بازی کنن.بعد ببینم از نظر شما هاردکور بودن به این معنی هستش که یه بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنی.در کل بخواییم حساب کنیم اگر این تاپیک 100 صفحه هم جلو بره کسی به نتیجه نمیرسه.بعد یه سوال.الان چون بازی قراره روی کنسول عرضه بشه یه شبه از عرش رسیده به فرش!!

من کلمه هاردکور استفاده کردم ! من گفتم هاردکور ! تو کدوم پست من این کلمه رویت شده !!!!!!! من تو سر و کله دیگران نمیزنم ! هرکی نظری داره ! این هم که میگم سال 2007 pc با کرایسیس خدایی میکرد ! منظورم من و شمای نوعی نیستیم ! با سیستم های متوسط اون زمان ! منظور من کلی بوده و هست ! نه اینکه من اون زمان gtx580 داشتم ! فرضا شما نداشتی ! پس نتونستی رو کنسول بازی کنی ! این دو تا ربطی به هم نداره ! چیزی که این وسط ربط و معنی پیدا میکنه ! اجرای همون بازی 7 سال پیش روی کنسوله با 1/3 کیفیت اجراش روی pc با همون سیستم متوسطش ! یعنی وقتی بعد از 7 سال کنسول تونسته یکی از بهترین و انحصاری تری بازی های pc رو در این حد اجرا کنه ! یعنی نسل اندر نسل از pc عقب افتاده ! و همش تقصیر سازنده بی شعورش هست ! نه کسی که به هر دلیلی کنسول داره ! اینکه اگر الان ی سیستم جدید برای کنسول معرفی میشد ! هم من و امثال ما pc gamer hardcore ها از این وضعیت در میامدیم هم شما به نون و نوایی میرسیدی! فرخ هم تو خواب میدید که تاپیک آغاز جنگ بزنه !

من کلمه هاردکور استفاده کردم ! من گفتم هاردکور ! تو کدوم پست من این کلمه رویت شده !!!!!!!
کراسیس رو به تعداد پیازهای موی سر شما بازی کردم ! نه عقده ای از گرافیکش دارم نه گیم پلی نه اینکه کرایتک تفاله اش رو ساخته برای کنسول ! ما که نسخه اصل و پر رنگ و لعابش رو بازی کردیم !
اول بیا جواب سوال منو بده از این شاخه به اون شاخه بپر و حرف های عجیب و قریب بزن.معنی حرف بالایت یعنی چی!!:-/الان همچین داری حرف میزنی که انگار فقط خودت تونستی کرایسیس رو روی PC بازی کنی و ما اصلا تو عمرا این بازی رو بازی نکردیم.من گفتم زمان عرضخ بازی خیلی ها نتونستن این بازی رو اجرا کنن چون سیستم بالایی میخواست.بعد شما میایی میگی بعد از 7 سال کنسول تونسته یکی از بهترین و انحصاری تری بازی های pc رو در این حد اجرا کنه ! این 2 تا چه ربطی بهم داشتش!!:-/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
همون سال 2007 یعنی 2 سال بعد از تولد فرزند نا مشروع ماکروسافت !:d! وقتی که کنسول در حال اجرای viva pinata بودpc داشت کرایسیس 1 اجرا میکرد ! البته بماند که این بهانه تا بدین روز هنوز برای ماکروفر و سازندگان بازی برای ایکس باکس باقیست که هنوز قابلیت های سخت افزاری اون ناشناخته مونده و با گذشت زمان پرده از اسرار ماورالطبیعه اون برداشته خواهد شد ! بعد از سالیان سال اون هم به یومن و مدد cry engine 3 و گند زدن به کیفیت و کمیت کرایسیس بود که حالا شما دارید تفاله این بازی رو بازی می کنید ! و باید به به و چه چه ... کنید ! کاملا حق دارید ! شما هم به جای این کلمات بچه گانه کمتر قرص هایپو هیستامین و هایپکتورانت کدئین مصرف کن !

شما به اندازه قدمت و سن و تاریخچه کنسولتون اظهار نظر بفرمایید ! نه ! به اندازه سن و سال خودتون ! جووووون هم جوووونای قدیم ! نه فن بوی های امروزی !

کیدز از آوتارش کاملا قابل تمیز دادن و تشخیص هست ! به اندازه کافی خودت رو مطرح و معرفی نکن ! در ضمن ادبیاتت رو هم اصلاح کن ! وق وق کردن رو به کی نسبت دادی !!!!!
به کیدز هایی مانند خودت ! یا منظورت کلا همه افراد سایت بوده !!!!

=))
اخرت پست بود لااقل اواتارت رو عوض میکردی نفهمن چقدر پنکه ای
قابل توجه جنابعالی عرض کن عمر بازیخوری من برمیگرده به اتاری سال 42 البته بازم ملاک نیست چون خیلیا رو میشناسم یک ساله شروع کردن به بازی ولی درکشون خیلی از شما بازتره نسبت به بازی
در ضمن من فن هیچی نیستم هرچه از سازنده ها برسد و باهاش حال کنم بازی میکنم فرقی هم نداره چی باشه کرایسیس یک رو هم خیلی وقته رو اولترا تموم کردم اخیرا هم وارهد رو تموم کردم شرمنده من عقده فن بوی بودن ندارم به حول والقوه الهی
عیبی نداره درکت میکنم شما خیلی اتیش گرفتی مشکلت جای دیگست عزیزم
نترس بابا

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این جا واقعا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟ دمو رو بارها دیدم و تو هر صحنه چندین بار استاپ کردم و کل محیط رو آنالیز کردم .... واقعا خوب بود و بسیار راضی کننده! تنظیمات نه خیلی بالا بود و نه خیلی پایین. در حد کنسول بسیار ایده آل و بسی قابل تامل....کرایتک تا الان حدود 3 میلیون کرایسیس بر روی پی سی فروخته و این رو هم داره تقریبا با قیمتی بسیار ناچیز به کنسولی ها هدیه میده .... از قدیم هم میگن هرچقدر پول بدی همون قدر آش میگیری.

=))
اخرت پست بود لااقل اواتارت رو عوض میکردی نفهمن چقدر پنکه ای
قابل توجه جنابعالی عرض کن عمر بازیخوری من برمیگرده به اتاری سال 42 البته بازم ملاک نیست چون خیلیا رو میشناسم یک ساله شروع کردن به بازی ولی درکشون خیلی از شما بازتره نسبت به بازی
در ضمن من فن هیچی نیستم هرچه از سازنده ها برسد و باهاش حال کنم بازی میکنم فرقی هم نداره چی باشه کرایسیس یک رو هم خیلی وقته رو اولترا تموم کردم اخیرا هم وارهد رو تموم کردم شرمنده من عقده فن بوی بودن ندارم به حول والقوه الهی
عیبی نداره درکت میکنم شما خیلی اتیش گرفتی مشکلت جای دیگست عزیزم
نترس بابا

بهتره درک شما همون محدود بشه به آتاری ! اونم نه 42 ! اگه منظورت 1342 هست ! که کلا از مرحله پرتی ! باز اگه منظورت 1942 هست ! بازم همینطور چون نه تو نه آتاری وجود خارجی و داخلی نداشتید ! آتاری سال 1984 به بازار اومد !
اگه عمر بازیخوری قلابی شما با توجه به تاریخی که ذک رکردی همین باشه ! باید بگم الان شما باید بیشتر از 80 سالت باشه ! چه شمسی حساب کنی چه میلادی ! پس خوب بود قبل از خط خطی کردن تاپیک فکرتو به کار می انداختی ی چیزی نگی بعدا توش بمونی !
خب من هم آتاری و میکرو و سگا و کومودور 64 و نینتندو و نینتندو 64 داشتم ! همونطور که p133 هم داشتم ! تا به الان ! اوتار من هم به شما و هیچ کس دیگه ای ربط پیدا نمیکنه !
اندازه سن شما با pc از هر نوعی و هر قطعه ای سرو کار داشتم ! و فقط برای بحث گیمش اینجا و تو این سایت فعالیت م یکنم ! وگرنه pc برای من هزاران جنبه کاری و فعالیتی داره ! نه صرفا فقط بازی کردن و cd رایت کردن و اینترنت رفتن ! و pm3 گوش دادن !
شما اخیرا وارهد رو تموم کردی منبا هر درایور و کارت و سیستم تا بدین جا 8 الی 10 بار برای تست performance و صرفا علاقه به benchmark گرفتن تمومش کردم ! همونطور که کرایسیس 1 رو هم به همین میزان تجربه کردم !

مشکلی ندارم ! شما خودت رو خالی کن تا اسباب زحمت و مشکل دیگران نشی بابایی ! ترس !=)).... از کی ! شما ! یا ترس از نقل قول شدن !

فقط به همین بسنده میکنم که طبق گفته سلطانتون جناب فرخ که فرمودن :

quote_icon.png
نوشته شده توسط Gartall

فقط من یه چیزی را مطمئن هستم که تنظیمات low کنسول از تنظیمات high نسخه pc بهتره :lol:

شما منطقی در بحث کردن ندارید !
والسلام !!!!!!!!!!!

من این تاپیک رو نمیبندم، بازش میذارم تا دلتون میخواد اخطار و کارت خیرات میکنم براتون تا شاید بالاخره متوجه بشید تذکرات رو جدی بگیرید.

تا الان بیشتر از 10 تا پست اخطار گرفته، بازم ادامه بدید، استفاده میکنیم.

• Like
Reactions: bluestar
اول بگم چشمام کمسو شد 16 صفحزو خوندم چه خبره انقدر به هم پریدید...

تریلر رو دیدم،باید بگم خیلی خوب کار کرده درسته که مثل pc نشده و آنتی(مخصوصا وقتی هواپیما رو نشون میده) کیفیت تکسچر و یه چیزای دیگه خیلی تو چشمه ولی انصافا خوب کار کرده نباید الکی خرابش کنیم،ولی خب گرافیک اونقدر مشتی هم نداره که خیلی راحت بگیم از همه بازیای کنسول سرتره
به شخصه که خوشحال شدم واسه کنسول اومد

دوستان گرافیک فن بزارید عزیزان گیمپلی فن هم از این بازی لذت ببرن چیکارشون دارید

عجب تیکه ای انداختم:d:|

ولی حرفی که چندروز پیش گفتم هنوزم همونه با اینکار ابهت بازی کم میشه،همین الان هم میبینید از بعضی پستها معلومه بازیی که زمانی بهترین بود رو تا چه حد پایین اوردن،وقتی عرضه بشه هم که مقایسه ها شروع میشه و دیگه کرایسیس اون کرایسیس سابق نمیشه...

نظر شخصی:
ممکنه امثال بعد از 4سال جایگاه بهترین گرافیک رو از دست بده،3-2 تا حریف سرسخت داره---اما اگه از دست هم بده باز بزرگیشو از دست نمیده چون تونست این همه مدت تو این جایگاه بمونه
برای اینکه بعضیها نیان جواب بدن که 3-2 ساله فقط بازیهای کنسول بهترین گرافیک میشه بگم که منظورم گرافیک کل زمان هست نه سال

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or