CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا که فقط میشه تاسف خورد.
من نمیفهمم اونی که با پی سی بازی کرده و به قول خودش 200 فریم گرفته با تنظیمات super end،چرا باید از اومدن این بازی رو کنسول بهش فشار بیاد؟بده اونائی هم که کنسول دارن میتونن این عنوان رو بازی کنن؟حالا اینکه گرافیکش در چه سطحی هست به کسی ربط داره؟اونی که میاد اصلا بحث مقایسه نسخه پی سی با کنسول رو میکنه باید بهش خندید.پس حتما انتظار دارید کنسول بیاد با تنظیمات الترا اجرا کنه؟خیلیاتون که اولش میگفتید این بازی با اون محیط عظیم و جنگل و کوفت و زهر مار امکان نداره برای کنسول بیاد.حالا که اومده یه جور دیگه ترول میکنید.اونی که پی سی داره با پی سی بازی کنه،اونی که نداره با کنسول.تنها نتیجه ایی که از صحبت یه عده و ناراحتی این عزیزان مبنی براومدن این بازی رو کنسول میگیرم،این هست که عشق خودنمایی دارن.تو این کشوری که پول روز به روز ارزشش داره کمتر میشه،1 تومن پول سیستم پز دادن نداره،فقط نشون دهنده حقارت طرف هست.تا دیروز از دست یه عده از کنسول بازا گله میکردم که رفتارهای بچه گانه دارن.الان میبینم که بعضی از پی سی فنها دیگه گندش رو درآوردن.

واقعا که عمل خدا پسندانه ای انجام داده EA
در مورد این انحصار طلبی بعضی هم بگم هر کی بهتره سرش با دستگاه خودش گرم باشه چون هدف سرگرمیه و لا غیر
از نظر من بازی اگه برا wii هم بیاد خوشحال کنندست حالا با هر کیفیتی

گرافیک به شدت مضحک هستش ... شده همون کرایسیز 2 .. رو گرافیک مدیوم pc شایدم پایینتر یک سری افکت که فقط فریب دهنده هستن رو اضافه کردن تا ضعفهای واقعی نبودن گرافیک رو بپوشونن .. من که اصلا حاضر نیستم کرایسیز رو با همچین وضعی بازی کنم .... چون دیگه همین یه کرایسیز مونده بود که اونم از چشمون میفته lol

ولی خوب عرضه این بازی دیگه میتونه نشون بده guerilla یا کرایتک کدومشون میتونن گرافیک زیباتری(و هم واقعیتر) رو روی کنسولهای محدود پیاده کنن .. چون این بازی فقط یه پورت ساده نیست .. کلهم موتور بازی فرق کرده

به نظر من اصلا بحث بحث تکسچر و سایه و ... .نیست چون کاملا معلومه ولی بزرگ ترین تفاوت نسخه کنسولی با pc جزئیاته که اصل موضوع هم همینه.شما یه نگاه ها به عکس ها و تریلرها بندازید مگه چندتا درخت و چمن و ... میبینید؟؟اصل زیبایی و واقعی بودن کرایسیس به همین جزئیات هست.صحنه هایی که پر درخت و .... هست که جلوه فوق العاده ای پیدا میکنه نه 6 تا دونه درخت که کیفیت جالبی هم ندارند. قشنگ ترین صحنه های کرایسیس این بود که توی انبوه درخت های با کیفیت فقط میشد نور آفتاب را بین شاخه ها ببینی. (بابا اگه قراره تو جنگل 6 7 تا درخت باشه دیگه جنگل اسمش نیست پارک جنگلی) بعدشم ضعف جزئیات را میخواهند با نورپردازی پر کنند درست مثل کرایسیس 2. اگه قرار بود کرایسیس با این جزئیات روی pc عرضه بشه من الان با 8800 gt بالای 60 فریم میگرفتم نه 13 تا.

گرافیک به شدت مضحک هستش ... شده همون کرایسیز 2 .. رو گرافیک مدیوم pc شایدم پایینتر یک سری افکت که فقط فریب دهنده هستن رو اضافه کردن تا ضعفهای واقعی نبودن گرافیک رو بپوشونن .. من که اصلا حاضر نیستم کرایسیز رو با همچین وضعی بازی کنم .... چون دیگه همین یه کرایسیز مونده بود که اونم از چشمون میفته lol
من نمیدونم کی میخوایین دست از کارای بچه گونه بردارید.اخه چرا هنوز نمیخوایید قبول کنید که اول و اخر این بازی برای کنسول تایید شده.اصلا گرافیک بازی در حد بازی های PS1 هستش.در حد بازی های دهه 90.راضی شدین.خالی شدین با این حرف من.دیگه خواهشا حرفای خنده دار و بچه گونه نزنید.

من نمیدونم کی میخوایین دست از کارای بچه گونه بردارید.اخه چرا هنوز نمیخوایید قبول کنید که اول و اخر این بازی برای کنسول تایید شده.اصلا گرافیک بازی در حد بازی های PS1 هستش.در حد بازی های دهه 90.راضی شدین.خالی شدین با این حرف من.دیگه خواهشا حرفای خنده دار و بچه گونه نزنید.
فعلا که یه سری دیگه هستن که تو این تاپیک دارن خودشون رو خالی میکنن .. عقده ای که از سال 2007 هست .. اگر هم میخوای خودت رو زیاد دست بالا نشون بدی و بگی خیلی بزرگی نظرتو بگو و اشکالی تو نظر یکی دیگه میبینی بگو اینجاش اشکال داره نه غیر مستقیم طرف رو بچه نشون بدی که یعنی مثلا منم آره

فعلا که یه سری دیگه هستن که تو این تاپیک دارن خودشون رو خالی میکنن .. عقده ای که از سال 2007 هست .. اگر هم میخوای خودت رو زیاد دست بالا نشون بدی و بگی خیلی بزرگی نظرتو بگو و اشکالی تو نظر یکی دیگه میبینی بگو اینجاش اشکال داره نه غیر مستقیم طرف رو بچه نشون بدی که یعنی مثلا منم آره
hxj2lzl61s767mgi4qn%5B1%5D.gif
نگفتم.

• Like
Reactions: .:Soheil:.
من بازی رو تو آخرین تنظیمات PC بازی کردم . ولی با این بحث ها کاری ندارم . فقط تیم کرایتک رو تحسین میکنم .
نسخه کنسولی فکر نمیکنم پرتی باشه . آخه CE2 که برا کنسول ها نبود!

بعد از 16 صفحه درگیری فرمایشات خود کرایتک :
Crysis better on consoles than PC – Crytek
http://beefjack.com/news/crysis-better-on-consoles-than-pc-crytek/
حالا بزرایم کرایتک به قول شما چرت گفته ! ولی pc فنهای عزیز بازی را در حد مدیوم و low میدونستند !

خب 16 صفحه دیگه ادامه بدید که کرایتک چرا این حرف را گفته :دی

بعد از 16 صفحه درگیری فرمایشات خود کرایتک :
Crysis better on consoles than PC – Crytek
http://beefjack.com/news/crysis-better-on-consoles-than-pc-crytek/
حالا بزرایم کرایتک به قول شما چرت گفته ! ولی pc فنهای عزیز بازی را در حد مدیوم و low میدونستند !

خب 16 صفحه دیگه ادامه بدید که کرایتک چرا این حرف را گفته :دی
فن نماهای pc رو که میشناسی فرخ! الان باز میان میگن کنسول خره وکرایتک خرتر!:دی

جناب فرخ عزیزشما از دوستانی هستین که در روی اخبار خیلی حساس هستید و تاکید دارید که خبر باید کامل باشه و بدون نظر شخصی نویسنده باشه.اما به خودت زحمت ندادی چهار تا خط از خبر را ترجمه کنی!

خلاصه خبر:

1-نسخه گنسولیC1در بعضی جهات از نسخه برتر هستش! (ولی در مجموع نسخه PCبرتر هستش! )
-سازنده بازی کرایتک با ساختن C2تجربه های بیشتری کسب کردن و توانستن C1روی کنسول اجرا کنن و بازی را به خوبی بهینه کردن

2-از برتری های نسخه کنسولی می توان به نور پردازی اشاره کرد که اونم دلیلش مشخصه! ساخت بازی باCE3!4

3-کرایتک گفته ما کرایسیس1 را دیر روی کنسول ها عرضه کردیم چون درگیر ساخت C2بودیم-

-4در مورد گیم پلی هم توضیحات کمی داده و گفته کلا کنترل و بازی تغییراتی کرده و استفاده از نانوسوئیت ها راحت تر شده و گیمر های می تونن بیشتر تمرکزشون به بازی باشه!

هیج جای خبر به طور واضح و صریح نگفته که "نسخه کنسولی بهتر از PCهستش! "
ولی سایت beefjack اومده تیتر خبر را از خودش نوشته و پیاز داغش رو زیاد کرده!
ظاهرا خرف beefjackبرای دوستان عزیز کنسولی معتبر تر از سخن کرایتک هستش!

پ نه پ توقع داشتین کرایتک بگه نسخه کنسولی ارزشی نداره اصلا!

آخرین ویرایش:

جناب فرخ عزیزشما از دوستانی هستین که در روی اخبار خیلی حساس هستید و تاکید دارید که خبر باید کامل باشه و بدون نظر شخصی نویسنده باشه.اما به خودت زحمت ندادی چهار تا خط از خبر را ترجمه کنی!

اقای محترم خبر را گذاشتم که بخونید ! حرفه اضافه نزدم ! دقیقا تیتر خبر را گذاشتم .
ولی بریم پایین تر !
خلاصه خبر:
1-نسخه گنسولیC1در بعضی جهات از نسخه برتر هستش! (ولی در مجموع نسخه PCبرتر هستش! )
اونجا که قرمز کردم کجای متن گفته شده ؟! شما هم مثل اینکه نمیتونید خودتون را نگه دارید و فکر میکنید میتونید با اضافه کردن یه چیزی سر بقیه را شیره بمالی ؟!

کرایتک گفته کسانی که قبلا سیستم های قوی برای اجرای کرایسیس 1 نداشتند و یا تاکنون فرصت نداشتند بازی را تجربه کنند الان نسخه کنسولی فرصت خوبی هست که بتونین تجربش کنید .
کرایتک میگه این سالهای اضافی باعث شده ما بیشتر بازی را پولیش کاری کنیم .
کرایتک میگه خوشبختانه ما این فرصت را داشتیم تا کرایسیس را روی کنسول بهبود بدیم با توجه به تجربه ای که از c2 بدست اوردیم .
در یک مصاحبه سوال و جواب کرایتک گفته که ما جزئیات گرافیکی را پیشرفت دادیم . مثلا ما به شدت نورپردازی روی تمام سطوح و افکتهای ذره ای پیشرفت دادیم !
کرایتک میگه که کرایسیس 1 باید قبل تر این ها روی کنسول میومد ولی c2 در حقیقت مانع کار شده .

خب حالا نتیجه چی میشه ؟! کجا گفته کنسول ضعیفتره ؟ یا pc بهتره ؟ همینطور که میبینی فقط تعریف کرده .
پ نه پ توقع داشتین کرایتک بگه نسخه کنسولی ارزشی نداره اصلا!
دقیقا توقع داشتم که شما و بعضی ها الان بیاد چنین پستی بدید !
هرچند خود بنده قبول دارم نسخه pc بهتره تو تنظیمات بالا و لی خواستم حرفهای چند روز پیشتون را نشون بدم که گرافیک کنسولی را در چه سطحی میدیدید !

هیج جای خبر به طور واضح و صریح نگفته که "نسخه کنسولی بهتر از PCهستش! "
ولی سایت beefjack اومده تیتر خبر را از خودش نوشته و پیاز داغش رو زیاد کرده!
ظاهرا خرف beefjackبرای دوستان عزیز کنسولی معتبر تر از سخن کرایتک هستش!

چه جالب ! که هیچ جای خبر نگفته کنسول بهتره ؟! اونجا قشنگ گفته افکتهای ذره ای و نورپردازی بسیار پیشرفت کرده . و هیچ جای متن هم اشاره نشده نسخه pc بهتره !
ولی ظاهرا شما اینطوری از خبر برداشت کردید که در کل نسخه pc بهتره ؟!
yahoo_1.gif

پس سعی کن وقتی میای به من میگی که متن خبر را نخوندم که خوندم ! اینجا نیای از خودت یه چیزی اضافه کنی و فکر کنی منو و بقیه متوجهش نیستند !
حالا شما ادمه بدید که این چیزی که دیدی درسطح مدیوم و لاو بوده ! کلا شما فنها را هیچ جورش نمیشه قانع کرد !

آخرین ویرایش:
دیگه فکر نکنم حرفی برای گفتن بمونه ؟! مقایسه تو فروم neogaf هم انجام گرفته از یک محیط تو تنظیمات مختلف که کنار هم دیگه گذاشته شده . واقعا نسخه کنسولی به صورت جاودیی داره اجرا میشه .
تو این صفحه میتونید برید نظرات کاربراش را بخونید ما نظر نمیدیم !
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=444427&page=11
بحث های چند روز پیش بعضی فنهای عزیز pc داشتن بازی را با تنظمیات low و med مقایسه میکردند :lol: امیدوارم با دیدن این مقایسه یکم به حرفهای خودتون فکر کنید !

q0wzgaszavgg19i90yg.jpg

io3gz3sn1ax6340bsud.jpg

3usaxcjoumfhqykwugg9.jpg

io3gz3sn1ax6340bsud.jpg

xkshfofbxcs2z1u5tyxa.jpg

io3gz3sn1ax6340bsud.jpg

lelurng7t12f6vzzwbgp.jpg

io3gz3sn1ax6340bsud.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟