CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند ضلعی که تو چرخ ماشین نشون دادن تو نسخه PC خیلی نابودتره ! تکسچرها کجاش نابوده اونجا را بران زوم کن نشون بده . تو نسخه PC به همون سخره نگاه کنی کنی تکسچرهاش نسبت به کنسول خیلی نابودتره که ! پوشش گیاهی؟ لول ! تو کادر قرمز برات بازم نشون دادم نسخه کنسولی بکه خیلی بهتره !
مثل اینکه برعکس شده اونجاهای که با کادر قرمز نشون دادم شما نتیجه گرفتید تو همونا نسخه PC بهتره ! :lol:

فرخ من اون ماشینه رو اونجا پیدا نکردم اما فک کنم عکس ازش یه جا گرفتم از یه دید دیگه میارم ببین چن ضلعی کدوم بهتره ، تکسچر های زمین کاملا مشخصه نابود تره ، نورپردازی خیلی بهتره ، پوشش گیاهی هم فقط به چمن و .. نگاه کن ، من خودمl با PC ـیم عکس انداختم و پوشش گیاهی تو نسخه PC هم طبیعی تره هم بیشتره . بزار عکسا رو پیدا کنم .

فرخ من اون ماشینه رو اونجا پیدا نکردم اما فک کنم عکس ازش یه جا گرفتم از یه دید دیگه میارم ببین چن ضلعی کدوم بهتره ، تکسچر های زمین کاملا مشخصه نابود تره ، نورپردازی خیلی بهتره ، پوشش گیاهی هم فقط به چمن و .. نگاه کن ، من خودمl با PC ـیم عکس انداختم و پوشش گیاهی تو نسخه PC هم طبیعی تره هم بیشتره . بزار عکسا رو پیدا کنم .

یه نگاه به سخره بنداز کجای نسخه pc تکسچر بهتری داره ؟! اخه من نمیدونم این دیگه چجور بامبول در اوردنیه ؟ دارم با کادر قرمز نشون میدم که پوشش گیاهی تو نسخه کنسولی بهتره مخصوا روی سخره ی روبرو بازم میاد برعکسش را میگه !

این عکس را الان خودت تو پروفایل بهم دادی کجای نسخه pc بدون نصب پچ ها تکسچرهای خوبی داره ؟ امیدوارم به تصویری که خودتون هم میزارید بامبول در نیارید !
http://up5.iranblog.com/images/3sdali1o3f1ia39zn5ax.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or