CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والله این رو اقا فرخ نمیگه خود سازندش به صراحت اعلام کرده بابا زشته بزرگ بشید یکم حالا تا دیروز میگفتید بازی عمرا اجرا بشه بعد شد low هم نیست حالا هم بافت پس فردا بازی بیاد چی میگید دیگه ؟

پ.ن دوستان عزیز قبلش این بلاگ رو یه نمود بفرمایند : http://forum.bazicenter.com/entry.php?b=2440

این رو دیدم گل پسر ، درضمن سازنده ی بازی نگفته که از نظر گرافیکی بهتره . منم در مورد گیم پلی حرف نزدم و فقط گفتم حرص خوردن و جر و بحث کردن فایده نداره ، هر کی فکر میکنه نسخه ی کنسول بهتره با کنسول بازی کنه ، سخته فهمیدنش ؟

والله ما که میخوایم بازی کنیم ولی مگه این خفن گیمر ها میزارند ؟ اقا چرا قبول نمیکنند که بهترین بازی گرافیکی از نظر خفن گیمر ها الان رو کنسول خیلی بهتر داره اجرا میشه سخته دیگه کاریش نمیشه کرد

هرچی میخوام هایپ نکنم نمیشه !!!! وقتی واسه اولین بار این تصاویر دیدم فک میکردم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره :
2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg
village.jpg
ولی وقتی تریلر مقایسه دیدم دیگه مطمئن شدم حداقل از لحاظ visual effects نسخه کنسولی سرتره فقط میمونه تکسچر و فیزیک که اون دیگه عمراً نتونن در حد نسخه PC برسونن !!!
این تصاویر نگاه کنید آدم کف میکنه !!! :

ولی وقتی تریلر مقایسه دیدم دیگه مطمئن شدم حداقل از لحاظ visual effects نسخه کنسولی سرتره فقط میمونه تکسچر و فیزیک که اون دیگه عمراً نتونن در حد نسخه PC برسونن !!!
دو نکته هست به نظر در مورد این مقایسه :
اولاً از اون فریزِ وحشتناکی که تو نسخه ی PC موقع زوم به دفعات دیده میشه برمیاد عمرا Very High باشه ... یه بار دیگه برید پارت PC شو ببینید!
دوماً اون انفجار آخر تو نسخه ی کنسولی ناجور تو ذوق می زنه ؛ ای کاش از اون تیکه هم میذاشتی!:d چه خود افکت مصنوعیه انفجار و افکت دود پیش پا افتاده ی بعد از اون ... همه می دونن که نصف لذّت Crysis اون انفجاراشه! اگه بخوان اینو از نسخه ی کنسولی بگیرن و یه افکت مصنوعی ماسمالی کنن نصف لذّت بازی حروم میشه انصافا! :d

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg
بلانسبت شما و بقیه غلط کرده اونی که گفته اون عکس بالایی تنظیمات Very Highه نسخه PCه، اون عکس کیفیتش از تنظیمات Medium هم پایینتره چه برسه به Very High، یه چیزی مابین Medium و Lowه، واقعا خنده داره که بعضی کاربران میان و یه همچین تصاویری رو قرار میدن و مقایسه میکنن، اونی که میاد و اون عکس رو قرار میده یا تنظیمات Very High Crysis رو ندیده یا میخواد سر بقیه یه کلاه بزرگ و درست و حسابی بذاره، واقعا جای تاسف داره، یه همچین مزحکه هایی رو بعضیا میگیرن آدم نمیدونه چی بگه، خودم چند تصویر از نسخه Warhead (که حسین جان (hosein me) تو بخش PC بازی قرار داده بوده) رو تو تاپیک Crysis بخش 360 قرار دادمه برید اونا رو نگاه کنید تا تصاویر واقعی Very High این شاهکارو ببینید، اصلنم به این مزخرفاتی که بعضی اشخاص نوب و 360 پرست قرار میدن توجهی نکنید.

آخرین ویرایش:
این مقایسه ها با تصاویر و تنظیمات دستکاری شده ی PC همش کار فن های کنسوله. نسخه ی کنسولی خیلی خوب کار شده اما برید یه دو تا گیم پلی ببیند تو یوتیوب ازش میبینید که تعداد چند ضلعی ها واقعا پایینه و texture pop up هم خیلی داره تو کنسول

بلانسبت شما و بقیه غلط کرده اونی که گفته اون عکس بالایی تنظیمات Very Highه نسخه PCه، اون عکس کیفیتش از تنظیمات Medium هم پایینتره چه برسه به Very High، یه چیزی مابین Medium و Lowه، واقعا خنده داره که بعضی کاربران میان و یه همچین تصاویری رو قرار میدن و مقایسه میکنن، اونی که میاد و اون عکس رو قرار میده یا تنظیمات Very High Crysis رو ندیده یا میخواد سر بقیه یه کلاه بزرگ و درست و حسابی بذاره، واقعا جای تاسف داره، یه همچین مزحکه هایی رو بعضیا میگیرن آدم نمیدونه چی بگه، خودم چند تصویر از نسخه Warhead (که حسین جان (hosein me) تو بخش PC بازی قرار داده بوده) رو تو تاپیک Crysis بخش 360 قرار دادمه برید اونا رو نگاه کنید تا تصاویر واقعی Very High این شاهکارو ببینید، اصلنم به این مزخرفاتی که بعضی اشخاص نوب و 360 پرست قرار میدن توجهی نکنید.

اینکه همه 360 بازا نوب هستن هم به اثرات این حرکت کرایتک اضافه شد.سازنده و تریلر و عکس و ... که خوبه استغفرالله خدای متعال هم که بیاد توضیح بده بعضیا باز میخوان بگن که نسخه PC از نسخه کنسولی بهتره.تا حالا ندیده بودم به کسی تا این حد فشار اومده باشه.

نه پس نسخه کنسولی بهتره ؟ :lol:

بابا مدیر کرایتکم نمیتونه به شخصه PC Gamer ها رو راضی کنه:دی این کرایسیس کنسولی رو باید با فشار سنج اندازشو گرفت حتما:دی حقم دارن همین یه کرایسیس مونده بود براشون که اونم پرید دیگه:دی

آخرین ویرایش:
اینکه همه 360 بازا نوب هستن هم به اثرات این حرکت کرایتک اضافه شد.سازنده و تریلر و عکس و ... که خوبه استغفرالله خدای متعال هم که بیاد توضیح بده بعضیا باز میخوان بگن که نسخه PC از نسخه کنسولی بهتره.تا حالا ندیده بودم به کسی تا این حد فشار اومده باشه.

پــــَ نـــَ پـــــَ فکرکردی PC اش بهتره ؟ :d شوخی کردم :d

آقا من دارم میگم نسخه ی PC که معلومه بهتره.چون سخت افزار PC متغیره و حتی بعد از گذشت این سالها معلومه باز هم بهتره ولی نسخه ی کنسولی به نسبت(به نسبت ! ) بازیهای کنسولی توی بالاترین حد قرار داره ! و این نشون داده که سازنده ها خیلی زحمت کشیدن و تا حد ممکن تونستن به نسخه ی PC نزدیکش کنن

این مقایسه ها با تصاویر و تنظیمات دستکاری شده ی PC همش کار فن های کنسوله. نسخه ی کنسولی خیلی خوب کار شده اما برید یه دو تا گیم پلی ببیند تو یوتیوب ازش میبینید که تعداد چند ضلعی ها واقعا پایینه و texture pop up هم خیلی داره تو کنسول

شما تکلیف خودتون را مشخص کنید ! اینطوری نمیشه که هز منبع و مرجعی را زیر سوال ببرید ! سایت میگیم قبول ندارید ! خود بازیساز میگه قبول ندارید ! تصاویر مقایسه میزاریم قبول ندارید ! از neogaf مطلب میاریم بازم قبول ندارید ! حرفها ما هم که عمرا قبول ندارید !
من کاری ندارم که pc ممکنه با حساب رزولیشن بالاتر و AA بیشتر و به اضافه پچ های دانلودی که براش اومده بهتر باشه من فقط با خود کرایسیس اورجینال که روی دیسک اومد کار دارم و به اضافه مقایسه در شرایط یکسان مثل رزولیشن هست که بخوایم هردوش را در حالت 720 مقایسه کنیم و نتیجه بگیریم :

تو تاپیک بخش 360 همین دوستمون میثم که داشت با من بحث میکرد که عکسها دستکاری شده در نهایت خودش یه تصویر از PC خودش تهیه کرد که دیگه بهانه دستکاری کردن عکس ها نمونه ؟! به همین خاطر دقیقا نکات ضعف نسخه PC در قبال نسخه کنسولی با کادر قرمز مشخص کردم !
فقط همون به سخره روبه رو ادم توجه کنه میفهمه که نسخه کنسولی در چه حده !

این دوتا تصویر را کلیک کن تا در سایز اصلی به نمایش در بیاد . هرچند در نسخه کنسولی از حقه های تکنیکی استفاده شده و بهتر به نظر میاد و باعث میشه بیننده فریب بخوره ! لول !

حالا سریع برید پچ های دانلودی را بگیرید برزید روی کرایسیس تا تصاویر بهتر تهیه کنید تا ثابت کنید که نه اینطور نیست !

بابا مدیر کرایتکم نمیتونه به شخصه PC Gamer ها رو راضی کنه:biggrin1: این کرایسیس کنسولی رو باید با فشار سنج اندازشو گرفت حتما:biggrin1: حقم دارن همین یه کرایسیس مونده بود براشون که اونم پرید دیگه:biggrin1:
نمکدون ، حرف اشتباه می زنی وای میسی ما رو مسخره می کنی ؟ حرفت از پایه و بن اشتباهه ، فشاری هم متحمل نشدم خو بازی 4 سال پیش هست ، حرف شما بیشتر فن بویی خودتون رو میرسونه .

پست بالایی رو بخون ببین من فن بوی بازی در میارم یا شما!
حالا اگه همین دوتا عکس که از یه جا گرفته شده رو جاهاشون رو عوض میکردیم یعنی عکس پایینی رو میگفتن مال نسخه PCـه و عکس بالایی مربوط به نسخه کنسولی اونوقت ببین میومدن چیکار میکردن که آره گرافیک کنسولی بازی به اندازه شرتی که پای مدیر کرایتکه هم نیست و ... وگرنه این تصاویر و تریلر و... به بچه دوساله هم نشون بدی متوجه تفاوت فاحششون میشه.

پست بالایی رو بخون ببین من فن بوی بازی در میارم یا شما!
حالا اگه همین دوتا عکس که از یه جا گرفته شده رو جاهاشون رو عوض میکردیم یعنی عکس پایینی رو میگفتن مال نسخه PCـه و عکس بالایی مربوط به نسخه کنسولی اونوقت ببین میومدن چیکار میکردن که آره گرافیک کنسولی بازی به اندازه شرتی که پای مدیر کرایتکه هم نیست و ... وگرنه این تصاویر و تریلر و... به بچه دوساله هم نشون بدی متوجه تفاوت فاحششون میشه.
غیر از نورپردازی که اونم بخاطر CE3 هست تفاوت فاحش رو بگو جون من ؛ فن بوی هم مشخص ِ کی هست ، هم چن ضلعی ها خیلی نابود ترن ، هم تکسچر ها کیفیتشون پایین تره ، هم AA لهه ، هم DD کمتره ، هم درخت ها پراکنده ترن ، هم کیفیت درخت ها بخاطر CE3 اومده پایین ( این مشکل تو کرایسیس 2 هم بود که نمی تونستن به خوبی پوشش گیاهی رو رندر کنه )

• Like
Reactions: Kainé
غیر از نورپردازی که اونم بخاطر CE3 هست تفاوت فاحش رو بگو جون من ؛ فن بوی هم مشخص ِ کی هست ، هم چن ضلعی ها خیلی نابود ترن ، هم تکسچر ها کیفیتشون پایین تره ، هم AA لهه ، هم DD کمتره ، هم درخت ها پراکنده ترن ، هم کیفیت درخت ها بخاطر CE3 اومده پایین ( این مشکل تو کرایسیس 2 هم بود که نمی تونستن به خوبی پوشش گیاهی رو رندر کنه )
چند ضلعی که تو چرخ ماشین نشون دادن تو نسخه PC خیلی نابودتره ! تکسچرها کجاش نابوده اونجا را بران زوم کن نشون بده . تو نسخه PC به همون سخره نگاه کنی کنی تکسچرهاش نسبت به کنسول خیلی نابودتره که ! پوشش گیاهی؟ لول ! تو کادر قرمز برات بازم نشون دادم نسخه کنسولی بکه خیلی بهتره !
مثل اینکه برعکس شده اونجاهای که با کادر قرمز نشون دادم شما نتیجه گرفتید تو همونا نسخه PC بهتره ! :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or