CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این نامردها 4 ساله جماعت pc باز رو سرکار گذاشتن .. ولی نه دیگه در سطح very high نیست .. بعضی عکسها موجوده برید و بنگرید ... رو پی سی خیلی زنده تر بود

این نامردها 4 ساله جماعت pc باز رو سرکار گذاشتن .. ولی نه دیگه در سطح very high نیست .. بعضی عکسها موجوده برید و بنگرید ... رو پی سی خیلی زنده تر بود
اسمون حذف ...
چمن حذف
جزئیات زمین و درختان حذف ..
نور افتاب و تاثیراتش با یه نور یه دست و شید ابی جایگزین شده !!!
و ... و ... و... !!
دیگه چیزی از shader و نورپردازی و جزئیات نمونده :d

اون عکسی که برای نسخه ی کنسولی گذاشتی و مقایسه کردی بسیار بعیده که نسخه ی کنسولی باشه. من اصلا همچسن صحنه ای رو تو تریلر نسخه ی کنسولی ندیدم.

مقایسه ی که گذاشتی مشکل دار هستش. هر کسی این مقاییسه رو گذاشته عکسا رو کاملا عمدا دستکاری کرده یا اینکه تنظیمات نسخه ی Pc اونی نیست که باید باشه.

به نظر میرسه که این مقایسه از تنظیمات مختلف و دسکاری شده ی PC با هم دیگه باشه:d

اسمون حذف ...
چمن حذف
جزئیات زمین و درختان حذف ..
نور افتاب و تاثیراتش با یه نور یه دست و شید ابی جایگزین شده !!!
و ... و ... و... !!
دیگه چیزی از shader و نورپردازی و جزئیات نمونده :d
عجب ؟!
دیگه به یه بچه هم این عکسها را نش,ن بدی کاملا مشخصه سیستم نورپردازی خیلی بهتر روی کنسول انجام شده همون سیستمی که تو نسخه 2 انجام شده بود . کافیه به درخت دقت کنی که چطوری نور از لایه درختها رد شده و بعد سمت راست روی سخره همون سنگها نور و سایه ایجاد شده را نگاه کن و برگرد زمین را نگاه کنی سایه درخت با نور اطراف و بازتابش نگاه کنی کاملا همه چی مثل روز مشخص و روشنه ! حالا جالبش اینه کف زمین را نگاه کنی تو نسخه کنسولی جزئیات بهتر به نظر میاد که به نظر شما حذف شده :lol:
اسمون حذف ؟! شما اول برید ببینید این تکنیک اصلا چیه و من براتون بعدا توضیح میدم !
خلاصه اینجا همه چشم دارند و همه چیز را میبینند لطف کن لینک neogaf را براتون دادم نظر کاربراش را بخونید .

اون عکسی که برای نسخه ی کنسولی گذاشتی و مقایسه کردی بسیار بعیده که نسخه ی کنسولی باشه. من اصلا همچسن صحنه ای رو تو تریلر نسخه ی کنسولی ندیدم.

مقایسه ی که گذاشتی مشکل دار هستش. هر کسی این مقاییسه رو گذاشته عکسا رو کاملا عمدا دستکاری کرده یا اینکه تنظیمات نسخه ی Pc اونی نیست که باید باشه.

به نظر میرسه که این مقایسه از تنظیمات مختلف و دسکاری شده ی PC با هم دیگه باشه:d

تو فروم neogaf که مو را از ماست میکشن بیرون که خدای این کار ها هستند اومدند چرندیات بافتند ؟ و دستکاری کردند و کسی هم متوجه نشده ؟! بالاخره منتظر این بهانه ها بودیم .
ولی در مورد عکس دیروز چند بار گفتم الان هم میگم تریلر از build قدمیه بازی بوده و عکسها چیزی هتند که تو نسخه کنسولی وجود داره برمایید :
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362&sid=884473c21558215f389be71df70026c3

درسته اول خودم کف بر شدم اما از اونجایی که برام کمی عجیب بود رفتم مو به مو تریلر رو دیدم. اصلا این صحنه اونجا نیست یک. دوما همون لوکیشن هست تو تریلر که زمین با زیرزمین فرق داره. اصلا روی زمین چمنی نیست که حالا بخواد با PC مقایسه بشه. LOL

اینم عکس لوکیشن داخل تریلر. :))

uo2d9vewic9rqibaspa.jpg

درسته اول خودم کف بر شدم اما از اونجایی که برام کمی عجیب بود رفتم مو به مو تریلر رو دیدم. اصلا این صحنه اونجا نیست یک. دوما همون لوکیشن هست تو تریلر که زمین با زیرزمین فرق داره. اصلا روی زمین چمنی نیست که حالا بخواد با PC مقایسه بشه. LOL

اینم عکس لوکیشن داخل تریلر. :))

uo2d9vewic9rqibaspa.jpg

فردین جون برای بار هزارم :دی بفرما لینک زیر خودت بخون ببین قضیه چیه بعد !
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362&sid=884473c21558215f389be71df70026c3

فردین جون برای بار هزارم :دی بفرما لینک زیر خودت بخون ببین قضیه چیه بعد !
یعنی چی اصلا این یارو کیه؟! از کجا اومده؟ Crytek خودش تایید کرده؟ یعنی چی که این تریلر مال بیلد قدیمیه. مگه مرض دارن ملت رو سر کار بذارن؟

اگه آفیشاله که خوب حرفی ندارم اما بخدا خیلی سخته باور این قضیه.

عیزم سایته ماله خود سازندست :دی و از مسئولان خودشون پست دادن :دی

Hey guys
Some comparison shots of Crysis 1 on console (taken from our recent trailer) vs the PC version have been floating around.
The trailer was actually captured using an earlier version of the game, it has since been improved (before these comparisons even arose) and I feel like we ought to clear this up somewhat. Below i've attached some images of how these scenes actually look
Hope this clears up some of the confusion that seemed to be going around with quite how much the game has changed.

اون عکس بالا به احتمال زیاد دست کاری شده!
----------------------------------------
فراموش نکنید نسخه نسخه پی سی چهار سال پیش عرضه شد و نسخه کنسولی باید هم نور پردازی بهتری داشته باشه!

اما برتری نسخه های پی سی:
1-draw distance
2-استفاده از 16AA
3-FULL HD
4-کیفیت بافت ها فوق العاده بالا هستش.
-------------------------------------------------

دارم کرایسیس1 را نصب می کنم! :d

فرخ جان حالا چه اصراری داری به زور بگی نسخه ی کنسولی بهتره ؟ اگه فکر میکنی بهتره که خب روی کنسول بازی کن و لذتش رو ببر . دلیل نداره اینقدر حرص بخوری
هر کسی هم فکر میکنه روی PC بهتره میره با همون PC برای 1000 امین بار بازی میکنه.
به نظر من نور پردازی نسخه ی کنسولی بهتره ولی در باقی موارد خیلی ضعیفه ، بخصوص کیفیت بافتها اصلا قابل قیاس با نسخه ی PC نیست .

فرخ جان حالا چه اصراری داری به زور بگی نسخه ی کنسولی بهتره ؟ اگه فکر میکنی بهتره که خب روی کنسول بازی کن و لذتش رو ببر . دلیل نداره اینقدر حرص بخوری
هر کسی هم فکر میکنه روی PC بهتره میره با همون PC برای 1000 امین بار بازی میکنه.
به نظر من نور پردازی نسخه ی کنسولی بهتره ولی در باقی موارد خیلی ضعیفه ، بخصوص کیفیت بافتها اصلا قابل قیاس با نسخه ی PC نیست .

والله این رو اقا فرخ نمیگه خود سازندش به صراحت اعلام کرده بابا زشته بزرگ بشید یکم حالا تا دیروز میگفتید بازی عمرا اجرا بشه بعد شد low هم نیست حالا هم بافت پس فردا بازی بیاد چی میگید دیگه ؟

پ.ن دوستان عزیز قبلش این بلاگ رو یه نمود بفرمایند : http://forum.bazicenter.com/entry.php?b=2440

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or