CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PC Fan ها چرا ملق میزنین :d لازم به یاد اوری هست که بگم کرایسیس 1 همون بازیه که عده کثیر PC Fan ها و شرکا... میگفتن کنسولا یه درخت کرایسیسم نمیتونن رندر کنن
حالا بحثه اینه که کیفیت این کرایسیسی که روی کنسول ها داره ریلیز میشه (به این جمله دقت کنید) در حده مدیوم ـه PC version ـه یا Hight
تعصب بذارین کنار باو کشتین مارو:d
البته حق میدم باور نکردنیه من خودم هنوز تو شُکم
این 360 و PS3 کی میخوان به اخر خط برسن؟:d
حرفمو پس میگیرم
خدا وکیلی عالی بود
و به تنظیما high خیلی نزدیک بود من rقبلش ویدئو رو ندیده بودم
اگه بتونن همچین گرافیکی رو روی کنسول پیاده کنن عالیه

viva جواد حونننننننننننن
همینه باو یه ماه دیگه قراره ریلیز شه :d
من فکر کنم جواد دیده با C2 نمیتونه بهترین گرافیک سال رو بگیره C1 فرستاده تو میدون

دوستان یه چیزی رو که باید توجه کنن.کدنویسی و بهینه سازی یه بازی برای کنسول به صورتی هست که میتونن امثال بازیه خفنی مثل کرایسس رو اجرا کنن.این درست نیست که بگیم چون مثلا این کسنولها ماله 6سال پیش هست پس نمیتونن بازی مثل کرایسس رو اجرا کنن.برعکس.خیلی هم راحت میتونن.فکری که پی سی فنها در مورد کنسولها دارن درست نیست هرچند که کنسولها آخر خطن.

فقط در ایران پیدا می شه که یه بازی فوق العاده مثل کراسیس اعلام می شه و ملت بجای اینکه از همین خبر خوشحال باشن شروع می کنن به مقایسه های عجیب که این بهتره و اون بدتر . جالب این جاست که هنوز یک تریلر فقط اومده ، دوستان بازی را تا حد خدایی بالا می برن یا تا حد vampire rain پایین میارن !
بابا جنگ که نداریم که . >:d

• Like
Reactions: PXG
خدا وکیلی تا دیروز که crysis یه بازی بود که
نه گیم پلی داشت
نه داستان داشت
نه جذاب بود
نه هوش مصنوعی داشت

حالا یه دفعه شد بهترین بازی=))

بازی کنید بااا ما که چیزی نگفتیم
همین که نمیگین از نسخه pc هم بهتره خودش جای شکر داره:))

والله چیزی که من دیدیم بین low تا مدیوم بود البته نورش بهتر از مدیوم بود ولی چیز خاصی از نظر من نداشت که اینقدر شلوغش کردند
بعد یک چیز دیگه بابا چرا نمی خواهید قبول کنید pcباز ها تو این مورد تجربهشون بیشتر هست یک چیزی هست که میگن دیگه

ویرایش :
منظورم شما نبودی عزیز کلی گفتم

بابا اصلا به نظر من low هم نبود نورپردازی کرایس 1 روی pc شاهکار بود ! مثلا اصلا بازیهالی مثل aw یا c2 کنسولی جلوش بوق تشریف داشتند اصلا محاله که نورپردازی این تریلری که دیدیم از مدیوم کرایس بهتر باشه !
فقط من یه چیزی را مطمئن هستم که تنظیمات low کنسول از تنظیمات high نسخه pc بهتره :lol:
--------------------------------------

ادامه بدید داریم استفاده میکنیم ! توصیه های ایمنی را که صفحه قبل نوشتم عملی کنید !

من شخصا خوشحال میشم فنای crysis برن بالا:d چون یادم نمیره که طی این چند سال از طرف خیلیا که بازی رو انجام نداده بودند، تا میتونستن بازی رو میکوبوندن ولی الان که نظرها رو میبینم بسیار جالب هستن:d

خدا وکیلی تا دیروز که crysis یه بازی بود که
نه گیم پلی داشت
نه داستان داشت
نه جذاب بود
نه هوش مصنوعی داشت

حالا یه دفعه شد بهترین بازی=))

بازی کنید بااا ما که چیزی نگفتیم
همین که نمیگین از نسخه pc هم بهتره خودش جای شکر داره:))

من هنوز میگم هیچکودومو نداره !!:|:دی
فقط گرافیک داره :|

حسین اگه چرت بودش پس چرا با تایید شدن این بازی برای کنسول PC بازها اب روغن قاطی کردن!!:d
آی کیو جون، وحید شماره 2 :d که این حرف رو زده کنایه به شما غنسل بازها هست. :d
تا دیروز که بازی انحصار PC بود همه می گفتن اَه اَه! آدم حالش بد میشه. فقط گرافیک داره. حالا که واسه غنسول تایید شده دوستان عزیز غنسولی می گن به به! واقعا عالیه. دست کرای تک درد نکنه.
غنسول بازها 99 درصدشون 2 رو هستن.

خب ظاهرا اولین مقایسه ها داره شروع میشه:dالبته هنوز برای مقایسه خیلی زوده تا حداقل چندتا عکس ingame از بازی منتشر بشه پس زود قضاوت نکنید !
84277114996983025296.jpg

http://www.dsogaming.com/news/crysis-coming-to-x360-and-ps3-this-october-first-sample-of-comparison/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or