CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داشتم پست های زیبای بعضی از دوستان PC باز میخوندم.دارن میگن سیسیتم سخت افزاری کنسول مال 5 سال پیشه.پس من میخوام بدونم بازی کرایسیس ماله کیه!!نکنه دوستان فکر کردن کرایسیس 1 ماله سال 2011 هستش که دارن میگن کنسول این بازی اِل کرده و بِل کرده.بعضی دوستان دیگه واقعا دارن حرفای خنده دار میزنن.فکر میکنم دیگه پماد سوختگی و از این چیزا به کار نیاد و مجبور بشیم ازکپسول اتش نشانی برای فروکش کردن اتش دوستان استفاده کنیم.

1600MS برای Xbox Live
£15.99/$19.99برای PSN
بازی فقط شامل Single-Player میشه.
قابلیت پشتیبانی از Full stereoscopic 3D
موتور بازی CryEngine 3 هست
بهینه سازی کنترل Nanosuit و مبارزات بهبود یافته
Source

اول اين كه من بي ادبي نسبت كسي نكردم، هر بني بشري ميدوني كه تجربه بازي fps با موس و كي برد استاندارتره و سرعت عمل آدم بهتره حتي با كلنگ ترين موس هم عكس العمل و دقت بيشتر از گيم پد هستش ...
حرف شما قبول ،شما رو بالاترين شرايط بازي كردي ، عكي هم لازم نيست، حرف شما سند.
ولي اين جمله آخر شما يه جورايي عجيبه... مثله اين ميمونه كه يك ماشين با موتور 5000 با توربو شارژر و كار كيت و ... بياد تو بازار ، حالا بعد از 4 سال يه مدل معمولي از همون ماشين بدون يه سري امكانات بياد تو بازار، اونوقت شما هيجان داشته باشيد كه ببينيد كه اون چه چجوريه !!!!
اين هم از اون حرف ها بود....
البته من تو اون پستم منظورم فقط شخص شما نبود ، ولی نمی دونم چرا اینجا بعضی دوستان انگار pc فن بودن رو به داشتن سیستم های چند میلیونی و پز دادن باهاش میدونن !!! من خودم شاید هفته ایی یه بار دست به کنسول بزنم و تمام وقتم رو مشغول بازی کردن با pc هستم ولی با این نوع رفتار ها هم نمی تونم کنار بیام !!!!

در مورد جمله آخرم به هیچ عنوان عحیب نیست :d من 5 سال هست دارم c.s آنلاین میزنم و میدونم موس وکیبورد استانداردترین وسیله برای بازی های FPS هست ولی اگه یه بازی اکشن رو حالا هرچی میخواد باشه به صورت حرفه ایی و طولانی مدت بازی کنید مطمئنا وقتی بازی تغییر رو بدین متوجه میشید که شتونینگ تون افت کرده ، تو اسناپ زدن و ........ که این یه امر کاملاً طبیعی هست به خاطر همین من ترجیح میدیم تمام بازی های pc رو با گیم پد بازی کنم تا شوتینگم تو کانتر افت نکنه :d

من همین جا از همه دوستانpcباز تقاضا می کنم که دیگه بی خیال بحث و کل کل بشید اقا این نسخه هم مبارک بچه های که دوست داشتد بازی اجرا کنند
راجب کرایسس pcهم می تونیم توی تاپیک pcبا هم بحث کنیم مثل گذشته
2 طرف خواهشا رعایت کنید اینقدر هم تیکه نندازین که خدایش ارزش نداره
ممنون از همکاری همه

1600MS برای Xbox Live
£15.99/$19.99برای PSN
بازی فقط شامل Single-Player میشه.
قابلیت پشتیبانی از Full stereoscopic 3D
موتور بازی CryEngine 3 هست
بهینه سازی کنترل Nanosuit و مبارزات بهبود یافته
Source
پولش داستانی نیست بدبختی هجمیه که باید دانلود کرد کی حال داره:((
مگه بازی دانلودیه؟
بله مثل اینکه دانلودیه

آخرین ویرایش:
واقعاً چه نیازی به این بحث ها هست؟! یکی میگه فیزیکش Highـه،نورپردازیش Ultraـه،انفجارش Super Ultraـه ... !!!
یعنی شما موقع بازی تک تک Option های گرافیکی روی چندین حالت بررسیش میکردی و الان هم همرو یادته ؟!!
زیاد به خودتون سخت نگیرید، بزارید بازی بیاد اونوقت با عکس و ویدئو های مقایسه ای همه چی معلوم میشه ...

خمير بازيه ديگه:)
با قدرت كنسول های نسل حاضر از اين بهتر نمی شه+يه پورت مسخره ست فقط برای فروش و پول درآوردن.
ضمنا اينا روی PC هم نمی تونن يه بازی بهينه درست كنن،ديگه وای به حال كنسول ها...:)
=))دقیقا عمرا فریم بازی کنسول به حتی 1درصد pc برسد :d
بازی یک لحظه دیدم گفتم سازنده حتما انجینو عوض کردن
cry engine خوب نبود حتما این بلا سرش آوردن
:d
بافتا داره حالمو بهم میزنه یاده sniperافتادم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or