CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من که گرافیک یه چیزی بین low تا medium بود.و کیفیت تکسچر ها پایین بود.
ولی یه چیزی که فهمیدم این بود که انگار کرایسیس1 کلا از 2ش خیلی بهتر بوده:-? حداقل این تریلر که خیلی سینمایی تر و جذاب تر از نسخه 2 بود. (من نسخه 1 و وارهد رو تموم نکردم)

نه بابا مدیوم نیست به خدا این فیزیک انفجارهایی که من دیدم تکسچرهاش هم در حد high و انفجار هاش در حد اولتراست
=))
نه بابا یکی بالاتر از اولتراست !!!
دوست من فقط نور که ملاک نیست :d
اره نوری که از انفجار دیده میشه سوپر اولتراست :d
چون انفجارش چیزی جز نور نداره !!

حالا واسه ما همه شدن متخصص لایتینگ و فیزیک شماها چرا فکر میکنین خودتون فقط میفهمین؟بابا به خدا درست نیست یه دفعه جای دیگه از این تیکه ها نندازین گیر یه ادم ناتو میوفتین ضایع میشین من نمیدونم چرا بچه های اینجا با این همه تخصص نمیرن خودشون یه موتور گرافیکی بسازن =))دیگه حداقل بچه هایی که اینجا هست یه ذره متوجه میشن
خود سازنده تایید هم که میکنه بچه های اینجا زیر بار نمیرن نمونه های مشابه هم زیاد دیدیم حروم نشین یه دفعه

حال کردین آخری پیش بینی من درست در اومد.. میثم بیا شرط رو بده..

تازه من گفتم تنظیمات نرمال ولی این از تنظیمات نرمال هم بالاتره..

در هر صورت نسخه 2 اصلا گیم پلی دندون گیری نداشت اینیکی که دیگه خیلی داغونتره..

حالا واسه ما همه شدن متخصص لایتینگ و فیزیک شماها چرا فکر میکنین خودتون فقط میفهمین؟بابا به خدا درست نیست یه دفعه جای دیگه از این تیکه ها نندازین گیر یه ادم ناتو میوفتین ضایع میشین من نمیدونم چرا بچه های اینجا با این همه تخصص نمیرن خودشون یه موتور گرافیکی بسازن =))دیگه حداقل بچه هایی که اینجا هست یه ذره متوجه میشن
خود سازنده تایید هم که میکنه بچه های اینجا زیر بار نمیرن نمونه های مشابه هم زیاد دیدیم حروم نشین یه دفعه
دوست عزیز گویا شما متخصص لایتینگ و فیزیک هستین که با اون کیفیت و اون فاصله تکسچر هارو در حد high دیدی انفجار رو هم ultra ! :))
دست پیش گرفتی پس نیوفتی نه ؟
البته بهت حق میدم، اگر نسخه ی اصلی رو دیده بودی به این نمیگفتی تکسچرش high ـه انفجار ultra :))
ادم نمیفهمه چی جواب بده به شما خداوکیلـــــــــــــــــی !!
------------------------------------------------------------------
خود سازنده کجا تائید کرده تکسچرها high هستن انفجارها ultra ؟؟؟؟؟؟
بگو ما تائید میکنیم
جوک میگی دیگه ..
همچینم جواب میده کسی از بیرون بیاد خیال میکنه طرف تخصص برنامه نویسی داره از دانشگاه میشیگان :))

تو خوبی بابا :d

آخرین ویرایش:
نمي دونم اين چه احساسيه من اينجا دارم ؟؟؟:-/
احساس مي كنم افرادي كه فقط با كنسول بازي ميكنن و تجربه بازي روي حالت ultra و حتي high را نداشتن، دارن نظر ميدن كه اين گرافيك در حد بالاييه و در حد high هست. ولي حرف بچه هايي كه روي pc و حالت high و ultra تجربه كردن را قبول نمي كنن كه اين گرافيك در حد med هستش.
شايد هم اين احساسم اشتباهه ... شايد هم درسته....

مثل اینکه بعضی ها فرقه تصاویر مونتاژ شده مستقیم از بافر حاظه بازی را با تصاویر کپچر شده از تریلر بد کیفیت را نمیدوند ؟! به همین خاطر خیلی جو زده میشند .

همینطور که انتظار داشتم سر و کله بعضی ها پیدا شد !

توصیه اول :

0002041 (1).jpg

توصیه دوم که فشارتون کاملا تنظیم بشه :

199648_mo.jpg

اگه اینا جواب نداد اینو من تضمین میکنم

5d.jpg

خدا وکیلی تا دیروز که crysis یه بازی بود که
نه گیم پلی داشت
نه داستان داشت
نه جذاب بود
نه هوش مصنوعی داشت

حالا یه دفعه شد بهترین بازی=))

بازی کنید بااا ما که چیزی نگفتیم
همین که نمیگین از نسخه pc هم بهتره خودش جای شکر داره:))
اصلا موضوع این نیس
من خودم همینو میگم
ولی بحث اینه که فشار امده به یه سری که یازیی که انحصاری پی سی بود اومد رو کنسول و رو همچین کیفیتی اجرا میشه
-------------
خدا رو شکر یه عده کلماتی مث LOL و کاغذ رو یاد گرفتن که تا یه بازی برا کنسول میاد از همچین عباراتی استفاده میکنن

اوس ممد جملات تاریخی میگی:d
ماینکرفت گرافیکش در چه حده؟

• Like
Reactions: koorosh sh
احساس مي كنم افرادي كه فقط با كنسول بازي ميكنن و تجربه بازي روي حالت ultra و حتي high را نداشتن، دارن نظر ميدن كه اين گرافيك در حد بالاييه و در حد high هست. ولي حرف بچه هايي كه روي pc و حالت high و ultra تجربه كردن را قبول نمي كنن كه اين گرافيك در حد med هستش.
دوستان کنسول باز درسته نمیدونن high و very high و ultra ی این بازی چیه ..
ولی تخصصشو دارن
میتونن بفهمن چی به چیه ...
پیوست شود به #158

=))

• Like
Reactions: aliatlas
من رو PC تمام حالتا رو امتحان کردم و کنسولم که دارم . به جرات میگم گرافیک بازی بهتر از MEDIUM هست و حتی به High هم نزدیکه ! همین کیفیت کافیه تا این بازی کنار شماره ی دومش یا Rage جزو بهترین گرافیکای کنسولی باشه ...

دوست عزیز گویا شما متخصص لایتینگ و فیزیک هستین که با اون کیفیت و اون فاصله تکسچر هارو در حد high دیدی انفجار رو هم ultra ! :))
دست پیش گرفتی پس نیوفتی نه ؟
البته بهت حق میدم، اگر نسخه ی اصلی رو دیده بودی به این نمیگفتی تکسچرش high ـه انفجار ultra :))
ادم نمیفهمه چی جواب بده به شما خداوکیلـــــــــــــــــی !!
------------------------------------------------------------------
خود سازنده کجا تائید کرده تکسچرها high هستن انفجارها ultra ؟؟؟؟؟؟
بگو ما تائید میکنیم
جوک میگی دیگه ..
همچینم جواب میده کسی از بیرون بیاد خیال میکنه طرف تخصص برنامه نویسی داره از دانشگاه میشیگان :))
اولا من ادعا نکردم شما مثل اینکه داغ کردی و تخصص دارین دوستان چند صفحه قبل رو بخونین همه چیز میاد دستتون احتیاج به توضیح نیست اصولا پنکه ها رفتن دور تند
دوم شما علم غیب دارین من نسخه اصلی رو ندیدم خیلی جالب بود یا نکنه فکر کردی داری با بچه 10 ساله که تازه بازی کردن رو شروع کرده بحث میکنی
من واقعا موندم
منظورم من از تایید سازنده منظورم کرایتک نبود کلی گفتم چون پنکه های عزیز وقتی سازنده ها هم تایید میکنن زیر بار نمیرن اوکی؟
نه عزیزم جوک شمایی که نمیتونی ببینی دو تا جوون رو کنسول کرایسیس در حد گرافیک بالا بازی کنن
در ضمن من نه تنها برنامه نویس نیستم از برنامه نویسی نفرت هم دارم
اولش هم گفتم این نظر منه که خیلی از دوستان هم صفحات قبل تاییدش کردن
حالا اگه مشکلی داری برو دور میدونی جایی مشکلت رو حل کن=))

اولا من ادعا نکردم شما مثل اینکه داغ کردی و تخصص دارین دوستان چند صفحه قبل رو بخونین همه چیز میاد دستتون احتیاج به توضیح نیست اصولا پنکه ها رفتن دور تند
دوم شما علم غیب دارین من نسخه اصلی رو ندیدم خیلی جالب بود یا نکنه فکر کردی داری با بچه 10 ساله که تازه بازی کردن رو شروع کرده بحث میکنی
من واقعا موندم
منظورم من از تایید سازنده منظورم کرایتک نبود کلی گفتم چون پنکه های عزیز وقتی سازنده ها هم تایید میکنن زیر بار نمیرن اوکی؟
نه عزیزم جوک شمایی که نمیتونی ببینی دو تا جوون رو کنسول کرایسیس در حد گرافیک بالا بازی کنن
در ضمن من نه تنها برنامه نویس نیستم از برنامه نویسی نفرت هم دارم
اولش هم گفتم این نظر منه که خیلی از دوستان هم صفحات قبل تاییدش کردن
حالا اگه مشکلی داری برو دور میدونی جایی مشکلت رو حل کن=))
خیله خب
دیگه مقلطه نکن
چیزی بیشتر از بچه 10 ساله حالیت نیست :d
------------------------------------
ما اینجا حرف کلی نداریم ...
در مورد فیزیک و لایتینگ کرایسیس حرف میزنی با مدرک حرف بزن ... حالا میگی کلی گفتم منظورم کرایتک نیست، تاپیکای دیگه فلان ؟؟
نزن خاکی
------------------
من قبلا هم گفتم
بازی که تو یه ماه دیگه با این طرز فجیع قراره بازی کنی من 4 سال پیش با بهترین کاندیشن موجود بازی کردم، نمیدونم چرا الان نباید ببینم کسی بازی مکینه یا نه روی کنسول؟
من واقع بینانه دارم نظر میدم، چیزیکه من الان دارم میبینم نه فیزیکش high هست نه نورپردازیش ultra ...
تو هم مطمئنم ندیدی نسخه اصلی رو، دیده بودی اینو نمیگفتی !
-------------------
من اصلا فن نیستم
کنسول رو خیلی بیشتر از تو دستمالی کردم، پی سی هم در حد تفکرات تو نیست که بدونی چقدر دستمالی کردم ...
پس با کلماتی مثل "فن" پنکه" "کولر" و این حرفا بیخودی خودت رو از زیر گندی که زدی نجات نده !!!
--------------------
چیزی که تو گفتی صفحات قبل تائید کردن ؟
یا چیزی که صفحات قبل گفتن تو الان تائید کردی ؟ =))
اینا خیلی فرق میکنن با هم ..

• Like
Reactions: Hesam_1994
خیله خب
دیگه مقلطه نکن
چیزی بیشتر از بچه 10 ساله حالیت نیست :d
------------------------------------
ما اینجا حرف کلی نداریم ...
در مورد فیزیک و لایتینگ کرایسیس حرف میزنی با مدرک حرف بزن ... حالا میگی کلی گفتم منظورم کرایتک نیست، تاپیکای دیگه فلان ؟؟
نزن خاکی
------------------
من قبلا هم گفتم
بازی که تو یه ماه دیگه با این طرز فجیع قراره بازی کنی من 4 سال پیش با بهترین کاندیشن موجود بازی کردم، نمیدونم چرا الان نباید ببینم کسی بازی مکینه یا نه روی کنسول؟
من واقع بینانه دارم نظر میدم، چیزیکه من الان دارم میبینم نه فیزیکش high هست نه نورپردازیش ultra ...
تو هم مطمئنم ندیدی نسخه اصلی رو، دیده بودی اینو نمیگفتی !
-------------------
من اصلا فن نیستم
کنسول رو خیلی بیشتر از تو دستمالی کردم، پی سی هم در حد تفکرات تو نیست که بدونی چقدر دستمالی کردم ...
پس با کلماتی مثل "فن" پنکه" "کولر" و این حرفا بیخودی خودت رو از زیر گندی که زدی نجات نده !!!
--------------------
چیزی که تو گفتی صفحات قبل تائید کردن ؟
یا چیزی که صفحات قبل گفتن تو الان تائید کردی ؟ =))
اینا خیلی فرق میکنن با هم ..
من فقط به حرمت بچه های تو این تاپیک جوابتو نمیدم چون یاد گرفتم با کسانی مثل شما بحث بیخود نکنم فقط از دوستان میخوام همین 10 صفحه رو بخونن همه چی دستتون میاد
نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی جووونی=))

• Like
Reactions: Soheil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or