CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا دیگه نظر بعضی دوستان جای بسی تامل داره !!!
این گرافیک نسحه pcبازی تو تنظیمات مختلف :

اینم عکس نسخه کنسولی مقایسه کنید ببینید بین 4 تا عکس بالاجایگاش کجاست :

اینم عکسی که جناب vahid_ba به عنوان نسخه کنسولی جا زدن :
e8ps3.jpg

دقیقاً همون عکس بالاست که تنظیم low با فتوشاپ زده ps3 :))

lol
خب این که از اول تابلو بود=))
اخه تو تریلر که اصلا همچین تصویری نبود:D

وهمچنان عقده ای بازی های پنکه ها ادامه دارد بابا چطونه شما؟شما رو اولترا بازی کردی به قول خودت کنسولی ها میخوان رو low بازی کنن من نمیدونم چرا یه عده ای تو این سایت فقط دارن بحث بیخود راه میندازن بده؟بازی نکن چرا خودت رو اذیت میکنی خیلیا از اونایی که با پی سی بازی رو تموم کردن رو بالاترین تنظیمات نبردنش

امیدوارم Crysis Warhead هم برای کنسولها تایید بشه که دوستان کنسول باز بتونن Crysis wars را مولتی پلیر بازی کنن و با بهترین گرافیک های شوتر اون زمان مثل COD4 مقایسه کنن ، شاید اگه Crysis همون سال با این گرافیک واسه کنسولها میومد الان گرافیک بازیها در سطح بالاتری بود

e8ps3.jpg

خدایی دیگه مدیوم بیشتر نیست فقط افکتها و نورپردازیش بهتره بعد یه جاهایی تو تریلر افت فریم داره

e8ps3.jpg

اها اینا الان در حد high هستن دیگه ؟ High کجا بودش همچین عکس میزارن انگاری ما بازی رو ندیدیم من هنوز نفهمیدم میگین بازی در حد High هست ما چرا چیزی نمیبینیم در اون حد.

تریلر بازی را دیدم نسخه 360 را نشون میداد گرافیک بازی باور کردنی نبود ! واقعا کرایتک شاهکار کرده ! چیزی که دیدم چیزی شبیه تنظیمات HIGH بود !

PC فنهای محترم بیان حالا برای ما شعر بخونن :lol: یکم بعد تصاویر را اپ میکنم دور هم بخندیم :lol:

جالبه بدونید بازی از سیستم نورپردازی جدید همون نورپدازی cryengin3 استفاده میکنه یعنی بهتر !

اتفاقا منم الان تریلر رو دیدم ! کاغذ مطلق ! کرایتک واقع شاهکار کرده ! چیزی که دیدم در حد loooooooooooooooool بود تا low !=))
شما که میای وسط دیگه جا برای بقیه دوستان نمی مونه بخندیم !!! شما زیاد نخند برات خوب نیست ! تصاویر رو هم دیدم ! فاجعه ای بیش نبود ! کرایتک حسابی به خدمتتون رسیده !=)).
توجه ات رو به draw distance بازی جلب م یکنم که کلا blur و مات بود !!! عمقی برای بازی وجود نداشت ! =))

از الان داره دلم واسه gpu & cpu ایکس باکسم میسوزه احتمالا سینکا ذوب میشن...
تو شماره دوش که محیط ها محدود بود فریمو تو مواقعی باید از کف خونه جم میکردیم وای به حاله یکش.....

به شما میگن یک کنسولی متمدن و منطقی و بی تعصب !
cpu و gpu محترمه کنسول هم اگه در طی این اوسار و قرن ها چیزیش نشده با این بازی فاتحه اش خوانده خواهد شد !=))

عجیب ترین چیزی که الان دیدم بازی برای همین سال اُکتبر در نظر گرفته شده ؟؟؟!!!! تو یک سال کرایتک دو تا بازی برای کنسول میده یعنی خودش برای خودش رقیب میسازه ! این چیزی که من دیدم نسخه کنسولی کرایسیس نسخه کنسولی کرایسیس 2 را له میکنه :دی
این کرایتک غلط نکنم میخواد از شرمندگی بعضی بازی ها در بیاد :دی

در حد high هست که هیچ در کنارش از نورپردازی جدید و افکتهای جدید استفاده میکنه با تکنیک بلو جدید روی ابجکتها که از high هم بهتر میشه :دی تصاویر را اپ کردم .

بله عزیم گنده جلوش نوشته که all footage from 360 version جتی دکمه های 360 مشخصه .

البته کیفیت ویدئو پایین بود به همین خاطر هنگام کپچر کردن عکسها بی کیفیت دیده میشه . تصاویر گویای همه چی هست !

pc فنهای جو زده سایت باید بگم اب خنک بنوشید :lol: رفتن واسه ما تصاویری گرفتن که مستقیم از بافر هست ! با بهترین کیفین ممکن ! بعد اومدند گذاشتند کنار یک ویدئوی بی کیفیت . خلاصه اب خنک براتون بیارم ؟:lol: میدونم درک میکنم فشار خیلی زیاده :lol:

شما چیزی از مسائل و برنامه های 3d و طراحی سر در نمیاری خواهشا آب نبات به دست نیا وسط تاپیک ! اولا اون افکت بلو یا blue نیست و blur هست ! که همه جا قابل استفاده نیست که بیان روی هر کاغذ دندونه دندونه داری بندازن و ی عده که ا رو از و تشخیص نمیدن بگن اااااا.....:-o:-o:-o..عجب گرافیکی داره ه ه ه ... این دیگه آخرشه .... از hich و ultra رو pc هم بهتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد اون افکت ها و تکنیک هایی که ما ندیدیم و شما دیدی همینجا اعلام کن ! یا برو تو سایت کرایتک بگو من تو بازی شما چند تا افکت جدید کشف کردم ! که حتی رو pc ندیده بودم ! شاید اینجوری اسم شما هم رفت تو stuff آخر بازی .

در مورد این تصویر اگه یکم دقت کنی متوجه میشی که این انفجار در بشکه انجام میشد انعکاس و کیفیت بهتری داشت تا تو این بازی !!!! بعد ی سوالی !!!! اون پشت چرا اینقد تاره !!!!! انگار اون عقب هیچی وجود نداره و طرف روی ی تیکه کاغذ ایستاده !=)) د رمورد کیفیت هم بگم ! کیفیت خود بازی هیچ ربطی به کیفیت ویدئو نداره !!!!!!!!!!!!!! =))=))

دوستان یه چیزی رو که باید توجه کنن.کدنویسی و بهینه سازی یه بازی برای کنسول به صورتی هست که میتونن امثال بازیه خفنی مثل کرایسس رو اجرا کنن.این درست نیست که بگیم چون مثلا این کسنولها ماله 6سال پیش هست پس نمیتونن بازی مثل کرایسس رو اجرا کنن.برعکس.خیلی هم راحت میتونن.فکری که پی سی فنها در مورد کنسولها دارن درست نیست هرچند که کنسولها آخر خطن.

کد نویسی یعنی چی ! اول شما اینو توضیح بده ! برنامه نویسی یا کد نویسی! بعد منظورت از کد نویسی به طور مشخص چیه ! طراحی بازی و حذف یک سری افکت ها و عناصر و texture resolution ها و کاهش پلی گون ها چیزی جز کاهش کیفیت بازی را نخواهد داشت !

بابا اصلا به نظر من low هم نبود نورپردازی کرایس 1 روی pc شاهکار بود ! مثلا اصلا بازیهالی مثل aw یا c2 کنسولی جلوش بوق تشریف داشتند اصلا محاله که نورپردازی این تریلری که دیدیم از مدیوم کرایس بهتر باشه !
فقط من یه چیزی را مطمئن هستم که تنظیمات low کنسول از تنظیمات high نسخه pc بهتره :lol:
--------------------------------------

ادامه بدید داریم استفاده میکنیم ! توصیه های ایمنی را که صفحه قبل نوشتم عملی کنید !

البته من از شما مطمئن شدم که منطقی در پست هاتون وجود نداره !!!!!!!!!!!!!!!!! کلا شما راجب چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکنی سنگین تری !!!!

این عکسه واسه نسخه 360 چرا اینجوریه. فکر نکنم به این داغونی باشه. احتمالا fake هست.

نه خیر دقیقا همون کاغذیه که مشاهده فرمودید ! آخر تریلر هم دقیقا همون صحنه رو نشون میده !!!!!!

چند بار گفتم به خاظر کیفیت داغون ویدئو هست ! تصاویری که مستقیم از بافر حافظه گرفته میشه خیلی بهتر از عکسهای کپچر شده از روی ویدئو اونم با این کیفیت ! به نظر میان .

شما اول برو تفاوت بین کیفیت ویدئو و پسوند هاش رو یاد بگیر بعد بیا به کیفیت خود بازی وصلش کن !:lol:

طبق معمول با نشون دادن تریلری از نسخه x360 باز هم شاهد کیفیت بهتر نسبت به اژدهای خفته خواهیم بود :d
واقعا ساخت بازی روی این کنسول شگفت انگیزه

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا چیز بهتری به ذهنت نرسید !!!!!!!!!!!!

خوب تریلر رو دیدم نظرم عوض شد در حد مدیوم pc هم نیست اما بازم لذتبخشه چون گیم پلیش تغیر کرده خیلی حال میده مولتی هم که تو جزیره چه شود:d

احسنتم به شما !!!!!!:d حالا برو به gartel بگو کیفیت ویدئو بد نبوده کیفیت اون کاغذ همینیه که هست !:lol:

خمير بازيه ديگه:)
با قدرت كنسول های نسل حاضر از اين بهتر نمی شه+يه پورت مسخره ست فقط برای فروش و پول درآوردن.
ضمنا اينا روی PC هم نمی تونن يه بازی بهينه درست كنن،ديگه وای به حال كنسول ها...:)

کلا کرایتک تعداد دندون ها رو شمورده و میدونه !!!!:lol::lol::lol: . راه پول درآوردن رو خوب یاد گرفته ! البته تا اینجاش با این حرکت های ضایع !

به شخصه کرایسیس 1 رو 11 بار با هر درایور و با هر کارت و سیستم تازه بازی کردم و باید بگم حتی در low ترین حالت ممکن روی pc باز از این کاغذ مقوا بهتر و بالاتر بود !!!!!!!!!

خلاص !!!!!!!!

خوب
حالا بازی های 40 گیگی گوریلا و نانتی داگ می خوان با این بازی رقابت کنن!=))=))
چه موتور قور داره کرایتک .
يعنی اين بازيا خيلی فشارشون بالاست؟مشخصم نكرديد می خوان با نسخه PC ـش رقابت كنن يا كنسولی!صبر می كنيم وقتی متای زير 80 گرفت و شد HL كنسولی دوم رقابت قشنگ معلوم می شه!
ضمنا از نسخه PS3 ـش كسی هيچ توقعی نداره چون از 360 (با اين وضعی كه مشاهده می كنيد) پورت می شه و بخاطر همين مشكل از PS3 نيست.
دت واز عه جوک
yahoo_4.gif
خودم می دونم،دوستمون مشخص نكرده بود.

آخرین ویرایش:
يعنی اين بازيا خيلی فشارشون بالاست؟مشخصم نكرديد می خوان با نسخه PC ـش رقابت كنن يا كنسولی!صبر می كنيم وقتی متای زير 80 گرفت و شد HL كنسولی دوم رقابت قشنگ معلوم می شه!
ضمنا از نسخه PS3 ـش كسی هيچ توقعی نداره چون از 360 (با اين وضعی كه مشاهده می كنيد) پورت می شه و بخاطر همين مشكل از PS3 نيست:)
دت واز عه جوک :d

حسین اگه چرت بودش پس چرا با تایید شدن این بازی برای کنسول PC بازها اب روغن قاطی کردن!!:d
اقا من جواب شما رو می دم چون یه چیز طبعیه که اب روغن قاطی کنن فردا اگه بگن GOD OF WAR از انحصار در میاد یه چیز طبعیه که به PS3 دارا فشار میاد اگه بگن GEARS OF WAR از انحصار در میاد طبیعیه که به XBOX دارا فشار میاد الانم PC بد بخت یه انحصاری داشتن همونم پکید والله اب خنک و تنظیم فشارم نیازه دوستان خواهشا هاشا نکنید خودتونم ته دلتون می دونید واقعیاتو الانم زیاد فشار نیارید که خودم زیر فشارم که از انحصار در اومده:d

تریلر رو دیدم از اونجایی که وارهد رو اخیرا ترجیح دادم تموم کنم چون اون موقع گرافیکم رو medium فقط روون اجرا میکرد بگذریم
باید بگم یه چیزی بین high و ultra بود دوستان دیگه کم لطفی نکنن البته من فکر میکنم بعضی از دوستان چون خیلی وقت پیش بازی رو انجام دادن فکر میکنن اره خیلی خفن بوده و همچین پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی رو نصب کنین یا برین یه دمو از گیم پلی بازی دوباره ببینین نظرتون عوض میشه البته این نظر من بوده و شایدم من اشتباه میکنم

در جواب پست بالایی باید بگم من برام کنسول با کنسول فرقی نمیکنه ولی اگه دست من بود کلا این انحصار رو از بین میبردم که جماعت همه از بازی ها لذت ببرن و ps3 بازها geow و 360 بازها انچارتد و pc بازها red dead بازی کنن به نظرم من چرت ترین کار دنیا انحصاری کردن بازی هاست اگه راست میگن یه بازی رو برا همه منتشر کنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
تریلر رو دیدم از اونجایی که وارهد رو اخیرا ترجیح دادم تموم کنم چون اون موقع گرافیکم رو medium فقط روون اجرا میکرد بگذریم
باید بگم یه چیزی بین high و ultra بود دوستان دیگه کم لطفی نکنن البته من فکر میکنم بعضی از دوستان چون خیلی وقت پیش بازی رو انجام دادن فکر میکنن اره خیلی خفن بوده و همچین پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی رو نصب کنین یا برین یه دمو از گیم پلی بازی دوباره ببینین نظرتون عوض میشه البته این نظر من بوده و شایدم من اشتباه میکنم

در جواب پست بالایی باید بگم من برام کنسول با کنسول فرقی نمیکنه ولی اگه دست من بود کلا این انحصار رو از بین میبردم که جماعت همه از بازی ها لذت ببرن و ps3 بازها geow و 360 بازها انچارتد و pc بازها red dead بازی کنن به نظرم من چرت ترین کار دنیا انحصاری کردن بازی هاست اگه راست میگن یه بازی رو برا همه منتشر کنن
نه اقا من همیشه رو سیستم دارمش وارهد رو بازی نکردم اما این بیشتر از مدیوم نیست اما انصافا نور پردازیو افکتهاش خیلی خوب کار شده فیزیکش هم خیلی خوب بود فقط امیدوارم مثل کرایسیس 2 رو کنسول ملتو سر کار نزارن درختاش رو بشه با گلوله بندازی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or