CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته pc فن ها حق دارن خدایی :d از اول این نسل یه بازی درست حسابی داشتن که تو تمام زمینه ها روش مانور میدادن و باهاش ادعای خدایی میکردن حالا از انحصارشون خارج شده .....

دوستان توجه کنید اصلاً بحث pc فن ها سره این نیست که کیفیت نسخه pc نسبت به غنسولی (:))) چندبرابر بهتر ، درد اصلی pc فن ها اینکه چرا اصلا Crysis نامی باید رو کنسول عرضه شه که اونا هم مجبور شن کنسول رو با اسمایی چون غنسول متبارک کنن :))

مهندس فکر کنم 2 زاریت نیفتاد من چی گفتم:
من گفتم تا زمانی که کرایسیس انحصار PC بود، دوستان گل غنسول فن می گفتن این بازی فقط گرافیک داره، هیچی نداره (در صورتیکه 100 در 100 اشتباه می کردن)، حالا که نسخه غنسول هم تایید شده همون دوستان دارن می گن به به و چه چه. گرفتی؟ :|
اتفاقا وحید تو نگرفتی من چی گفتم.همین Pc بازها میگفتن که کنسول قدرت پردازش کرایسیس رو به هیچ عنوان نداره.با تایید شدن این خبر معلوم شد که از این خبرا نیستش.:d

آخرین ویرایش:
فارسی سلیس حرف زدم وحید جان و نه سیسیلی :)
گفتم هر بازی ای که بیاد ، از آشغالترین تا بهترین ، من بازی میکنم :) الآن متوجه شدی ؟:)
پ.ن : ماشاالله چقدر "گرافیک فن" ریخته تو سایت :) من پی سی فن نمیبینم :)
گرافیک 70% یک بازی و گیم پلی 29.9% درصد دیگه شه.
حقایق رو چپه نکن.

الان بعضی ها جو گیر می شوند میگن از pcهم بالاتر هست :)) این های من دیدیم تو تریلر از Medium هم پایین تر بود میگه نه تصاویر pcرا نگاه کنید
فکر کنم دیگه pcگیمر های که بازی را 10 بار تموم کردند خیلی بهتر بتونند تشخص بدهند که بازی در چه حدی هست
طرف تو عمرش بازی را از نزدیک ندید ه بعد راجبش به این شکل نظر می ده خوب والله
زیاد دلتون خوش نکنید حالا بیاید تصاویر کرایسیس واقعی که ریشه تو pcداره ر اببینید :))

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

واقعا برای بعضیا فقط میشه تاسف خورد. !

كرايتك بهتر بود برای نسل بعد Crysis 1 رو با تنظيمات الترا های نسخه PC می داد بيرون...ولی خب حتما برای نسل بعد نقشه های ديگه ای داره و می خواد پرونده ماركتينگ 2 شماره اول Crysis رو تو همين نسل ببنده.
اين گرافيك واقعا مزخرفه...بی صبرانه منتظر نسل بعدم...
حقایق رو چپه نکن.
اين فتوا رو كی داده؟:)
البته می تونه درست باشه ولی فقط در مورد يه بازی fps.
واقعا برای بعضیا فقط میشه تاسف خورد. !
واقعا.
عكس ها برای تنظيمات الترا های نسخه های پچ شده بازی هستن كه نسل بعد كنسول ها هم معلوم نيست چنين چيزی رو بتونه اجرا كنه يا نه.
يه عده از دوستان انگار ملت رو گاگول فرض كردن:)
شما تصويري از نسخه ي ا‍دهاي خفته اين بازي ديدي يا با نوسترداموس داراي روابط نزديكي هستي ... ؟
اثرات سوختگی بهبود نيافته KZ3 هست.خودشونم می دونن اگه كرايتك می خواست انحصاری بسازه چی می شد...

طبق معمول با نشون دادن تریلری از نسخه x360 باز هم شاهد کیفیت بهتر نسبت به اژدهای خفته خواهیم بود :d
واقعا ساخت بازی روی این کنسول شگفت انگیزه

شما تصويري از نسخه ي اژدهای خفته اين بازي ديدي يا با نوسترداموس داراي روابط نزديكي هستي ... ؟

• Like
Reactions: Kainé
البته pc فن ها حق دارن خدایی :d از اول این نسل یه بازی درست حسابی داشتن که تو تمام زمینه ها روش مانور میدادن و باهاش ادعای خدایی میکردن حالا از انحصارشون خارج شده .....

دوستان توجه کنید اصلاً بحث pc فن ها سره این نیست که کیفیت نسخه pc نسبت به غنسولی (:))) چندبرابر بهتر ، درد اصلی pc فن ها اینکه چرا اصلا Crysis نامی باید رو کنسول عرضه شه که اونا هم مجبور شن کنسول رو با اسمایی چون غنسول متبارک کنن :))

من فن نیستم ! اما درد PC بازها سره این نیست که چرا این بازی واسه کنسول اومده !
به خدا قسم همه ما ها کنسول هم داریم ‌:دی از نظر خیالتون راحت باشه. چیزی که من رو به شخصه نگران میکنه هنگ کردن تکنولوژی سری این نسل کنسوله که مثل بعضیا نمیخواد بمیره :))

خدا وکیلی اگه این بازی با تمام کیفیت روی کنسولهای نسل جدید عرضه میشد همه PCبازها هم کلی استقبال میکردن و کلی برامون تجدیده خاطره میشد.
اما مثل اینکه قرار نیست این لعنتیا (خطاب به مایکروسافت و سونی) برن سراغ نسل بعدی !!!

واو خدایا باورم نمیشه بازی یک ماه دیگه میاد هیچ وقت فک نمیکردم بتونم کرایسیس اورجینال رو بازی کنم بازی متاش 91 شد و من هی حسرت میخوردم . کی ؟ چهار سال پیش ولی الان فقط تنها مشکل اینه که تو طوفان بازیهایه تاپ قراره بیاد.

حقایق رو چپه نکن.
34.9797.medium.aspx
این شما هستی که قبول نداری حقایق.یعنی به نظر شما گیم پلی اصلا ارزش نداره.

اما درد PC بازها سره این نیست که چرا این بازی واسه کنسول اومده !

جالبه جدیداً این دوره زمونه همه میان بازیای مولتی پلتفرم رو pc میرن کلی حالم میکنن اسم خودشونم میزارن Pc-Gamer !
فرق Pc-Gamer جدیدا با قدیمیاش زمین تا آسمونه که نمونه های جدیدشو به وفور میشه تو این تاپیک دید.مخصوصا با پست های رگباری و گوهر بارشون.اولین چیزیم که چشمشون میبینه گرافیک ! بعدم شروع میکنن به مقایسه کردن...

شما تصويري از نسخه ي اژدهای خفته اين بازي ديدي يا با نوسترداموس داراي روابط نزديكي هستي ... ؟
آرش جان دیگه بعد این همه مدت باید با همچین چیزایی آشنا باشی ! بعیده توی هر تاپیکی همچین چیزایی نبینیم ! :دی حیف وقت نیست اینجوری هدر بشه ! :دی
هر پستی ارزش نقل قول نداره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or