CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجله ؟
شما از کجا میدونی چند وقته دارن روش کار میکنن ؟؟؟؟
ویدیو تازه درز کرده !!
تازه خبر انتشارشو دادن !!
من کاری ندارم چند سال یا چند ماه که دارن روش کار میکنن !! میخواد یه ماه باشه میخواد 10 سال باشه ! ( گرچه crysis 2 هم همین امسال عرضه شد !! ) میگم کاش بیشتر وقت بزارن و بتونن فریم و AA بهتر کنن :d

• Like
Reactions: Whitebeard
خب ظاهرا اولین مقایسه ها داره شروع میشه:dالبته هنوز برای مقایسه خیلی زوده تا حداقل چندتا عکس ingame از بازی منتشر بشه پس زود قضاوت نکنید !
84277114996983025296.jpg

http://www.dsogaming.com/news/crysis-coming-to-x360-and-ps3-this-october-first-sample-of-comparison/
این عکسه واسه نسخه 360 چرا اینجوریه. فکر نکنم به این داغونی باشه. احتمالا fake هست.

این عکسه واسه نسخه 360 چرا اینجوریه. فکر نکنم به این داغونی باشه. احتمالا fake هست.

fake چیه
این تو تریلر بود

یک بازی که 4 سال پیش اومده تازه برای کنسول میاد تازه با گرافیک و رزولوشن کمتر.
یک موفقیت بزرگ برای قنسول.

lolllllllllllll
جیگرتو:x

• Like
Reactions: Biohazard
من 3 روز پیش این خبر رو تو پروفایل به بابک دادم :دی !
به هر حال چون هر بازی ای روی کنسول باشه تهیه و تموم میکنم این کرایسیس داشت اذیتم میکرد بازی نکردنش :دی ! so :
mr-happy-dillydale-4168668-1024-768.jpg

fake چیه
این تو تریلر بود

lolllllllllllll
What the f...!
بازی رسما له تشریف داره!!!!!! :d
ٍعکسه انصافا Epic Lol داره!! :d

من 3 روز پیش این خبر رو تو پروفایل به بابک دادم :دی !
به هر حال چون هر بازی ای روی کنسول باشه تهیه و تموم میکنم این کرایسیس داشت اذیتم میکرد بازی نکردنش :دی ! so :
mr-happy-dillydale-4168668-1024-768.jpg
فقط خودت تا 2 روز پیش می گفتی کرایسیس 1 فقط گرافیک داره، حالا داری میگی بازی سر گلوت گیر کرده؟ :|

What the f...!
بازی رسما له تشریف داره!!!!!! :d
ٍعکسه انصافا Epic Lol داره!! :d

فقط خودت تا 2 روز پیش می گفتی کرایسیس 1 فقط گرافیک داره، حالا داری میگی بازی سر گلوت گیر کرده؟ :|

اره دیگه دیوونه
تریلرشو ندیدی؟
همون پست اول هست
حدود 50 مگ هم هست
بگیر ببین همینه !!
اصلا همون سکانس اول بازی که از هواپیما میان پایین رو توی تریلر ببینید میفهمید چقدر له تشریف داره
-------------------
برا کنسولی به اسم 360 البته فوق تصور هست
عالیه

چند بار گفتم به خاظر کیفیت داغون ویدئو هست ! تصاویری که مستقیم از بافر حافظه گرفته میشه خیلی بهتر از عکسهای کپچر شده از روی ویدئو اونم با این کیفیت ! به نظر میان .

فارسی سلیس حرف زدم وحید جان و نه سیسیلی :)
گفتم هر بازی ای که بیاد ، از آشغالترین تا بهترین ، من بازی میکنم :) الآن متوجه شدی ؟:)
پ.ن : ماشاالله چقدر "گرافیک فن" ریخته تو سایت :) من پی سی فن نمیبینم :)

• Like
Reactions: kayne
آی کیو جون، وحید شماره 2 :d که این حرف رو زده کنایه به شما غنسل بازها هست. :d
تا دیروز که بازی انحصار PC بود همه می گفتن اَه اَه! آدم حالش بد میشه. فقط گرافیک داره. حالا که واسه غنسول تایید شده دوستان عزیز غنسولی می گن به به! واقعا عالیه. دست کرای تک درد نکنه.
غنسول بازها 99 درصدشون 2 رو هستن.
من حرف حسین گفتم نه وحید.:dبعدم همین شما PC بازها نبودید که میگفتید کرایسیس از هر جهت بازی کاملی هستش و عالیه.حالا که روی کنسول تایید شدش این حرفو میزنی

فارسی سلیس حرف زدم وحید جان و نه سیسیلی :)
گفتم هر بازی ای که بیاد ، از آشغالترین تا بهترین ، من بازی میکنم :) الآن متوجه شدی ؟:)
پ.ن : ماشاالله چقدر "گرافیک فن" ریخته تو سایت :) من پی سی فن تنمیبینم :)
الان نسخه غنسول کرایسیس احتمالا مابین آشغالها هست؟ :d
بابا نکن، برو همون Uncharted رو بازی کن، حداقل یه اپسیلون بهتر از این هست. :d :d

من حرف حسین گفتم نه وحید.:dبعدم همین شما PC بازها نبودید که میگفتید کرایسیس از هر جهت بازی کاملی هستش و عالیه.حالا که روی کنسول تایید شدش این حرفو میزنی
مهندس فکر کنم 2 زاریت نیفتاد من چی گفتم:
من گفتم تا زمانی که کرایسیس انحصار PC بود، دوستان گل غنسول فن می گفتن این بازی فقط گرافیک داره، هیچی نداره (در صورتیکه 100 در 100 اشتباه می کردن)، حالا که نسخه غنسول هم تایید شده همون دوستان دارن می گن به به و چه چه. گرفتی؟ :|

طبق معمول با نشون دادن تریلری از نسخه x360 باز هم شاهد کیفیت بهتر نسبت به اژدهای خفته خواهیم بود :d
واقعا ساخت بازی روی این کنسول شگفت انگیزه

• Like
Reactions: Robin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or