CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شدیدا عاشق این اعتماد به نفس کنسولی ها هستم

هنوز battelfield رو نمیتونن رو کنسول مثل ادمیزاد اجرا کنن بعد اینا میگن شبیه به تظنیمات high بود=))
اول که 24 نفرش کردن
بعد هم که رزلوشن رو کن کردن
فیزیک رو نابود کردن
تکسچرها رو ر..ن توش رفت حالا هم معلوم نیس میخوان با crysis چه کنن
یا خدا چی بگه ادم...

e8ps3.jpg

=))
دوست عزیز اولین و آخرین اطلاعات همین تریلری هستش که تازه اومده لطفا دو تا عکس نسخه پی سی رو نزارین یکی تو تنظیمات بالا و دیگری ......... واقعا نمیدونم چی بگم

• Like
Reactions: Soheil
این های من دیدیم تو تریلر از Medium هم پایین تر بود میگه نه تصاویر pcرا نگاه کنید
فکر کنم دیگه pcگیمر های که بازی را 10 بار تموم کردند خیلی بهتر بتونند تشخص بدهند که بازی در چه حدی هست
طرف تو عمرش بازی را از نزدیک ندید ه بعد راجبش به این شکل نظر می ده خوب والله
زیاد دلتون خوش نکنید حالا بیاید تصاویر کرایسیس واقعی که ریشه تو pcداره ر اببینید :))

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این عکسارو دیگه از کجا اوردی حسین!!:d
الان بعضی ها جو گیر می شوند میگن از pcهم بالاتر هست :))
کی این حرفو زده الان!!:|

مثل اینکه بعضی ها فرقه تصاویر مونتاژ شده مستقیم از بافر حاظه بازی را با تصاویر کپچر شده از تریلر بد کیفیت را نمیدوند ؟! به همین خاطر خیلی جو زده میشند .

همینطور که انتظار داشتم سر و کله بعضی ها پیدا شد !

توصیه اول :

0002041 (1).jpg

توصیه دوم که فشارتون کاملا تنظیم بشه :

199648_mo.jpg

• Like
Reactions: shayan720 and PXG
این عکسارو دیگه از کجا اوردی حسین!!:d

کی این حرفو زده الان!!:|

این ها را نگه داشته بودم برا روز مبادا :d
یک سری ها دارن میگن همین الان هم دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیگن !!!

ویرایش : احترام همدیگه را نگه دارید و ادب رارعایت کنید باز شروع نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما هم بلدیم مسخره بازی در بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

این ها را نگه داشته بودم برا روز مبادا :d
یک سری ها دارن میگن همین الان هم دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیگن !!!

ویرایش : احترام همدیگه را نگه دارید و ادب رارعایت کنید باز شروع نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما هم بلدیم مسخره بازی در بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حسین جان نمیگن که تنظیمات از نسخه PC بالاتره.دارن میگن تنظیمات بازی در حد High هستش.بعدم الان بعضی از همین PC فن ها دارن میگن که تنظیمات بازی در حد LOW هستش.البته منظور من شما نیستی.به نظرت این حرف خنده دار نیستش حسین.
پ.ن:من سعی میکنم در هنگام پست دادن یه هیچکس بی احترامی نکنم.:)
این بازی 4 سال پیش توسط pc بازها دستمالی شده
الان دقیقا معنی دستمالی میدونی چیه؟
yahoo_24.gif
به خاطر همین حرف های خنده دار هستش که فرخ همچین پیشنهادی داده.الان معلومه حسابی فشار زده بالا.

ادامه بدن دوستان بازم مقایسه پی سی که میشه سخت افزارش رو تغییر داد و کنسولی که .......... فقط خدا میدونه که چند نفر تو سال 2007 این بازی رو رو تنظیمات high بازی کردن حالا درجه آخرش هیچی من خودم همین high بازی کرده بودم اونم به سختی و بعضی جا ها افت فرم داشتم دقیقا یادمه بیشتر میگفتن که اگه این بازی رو کنسول بیاد روی پایین ترین حالت هم به سختی اجرا میکنه بازی رو . بازم ادامه بدین .............

اخه فرخ ما این بازیو 4 سال پیش بازی کردیم رفته پی کارش
چرا باید اب خنک بنوشیم؟ من لجم از ابن میگیره میگین اندازه نسخه high هست که واقعا خنده داره!!!!!!!!

این بازی 4 سال پیش توسط pc بازها دستمالی شده
الان دقیقا معنی دستمالی میدونی چیه؟ =))
مثل این میمونه یه ... رو با یه گشاد یکی کنی:)
میگم شما عجب سیستمی داشتی که 4 سال پیش تونستی بازی رو آخرین تنظیمات تموم کنی !!! :d

• Like
Reactions: гадюка
به جای این کارا بهتره هرچه سریعتر کنسولهای نسل جدید معرفی بشه تا به راحتی بتونن کرایسس رو با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنن.

حسین جان نمیگن که تنظیمات از نسخه PC بالاتره.دارن میگن تنظیمات بازی در حد High هستش.بعدم الان بعضی از همین PC فن ها دارن میگن که تنظیمات بازی در حد LOW هستش.البته منظور من شما نیستی.به نظرت این حرف خنده دار نیستش حسین.
پ.ن:من سعی میکنم در هنگام پست دادن یه هیچکس بی احترامی نکنم.:)

به خاطر همین حرف های خنده دار هستش که فرخ همچین پیشنهادی داده.الان معلومه حسابی فشار زده بالا.

والله چیزی که من دیدیم بین low تا مدیوم بود البته نورش بهتر از مدیوم بود ولی چیز خاصی از نظر من نداشت که اینقدر شلوغش کردند
بعد یک چیز دیگه بابا چرا نمی خواهید قبول کنید pcباز ها تو این مورد تجربهشون بیشتر هست یک چیزی هست که میگن دیگه

ویرایش :
منظورم شما نبودی عزیز کلی گفتم

حرفمو پس میگیرم
خدا وکیلی عالی بود
و به تنظیما high خیلی نزدیک بود من rقبلش ویدئو رو ندیده بودم
اگه بتونن همچین گرافیکی رو روی کنسول پیاده کنن عالیه

viva جواد حونننننننننننن

pc فنهای جو زده سایت باید بگم اب خنک بنوشید :lol: رفتن واسه ما تصاویری گرفتن که مستقیم از بافر هست ! با بهترین کیفین ممکن ! بعد اومدند گذاشتند کنار یک ویدئوی بی کیفیت . خلاصه اب خنک براتون بیارم ؟:lol: میدونم درک میکنم فشار خیلی زیاده :lol:
دوست من چیزی که قراره دوماه دیگه شما با این شرایط بازی کنید ما 4 سال پیش با بهترین کاندیشن ممکنش رو تجربه کردیم ... ( حالا به زور یا هر چیزی :d )
چرا فشاری برای ما داره ؟ :d
سر کرایسیس 2 هم به ما فشار نیومد چون یه ماه بعدش کاری کردن که همه کنسولی ها دهنشون باز موند :d

چیزی که من میبینم خداییش در حد مدیوم بیشتر نیست !!!
با تعدادی افکت های جدید
تاویر با کیفیت اومد حتما مارو در جریان بگذارید که مقایس کنیم :d
-----------
در کل تبریک میگم، ایشالله لذتشو ببرید
در کل واقعا کار تحسین برانگیزیه !!
چیزی هم جز این از کرایتک انتظار نمیرفت ..
خودشون رو وری شماره دوم ثابت کردن

والله چیزی که من دیدیم بین low تا مدیوم بود البته نورش بهتر از مدیوم بود ولی چیز خاصی از نظر من نداشت که اینقدر شلوغش کردند
بعد یک چیز دیگه بابا چرا نمی خواهید قبول کنید pcباز ها تو این مورد تجربهشون بیشتر هست یک چیزی هست که میگن دیگه

ویرایش :
منظورم شما نبودی عزیز کلی گفتم
ما منکر این نشدیم که تجربه PC باز ها کمه.ولی اخه بعضی ها دیگه دارن خیلی حرف های جالب میزنن.من واقعا نمیدونم حسین که 4 پیش چند نفر سیستم خوب داشتن که تونستن این بازی رو روی Very High بازی کرده باشن.اونم DX10.البته اگر تو گفتن این حرف اجهاف نکرده باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or