CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چیزی که من دیدم تقریبا در حد High نسخه اول بود. فقط مشکل Jaggies داشت که اونم احتمالا با همون تکنیک Blur مثل کرایسیس 2 حل میشه.

فقط من هنوز مطمئن نیستم همون محیط بزرگ بازی هست هنوز یا از سر و تهش زدن؟:دی آخه نمیشه که این گرافیک با اون محیط بزرگ تو 512 مگ رَم...:-/:دی

جالبه که یه ماه دیگه میاد و تازه الان معرفی شده!!!

خوب من به عنوان کسی که Crysis و Crysis 2 رو بازی نکرده میگم گرافیک بازی خوب بود البته از رزولیشن بازی افت کیفیت داره ولی خوبه

بازم کرایتک اومد میخ بهترین گرافیک کنسولی محکمتر بکوبه ...
ساخت گرافیک بالا کار هر کسی نیست , حالا می خواد ابزارش یک PC High End باشه یا کنسول زپرتی .

• Like
Reactions: Robin
خوب همون که اسکریم شات های رو دیدم گرافیک بازی خوب هستش.
فقط من هنوز مطمئن نیستم همون محیط بزرگ بازی هست هنوز یا از سر و تهش زدن؟:biggrin1: آخه نمیشه که این گرافیک با اون محیط بزرگ تو 512 مگ رَم...:-/:biggrin1:
احتمالش خیلی ضعیف هستش که این کارو بکن بابک.به نظرم همون مپ نسخه PC بدون کوچکترین تغییری تو وسعتش برای کنسول عرضه میکنن.:d

از الان داره دلم واسه gpu & cpu ایکس باکسم میسوزه احتمالا سینکا ذوب میشن...
تو شماره دوش که محیط ها محدود بود فریمو تو مواقعی باید از کف خونه جم میکردیم وای به حاله یکش.....

ولی یکی از اون بازی هایی هست که لذت کامل بازی کردن رو ازش بردم موقعی که رو pc رفتمش
هرچند همه چی رو low بود و pc منم هندل میزد تو همون وضعیت ولی بازم باهاش حال کردم شدید
کنسولیش بیاد رو هوا میزنمش

خیلی عجیبه همچین گرافیکی با اون وسعت روی کنسول ها ! :دی این تاریخ عرضه ـش هم خیلی خیلی عجیبه ! یک ماه دیگه !!! اگه بازی دانلودی بود یه حرفی ولی یه بازی با بزرگی Crysis (از نظر ابعاد ساخت و تکنیکی و ... میگم :دی) فقط یه ماه قبل از عرضه معرفی بشه تا حالا سابقه نداشته ! :دی

شدیدا عاشق این اعتماد به نفس کنسولی ها هستم

هنوز battelfield رو نمیتونن رو کنسول مثل ادمیزاد اجرا کنن بعد اینا میگن شبیه به تظنیمات high بود=))
اول که 24 نفرش کردن
بعد هم که رزلوشن رو کن کردن
فیزیک رو نابود کردن
تکسچرها رو ر..ن توش رفت حالا هم معلوم نیس میخوان با crysis چه کنن
یا خدا چی بگه ادم...

e8ps3.jpg

=))

High روی پی سی
بدون انتی و ...

--------------------
با این حال که کیفیت بصری عکس ها متفاوته میشه فرقشون رو با کنسول فهمید ..
-----------------------------------------------------------------------------------
اینم نهایت نهایت تنظیمات پی سی ..
اوووووووووووووووف :d

آخرین ویرایش:
خیلی عجیبه همچین گرافیکی با اون وسعت روی کنسول ها ! :دی این تاریخ عرضه ـش هم خیلی خیلی عجیبه ! یک ماه دیگه !!! اگه بازی دانلودی بود یه حرفی ولی یه بازی با بزرگی Crysis (از نظر ابعاد ساخت و تکنیکی و ... میگم :دی) فقط یه ماه قبل از عرضه معرفی بشه تا حالا سابقه نداشته ! :دی
منم هنوز تو شو ک ـم !!! و یه مقدار مشکوک میزنه بنظرم :d

یعنی اگه از لحاظ ابعاد و فیزیک در حد نسخه pc باشه علناً باید جلو کرایتک سر تعظیم فرود آورد:d

شدیدا عاشق این اعتماد به نفس کنسولی ها هستم

هنوز battelfield رو نمیتونن رو کنسول مثل ادمیزاد اجرا کنن بعد اینا میگن شبیه به تظنیمات high بود=))
اول که 24 نفرش کردن
بعد هم که رزلوشن رو کن کردن
فیزیک رو نابود کردن
تکسچرها رو ر..ن توش رفت حالا هم معلوم نیس میخوان با crysis چه کنن
یا خدا چی بگه ادم...

=))

وحید این چی بود گذاشتی حالم بد شد :d
یعنی اگه قرار هست این بازی کنید رو کنسول بازی نکنید بهتر هست چرا شو تو پست بعد بهتون می گم اگه خواستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or