CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه زیاد هم بزرگش نکنید دوست من ...
روی "های" نبود دیگه
ماها بازی کردیم میدونیم ;))
من همین الان روی سیستمم نصب هست بازی ..
شما عکسا رو آپ کنید ما گرافیک رو میذاریم روی "های" برای شما عکس میذاریم :d

بزرگ کردن نمیخواد ! شاید بعضی چیزها مثل تکسچر ها در سطح pc نباشه ولی تو بازی همین طور که تو تریلر هم نشون میدادند از نورپردازی جدید که تو c2 استفاده شده بود تو اینم استفاده شده و از افکتهای جدید انفجار که فوق العاده بود تا موشن بلور جدید و...........
یعنی تو بعضی چیزها هم حتی بهتره !

در ضمن تصویری که من از این تریلر بد کیفیت اپ کنم ! و شما برید تصویری از PC که مستقیم از بافرش ضبط میشه عادلانه نیست ! شما باید تصویری برام نشون بدی که از ویدئو کپچر بشه !

بزرگ کردن نمیخواد ! شاید بعضی چیزها مثل تکسچر ها در سطح pc نباشه ولی تو بازی همین طور که تو تریلر هم نشون میدادند از نورپردازی جدید که تو c2 استفاده شده بود تو اینم استفاده شده و از افکتهای جدید انفجار که فوق العاده بود تا موشن بلور جدید و...........

حتی بهتر ؟!؟!؟!
شوخی خنده داری بود رفیق :))

۱٪ فکر کنید کنسول میخواد چیزی رو اجرا کنه که سیستم های High-End بعد عرضه بازی تا حداقل یک سال تو کف اجراش بودن !

اومدن این بازی از همون شایعه های اولیه تقریبا قطعی شده بود !‌ خوب الکی که نیست ، تو کنسول پول هست تا دلت بخواد. خوب هر شرکتی هم دلش میخواد پول پارو کنه. :d

خوب دیگه فقط مونده خبر بشنویم از بیلیزاد که StarCraft و WOW هم به زودی برای کنسول عرضه خواهند شد ! والا :p

کاش از اول به جای 2 اش همین 1 رو میزدن من که از 1 اش خیلی بیشتر از 2 خوشم اومد.
ولی تریلر رو دیدم خیلی قشنگ درش اورده بودن ! با این اوصاف رقیب جدیدی برای Far Cry 3 محسوب میشه با اینکه قبلا عرضه شده ولی روی کنسول ها منظورمه

در ضمن تصویری که من از این تریلر بد کیفیت اپ کنم ! و شما برید تصویری از PC که مستقیم از بافرش ضبط میشه عادلانه نیست ! شما باید تصویری برام نشون بدی که از ویدئو کپچر بشه !
کیفیت ساخت معلوم میشه ..
به بد کیفیت بودن تصویر که مقایسه نمیکنیم ;)
----------
ولی گویا طبق فرمایشات شما بازی یه جورایی بازسازی شده
چون حین تریلر یه سری نکات مثل نانو سوییت جدید و افکت های جدید و ... اشاره میشه !

حتی بهتر ؟!؟!؟!

۱٪ فکر کنید کنسول میخواد چیزی رو اجرا کنه که سیستم های High-End بعد عرضه بازی تا حداقل یک سال تو کف اجراش بودن !

اومدن این بازی از همون شایعه های اولیه تقریبا قطعی شده بود !‌ خوب الکی که نیست ، تو کنسول پول هست تا دلت بخواد. خوب هر شرکتی هم دلش میخواد پول پارو کنه. :d

خوب دیگه فقط مونده خبر بشنویم از بیلیزاد که StarCraft و WOW هم به زودی برای کنسول عرضه خواهند شد ! والا :p

من انتظار ندارم شما PC فنها بیاید با دیدن تریلر به به چه چه کنید ؟!
فکر کنم هر گیمر عاقلی قبول داشته باشه که C2 از لحظ نورپردازی و موشن بلور و.......بهتره بوده ؟!
توی تریلر هم که خود کرایتک داره گنده مینویسه نورپردازی جدید افکتهای جدید و.................. یعنی همون برتریهای CRY ENGINE 3 !
جالبه که تو تریلر اون فیزیکی که دیدم تو انفجار ها هیچ دسته کمی نداشت !
حالا باورش برات سخته ! این دیگه مربوط به من نمیشه . همین طور که گفتم انتظار ندارم یه عده PC فن بیان اینو ببینن و ازش تعریف کنن .

حالا شما به روز بازی را اجرا کردی و PC تون داشت هندل میزد تو اجرای بازی و.....این به کنسول گیمر ربطی نداره :lol:

آخرین ویرایش:
wooW
اگه این گرافیک نسخه کنسولیه من رسما تمام حرفامو پس میگیرم:eek: دقیقا این مثل معجزه هست تا تخصص...
دقیقا واسه همین خاطره تنها pc فنی هستی باهاش بحث پروفایل دارم
biggrin1.gif
منطقت منو کشته
biggrin1.gif

حالا کسی نمیتونه باور کنه یک لیوان اب خنک براش توصیه میکنم !
چه کنیم دیگه حرف حق رو باید پذیرفت:d

آخرین ویرایش:
wooW
اگه این گرافیک نسخه کنسولیه من رسما تمام حرفامو پس میگیرم:eek: دقیقا این مثل معجزه هست تا تخصص...

دقیقا واسه همین خاطره تنها pc فنی هستی باهاش بحث پروفایل دارم :دی منطقت منو کشته :دی

حالا کسی نمیتونه باور کنه یک لیوان اب خنک براش توصیه میکنم !

حتی بهتر ؟!؟!؟!

دوست من بعد از سه سال ینی نمیتونن اپتیمایزش کنن اون لعنتی روی مدیوم از اکثر بازیهای جدید هم سر تره

اول بگم من Crysis رو آخرین تنظیمات با آخرین رزولوشن بازی کردم به هیچ عنوان نمیشه گفت این رو high هست کاملاً مشخصه از high بالاتره یه جورایی میشه گفت یه جیزی ما بین high و very high هست !!!!

حتی تصور چنین گرافیکی رو کنسول واسه من ممکن نبود !!! به جرات میگم یکی از کاندیدای اصلی بهترین گرافیک کنسولی همین Crysis ـه .......!!(یعنی فقط کافی فیزیک بازی در حد نسخه pc باشه تا همین یه مورد Crysis بهترین گرافیک کنسولی کن ؛ یعنی تمام بازی ها رو از دم درو میکنه !! )

البته تو خیلی از موارد نسبت به نسخه pc ضعیف تره مثل کیفیت تکسچر ، رزولوشن ، فریم ، Pop-in و ظاهر شدن ناگهانی اشیا که البته تو نسحه کنسولی با چنین محیط وسیعی کاملاً طبیعی هست .

من انتظار ندارم شما PC فنها بیاید با دیدن تریلر به به چه چه کنید ؟!
فکر کنم هر گیمر عاقلی قبول داشته باشه که C2 از لحظ نورپردازی و موشن بلور و.......بهتره بوده ؟!
توی تریلر هم که خود کرایتک داره گنده مینویسه نورپردازی جدید افکتهای جدید و.................. یعنی همون برتریهای CRY ENGINE 3 !
جالبه که تو تریلر اون فیزیکی که دیدم تو انفجار ها هیچ دسته کمی نداشت !
حالا باورش برات سخته ! این دیگه مربوط به من نمیشه . همین طور که گفتم انتظار ندارم یه عده PC فن بیان اینو ببینن و ازش تعریف کنن .

حالا شما به روز بازی را اجرا کردی و PC تون داشت هندل میزد تو اجرای بازی و.....این به کنسول گیمر ربطی نداره :lol:

با این تیکه PCتون داشت هندل میزد عجیب حال کردم ! :))
شرمنده داداش ما دیگه وسعمون در همین حده ! فکر کنم شما تو کنسولتون دو تا 590 ، SLI کردید ! =)) ما که دیگه به شما نمیخوریم. ;)

در ضمن این هم بگم PC فن نیستم ! کلا فن هیچی تو این دنیا نیستم.
چیزی رو میگم که میبینم و بهش اعتقاد دارم. هر وقت تو کنسول گرافیکه خوب دیدم میام همینجا جلوی همه میگم که گرافیکش خوب بود !

والا :d ماله پدرم که نیست سرش بخوام تعصب بیجا داشته باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or