CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چیزی که من دیدم تقریبا در حد High نسخه اول بود. فقط مشکل Jaggies داشت که اونم احتمالا با همون تکنیک Blur مثل کرایسیس 2 حل میشه.

فقط من هنوز مطمئن نیستم همون محیط بزرگ بازی هست هنوز یا از سر و تهش زدن؟:دی آخه نمیشه که این گرافیک با اون محیط بزرگ تو 512 مگ رَم...:-/:دی

جالبه که یه ماه دیگه میاد و تازه الان معرفی شده!!!
دقیقا بابک. منم میخوام ببینم اون محیط OPEN رو چجوری میخوان پیاده کنن. غیر ممکنه.فکر میکنم تغییراتی داره. یا یجورایی ماموریت ها خطی تر بشه و مبارزه ها توی محیط بزرگ

فکر کنم بازی دانلودی باشه !:d
------------------
در مورد گرافیک : به نظر میاد رو Medium (یا نهایتا High) باشه ، به همراه یه سری افکت های جدید.تنها چیزی که واقعا تو چشم بود و خیلی اذیت می کرد کمبود چمن بود!:d

در کل بدم نمیاد برای صدمین بار بازی رو تمام کنم !:d

عجیب ترین چیزی که الان دیدم بازی برای همین سال اُکتبر در نظر گرفته شده ؟؟؟!!!! تو یک سال کرایتک دو تا بازی برای کنسول میده یعنی خودش برای خودش رقیب میسازه ! این چیزی که من دیدم نسخه کنسولی کرایسیس نسخه کنسولی کرایسیس 2 را له میکنه :دی
این کرایتک غلط نکنم میخواد از شرمندگی بعضی بازی ها در بیاد :دی

چیزی که من دیدم تقریبا در حد High نسخه اول بود. فقط مشکل Jaggies داشت که اونم احتمالا با همون تکنیک Blur مثل کرایسیس 2 حل میشه.
در حد high هست که هیچ در کنارش از نورپردازی جدید و افکتهای جدید استفاده میکنه با تکنیک بلو جدید روی ابجکتها که از high هم بهتر میشه :دی تصاویر را اپ کردم .

از نسخه 360 کپچر شده! .

بله عزیم گنده جلوش نوشته که all footage from 360 version جتی دکمه های 360 مشخصه .

البته کیفیت ویدئو پایین بود به همین خاطر هنگام کپچر کردن عکسها بی کیفیت دیده میشه . تصاویر گویای همه چی هست !

pc فنهای جو زده سایت باید بگم اب خنک بنوشید :lol: رفتن واسه ما تصاویری گرفتن که مستقیم از بافر هست ! با بهترین کیفین ممکن ! بعد اومدند گذاشتند کنار یک ویدئوی بی کیفیت . خلاصه اب خنک براتون بیارم ؟:lol: میدونم درک میکنم فشار خیلی زیاده :lol:

• Like
Reactions: Biohazard
شدیدا عاشق این اعتماد به نفس کنسولی ها هستم

هنوز battelfield رو نمیتونن رو کنسول مثل ادمیزاد اجرا کنن بعد اینا میگن شبیه به تظنیمات high بود=))
اول که 24 نفرش کردن
بعد هم که رزلوشن رو کن کردن
فیزیک رو نابود کردن
تکسچرها رو ر..ن توش رفت حالا هم معلوم نیس میخوان با crysis چه کنن
یا خدا چی بگه ادم...

e8ps3.jpg

=))
منبع لطفا!!

wow
کرایتک داره دوباره هنر خودشو به رُخ میکشه.این گرافیک خارق العادست رو کنسول.امیدوارم همون گیم پلی اورجینال رو داشته باشیم.
فقط من هنوز مطمئن نیستم همون محیط بزرگ بازی هست هنوز یا از سر و تهش زدن؟:دی آخه نمیشه که این گرافیک با اون محیط بزرگ تو 512 مگ رَم...:-/:دی

جالبه که یه ماه دیگه میاد و تازه الان معرفی شده!!!
قبلا هم گفتم،تنها راهش لودینگهای پیاپی هست.هر 10 متر یه لودینگ:دی
البته مشخصه بازی خیلی وقته داره روش کار میشه،ولی مشخصه کرایتک داره الان میده که امسال راحت عنوان بهترین گرافیک کنسولی رو بگبره و به بعضیا نشون بده که زیاد جوگیر نشن:دی

عجیب ترین چیزی که الان دیدم بازی برای همین سال اُکتبر در نظر گرفته شده ؟؟؟!!!! تو یک سال کرایتک دو تا بازی برای کنسول میده یعنی خودش برای خودش رقیب میسازه ! این چیزی که من دیدم نسخه کنسولی کرایسیس نسخه کنسولی کرایسیس 2 را له میکنه :دی
این کرایتک غلط نکنم میخواد از شرمندگی بعضی بازی ها در بیاد :دی

در حد high هست که هیچ در کنارش از نورپردازی جدید و افکتهای جدید استفاده میکنه با تکنیک بلو جدید روی ابجکتها که از high هم بهتر میشه :دی تصاویر را اپ کردم .

بله عزیم گنده جلوش نوشته که all footage from 360 version جتی دکمه های 360 مشخصه .

البته کیفیت ویدئو پایین بود به همین خاطر هنگام کپچر کردن عکسها بی کیفیت دیده میشه . تصاویر گویای همه چی هست !

pc فنهای جو زده سایت باید بگم اب خنک بنوشید :lol: رفتن واسه ما تصاویری گرفتن که مستقیم از بافر هست ! با بهترین کیفین ممکن ! بعد اومدند گذاشتند کنار یک ویدئوی بی کیفیت . خلاصه اب خنک براتون بیارم ؟:lol: میدونم درک میکنم فشار خیلی زیاده :lol:
اقا لینک ویدئو رو از توی دانلد منیجرت میدی امروز اینترنت ما پکیده وی *پی*انم درست باز نمیکنه جی تی رو

من الان بازی رو روی سیستم دارم و بازی میکنم هر چند وقتی ولی با این عکس هایی که گزاشتین 1% به گرافیک Pc نزدیک نیستش اگه میتونین چندتا عکس با کیفیت بزاریم بشه دید چون اینا که گزاشتین بدرد نمیخورن .

high که میگین جوک هست کلا این medium هم که نیست الان دارم به صورت زنده میبینم دیگه.

من یکی کم آوردم کیفیت بازی حرف نداره . واقعا بازی ساختن برای یک سخت افزار ثابت چقدر کار سازنده ها رو راحت تر میکنه . تا صد مدل رم سی پی یو و..............

هنوز battelfield رو نمیتونن رو کنسول مثل ادمیزاد اجرا کنن بعد اینا میگن شبیه به تظنیمات high بود=))
اول که 24 نفرش کردن
فیزیک رو نابود کردن
یا خدا چی بگه ادم...

=))
نکنه انتظار داشتی بازی از لحاظ تکسچر و رزولوشن هم در سطح نسخه pc باشه ؟؟؟؟ پسر خوب تو تمام بازی ها همیشه خدا تکسچر ، رزلوشن ، فریم ، AA نسخه pc نسبت به نسخه کنسولی برتری داره !! چه برسه به Crysis که تو این موارد زبان زد......!!!!

وقتی میگیم در حد high هست از لحاظ نورپردازی و افکت های تصویری میگیم و اِلا به کیفیت بافت باشه که شاید در حد مدیوم هم نباشه نسخه کنسولی !!!!
الان همین تصاویر که از نسخه pc گذاشتن رو تنظیمات high هست ، کاملات مشخصه که از لحاظ افکت ضعیف تر از نسخه کنسولی ـه :
14956316471563473366.jpg
حالا به نسخه کنسولی توجه کنید :
57177457792733197040.jpg

96218079405556819932.jpg
کاملاً مشخصه برتری نسخه pc به رزولوشن و کیفیت وحشتناک بافت ها بر میگرده !! البته قبلاً هم گفتم ایم گونه موارد (pop in ، DD ، تکسچر ، رزولوشن و AA )و برتری های pc نسبت به کنسول کاملاً عادی و همیشگی بوده نمی دونم چطور یهو این قبیل موارد و برتری ها دوستان pc فن رو اینقدر خوشحال کرد !!!

الان بعضی ها جو گیر می شوند میگن از pcهم بالاتر هست :)) این های من دیدیم تو تریلر از Medium هم پایین تر بود میگه نه تصاویر pcرا نگاه کنید
فکر کنم دیگه pcگیمر های که بازی را 10 بار تموم کردند خیلی بهتر بتونند تشخص بدهند که بازی در چه حدی هست
طرف تو عمرش بازی را از نزدیک ندید ه بعد راجبش به این شکل نظر می ده خوب والله
زیاد دلتون خوش نکنید حالا بیاید تصاویر کرایسیس واقعی که ریشه تو pcداره ر اببینید :))

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

الان بعضی ها جو گیر می شوند میگن از pcهم بالاتر هست :)) این های من دیدیم تو تریلر از Medium هم پایین تر بود میگه نه تصاویر pcرا نگاه کنید
فکر کنم دیگه pcگیمر های که بازی را 10 بار تموم کردند خیلی بهتر بتونند تشخص بدهند که بازی در چه حدی هست
طرف تو عمرش بازی را از نزدیک ندید ه بعد راجبش به این شکل نظر می ده خوب والله
زیاد دلتون خوش نکنید حالا بیاید تصاویر کرایسیس واقعی که ریشه تو pcداره ر اببینید :))

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

قصد داشتی کنسولارو خراب کنی عکس ultra high میزاشتی چرا اینارو گذاشتی نسخه ی کنسول حد ائقل از لحاز نور پردازی از high بهتره

قصد داشتی کنسولارو خراب کنی عکس ultra high میزاشتی چرا اینارو گذاشتی نسخه ی کنسول حد ائقل از لحاز نور پردازی از high بهتره
چی میگی عزیز من خودم هم کنسول دارم :d هدف فقط شفاف سازی بود یعنی می خوای بگی نسخه کنسولی از این هم بالاتر هست :-o

اول که 24 نفرش کردن
فیزیک رو نابود کردن
یا خدا چی بگه ادم...

e8ps3.jpg

=))

میشه بگید منبع اون عکس که گذاشتید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! چون فقط یه تیزر از ورژن Xbox 360 پخش شده بعد اون عکسی که شما گذاشتی از PS3 و PC داره داد میزنه ! یعنی اون بشکه ی نفت و اون جعبه و سنگها اصلا Shadow نداره ! دوست عزیز من تیزر رو دیدم این عکس کاملا فیک هستش من نمیدونم از کجا اوردیش چون به غیر از یه تیزر اونم از گیم پلی 360 دیگه هیچی ازش منتشر نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or