CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب تریلر رو دیدم نظرم عوض شد در حد مدیوم pc هم نیست اما بازم لذتبخشه چون گیم پلیش تغیر کرده خیلی حال میده مولتی هم که تو جزیره چه شود:d

چه قدر بافتا بد چه قدر افکتا یک جوریه ؟؟؟؟
خمير بازيه ديگه:)
با قدرت كنسول های نسل حاضر از اين بهتر نمی شه+يه پورت مسخره ست فقط برای فروش و پول درآوردن.
ضمنا اينا روی PC هم نمی تونن يه بازی بهينه درست كنن،ديگه وای به حال كنسول ها...:)

بعد از 4 سال...

الان crysis حکم گوشت سگ رو داره

مثل این میمونه شلوار کردی بخری بری روش ارم nike رو تاتو کنی بگی شلوارم نایکه=))
4 سال انتظار برای اشخاصی که لحظه شماری میکردن این بازی به هر طریقه روی کنسول منتشر شه عمر کمی نیست ! حتی تنظیمات Low ! فقط باید یه جوری منتشر شه که مثلا پز هر چی PC گیمر به خاک مالیده شه ! LOL
همین تنظیمات هر چی که هست Low,High,Ultra High کلا از صدقه سر PC دارید که الان 50% (البته هنوز به طور دقیق مشخص نیست چند درصد) شو بعد چهارسال میدن تحویلتون انگار دنیا رو بهتون دادن!
فرق PC گیمر با کنسول جماعت همینه !

ای جانننننننننننن

بعد از 4 سال یه بازی با گرافیک مسخره و فریم 30 تایید شده ببین چجوری دست و پا میشکنن
تاپیک تو دو ساعت 10 صفحه جلو رفته
yahoo_24.gif

شما پستات شبیه ادمایی که به شدت دارن میسوزن یکم خودتون رو کنترل کنید

هم pc دارم هم 360 هم ps3 هم wii و..
هیچ دلیلی واسه سوزش نیس
yahoo_19.gif

آخرین ویرایش:
4 سال انتظار برای اشخاصی که لحظه شماری میکردن این بازی به هر طریقه روی کنسول منتشر شه عمر کمی نیست ! حتی تنظیمات Low ! فقط باید یه جوری منتشر شه که مثلا پز هر چی PC گیمر به خاک مالیده شه ! LOL
همین تنظیمات هر چی که هست Low,High,Ultra High کلا از صدقه سر PC دارید که الان 50% (البته هنوز به طور دقیق مشخص نیست چند درصد) شو بعد چهارسال میدن تحویلتون انگار دنیا رو بهتون دادن!

تریلر بازی رو دیدم . البته خیلی کوتاه هستش . ولی با دقت نگاه کردم . از اون جایی که کرایسیس 1 رو هم بیش از 6 بار تموم کردم چیزی که به شخصه برداشت کردم می نویسم:
اولین مساله توی نسخه کنسولی رزولوشن پایینتر کنسول هستش که البته تو سایر بازها هم هست و چیز طبیعی هستش
دومین مطلب تکسچر ها و مقدار بافت به کار رفته بخصوص در روی زمین و درختان هستش که نسبت به نسخه pc تفاوت تقریبا زیادی داره . میشه گفت تکسچر ها رو مدیوم pc هستش . همین مطلب در مورد سایه ها هم تکرار شده.
سوم ، در مورد شیدر هست که مشخصا از مدیوم بالاتر هستش و روی high هست یه سری فیچرزهای نورپردازی رو هم تونستند بیارن رو کنسول که واقعا خوب هستش.
در نهایت بازی نه انقدر پایین هست که برادران pc باز میگنند . نه انقدر بالا که برادران کنسول باز از خود بیخود بشن. ولی چیزی که مشخص هست بعد از چند سال تونستند بازی رو انقدر بهینه بکنند که با یه گرافیک قابل قبول رو کنسول بیاد.
چیزی که تو بازی خیلی حال میده گیم پلی بازی هستش که این یکی تفاوتی رو پلتفرم های مختلف نداره.
چیزی که مشخص هست اینه که از قبل از کرایسیس2 رو بازی داشتند کار میکردند. حتی بصورت تریلر هایی هم مدتها قبل قسمتهایی از کرایسیس 1 رو کنسول نشون میدادند و راجب موتور بازی صحبت میکردند

خمير بازيه ديگه:)
با قدرت كنسول های نسل حاضر از اين بهتر نمی شه+يه پورت مسخره ست فقط برای فروش و پول درآوردن.
ضمنا اينا روی PC هم نمی تونن يه بازی بهينه درست كنن،ديگه وای به حال كنسول ها...:)

شما مگه صفحه ي پيش نديدي كه يكي از علما فرمود ساخت بازي براي اين كنسول شگفت انگيزه ... ؟! بنا بر اين ما نبايد شاهد چنين بافتهايي در اين كنسول شگفت انگيز باشيم ! :)

بعد از 4 سال...

الان crysis حکم گوشت سگ رو داره

مثل این میمونه شلوار کردی بخری بری روش ارم nike رو تاتو کنی بگی شلوارم نایکه=))
شما پستات شبیه ادمایی که به شدت دارن میسوزن یکم خودتون رو کنترل کنید
نوشته شده توسط vahid_ba;1593313 هم pc دارم هم 360 هم ps3 هم wii و.. هیچ دلیلی واسه سوزش نیس[IMG:
http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_19.gif[/IMG]
پس یکم خودتو کنترل کن کسی نگه سوختی الان پستات دقیقا عین کسیه که تو مایه های 90% دچار سوختگی شده

آخرین ویرایش:
چه قدر بافتا بد چه قدر افکتا یک جوریه ؟؟؟؟
چون ایکس باکس خیلی قدرتمنده و الان همه ی پی سی بازها دارن میسوزن که یک بازی 4 ساله تازه داره برای کنسول پورت میشه.
این آقایون یادشون رفته همین 7 سال پیش وقتی بازیهای اکلوسیو پی سی زیاد بودن و هیچکدومشون جرئت پورت شدن روی کنسولهای اون نسل رو نداشتن.
مثلا HL1 که تازه روی PS2 پورت شد و HL2 که تازه روی X360 پورت شد. هر کدوم بعد از 4/5 سال.

شما مگه صفحه ي پيش نديدي كه يكي از علما فرمود ساخت بازي براي اين كنسول شگفت انگيزه ... ؟! بنا بر اين ما نبايد شاهد چنين بافتهايي در اين كنسول شگفت انگيز باشيم ! :)
دقيقا.
وقتی ليد پلتفرم PC ـه و از PC پورت شده رو 360 و از 360 به PS3 معلومه Jump in next generation هست كه عامل گند خوردن نسخه PS3 خواهد بود،والا اگه انحصاری برای PS3 پورت و ساخته می شد و از كنسول شگفت انگيز پورت نمی شد داستان فرق می كرد:)
ما كه KZ3 رو داريم فعلا،هر كی خمير بازی خواست می تونه اين رو بازی كنه:)

در همین حد هم از سر x360 و ps3 زیاده مگه با 512 حافظه چی میشه کرد ؟
کنسول x360 گشفت انگیزه چون بعد از 6 سال هنوزم یه آب باریکه ای داره ازش آب بنوشیم .
-----------------
فرق نسخه xbox360 و pc مطمعنا از زمین تا آسمان خواهد بود پس x360 دارن عزیز زور الکی نزنن و انتظار معجزه نداشته باشن .

آخرین ویرایش:
جمله ی اولش خیلی عالیه تو تریلر !
2007 : PC Gaming is Changed Forever !
راست میگه واقعا ! اولین بازی تو زندگیم بود که احساس کردم لیاقت نمره ی 10 داره ! حتی فارنهایت که بازیه مورد علاقم بود رو هم اینقدر کامل نمیدونستم ! خیلیا به بازی گیر دادن که گیم پلیش فلانه و ...
اما بازی همون چیزی بود که باید میشد ! سازنده ها برای تک تک صحنه ها زحمت کشیده بودن . حالا هم بعد 4 سال دوباره شخصا میشینم رو ایکس باکس بازیش میکنم و حتی با بازیای انحصاریه ایکس باکس مثل GOW3 هم عوضش نمیکنم !
اومدن بازی بعد 4 سال رو کنسولم بد نیست , به هر حال یه بازیه درجه ی 1 داره میاد ! نه از شان PC کم شده نه کرایسیس ! این دعواها برای چیه ؟!!؟!

4
سال انتظار برای اشخاصی که لحظه شماری میکردن این بازی به هر طریقه روی کنسول منتشر شه عمر کمی نیست ! حتی تنظیمات Low ! فقط باید یه جوری منتشر شه که مثلا پز هر چی PC گیمر به خاک مالیده شه ! LOL

=))=))
واسه خنده گفتی اینا رو دیگه نه؟

------------

واقعا کار از تاسف خوردنم برای بعضیا گذشته اوضاع بس ناجوانمردانه درام است چه شوند Pc-Gamer های 7 8 سال بعد ...

آخرین ویرایش:
خوب تریلر رو دیدم برای کنسول ها واقعا عالیه ولی خدایی دیگه در حد تنظیمات high روی pc نبود. کیفیت بافت ها ضعیفه ولی کلا روی کنسول واقعا عالیه.

این بچه بازی ها کی میخواد تموم بشه، خدا هم نمیدونه. عین 4 تا بچه مدرسه ای نق نق میکنید و ونگ میزنید، مامان جون PC من خفنتره، کنسول من باحالتره... بس کنید دیگه بابا

بعد از این پست اگه بازهم از این مسخره بازی ها ببینم درجا برخورد میکنم باهاتون... هیچ پستی هم پاک نمیشه. امیدوارم متوجه بشید. یه حرف رو دوبار تکرار نمیکنم.

خوب تریلر رو دیدم نظرم عوض شد در حد مدیوم pc هم نیست اما بازم لذتبخشه چون گیم پلیش تغیر کرده خیلی حال میده مولتی هم که تو جزیره چه شود:d
واقعا دیگه نظر بعضی دوستان جای بسی تامل داره !!!
این گرافیک نسحه pcبازی تو تنظیمات مختلف :

اینم عکس نسخه کنسولی مقایسه کنید ببینید بین 4 تا عکس بالاجایگاش کجاست :

اینم عکسی که جناب vahid_ba به عنوان نسخه کنسولی جا زدن :
e8ps3.jpg

دقیقاً همون عکس بالاست که تنظیم low با فتوشاپ زده ps3 :))

• Like
Reactions: game.fun

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or