CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فقط به حرمت بچه های تو این تاپیک جوابتو نمیدم چون یاد گرفتم با کسانی مثل شما بحث بیخود نکنم فقط از دوستان میخوام همین 10 صفحه رو بخونن همه چی دستتون میاد
نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی جووونی=))
لازم نیست پُشت چتر حُرمت خودت رو قایم کنی ..
اگر چیزی میدونستی میگفتی ...
اگر چیزی میدونی و حرمت نگه میداری پیام خصوصیش کن در خدمتت هستم !!!

لازم نیست پُشت چتر حُرمت خودت رو قایم کنی ..
اگر چیزی میدونستی میگفتی ...
اگر چیزی میدونی و حرمت نگه میداری پیام خصوصیش کن در خدمتت هستم !!!
متاسفانه در حدی نمیبینمت که باهات بحث کنم گفتم دوستان قبلا جوابتو دادن خیلی بچه ای
شرمنده حوصلتو ندارم

من رو PC تمام حالتا رو امتحان کردم و کنسولم که دارم . به جرات میگم گرافیک بازی بهتر از MEDIUM هست و حتی به High هم نزدیکه ! همین کیفیت کافیه تا این بازی کنار شماره ی دومش یا Rage جزو بهترین گرافیکای کنسولی باشه ...

خوب حرف شما درست، شما تمام حالات را ديديد و تجربه كرديد. فكر نكنم كسي كه روي بالاترين شرايط گرافيكي بازي كرده اون هم با موس و كي برد كه واقعا لذت بازي FPS با موس و كي برد خيلي بيشتر و بهتر از گيم پد هستش، بياد و بخواد اين بازي را با گرافيك پايين و گيم پد تجربه كنه مگر اينكه يه مشكلي و .... داشته باشه.
اصولا بچه هايي كه الان به خاطر انتشار اين بازي روي كنسول هيجان زده اند، اين بازي را رو pc تجربه نكردند و در ادامه حتما گرافيك high و ultra و med و low اين بازي را روي pc نديدن. حالا ميان ميگن كه ايني كه تو دمو هستش در حد high هستش و اين جور بحثها ... ( كلي گفتم و در مورد شما اين صحبتو نكردم ، چون شما احتمالا اين بازي را روي pc تجربه كرديد )

از PC گیمرها خواهش میکنم اسپم ندن و بیخودی تاپیک رو جلو نبرن..
از مدیرها هم خواهش میکنم پست اسپم رو پاک کنند و تاپیک رو قفل نکنن..

===

این مقایسه کاملا نشون میده که بازی از حالت مدیوم بالاتر پرت شده..

• Like
Reactions: kayne
متاسفانه در حدی نمیبینمت که باهات بحث کنم گفتم دوستان قبلا جوابتو دادن خیلی بچه ای
شرمنده حوصلتو ندارم
از ما گذشته که با الفاظی مثل "بچه ای" "در حدی نیستی" "حوصله تو ندارم " و اینا بخوایم تحریک بشیم بُزُرگ جان !!
در کل انقدر متاسف باش تا صبح دولتت بدمد :))
در رو هم ببند :d

• Like
Reactions: Biohazard
فرخ آخه روز جمعه ای این چه خبری بود دادی 13 صفحه رفت جلو هنوز روی تنظیمات بازی( high and low and med)بحث هست ... فکرش رو کن بریم توی بازی چی میشه :d
بابا بیخال شید خسته شدیم
آهنگای خشن گوش نکنید اینقدر خو ...
vumetre3.gif

آخرین ویرایش:
فقط از دوستان میخوام همین 10 صفحه رو بخونن همه چی دستتون میاد

اين 10 صفحه هيچ مطلب خاصي نبود به جز كل كل !!!!
يه دمو چند دقيقه اي كه واقعا چيز خاصي نميشه ازش برداشت، اين همه حاشيه داشت فقط.
يه كوچولو ديگه بايد صبر كنيم تا انتشار بازي و مطالب جديد تر و مقايسه هاي معتبر و ....
ان شا الله اون موقع همه چيز مشخص ميشه.

از PC گیمرها خواهش میکنم اسپم ندن و بیخودی تاپیک رو جلو نبرن..

فقط pc gamer ها نيستن، عزيزان و دوستان كنسولي هم فراوانند.
كلا عزيزان دارن سر يه چيزي كه فعلا هيچ چيز خاصي از اون مشخص نيست بحث مي كنن.

منم موفق شدم ببینمش واقعا خوب کارشده گرافش در حد high نسخه اوله رو انفجار هم عالی کار کرده دست کرایتک درد نکنه البته باید دید محیطش چقدر وسعت داره البته چند تا مقایسه از دوستان رو هم دیدم خیلی غیر منصفانه ست اگه بگیم در حد مدیومه

• Like
Reactions: bayern_vahid
خوب حرف شما درست، شما تمام حالات را ديديد و تجربه كرديد. فكر نكنم كسي كه روي بالاترين شرايط گرافيكي بازي كرده اون هم با موس و كي برد كه واقعا لذت بازي FPS با موس و كي برد خيلي بيشتر و بهتر از گيم پد هستش، بياد و بخواد اين بازي را با گرافيك پايين و گيم پد تجربه كنه مگر اينكه يه مشكلي و .... داشته باشه.
)

اولاً دوست عزیز ادب رعایت کنید ، شاید خیلی ها دوست داشته باشن به خاطر علایق شخصی با گیم پد بازی کنن یا افرادی مثل من که 4 ، 5 سال هست به طور حرفه ایی دارن c.s یا حالا بازی های دیگه اکشن رو آنلان بازی میکنن ( و جدا از سیستم بشخصه فقط نزدیک به 400 T پول موس کیبورد و هدفون دادم ) خوب میدونن به خاطر تغییر Sens و گیم پلی تو بازی های مختلف اکشن امکان داره sho0ting شون خراب شه به خاطر همین ترجیح میدن با گیم پد بازی کنن !!( البته اگه pc فن واقعی باشید این قبیل مسائل رو درک میکنید )

دوماً من بازی رو آخرین تنظیمات بازی کردم عکس هم موقع اجرا شدن بازی رو سیستمم گرفتم و گذاشتم اگه زحمتی نیست برید چند صفحه قبل ببنید !!! اگه بازم راضی نشدین بگین کلاً از سیستمم عکس بگیرم !!! باز اگه راضی نشدی بگم دوستان بیان شهادت بدن !!! و با اطمینان میگم بازی از med بالاتر و در مواردی مثل نوپردازی از high هم بهتره !!!
اصولا بچه هايي كه الان به خاطر انتشار اين بازي روي كنسول هيجان زده اند، اين بازي را رو pc تجربه نكردند و در ادامه حتما گرافيك high و ultra و med و low اين بازي را روي pc نديدن. حالا ميان ميگن كه ايني كه تو دمو هستش در حد high هستش و اين جور بحثها ... ( كلي گفتم و در مورد شما اين صحبتو نكردم ، چون شما احتمالا اين بازي را روي pc تجربه كرديد )
من رو pc بازی کردم ولی بازم هیجان زده ام و دوست دارم ببینیم نسخه کنسولیش چی از آب در میاد !!!

آخرین ویرایش:
من با اين كه هر 3 نسخه رو تموم كردم و Crysis 1 تنها بازي هستش كه الان رو PC ايم نصبه با اين خبر واقعا خوشحال شدم.تجيد خاطرات ميشه.

تريلر رو هم ديدم.نظرم اينه كه نور پردازيش واقعا بهتر از نسخه PC هستش.يعني در حد High يا Ultra High چون يكسري افكتهاي جديد هم استفاده كردن نتيجه خيلي زيبا از آب در اومده.

بقيه موارد هم بين Medium و High هستش.فكر كنم بيشترين محدوديت در تعداد Object هاي لود شده و فيزيك در نهايت باشه.البته بافت ها مشخصا در حد Medium هست.

ولي چيزي كه مسلمه از گرافيك Crysis 2 رو كنسول خيلي بهتر هست و با وجود اين حداقل اميدي به بهترين گرافيك كنسولي شدن Crysis 2 نيست.

از رفتار زننده يك سري افراد كه به خاطر يكسري فشارات وارده در طي مدت اخير ديگه نميدونن چيكار كنن هم من يكي ديگه خسته شدم.از مديران خواهش ميكنم برخورد كنن.

يعني چي كه برداري عكس از تنظيمات Low نسخه PC بگيري و به عنوان نسخه كنسولي جا بزني و هيچ برخوردي نشه؟ واقعا متاسفم.

من نميدونم اين افراد اوايل نسل كجا قايم شده بودن.

اولاً دوست عزیز ادب رعایت کنید ، شاید خیلی ها دوست داشته باشن به خاطر علایق شخصی با گیم پد بای کنن یا افرادی مثل من که 4 ، 5 سال هست به طور حرفه ایی دارن c.s یا حالا بازی های دیگه اکشن رو آنلان بازی میکنن و جدا از سیستم فقط نزدیک به 400 T فقط پول موس کیبورد و هدفون دادن خوب میدونن به خاطر تغییر Sens و گیم پلی تو بازی های مختلف اکشن امکان داره sho0ting شون خراب شه به خاطر همین ترجیح میدن با گیم پد بازی کنن !!( البته اگه pc فن واقعی باشید این قبیل مسائل رو درک میکنید )

دوماً من بازی رو آخرین تنظیمات بازی کردم عکس هم موقع اجرا شدن بازی رو سیستمم گرفتم و گذاشتم اگه زحمتی نیست برید چند صفحه قبل ببنید !!! اگه بازم راضی نشدین بگین کلاً از سیستمم عکس بگیرم !!! باز اگه راضی نشدی بگم دوستان بیان شهادت بدن !!! و با اطمینان میگم بازی از med بالاتر و در مواردی مثل نوپردازی از high هم بهتره !!!

من رو pc بای کردم ولی بازم هیجان زده ام و دوست دارم ببینیم نسخه کنسولیش چی از آب در میاد !!!

اول اين كه من بي ادبي نسبت كسي نكردم، هر بني بشري ميدوني كه تجربه بازي fps با موس و كي برد استاندارتره و سرعت عمل آدم بهتره حتي با كلنگ ترين موس هم عكس العمل و دقت بيشتر از گيم پد هستش ...
حرف شما قبول ،شما رو بالاترين شرايط بازي كردي ، عكي هم لازم نيست، حرف شما سند.
ولي اين جمله آخر شما يه جورايي عجيبه... مثله اين ميمونه كه يك ماشين با موتور 5000 با توربو شارژر و كار كيت و ... بياد تو بازار ، حالا بعد از 4 سال يه مدل معمولي از همون ماشين بدون يه سري امكانات بياد تو بازار، اونوقت شما هيجان داشته باشيد كه ببينيد كه اون چه چجوريه !!!!
اين هم از اون حرف ها بود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or