درود بر همه

واقعا جای تعجب داره . در تهران زندگی بکنی ، 360 داشته باشی و هنوز Crackdwon رو نخریدی باشی :confused: شما همه دیگه چرا

اگه در یک
ایالت دیگه زندگی میکنید اشکال نداره ولی اگه در تهران هستید که دیگه واقعا کارتون درسته :biggrin1:
:biggrin1: :biggrin1: فرخ جون سعید یا فریدون ، هرکدام که راحتی و بهت حال میده صدا کن
برای بار 9999999 میگم . امتیاز متیاز رو بی خیال . خود بازی رو بچسب

چاکریم :biggrin1:
جوابت رو این گونه میدم :
1. هر وسله نقلیه ای که به ذهن شما بره درش هست . سنگین و سبک . اگه سرعتت بالا باشه که فاتحت خوندس :biggrin1: حقیقتش کنترل ش به خود ماشین بیشتر وابسته است .
2. میتونید به جمع اوری Object های مخفی ، رد کردن مراحل مختلف برای بالا بردن قابلیتهاتون ،
سرکوب کردن شورش و شور گران و ......
3. شهرش نسبتا مدرنه . مردم خیلی زنگ تشریف دارن ( تا جنگ میشه همه بالا فصله در میرن و بعد از پیروزی ما دشویق میکنن ) . بدی دلیل وسط خیابان نمیان و شکل و تنوع آنها بسیار زیاده . وسعت شهر خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم . در ضمن وسعت شهر اهمیت داره یا جزئیات و نکات ریز آن

:confused:
4. چند تا پست قبلی ، کمی بهش اشاره کردم . :biggrin1: اگه قرار باشه داستانش رو هم بگم که دیگه چی میمونه واسه نقدش

تا همین حالا هم کلی زیاده روی کردم :biggrin1: ( شوخی کردم )
5. چشم . :biggrin1: :biggrin1:
دوستان خواهش میکنم فقط درباره این بازی بحث کنید و پای بازی های دیگه رو اینجا باز نکنید
خوب مثل اینکه بازهم باید از این بازی براتون بگم . درست 10 دقیقه است از پای بازی بلند شدم . در مورد شخصیت خودم باید بگم : پرش طول ش شده 36 متر ، پرش ارتفاع حدود 20 متر ، قدرت ضربات پا بقدری رفته بالا که هر دشمن رو با یک ضربه از پای در میاره ، سرعتش بطرز فاحشی زیاد شده ، دقت نشانه روی از راه دور تقریبا 2 برابر شده ، دست فرمان ش هنوز بده و جای کار زیادی داره .
Save : در این بازی مکان مخصوص Save در بالای ساختمان هاست که با نور
نارنجی که بسمت آسمان میرود مشخص میشود . در این مکان شما میتوانید اسلحه های خود را تعویض کنید . ( با هر بار ورود به این مکان خشاب های شما پر میشود ) .
نورهای صورتی : برای شما مسیری مشخص میشود که با طی کردن آن در وقت کم دست فرمان شما بهتر میشود . بهتر است قبل از وارد شد به این مکان ، یکی از ماشینهای دشمنان را بردارید و به انجا بروید . کافیست 3 ثانیه در این مکان توفق کنید تا مرحله آغاز شود .
نور های سبز رنگ : در انجا مسیری با ستون های سبز رنگ نشان داده میشود که شما باید در کمترین وقت ممکنه به انجا بروید تا ستون بعدی ظاهر شود . انجام موفقیت آمیز این کا باعث میشود سرعت شما بالا برود . الته کمی سخت است انجام این نوع ماموریت و دقت بسیار لازم دارد . کافیست 3 ثانیه در ستون اول صبر کنید تا مرحله شروع شود .
توصیه برای دوستانی که مثل بنده نمی خواهند این بازی زود تمام کنند .
1. انجام ماموریت ها بدون لطف نیست و 100% در Boss Fight ها تاثیر دارد .
2. جمع آوری Object های سبز و آبی رنگ ( آبی بسیار روشن ) اولی هدف تان در این بازی باشد . ( چون پرش و سرعت شما را ارتقاع میدهد ) .
3. قبل از حمله به مکان Boss حتما نارنجک های خود را کامل کنید .
4. سعی کنید بهترین انتخاب رو بین اسلحه ها داشته باشید . ( چون 2 اسلحه بیشتر نمیتوانید حمل کنید )
5. :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: صاف و صوف کردن خیابانها از ارزل و اوباش فراموش نشه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
یک اتفاق عجیب و باحال برام افتاد که خوندش خالی از لطف نیست .

داشتم از خیابان با افرادی که در پشت بام یک خانه بودند نبرد میکردم که :biggrin1: :biggrin1: یکی از آنها چیزی سمتم پرت کرد و من هم با سینه ای سپر به مبارزه ادامه دارم ، اما وقتی آن بلوک کوچک ساختمانی با سر بنده اثابت کرد ، بلافاصه مردم :biggrin1: :biggrin1:

تازه یادتون نره که سلامتی و انرژی بنده تا آخر پر بود .

این هم یکی از نکات جالب بازی و نشانی برای بالا بودن هوش مصنوعی بازی .
پیروز و سربلند باشید