Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا سعيد شما كه اينطوري كه بازي را تعريف ميكنيد فكر كنم امتيازش بالاي 9 باشه . واقعا من تعجب ميكنم اين بازي قبلا ها اصلا تبليغي زيادي نداشت و يهو مياد يه بازي به اين خوبي در مياد واقعا جاي تحسين داره . ميتونه يه شاهكار باشه حالا ببينيم gs براش چه امتيازي ميده .
دلم را خوني كردي با اين تعريف هات :biggrin1:
باز نكات مثبتي ديدي بگو ;)

البته فريدون جان منظورم شما بودين كه اشتباهي اسمتون را سعيد گفتم . ببخشيد ;)

درود

:love: شما لطف دارید ، ممنونم :blushing:
دوستان ، واقعا یکی از عتیاد آورترین بازی های هست که تا حالا دیدیم ( حداقل در مورد خودم )
:biggrin1: یکی دیگر از نکات مثبت Crackdown بدون شک هوش مصنوعی آن است . :biggrin1: امروز چیز عجیب و خنده داری رو دیدم . دشمنان به محض اینکه تیر اسلحه اش تموم بشه ، میره سر وقت چیز های موجود در محیط ( مخزن های گاز ، جعبه ها ، صندوق های فلزی و .... ) و سعی میکنه این گونه به شما اسیب برسونه . شما هر مسیری رو برای فرار انتخاب کنید از دید آنها مخفی نمیمونه . حتی وقتی که برای احیای مجدد انرژی و سلامتی ، در گوشه ای پناه میگیریم ، باز هم از شر آنها خلاصی ندارید و آنها بلافاصله پناهگاه شما را ناامن میکنند . راستی ، فقط کافیه شما رو کنار وسایل قابل انفجار ببینن :biggrin1: با یک گلوله دخل شما رو میارن ( بجای اینکه با هدف گیری شما وقتشون رو حرم کنن :biggrin1: صاف میزنن به بشکه های سوخت تا شما را از بین ببرند ) :-" البته بدین معنی نیست که با هوش مصنوعی F.E.A.R برابری میکنه ;) ولی در سبک خودش عالی و قابل قبوله :p
یکی دیگر از محاسن Crackdown جنبه ای انسانی آن هست ، که شما اگراقدام به کشتن آدم های معمولی ( بی گناه ) بکنید ( در هر حالتی ، حتی رانندگی ) از امتیاز ( Level up ) شما کم میکند . همین مسئله موجب میشه که بازیباز احساس انسانیت و حفظ و پاک کردن جامعه از خلافکارن را داشته باشه .
از صدها خوبی این بازی میتونم به :

1. Save های Real time و سریع :eek: اشاره کنم که حتی 1 ثانیه هم از وقت رو تلف نمیکنه .
2. محیط بازی با چنان دقتی طراحی شده که با تحسین هر بازیباز یا بیننده ای مواجه میشه ( نمونش هم پدر بنده )
3. وسعت بسیار زیاد شهر .
4. نداشتن هیچ Loading در سرتاسر شهر ( عظمت شهر و مکانهای آن قابل وصف نیست )
5. سیستم Teleport که بشما اجازه میدهد بدون اتلاف وقت مسیر های طولانی را طی کنید . البته از یک مکان Save به مکان دیگه .
6. آزادی بدون شرط .
7. هزار object مخفی .
8. دید شهر از هر زاویه و مکانی که بازیباز اراده بکنه .
9. جزئیات و نکات فراوان در خلق ماشین ها ، خانه و ساختمانها ، کلیات یک شهر و .....
10. جلوه ای بصری چشم نواز و زیبا هنگام غروب و طلوع ، حرکت سریع کارکتر ، حرکت گلوله ها بسمت شما ، تصادف بین خودرو ها ، انفجارها و ....
11. حرکات واقعی و نرم کارکتر که جذابیت بازی رو چند برابر میکنه .

خلاصه تا حالا از این بازی فقط نکته مثبت دیدم و بس :biggrin1: نمیدونم چقدر از سخت افزار 360 در این بازی استفاده شده ولی به عنوان اولین محصول واقعا عالی و دور از انتظار بود . :biggrin1: قسمت دوم این بازی چی میخواد بشه من نمیدونم :biggrin1: شاید رکورد Gears of War رو بشکنه . احتمالش خیلی زیاده . چون طرفدارن این سبک چند برابر بیشتر از سبک GOW هستند .
:biggrin1: :love: بازی کنید بگید Microsoft بده :-" :biggrin1:

سعید جان :love: :love: بابا دمت گرم با این همه توضیح و تعریفت از این بازی ;)
بدجوری داری دل منو اب میکنیا !!!!
راسی چنتا سوال ازت داشتم ؟؟
1. تو این بازی به جز ماشین چه وسایل نقلیه ی دیگه ای وجود داره ؟؟ کنترل وسایل نقلیه راحت و نرم هست ؟؟
2. تو بازی چیکارا میتونیم انجام بدیم ؟؟ (جدا از مراحل اصلی بازی)
مثلا چه فروشگاهایی وجود داره ؟؟ میتونیم قیافه و تیپ خودمون رو هم عوض کنیم ؟؟
3. شهری که ما توش زندگی میکنیم قدیمیه (مثه GTA تو دهه ی 90) یا مدرنه ؟؟ وسعت شهر از SanAndreas بیشتره ؟؟ مردم عادی در شهر چه جورین ؟؟ طبیعی رفتار میکنن ؟؟
4. یکم درباره داستان بازی توضیح بدی هم بد نیستا :-" :-"
5. اگه میشه و حالشو داری یه توضیح کامل درباره ی کل قابلیت ها و امکانات این بازی بده و این بازی رو از هر لحاظ با سری GTA مخصوصا اخریش یعنی SanAndreas مقایسه کن ;)
با تشکر فراوان :love: :love: :love:

درود بر همه
:eek: واقعا جای تعجب داره . در تهران زندگی بکنی ، 360 داشته باشی و هنوز Crackdwon رو نخریدی باشی :confused: شما همه دیگه چرا :eek: اگه در یک ایالت دیگه زندگی میکنید اشکال نداره ولی اگه در تهران هستید که دیگه واقعا کارتون درسته :biggrin1:
:biggrin1: :biggrin1: فرخ جون سعید یا فریدون ، هرکدام که راحتی و بهت حال میده صدا کن :love: :love:
بابا سعيد شما كه اينطوري كه بازي را تعريف ميكنيد فكر كنم امتيازش بالاي 9 باشه
برای بار 9999999 میگم . امتیاز متیاز رو بی خیال . خود بازی رو بچسب ;)
سعید جان بابا دمت گرم با این همه توضیح و تعریفت از این بازی
:love: چاکریم :biggrin1:
جوابت رو این گونه میدم :
1. هر وسله نقلیه ای که به ذهن شما بره درش هست . سنگین و سبک . اگه سرعتت بالا باشه که فاتحت خوندس :biggrin1: حقیقتش کنترل ش به خود ماشین بیشتر وابسته است .
2. میتونید به جمع اوری Object های مخفی ، رد کردن مراحل مختلف برای بالا بردن قابلیتهاتون ،
سرکوب کردن شورش و شور گران و ......
3. شهرش نسبتا مدرنه . مردم خیلی زنگ تشریف دارن ( تا جنگ میشه همه بالا فصله در میرن و بعد از پیروزی ما دشویق میکنن ) . بدی دلیل وسط خیابان نمیان و شکل و تنوع آنها بسیار زیاده . وسعت شهر خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم . در ضمن وسعت شهر اهمیت داره یا جزئیات و نکات ریز آن ;) :confused:
4. چند تا پست قبلی ، کمی بهش اشاره کردم . :biggrin1: اگه قرار باشه داستانش رو هم بگم که دیگه چی میمونه واسه نقدش :( تا همین حالا هم کلی زیاده روی کردم :biggrin1: ( شوخی کردم )
5. چشم . :biggrin1: :biggrin1:
دوستان خواهش میکنم فقط درباره این بازی بحث کنید و پای بازی های دیگه رو اینجا باز نکنید
خوب مثل اینکه بازهم باید از این بازی براتون بگم . درست 10 دقیقه است از پای بازی بلند شدم . در مورد شخصیت خودم باید بگم : پرش طول ش شده 36 متر ، پرش ارتفاع حدود 20 متر ، قدرت ضربات پا بقدری رفته بالا که هر دشمن رو با یک ضربه از پای در میاره ، سرعتش بطرز فاحشی زیاد شده ، دقت نشانه روی از راه دور تقریبا 2 برابر شده ، دست فرمان ش هنوز بده و جای کار زیادی داره .
Save : در این بازی مکان مخصوص Save در بالای ساختمان هاست که با نور نارنجی که بسمت آسمان میرود مشخص میشود . در این مکان شما میتوانید اسلحه های خود را تعویض کنید . ( با هر بار ورود به این مکان خشاب های شما پر میشود ) .

نورهای صورتی : برای شما مسیری مشخص میشود که با طی کردن آن در وقت کم دست فرمان شما بهتر میشود . بهتر است قبل از وارد شد به این مکان ، یکی از ماشینهای دشمنان را بردارید و به انجا بروید . کافیست 3 ثانیه در این مکان توفق کنید تا مرحله آغاز شود .

نور های سبز رنگ : در انجا مسیری با ستون های سبز رنگ نشان داده میشود که شما باید در کمترین وقت ممکنه به انجا بروید تا ستون بعدی ظاهر شود . انجام موفقیت آمیز این کا باعث میشود سرعت شما بالا برود . الته کمی سخت است انجام این نوع ماموریت و دقت بسیار لازم دارد . کافیست 3 ثانیه در ستون اول صبر کنید تا مرحله شروع شود .

توصیه برای دوستانی که مثل بنده نمی خواهند این بازی زود تمام کنند .
1. انجام ماموریت ها بدون لطف نیست و 100% در Boss Fight ها تاثیر دارد .
2. جمع آوری Object های سبز و آبی رنگ ( آبی بسیار روشن ) اولی هدف تان در این بازی باشد . ( چون پرش و سرعت شما را ارتقاع میدهد ) .
3. قبل از حمله به مکان Boss حتما نارنجک های خود را کامل کنید .
4. سعی کنید بهترین انتخاب رو بین اسلحه ها داشته باشید . ( چون 2 اسلحه بیشتر نمیتوانید حمل کنید )
5. :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: صاف و صوف کردن خیابانها از ارزل و اوباش فراموش نشه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

یک اتفاق عجیب و باحال برام افتاد که خوندش خالی از لطف نیست .;) داشتم از خیابان با افرادی که در پشت بام یک خانه بودند نبرد میکردم که :biggrin1: :biggrin1: یکی از آنها چیزی سمتم پرت کرد و من هم با سینه ای سپر به مبارزه ادامه دارم ، اما وقتی آن بلوک کوچک ساختمانی با سر بنده اثابت کرد ، بلافاصه مردم :biggrin1: :biggrin1: :( :(( :(( تازه یادتون نره که سلامتی و انرژی بنده تا آخر پر بود . :mad: این هم یکی از نکات جالب بازی و نشانی برای بالا بودن هوش مصنوعی بازی . :-" :love:
پیروز و سربلند باشید

درود
فریدون جان تو این بازی پلیس هم هست؟
:biggrin1: تا دلت بخواد :biggrin1:
فک کنم اصلا خودمون تو بازی پلیس باشیم
100% . حتی از پلس هم بالاتر هست درجه شخصیت بازی . یه چیزی تو مایه های SWAT البته هزار برابر قوی و سریع تر

trailer این بازی تو شماره ی جدید بازی رایانه هست
بازی باحالیه
فریدون گرافیکش چجوریه یعنی با این که کارتونی هست نور پردازی داره دیگه؟

فریدون گرافیکش چجوریه یعنی با این که کارتونی هست نور پردازی داره دیگه؟
:eek: کجاش کاتونی :confused: یک سبک خاصی داره در گرافیک :biggrin1: نور پردازیش بی ایراده :biggrin1:
:biggrin1: :biggrin1: نقد کامل بازی در راهه :biggrin1: :biggrin1:

درود بر همه
:eek: واقعا جای تعجب داره . در تهران زندگی بکنی ، 360 داشته باشی و هنوز Crackdwon رو نخریدی باشی :confused: شما همه دیگه چرا :eek: اگه در یک ایالت دیگه زندگی میکنید اشکال نداره ولی اگه در تهران هستید که دیگه واقعا کارتون درسته :biggrin1:
:biggrin1: :biggrin1: فرخ جون سعید یا فریدون ، هرکدام که راحتی و بهت حال میده صدا کن :love: :love:

برای بار 9999999 میگم . امتیاز متیاز رو بی خیال . خود بازی رو بچسب ;)

:love: چاکریم :biggrin1:
جوابت رو این گونه میدم :
1. هر وسله نقلیه ای که به ذهن شما بره درش هست . سنگین و سبک . اگه سرعتت بالا باشه که فاتحت خوندس :biggrin1: حقیقتش کنترل ش به خود ماشین بیشتر وابسته است .
2. میتونید به جمع اوری Object های مخفی ، رد کردن مراحل مختلف برای بالا بردن قابلیتهاتون ،
سرکوب کردن شورش و شور گران و ......
3. شهرش نسبتا مدرنه . مردم خیلی زنگ تشریف دارن ( تا جنگ میشه همه بالا فصله در میرن و بعد از پیروزی ما دشویق میکنن ) . بدی دلیل وسط خیابان نمیان و شکل و تنوع آنها بسیار زیاده . وسعت شهر خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم . در ضمن وسعت شهر اهمیت داره یا جزئیات و نکات ریز آن ;) :confused:
4. چند تا پست قبلی ، کمی بهش اشاره کردم . :biggrin1: اگه قرار باشه داستانش رو هم بگم که دیگه چی میمونه واسه نقدش :( تا همین حالا هم کلی زیاده روی کردم :biggrin1: ( شوخی کردم )
5. چشم . :biggrin1: :biggrin1:
دوستان خواهش میکنم فقط درباره این بازی بحث کنید و پای بازی های دیگه رو اینجا باز نکنید
خوب مثل اینکه بازهم باید از این بازی براتون بگم . درست 10 دقیقه است از پای بازی بلند شدم . در مورد شخصیت خودم باید بگم : پرش طول ش شده 36 متر ، پرش ارتفاع حدود 20 متر ، قدرت ضربات پا بقدری رفته بالا که هر دشمن رو با یک ضربه از پای در میاره ، سرعتش بطرز فاحشی زیاد شده ، دقت نشانه روی از راه دور تقریبا 2 برابر شده ، دست فرمان ش هنوز بده و جای کار زیادی داره .
Save : در این بازی مکان مخصوص Save در بالای ساختمان هاست که با نور نارنجی که بسمت آسمان میرود مشخص میشود . در این مکان شما میتوانید اسلحه های خود را تعویض کنید . ( با هر بار ورود به این مکان خشاب های شما پر میشود ) .

نورهای صورتی : برای شما مسیری مشخص میشود که با طی کردن آن در وقت کم دست فرمان شما بهتر میشود . بهتر است قبل از وارد شد به این مکان ، یکی از ماشینهای دشمنان را بردارید و به انجا بروید . کافیست 3 ثانیه در این مکان توفق کنید تا مرحله آغاز شود .

نور های سبز رنگ : در انجا مسیری با ستون های سبز رنگ نشان داده میشود که شما باید در کمترین وقت ممکنه به انجا بروید تا ستون بعدی ظاهر شود . انجام موفقیت آمیز این کا باعث میشود سرعت شما بالا برود . الته کمی سخت است انجام این نوع ماموریت و دقت بسیار لازم دارد . کافیست 3 ثانیه در ستون اول صبر کنید تا مرحله شروع شود .

توصیه برای دوستانی که مثل بنده نمی خواهند این بازی زود تمام کنند .
1. انجام ماموریت ها بدون لطف نیست و 100% در Boss Fight ها تاثیر دارد .
2. جمع آوری Object های سبز و آبی رنگ ( آبی بسیار روشن ) اولی هدف تان در این بازی باشد . ( چون پرش و سرعت شما را ارتقاع میدهد ) .
3. قبل از حمله به مکان Boss حتما نارنجک های خود را کامل کنید .
4. سعی کنید بهترین انتخاب رو بین اسلحه ها داشته باشید . ( چون 2 اسلحه بیشتر نمیتوانید حمل کنید )
5. :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: صاف و صوف کردن خیابانها از ارزل و اوباش فراموش نشه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

یک اتفاق عجیب و باحال برام افتاد که خوندش خالی از لطف نیست .;) داشتم از خیابان با افرادی که در پشت بام یک خانه بودند نبرد میکردم که :biggrin1: :biggrin1: یکی از آنها چیزی سمتم پرت کرد و من هم با سینه ای سپر به مبارزه ادامه دارم ، اما وقتی آن بلوک کوچک ساختمانی با سر بنده اثابت کرد ، بلافاصه مردم :biggrin1: :biggrin1: :( :(( :(( تازه یادتون نره که سلامتی و انرژی بنده تا آخر پر بود . :mad: این هم یکی از نکات جالب بازی و نشانی برای بالا بودن هوش مصنوعی بازی . :-" :love:
پیروز و سربلند باشید

من كه قكر نميكنم به
gow
برسه اين بازي اصلا در حد
gow
نيست گرافيكش اصل تابلو هستش

بابا جان شماها چرا متوجه نميشيد فريدون خودش را كشت از توضيح دادن گفتن كه گرافيك بازي يه سبك ديگه است و نبايد گرافيك اين بازي را با گرافيك gears مقايسه كرد .
مثلا تو بازي هايي كه گرافيكشون كارتني براي امتياز دادن به اونها يه ملاكهاي ديگه به كار ميبرند .
و Crackdwon يه گرافيك كاملا جديد معرفي كرده .
الانه كه باز بيايم هم ديگه را بكشيم :-"

بابا جان شماها چرا متوجه نميشيد فريدون خودش را كشت از توضيح دادن گفتن كه گرافيك بازي يه سبك ديگه است و نبايد گرافيك اين بازي را با گرافيك gears مقايسه كرد .
مثلا تو بازي هايي كه گرافيكشون كارتني براي امتياز دادن به اونها يه ملاكهاي ديگه به كار ميبرند .
الانه كه باز بيايم هم ديگه را بكشيم :-"
من خودم خیلی gta باز نیستم فقط هم تریلرهای بازی رو دیدم و این هم نظر شخصیمه پس خواهشن موضع گیری نشه :p
به نظر من سازنده (استودیوی ماکروسافت) نتونسته از لحاظ گرافیک موفق بشه برعکس خیلی خیلی بد کار کرده درعوض گیم پیلی سریع و اکتیوش میتونه آدمو برای بازی کردن اغوا کنه

Crackdwon از سايت ign امتياز 8 را گرفت كه به ترتيب

8 براي Presentation
7 براي Graphics
6.5 برايsound
8.5 براي gameplay
7 براي Lasting Appeal

كه كلا ميشه 8 كه ميشه نتيجه گرفت بازي خيلي خوبيه :biggrin1:

من خودم خیلی gta باز نیستم فقط هم تریلرهای بازی رو دیدم و این هم نظر شخصیمه پس خواهشن موضع گیری نشه :p
به نظر من سازنده (استودیوی ماکروسافت) نتونسته از لحاظ گرافیک موفق بشه برعکس خیلی خیلی بد کار کرده درعوض گیم پیلی سریع و اکتیوش میتونه آدمو برای بازی کردن اغوا کنه

سازنده ی این بازی استودیوی مایکروسافت نیست و مایکرو ناشر بازیه
سازنده ی بازی Realtime Worlds هست که یه شرکت اسکاتلندیه (بزرگترین شرکت بازیسازی اسکاتلند) که رئیسش هم آقای David Jones هست که خالق سری 2 بعدی GTA و بازی Lemmings بوده

گرافیک این بازی هم شاید از نظر شما خیلی خیلی بد باشه ... ولی واقعا اینطور نیست ... گرافیک این بازی Cell-Shade هست و باید همینطوری باشه
از اول قرار بوده که بازی به صورت Cell-Shade ساخته بشه (انگار که دارید یه کمیک نگاه میکنید) نه اینکه بخوان یه بازی در حد Gears of War بسازن ولی نتونن و همچین چیزی در بیاد

شاید اگه گرافیک این بازی رو با GoW مقایسه کنیم به نظر خیلی بد برسه ولی گرافیک این بازی باید با توجه به Cell-Shade بودنش سنجیده بشه که با توجه به این سبک گرافیکی خیلی خیلی خوب از کار دراومده

این سبک گرافیکی اصلا جدید نیست و توی بازیهای زیادی قبلا دیده شده از جمله Bad Day LA و Ultimate Spiderman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or