Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
خیلی خوشحالم که دوستان حرف بنده رو گوش کردن و دارن لذت میبرن از این بازی واقعا زیبا
این CrackDown خيلی عاليه ، بسيار بهتر از اونی که تو ذهنم بود !
بازي محشره حتمآ بگريد بازي Free region هم هست اين Skill Point هاي باز منو كشته
خلاصه بعد از چند وقت ( بعد از Gears of War ) یک بازی گیر امد که ارزش وقت تلف کردن رو داشته باشه . بگذریم . باری .
:biggrin1: :biggrin1: برید کنار که من امدم:biggrin1: :biggrin1:​
قدرت کارکترم اینقدر زیاد شده که Hulk و King kong رو میزاره جیبش :biggrin1: اینقدر بلند میپره که احساس پرواز کردن به ادم دست میده :love: قصد دارم برم و برج های مرکز شهر رو فتح کنم و بالاش به عشق King kong فریاد بکشم :-";) :cheesygri سرعتم داره باید تومبیل یکی میشه . قدرت هدف گیریم باورنکردنی یه :eek: از فاصله بسیار دور سینه دشمن رو هدف قرار میده :biggrin1: حالا میتونم مثل Hulk هر چیزی رو که دلم میخواد بلند کنم ، به هر سمتی که دلم خواست ببرمش ، با ان پرش کنم و .....:blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
خلاصه این چند روزه تا جائی که چشمام کار میکرده بازی کردم . اگه خبری شد حتما بگید ( چیز خاصی کشف کردید :biggrin1: ) بازی که خیلی واضحه ولی اگر سئوالی بود در خدمتم :love:
راستی 6 تا Archivment ازاد کردم :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
پیروز و سربلند باشید

مزخرفتر از این بازی تا حالا ندیده بودم، خوشحالم که حتی یک ریالشو من نپرداختم، اما داداشم هی بهم میگه همش تقصیر تو بود من این زباله رو خریدم. حاضرم با اسپلینترسل یا دد رایزینگ عوض کنم. با Over G هم حتی حاضرم عوض کنم...

مزخرفتر از این بازی تا حالا ندیده بودم، خوشحالم که حتی یک ریالشو من نپرداختم، اما داداشم هی بهم میگه همش تقصیر تو بود من این زباله رو خریدم. حاضرم با اسپلینترسل یا دد رایزینگ عوض کنم. با Over G هم حتی حاضرم عوض کنم...
میشه دلیل مزخرف بودنش رو بگی و نقدش کنی تا ما که بازی رو هنوز نخریدیم و قصد خریدش روداریم از نظرات منفی راجع به بازی هم مطلع بشیم؟;)

ميشه دليلش را بگي تا ما هم بفهميم . اگه نظر فقط واسه ي خودته كه هيچ ولي كلي ديگه نميدونم چي بگم :-"

درود
دارم از شرمندگی آب میشم :(( :( هرگز دلم نمیخواد جواب بزرگترها رو بدم :((
سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های BAZICENTER هستید دیگه چرا :eek: :confused: از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید :confused: نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی :love: درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید :confused: بعد اگر شما و داداش :love: گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست :-" بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست :cool: خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن . :biggrin1:

درود
دارم از شرمندگی آب میشم :(( :( هرگز دلم نمیخواد جواب بزرگترها رو بدم :((

سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های BAZICENTER هستید دیگه چرا :eek: :confused: از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید :confused: نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی :love: درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید :confused: بعد اگر شما و داداش :love: گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست :-" بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست :cool: خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن . :biggrin1:

راستش پست اسپمی نیست! نظرم رو گفتم، گرافیک بازی بسیار خوبه و فیزیک بازی هم عالیه، اما گیم پلی 370 پله پائینتراز حتی Saints Row من از رپر ها حالم بهم میخوره، از بازیهائی که تم سیاهپوستای گنگستای داپر داره حالم بهم میخوره اما Saints Row رو بازی کردم اینو 15 دقیقه بازی کردم اصلاً نتونستم تحمل کنم، اصلاً نتونستم. تاپیک مربوط به بازی هست و در تاپیک میتونیم نظرمون رو در مورد بازی بگیم منم گفتم. این بازی به قصد Casual gaming ساخته شده، و هیچ بوئی از یک بازی بزرگ نبرده، من این بازی به Hardcore ها و Pro ها پیشنهاد نمیکنم، دوستان Casual Gamer میتونن از این بازی لذت ببرن. خلاصه من این بازی رو کلاً توصیه نمیکنم، اما اگر هنوز نخریدید و مایلید که حتماً بگیرید من قبلاً گفتم که حاضرم عوض کنم یعنی برادرم حاضره عوش کنه چون بازیه اونه. در ضمن شما که این همه به من لطف داری پس حتماً از سابقه و تجربه من حداقل تا حدودی اطلاع داری و میدونی که حرف بیخود نمیزنم. من به GoW هم گیر دادم اما هیچ وقت از گیم پلیش بد نگفتم، فقط راجع به DELAY در گلوله ها نظر منفی دادم! غیر از اینه؟ تازه از اون بازیم خوشم نمیاد اما حداقل بازیش میکنم.

در هر صورت اگر شما یک هاردکور گیمرید این بازی فقط یک اتلاف وقته بیخودیه، من اشتباه کردم و رویو چندتا سایته دره پیت رو خوندم و به برادرم هم پیشنهاد دادم که بگیره، اما اگر کژوال گیمرید و واستون فرقی نمیکنه میتونید بگیرید و از بازی لذت ببرید.

این بازی فقط خوب بنظر میاد همین...

پ.ن: یکی از نکاتی که حالمو بد میکنه اینه که ملت hp bar دارن و انقدر میزنیشون تا این تموم شه..

سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های Bazicenter هستید دیگه چرا از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید بعد اگر شما و داداش گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن .

یعنی چی این‌جا جاش نیست؟ شما که گفتین بازی خوب بوده به جا گفتین، اما حالا که داره سیاوش می‌گه بد بوده، پستش شده اسپم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or