این CrackDown خيلی عاليه ، بسيار بهتر از اونی که تو ذهنم بود !
خلاصه بعد از چند وقت ( بعد از Gears of War ) یک بازی گیر امد که ارزش وقت تلف کردن رو داشته باشه . بگذریم . باری .بازي محشره حتمآ بگريد بازي Free region هم هست اين Skill Point هاي باز منو كشته
قصد دارم برم و برج های مرکز شهر رو فتح کنم و بالاش به عشق King kong فریاد بکشم 
:cheesygri سرعتم داره باید تومبیل یکی میشه . قدرت هدف گیریم باورنکردنی یه
از فاصله بسیار دور سینه دشمن رو هدف قرار میده :biggrin1: حالا میتونم مثل Hulk هر چیزی رو که دلم میخواد بلند کنم ، به هر سمتی که دلم خواست ببرمش ، با ان پرش کنم و .....:blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
میشه دلیل مزخرف بودنش رو بگی و نقدش کنی تا ما که بازی رو هنوز نخریدیم و قصد خریدش روداریم از نظرات منفی راجع به بازی هم مطلع بشیم؟مزخرفتر از این بازی تا حالا ندیده بودم، خوشحالم که حتی یک ریالشو من نپرداختم، اما داداشم هی بهم میگه همش تقصیر تو بود من این زباله رو خریدم. حاضرم با اسپلینترسل یا دد رایزینگ عوض کنم. با Over G هم حتی حاضرم عوض کنم...

مزخرفتر از این بازی تا حالا ندیده بودم، خوشحالم که حتی یک ریالشو من نپرداختم، اما داداشم هی بهم میگه همش تقصیر تو بود من این زباله رو خریدم. حاضرم با اسپلینترسل یا دد رایزینگ عوض کنم. با Over G هم حتی حاضرم عوض کنم...

هرگز دلم نمیخواد جواب بزرگترها رو بدم
سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های BAZICENTER هستید دیگه چرامزخرفتر از این بازی تا حالا ندیده بودم، خوشحالم که حتی یک ریالشو من نپرداختم، اما داداشم هی بهم میگه همش تقصیر تو بود من این زباله رو خریدم. حاضرم با اسپلینترسل یا دد رایزینگ عوض کنم. با Over G هم حتی حاضرم عوض کنم...
:confused: از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید :confused: نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی
درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید :confused: بعد اگر شما و داداش
گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست
بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست
خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن . :biggrin1:درود
دارم از شرمندگی آب میشم![]()
هرگز دلم نمیخواد جواب بزرگترها رو بدم
![]()
سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های BAZICENTER هستید دیگه چرا:confused: از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید :confused: نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی
درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید :confused: بعد اگر شما و داداش
گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست
بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست
خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن . :biggrin1:
سیاوش جون ، شما که بزرگتر ما هستید قربان و حق آب و گل دارید و جزو کهنه کار های Bazicenter هستید دیگه چرا از شما بعیده استاد که پستهای اسپمری بدید و یک تاپیک رو بهم بریزید نا سلامتی بزرگتر و الگوی ما هستی درضمن اینجا تاپیک تبادل بازی های 360 نیست ، فکرنکم اشتباه امدید بعد اگر شما و داداش گرامی از این بازی خشتون نیامده ، دلیلی بر بد با مزخرف بودن این بازی نیست بازی ها صلیقه ای هستند و هر کسی نظر خودش رو داره و اگر در جاش اعلام کنه محترم هست خلاصه دوستان لطف کنن و پی ماجرا رو نگیرن .
تازه با CrackDown فهمیدم نسل بعد یعنی چی
خیلی دوست دارم بدونم با HDTV چه حسی میده در حالی که با Normal TV هم توپه
GOOD LUCK
normal tv نمیگن،میگن standard definition ya SD!