Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که نفمیدم شما 360 داری یا نه:)
زیر اواتورت و اینکه crackdown رو پیشنهاد میدی میگه که داری;) ولی تو تاپیک راهنمایی و ... در مورد خرید 360 سوال میکنی:confused:

ُسلام

دوستان خواستم بهتون بگم در مورد بازیها زیاد به حرف سعید (osos) گوش نکنید هر بازی رو ازش بپرسین میگه من تو عمرم بازی از این بهتر بازی نکردم!!

بچه ها میگید این Crackdown رو بگیرم یا PES2007 ؟

همین Crackdown رو بگیر بابا فوتبال جذابیتش 2 روزه!

دوستان Crackdown تصویب شد! PES2007 هم میره برا ماه دیگه که بابام حقوق بگیره!:cheesygri:blushing: [حال میکنید چه قدر بابای من دست و دل بازه؟!]
راستی Pes2007 J هست یا نه؟؟؟
این نسخش که جدید اومده UC یه، انگار رو J هم اجرا میشه

دوستان خواستم بهتون بگم در مورد بازیها زیاد به حرف سعید (osos) گوش نکنید هر بازی رو ازش بپرسین میگه من تو عمرم بازی از این بهتر بازی نکردم!!
سعید (osos) این همه داره در مورد این بازی توضیح میده
اینم به جای تشکرت هست؟؟؟

همین Crackdown رو بگیر بابا فوتبال جذابیتش 2 روزه!
کاملا بر عکس گفتی ! :) فوتبال هست که چند ماه میشینه پاش نه بازی های اکشن ! (حالا هر جوریش که میخواد باشه به جز MultiPlayer هاش!)

آخرین ویرایش:
درود
عجب مسیر تاپیک رو حفظ کردید :biggrin1: چرا خبری نیست :confused: هیچ کس تا حالا Crackdown رو بازی نکرده :confused: من که Boss شیشم رو هم ترکوندم :biggrin1: البته یه 2 ساعتی فقط پیاده رفتم تو شهر گشت زدم . :biggrin1: چقدر شهر پر آشوبی هست . ( یاد شهر لیان شام پو افتادم ) . ;) لطف کنید بحث Pal , J , UC رو بزارید کنار و در مورد بازی صحبت کنیم . :confused: نمیدونم چرا اینقدر خبر دیر پخش شود . من یک شب قبل از اینکه بازی رو بگیرم برای تمام بچه ها رو Yahoo شون PM offline دادم ولی تازه بعد از دو روز میان و میگن (( مگه امده :eek: )) . راستی NGN عزیز ف تمومش نکردی :biggrin1: یا وایتادی تموشه بعد پست بدی شیطون :love: خلاصه اگه 360 دارید این بازی رو از دست ندید . حتی اگر جزو کسانی هستید که از این سبک و سیاق هم لذت نمیبرید. یک سبک جدید داره ، از امتحانش ضرر نمیکید ;)
پیروز و سربلند باشید :p

بابا سعيد شما كه اينطوري كه بازي را تعريف ميكنيد فكر كنم امتيازش بالاي 9 باشه . واقعا من تعجب ميكنم اين بازي قبلا ها اصلا تبليغي زيادي نداشت و يهو مياد يه بازي به اين خوبي در مياد واقعا جاي تحسين داره . ميتونه يه شاهكار باشه حالا ببينيم gs براش چه امتيازي ميده .
دلم را خوني كردي با اين تعريف هات :biggrin1:
باز نكات مثبتي ديدي بگو ;)

درود

:love: شما لطف دارید ، ممنونم :blushing:
دوستان ، واقعا یکی از عتیاد آورترین بازی های هست که تا حالا دیدیم ( حداقل در مورد خودم )
:biggrin1: یکی دیگر از نکات مثبت Crackdown بدون شک هوش مصنوعی آن است . :biggrin1: امروز چیز عجیب و خنده داری رو دیدم . دشمنان به محض اینکه تیر اسلحه اش تموم بشه ، میره سر وقت چیز های موجود در محیط ( مخزن های گاز ، جعبه ها ، صندوق های فلزی و .... ) و سعی میکنه این گونه به شما اسیب برسونه . شما هر مسیری رو برای فرار انتخاب کنید از دید آنها مخفی نمیمونه . حتی وقتی که برای احیای مجدد انرژی و سلامتی ، در گوشه ای پناه میگیریم ، باز هم از شر آنها خلاصی ندارید و آنها بلافاصله پناهگاه شما را ناامن میکنند . راستی ، فقط کافیه شما رو کنار وسایل قابل انفجار ببینن :biggrin1: با یک گلوله دخل شما رو میارن ( بجای اینکه با هدف گیری شما وقتشون رو حرم کنن :biggrin1: صاف میزنن به بشکه های سوخت تا شما را از بین ببرند ) :-" البته بدین معنی نیست که با هوش مصنوعی F.E.A.R برابری میکنه ;) ولی در سبک خودش عالی و قابل قبوله :p
یکی دیگر از محاسن Crackdown جنبه ای انسانی آن هست ، که شما اگراقدام به کشتن آدم های معمولی ( بی گناه ) بکنید ( در هر حالتی ، حتی رانندگی ) از امتیاز ( Level up ) شما کم میکند . همین مسئله موجب میشه که بازیباز احساس انسانیت و حفظ و پاک کردن جامعه از خلافکارن را داشته باشه .
از صدها خوبی این بازی میتونم به :

1. Save های Real time و سریع :eek: اشاره کنم که حتی 1 ثانیه هم از وقت رو تلف نمیکنه .
2. محیط بازی با چنان دقتی طراحی شده که با تحسین هر بازیباز یا بیننده ای مواجه میشه ( نمونش هم پدر بنده )
3. وسعت بسیار زیاد شهر .
4. نداشتن هیچ Loading در سرتاسر شهر ( عظمت شهر و مکانهای آن قابل وصف نیست )
5. سیستم Teleport که بشما اجازه میدهد بدون اتلاف وقت مسیر های طولانی را طی کنید . البته از یک مکان Save به مکان دیگه .
6. آزادی بدون شرط .
7. هزار object مخفی .
8. دید شهر از هر زاویه و مکانی که بازیباز اراده بکنه .
9. جزئیات و نکات فراوان در خلق ماشین ها ، خانه و ساختمانها ، کلیات یک شهر و .....
10. جلوه ای بصری چشم نواز و زیبا هنگام غروب و طلوع ، حرکت سریع کارکتر ، حرکت گلوله ها بسمت شما ، تصادف بین خودرو ها ، انفجارها و ....
11. حرکات واقعی و نرم کارکتر که جذابیت بازی رو چند برابر میکنه .

خلاصه تا حالا از این بازی فقط نکته مثبت دیدم و بس :biggrin1: نمیدونم چقدر از سخت افزار 360 در این بازی استفاده شده ولی به عنوان اولین محصول واقعا عالی و دور از انتظار بود . :biggrin1: قسمت دوم این بازی چی میخواد بشه من نمیدونم :biggrin1: شاید رکورد Gears of War رو بشکنه . احتمالش خیلی زیاده . چون طرفدارن این سبک چند برابر بیشتر از سبک GOW هستند .
:biggrin1: :love: بازی کنید بگید Microsoft بده :-" :biggrin1:

ای بابا حالا اینقدر بگو تا ما که هنوز نخریدیم بشینیم گریه کنیم :(( :biggrin1: خب منم Crack down میخوام:baby:
در مورد جمله آخر هم من هنوز سر حرفم هستم که مایکروسافت 2 زار نمی ارزه ولی واقعا اگه یه محصول به درد بخور توی این عمر بیهوده اش تولید کرده باشه اون محصول فقط و فقط 360 هست و بس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or