Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم 7.8 تا 8

چرا این قد کم ؟؟؟؟ 7.8 تا 8 :eek: :eek:
یعنی این قد سطح بازی پایینه :-" :-"
البته من خودم هنوز Crackdown رو بازی نکردم اما یه شخصه خیلی بهش امیدوارم ;)
میشه بگی مثلا چه عیب یا نقص بزرگی تو این بازی دیدی که این امتیاز رو واسش حدس زدی ؟؟
بچه هایی که این بازیو بازی کردن لطفا نظرات خودشونو درباره مزایا و معایب این بازی بگن تا بالاخره بفهمیم که بازی بدردبخوری هست یا نه ؟؟
از اون ور سعید میاد این قد از این بازی تعریف میگه از این ورم شما این امتیازو واسه این بازی حدس میزنی !!!!

آخرین ویرایش:
میخوای بهش چند بده 10 resident evil ya gears of warکه نیست
saeeid.x360 جان من گرافیک این بازی رو هیچ جایی ندیدم گرافیک مخصوص خودش رو داره و با موتور cel-shade ساخته شده

آخرین ویرایش:
گرافیک این بازی رو هیچ جایی ندیدم گرافیک مخصوص خودش رو داره و با موتور cel-shade ساخته شده
58.gif
58.gif
58.gif

توکه اصلآ این بازی رو ندیدی
تازه دوشنبه یا سه شنبه به دستت میرسه داری 4 تایی میای
شیتون شدی ها محمد
53.gif

کنترل بازی که واقعا نرم و راحت هست بخصوص وقتی میپری بعد رو هوا با Shotgun شلیک میکنی به دشمنات خیلی حال میده . گرافیک بازی هم باید بگم خیلی خوبه شهرش فوق العاده هست و خیلی بزرگه . البته من خیلی بازی نکردم ولی همون کمش خیلی حال داد. به نظرم مایکروسافت با این نوع گرافیک خاصی که برای این بازی طراحی کرده کلک زده و برای همین نمیشه فهمید که گرافیک چه امتیازی میگیره چون اصلا نمیشه گفت بده یا خوب یه چیزه کاملا جدیده بخصوص در این سبک به قول معروی GTA گونه . ولی در کل تنوع خوبی در بازی های جدیده به این بازی ها هم میگن نسل جدید دیگه . در مورد Halo هم من چیزی پیدا نکردم :confused:
شاید به گفته دوستان بعدا باید Download کنیم.
من که به این بازی امتیاز 9 رو میدم.

راستی دموی Defjam : Icon هم مثل اینکه تو XBOX LIVE اومده.

بازي خيلي باحاليه خسته كننده نيست
load اول بازي يكم زياد بعد درست ميشه { براي سعيد بود } واقعآ حال ميده گرافيك بازي هم بالا
همه اينا يه طرف Jump هاي بازي يه طرف ديگه

درود به تمام دوستان
در مورد این بازی و جذابیتش باید بگم اینقدر قشنگ هست که من رو ( کسی که از GTA خوشش نمیاد که هیچ متنفره ) تا 4 صبح پای خوش نگه داشت :biggrin1:
این بازی از نوع خاصی گرافیک بهره میبره که تو 15 سالی که گیمر بازی میکنم ندیدم :confused: خیلی قشنگه .
فیزیک بازی خیلی بالاست . تمام اجسام داری واکنش هستند . تکان میخرند ، میشکنن ، پرت میشن ، منفجر میشن و......
اصاصی ترین بخش یک بازی ( از نظر بنده ) گیم پلی آن است . Crackdown بهترین گیم پلی رو درسبک خودش داره . تازه اگر بخوایم از نوآوری ها و موارد منحصر بفردش چشم پوشی کنیم ;)
مهم ترین نکته در CrackDown رو میتونم بگم Frame Rate بالا ، عالی و بدون افت آن است . شما در هیچ شرایطی ( حتی وقتی که 30 نفر در یک زمان به شما شلیک میکنند و چند ماشین در یک لحظه منفجر میشوند و در این حالا شما با پرشی بلند در آسمان هستید و به انها نشانه روی میکنید ) کوچکترین افتی پیدا نمیکند . این برگ برنده این Crackdown نسبت به هم قطاران خود است .
بابا يكي كامل اين بازي رو نقد كنه
:biggrin1: چشم :biggrin1:
حرکت هماهنگ و فوق العاده دوربین با موقعیت شما رو هم نمیشه نادیده گرفت .
خلاصه هر چند که یک بازی تقلیده است ، ولی نوآوری ها زیادی داره . کلا این سبک رو از حالت یک نواخت و تکراری در آورد .
از نظر من ، دیگه هیچه امتیاز نیاره 8.9 یا 8.8 رو 100% میاره . ولی شما به امتیاز توجه نکنید . اصل خود بازی که 100% حال بده و زیباست ( تضمین میکنم ) حالا میخواد GS بهش بده 10 یا بده 4 ، خوب چه تغییری تو این بازی میزاره . شخصاهیچ امیدی به این بازی نداشتم :blushing: بهش میخندیدم و ..... اما 180 درجه ماجرا فرق کرد . اینقدر حالا داده بهم که نگو .
از اون ور سعید میاد این قد از این بازی تعریف میگه از این ورم شما این امتیازو واسه این بازی حدس میزنی !!!!
قول میدم وقتی بازی کن نظرشون عوض میشه . همیشه چیزی که کسی ازش توقع نداره ، تبدیل به یک چیزی میشه که ملت رو حیرن میکنه . :biggrin1:
درسته که ما نسخه دزدی و غیر قانونی :( ( حق کپی رایت رو نقض میکنیم ) :( ولی جا داره به Real time Worlds تبریک بگم . :love:

درود
یکی از چیز هایی که همیشه تو بازیسنتر همه ازش تشکز میکنن همین پست های سعید هستش
:love: شما لطف دارید ، ممنونم :blushing:
دوستان ، واقعا یکی از عتیاد آورترین بازی های هست که تا حالا دیدیم ( حداقل در مورد خودم )
:biggrin1: یکی دیگر از نکات مثبت Crackdown بدون شک هوش مصنوعی آن است . :biggrin1: امروز چیز عجیب و خنده داری رو دیدم . دشمنان به محض اینکه تیر اسلحه اش تموم بشه ، میره سر وقت چیز های موجود در محیط ( مخزن های گاز ، جعبه ها ، صندوق های فلزی و .... ) و سعی میکنه این گونه به شما اسیب برسونه . شما هر مسیری رو برای فرار انتخاب کنید از دید آنها مخفی نمیمونه . حتی وقتی که برای احیای مجدد انرژی و سلامتی ، در گوشه ای پناه میگیریم ، باز هم از شر آنها خلاصی ندارید و آنها بلافاصله پناهگاه شما را ناامن میکنند . راستی ، فقط کافیه شما رو کنار وسایل قابل انفجار ببینن :biggrin1: با یک گلوله دخل شما رو میارن ( بجای اینکه با هدف گیری شما وقتشون رو حرم کنن :biggrin1: صاف میزنن به بشکه های سوخت تا شما را از بین ببرند ) :-" البته بدین معنی نیست که با هوش مصنوعی F.E.A.R برابری میکنه ;) ولی در سبک خودش عالی و قابل قبوله :p
یکی دیگر از محاسن Crackdown جنبه ای انسانی آن هست ، که شما اگراقدام به کشتن آدم های معمولی ( بی گناه ) بکنید ( در هر حالتی ، حتی رانندگی ) از امتیاز ( Level up ) شما کم میکند . همین مسئله موجب میشه که بازیباز احساس انسانیت و حفظ و پاک کردن جامعه از خلافکارن را داشته باشه .
از صدها خوبی این بازی میتونم به :

1. Save های Real time و سریع :eek: اشاره کنم که حتی 1 ثانیه هم از وقت رو تلف نمیکنه .
2. محیط بازی با چنان دقتی طراحی شده که با تحسین هر بازیباز یا بیننده ای مواجه میشه ( نمونش هم پدر بنده )
3. وسعت بسیار زیاد شهر .
4. نداشتن هیچ Loading در سرتاسر شهر ( عظمت شهر و مکانهای آن قابل وصف نیست )
5. سیستم Teleport که بشما اجازه میدهد بدون اتلاف وقت مسیر های طولانی را طی کنید . البته از یک مکان Save به مکان دیگه .
6. آزادی بدون شرط .
7. هزار object مخفی .
8. دید شهر از هر زاویه و مکانی که بازیباز اراده بکنه .
9. جزئیات و نکات فراوان در خلق ماشین ها ، خانه و ساختمانها ، کلیات یک شهر و .....
10. جلوه ای بصری چشم نواز و زیبا هنگام غروب و طلوع ، حرکت سریع کارکتر ، حرکت گلوله ها بسمت شما ، تصادف بین خودرو ها ، انفجارها و ....
11. حرکات واقعی و نرم کارکتر که جذابیت بازی رو چند برابر میکنه .

خلاصه تا حالا از این بازی فقط نکته مثبت دیدم و بس :biggrin1: نمیدونم چقدر از سخت افزار 360 در این بازی استفاده شده ولی به عنوان اولین محصول واقعا عالی و دور از انتظار بود . :biggrin1: قسمت دوم این بازی چی میخواد بشه من نمیدونم :biggrin1: شاید رکورد Gears of War رو بشکنه . احتمالش خیلی زیاده . چون طرفدارن این سبک چند برابر بیشتر از سبک GOW هستند .
:biggrin1: :love: بازی کنید بگید Microsoft بده :-" :biggrin1:

سامان جان این 2 بازی بهم ربط دارن؟:biggrin1:
رفیق این دو تا ربطی به هم ندارن تازه PES2007 فقط برای Uc هست ;)
دوستان من منظورم این بود که من پول ندارم هر دوشو بگیرم:blushing:، اگه شما بودید کدوم رو میگرفتید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or