Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
آقایون ( الان چنان خر کیف هستم که نگو ) راستی یادم رفت از گیم پلی جذاب و درگیر کننده و جنگهای نفس گیرش براتون بگم :biggrin1: تا حالا 3 تا Boss و کلی مرحله جانبی رد کردم :biggrin1: اینقدر بازیش باحاله که شام خوردن یادم رفته بود :biggrin1: خدا وکیلی 10 دقیقه بازی کنی ف چنان ذوبت میکنه که ساعت ماعت و خواب و مدرسه و دانشگاه و زن و بچه ( این مخصوص بزرگترها مثل منه ) یادتون میره :biggrin1: تو هیچ شرایطی Frame Rate بازی کم نمیشه ( حتی 1 ثانیه ) . من رو که آوراه کرد . خدا واسه شما که عشق GTA دارید بخیر بگزونه :biggrin1:
یک تشکر مخصوص دارم از محمد جان : آقا بابت همه چیز ازت ممنونم . خیلی حالا دادی . از RG هم که برای PS2 اوردی ( همونی که امروز با CrackDown ازت خریدم ) رو آماده نگه دار . دوستان ( از بچه های سایت ) دارن میان دنبالش .
پیروز و سربلند و crakDown باز باشید

كساني كه بازي به سبكه جي تي اي بازي كردند و اين مدل بازي ها رو دوست دارند اين رو هم بخرند چون هم تو سبك جي تي اي هست و هم اينكه ي مقداري جالبتر هست ! من خيلي خيلي با رانندگشي حال كردم ! راستي اين بازي فقط براي 360 هست ؟ اگر اينطور باشه 4 بازي مثل اين فقط براي 360 بياد كه ديگه 100% سوني توي بازي هم شكست خورده !

من از سعید تشکر میکنم که این تایپیکو زد ولی هم اینجا از بچه ها خواهش میکنم از نوشتن مطالبی که به این بازی ربط نداره خودداری کنن:love:

درود
دوستان همش یادم میره بگم ، ببخشید ، حرکت دوربین بازی بسار دقیق کارشده . در مکانهای تنگ به حالت اول شخص در میاد . البته بدون کوچیکترین ایراد ( نارحت کننده نیست ) و بالا فصله سوم شخص میشه . :biggrin1: خدا کنه ادامه و گسترشش بدن این بازی رو . من رو که داغون کرد :biggrin1:

كساني كه بازي به سبكه جي تي اي بازي كردند و اين مدل بازي ها رو دوست دارند اين رو هم بخرند چون هم تو سبك جي تي اي هست و هم اينكه ي مقداري جالبتر هست ! من خيلي خيلي با رانندگشي حال كردم ! راستي اين بازي فقط براي 360 هست ؟ اگر اينطور باشه 4 بازي مثل اين فقط براي 360 بياد كه ديگه 100% سوني توي بازي هم شكست خورده !

بله این بازی به صورت اختصاصی واسه X360 هستش .
تازه مگه نمیدونی که ناشرش کیه ؟؟ خود Microsoft دیگه ;)

اينطور كه شما ها دارين تبليغ ميكنن واقعا به نظر بازي خيلي خوبي مياد خيلي ميترسم كه اين بازي مثل gears of war فروش كنه نه ؟
چه مارمولكي اين مايكرو چرا كه علاوه بر خوب بودن بازي خيلي ها هم به خاطر بازي كردن halo3 beta ميرن اين بازي را تهيه ميكنن كه همين باعث ميشه بازي كلي فروش كنه .

فكر كنم 8/5 الي 8 بگيره از gamespot البته خودم بازي نكردم حدس منه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or