Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من بازی در حد نرمال هست و اینطور شما تعریف میکنید و مثلا میگید بعد از Gow بهترین بوده به نظر من اینطوری نیست البته شما کاملا حق دارین چون حدودا 2 ماه نیم میشه که برای 360 بازی نیومده بود و خب باید هم از این بازی استقبال بشه
در کل بازی از فیزیک خوبی برخورداره گرافیکش هم قابل قبوله ولی روی گیم پلی باید خیلی بیشتر از اینا کار میشد
من فکر میکنم شما بی جهت دارین این بازی رو بزرگ جلوه میدین این بازی در حدی هست که ارزش امتحان رو داشته باشه ولی اگر هم بازی رو انجام ندین به هیچ وجه چیزی رو از دست ندادین چون بازی فوق العاده ای نیست

آقا قرار شد تو اين بازي يك دموي Playable از بازيHALO3 باشه پس چي شد؟:confused:
چرا اين بازي با اين تعريفي كه شما ميكنين تو gamespot 7.8 گرفته؟

نه چنین چیزی توش نیست و باید از xbox live دانلودش کنی;)

بچه ها این رو بخونید در مورد halo 3 :

http://xboxyde.com/news_3998_en.html

:cool:

راستش من که زیاد از Crack Down خوشم نیومد. ( فریدون بالاخره یه بازی پیدا شد که باهم هم عقیده نباشیم ! ) گرافیکش خیلی جالبه و سبک Cell-Shade رو به درجه خیلی خوبی رسونده.ولی از Game Play ش خیلی بدم اومد.هم تیراندازی و هدف گیریش و هم ماشین سواریش ( مخصوصآ ماشین سواریش ) یکی از بدترین چیزهایی هم که توی این بازی دیدم اینه که باید 10 تا خشاب روی هر آدم تموم کنی تا بمیره ! (البته احتمالآ توی درجه های بالاتر که برسیم این مشکل تا حدودی حل میشه و میشه راحت هدشاتشون هم کرد ) صداگزاری بازی هم با اینکه جالبه ولی بیش از حد شلوغه ! من اولای بازی هر چند دقیقه یه بار صدای تلویزیون رو قطع میکردم که ببینم این همه صدا از توی بازیه یا از بیرون داره میاد ! در مجموع تا اینجا که این بازی زیاد بهم نچسبیده و دارم به جاش Gears Of War رو دوباره (ولی این بار روی HD و با درجه Insane ) بازی میکنم. ولی فکر کنم اگه چند ساعت Crack Down رو بازی کنیم و درجه شخصیتمون بره بالاتر خیلی خیلی جالبتر و باحالتر از الآن میشه.

---------------------------------
Cell-Shade بودن یعنی چی؟:):-"
یه نوع گرافیک خاصه که بیشتر شبیه کارتون یا میشه گفت کتابهای کامیک هست.سبکش زیاد هم جدید نیست و یکی از بهترین بازیها توی این سبک به نظر من Fur Fighters بود.

به نظر من بازی در حد نرمال هست و اینطور شما تعریف میکنید و مثلا میگید بعد از Gow بهترین بوده به نظر من اینطوری نیست البته شما کاملا حق دارین چون حدودا 2 ماه نیم میشه که برای 360 بازی نیومده بود و خب باید هم از این بازی استقبال بشه
در کل بازی از فیزیک خوبی برخورداره گرافیکش هم قابل قبوله ولی روی گیم پلی باید خیلی بیشتر از اینا کار میشد
من فکر میکنم شما بی جهت دارین این بازی رو بزرگ جلوه میدین این بازی در حدی هست که ارزش امتحان رو داشته باشه ولی اگر هم بازی رو انجام ندین به هیچ وجه چیزی رو از دست ندادین چون بازی فوق العاده ای نیست

ببخشید دیگه تکرار نمی شه :(

سلام بچه ها !
خوبین ؟
منم بازی رو گرفتم . گذاشتم توی دستگاه ولی میخواد که دستگاه آپدیت بشه ؟
حالا چیکار کنم ؟ آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
:confused:

مطمینی ؟ من که GOW , NFSC رو بازی کردم , کنسولم چیزیش نشد ! :biggrin1: وایسا بقیه بچه ها هم بیان شاید بتونن راهنماییت کنن.
خوب فعلا بازی نمیکنم
ولی یادمه یه آپدیتی بود که بعدا خیلی هم روش بحث شد
اونایی که بازی رو خریدن ( فریدون :biggrin1: ) بیان بگن چیکار کنم ؟

خوب فعلا بازی نمیکنم
ولی یادمه یه آپدیتی بود که بعدا خیلی هم روش بحث شد
اين update براي اينه كه بازي هاي جديد بتونه بخونه update ميشه update كن مشكلي نداره من خودم اين كار كردم..

درود
امید جون ، انجام بده . هیچ اتفاقی نمیافته . :love: درضمن وقتی Dinosaur ( عزیز دل ، دوست گرامی ، تاج سر :love: ) میگه چیزی نمیشه ، یعنی نمیشه دیگه :biggrin1:
mehrdad_metallica جان هم OK داده بود ، پس مشکلی نیست .
نه آخه قبلا یه آپدیتی اومده بود که کنسول رو به گند کشید !!
شرایطت رو درک میکنم امید جون . مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه .

بنظرتون بازی یکم شلوغ پلوغ نیست ؟!
من همین الان بازی رو شروع کردم اما نمیدونم چیکار کنم !!
یه علامت تو نقشه داده
اما اصلا نمیدونم چجوری از نقشه ی هچل هفتش استفاده کنم !! :cheesygri
یکی کامل توضیح میده ؟

خيلي خوب منم اول ازين بازي هيچي حاليم نشد ولي وقتي بيشتر بازي كردم فهميدم چي به چيه تو وقتي بازي شروع ميكني ميري بيرون تو نقشت يه چيزي مثل پيك نارنجي ظا هر ميشه كه اون براي اينه كه تير ت زياد بشه جاهايي كه باز كردي بهت نشان ميده يه علامت سفيد رنگ كه مثل ادم هست كه براي gang ها است كه بايد بري همشون بكشي كه وقتي وارد هر منطقه ميشي بايد رييس اون قسمت شكست بدي كه قبلش اون يارو واست توضيح ميده..همين
كسي تونسته اون يارو چينيه رو بكشه اسمش wang؟<;) فريدون>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or