یه سوال :توی دموهای crack down دیده بودم وقتی کاراکتر سوار ماشین میشه مدل ماشینو عوض میکنه مثلا لاستیکش بزرگ میشه یا یه همچین کارایی .ولی من که نمیتونم این کارو بکنم می خواستم بپرسم که آیا طرف از چیت کد استفاده میکرده یا این کار شدنیه و باید اسکیل رانندگی بیشتر بشه؟؟؟
راستی وقتی با ما شین دشمنو زیر میکنین خیلی سریعتر اسکیل رانندگی بالا میره:cheesygri
نوشته شده توسط Rajer
یه سوال :توی دموهای crack down دیده بودم وقتی کاراکتر سوار ماشین میشه مدل ماشینو عوض میکنه مثلا لاستیکش بزرگ میشه یا یه همچین کارایی .ولی من که نمیتونم این کارو بکنم می خواستم بپرسم که آیا طرف از چیت کد استفاده میکرده یا این کار شدنیه و باید اسکیل رانندگی بیشتر بشه؟؟؟
راستی وقتی با ما شین دشمنو زیر میکنین خیلی سریعتر اسکیل رانندگی بالا میره
Carckdown آخرشه . میگیننه . دوست دارم 6 ساعت از بازی گذشته قیافت رو ببینم که از شدت سختی بازی سبز و زود و آبی میشهدیدی ؟ پس خودت هم بخاطر بی بازیی گرفتی !!
FF کل قسمتهاش . HL 2 : E1 . کانتر .مثلا ؟
وقتی میری تو ( کمپینگ ) دسته رو 4 بار بده پائین .بعد شخصیتت رو عوض کن :biggrin1:شخصیت من چرا همش سیاهه؟
برا همه اینطوریه؟
osos جان حدودا چند ساعت بازی کردی که تموم شددرود
دورد
دوستان Crackdown تموم شود . خیلی حال داد . دمشون گرم . توش یک چیزی بود که من رو یاد بچگیم انداخت ( البته هنوز هم بچم ) یک دکتری تو بازی هست که اسمش ( بالتازار ) بود . قدیمی ترها فکر کنم یا دشون بیاد . کارتون پروفسور بالتازار . یادش بخیر ، چه دورانی بود .
وقتی میری تو ( کمپینگ ) دسته رو 4 بار بده پائین .بعد شخصیتت رو عوض کن :biggrin1:

یعنی مراحل اصلی که تموم شه تیتراژ میزنه یه مثل gta و saints row فقط ماموریتها تموم میشه؟مراحل جانبی چه تاثیری تو بازی دارند؟حالا که بازی رو تموم کردی نسبت به بازیهایی رو که تموم کردی چطور بود ؟حال داد بهت؟درود
عرض به حضورت اگه یه کله بخوای بازی کنی ( مرحله های جانبی رو نری ) 11 ساعت![]()
جهنم از ضرر مادیش:biggrin1: به این امتیازات سایتها هم نباید دل بست.مثلا من خودم با تامب رایدر که 7.8 گرفته خیلی بیشتر از gow حال کردم
رنگبندی صفحات و طراحی قبلی بنظرم بهتر بود:biggrin1:به خدا از صبح تا حالا دیونه کردین منو! به جای اینکه بیاین اینجا الکی پست های همدیگرو بخونین و پست بزنین 10 دقیقه وقت بزارین بشینین بینین اصلا سایت چه امکاناتی داره.ولی بنظر شما سایت با این شمایل جدید یه خورده بی روح نشده؟ رنگبندی صفحات و طراحی قبلی بنظرم بهتر بود