Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا من حال و حوصله گشتن توی منوها و خوندن نوشته ها رو ندارم ! توی Crack Down کی رییس بعدی مشخص میشه ؟! مثلآ من دارم برای خودم شنا میکنم یه دفعه مینویسه رییس بعدی مشخص شد و برو بکشش ! ولی بعضی وقتها 4 ساعت هیچ کی رو مشخص نمیکنه !
یه سوال دیگه هم دارم.این قابلیتها کی میرن مرحله بعد ؟ الآن مثلآ قابلیت تیراندازی من 3 تا ستاره داره و عددش مثلآ 35 هست ولی جدولش تا وسط کامل شده. اما مثلآ قابلیت رانندگی 2 ستاره داره و عددش 60 هست ولی جدول زیاد کامل نشده. در مجموع کی میریم به ستاره بعدی هر قابلیت ؟ ( منظورم این نیست که مثلآ با مآموریتهای صورتی قابلیت رانندگیمون میره بالا. منظورم اینه که این قابلیت کی میره مرحله بعد ؟ از کجا میفهمیم ؟ )

سلام
آقا من حال و حوصله گشتن توی منوها و خوندن نوشته ها رو ندارم ! توی Crack Down کی رییس بعدی مشخص میشه ؟! مثلآ من دارم برای خودم شنا میکنم یه دفعه مینویسه رییس بعدی مشخص شد و برو بکشش ! ولی بعضی وقتها 4 ساعت هیچ کی رو مشخص نمیکنه !
یه سوال دیگه هم دارم.این قابلیتها کی میرن مرحله بعد ؟ الآن مثلآ قابلیت تیراندازی من 3 تا ستاره داره و عددش مثلآ 35 هست ولی جدولش تا وسط کامل شده. اما مثلآ قابلیت رانندگی 2 ستاره داره و عددش 60 هست ولی جدول زیاد کامل نشده. در مجموع کی میریم به ستاره بعدی هر قابلیت ؟ ( منظورم این نیست که مثلآ با مآموریتهای صورتی قابلیت رانندگیمون میره بالا. منظورم اینه که این قابلیت کی میره مرحله بعد ؟ از کجا میفهمیم ؟ )

سوال اولت که برای من هم پیش اومده چون الان مثلا برای من 5 تا رئیس هست که باید بکشمشون ولی در مورد قابلیتها مثل تیر اندازی که چه جوری میره بالا بستگی به خودت داره که چه جوری ازشون استفاده کنی مثلا اگه یه دشمن رو با تفنگ بکشی یه سری دونه های سبز رنگ ازشون خارج میشه و میره تو اون مستطیل آخر ولی اگر با لگد بزنیشون میره تو مستطیل بالاییش و دونه های زرد از بدنشون خارج میشه و این همش به ستاره ها بستگی داره مثلا اگه شما تو رانندگی 2 ستاره داری اون عددها زودتر پر میشه تا اینکه 3 ستاره داشته باشی ضمن اینکه مثلا مهارت دویدن و پرش 10 تا 10 تا پر میشه یعنی هر بار که اون مستطیل پر شه 10 تا به عددش اضافه میشه ولی ماله قدرت لگد و بلند کردن اشیا یه دونه یه دونه پر میشه و مثلا مهارت انفجار اول 10 تا 10 تا بعد 5 تایی و بعدش 2 تایی پر میشه
ضمن اینکه من یه چیزی هم بگم شاید بعضی ها ندونن اگه میخواین مهارت انفجارتون بره بالا فقط سعی کنید از RPG ها استفاده کنید چون خیلی خوب از این دونه بنفش ها میده من در عرض چند ساعت 3 ستاره گرفتم و الان فقط مهارت رانندگیم هست که 2 ستاره هستش بقیه همه 4 ستاره هستن
یه نکته باحالی هم که تو بازی دیدم این بود که داشتم میرفتم یه برج خیلی بلند دیدم همونی که نور افکن بنفش داره به سرم زد گفتم ازش برم بالا حالا بماند که اشک آدمو در میاره ولی تا رسیدم بالای برج یه Achivement باز کرد بعد به سرم زد گفتم از اون بالا بپرم همین که پریدم فکر کنم 10 ثانیه طول کشید تا اومدم پایین ولی شانسی افتادم تو دریا دوباره دیدم Achivement باز کرد اول گفتم این بازی قاطی کرده ولی بعد که رفتم چک کردم دیدم فقط در صورتی که از بالای برج توی آب بپری Achivement باز میکنه

آقا این ستاره ها بیشتر از 4 تا نمیشه؟؟؟ مثلا قدرت من 4ستارست اما باز اون جدولش داره پر میشه یعنی وقتی 100 تا شد باز ستاره آزاد میکنه؟؟؟:confused:

ببينيد اون اعداد وقتي به 100 برسه ادمه شما upgrade‌ميشه اون نواري كه زيرش وقتي پر ميشه به اعدادتون اضاف ميشه كه هر بار به 100 برسه ادمتون skillش ميره بالا

آقا این ستاره ها بیشتر از 4 تا نمیشه؟؟؟ مثلا قدرت من 4ستارست اما باز اون جدولش داره پر میشه یعنی وقتی 100 تا شد باز ستاره آزاد میکنه؟؟؟:confused:

نه بیشتر از 4 ستاره نمیشه اونی هم که میبینی هنوز داره پر میشه وقتی به 100 برسه می ایسته و دیگه هر چقدر هم از این دونه های رنگی بگیری به قدرتت اضافه نمیشه ولی 5 ستاره نداره

اول میریی تو تنظیمات کاربر بعدش میری ویرایش تنظیمات بعد پایین ترین قسمت اختیارات نویسنده که دو قسمت هست اولی که هیچ دومی قالب انجمن 5 تا نوع داره هر کدوم رو که دوست داری انتخاب کن

بچه ها تو اين بازي ميشه دو نفره با هم با دو تا دسته وهمزمان رفت جلو؟
مثل شورش در شهر ps1 و يا بازي هايي که دو نفره با هم يار هستيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or