Bayonetta - Xbox360 Version

اقا عجب حالی میدهد :d دو سه تا بازی اکشن رو با هم بازی کنی :d مخت به سمت پوک شدن میل میکنه :d
ولی الحق والانصاف این بایونتا خیلی بازی زیبایی هست . مشکلم اینه که من الان فقط قدرتم کمه ! همون اولای بازی هستم تو چپتر 3 فک کنم ! اونجایی که دو تا سگ بالدار میان میپرن گازت میگیرن ! اینجاش خیلی سخته ! نمیتونم رد کنم ! بابا این Boss هاش خیلی اسونتر از این دوتا مادر به خطا بودن :biggrin1:
پُکیدم ! از دست اینو و دانته و دارک سایدرز ! مخم ترکید :d

منظورم از اسلحه ها
شمشیر هایی که تو بازی میگیره

اگه رو Very Easy زیر 3 ساعت بریم ایتم ها رو باز میکنه؟؟
Bazillions Beat the game on Hard difficulty.
Handguns Beat the game on Normal difficulty.
Pillowtalk Beat the game on Non-Stop Infinite Climax difficulty.
Rodin Buy the "Platinum Ticket" and beat the boss that is summoned.
Sai-Fon Complete 100 Chapters on Normal difficulty or higher
Bracelet of Time Complete the game on Normal difficulty or higher, in UNDER three hours.
Climax Bracelet Obtain all 101 Umbran Tears of Blood.
Eternal Testimony Obtain 50 Umbran Tears of Blood.
Immortal Marionette Beat the game on Very Easy or Easy Mode.

بقیه هم با پیداکردن تکه های دیسک (LP) توی مراحل میتونی بدست بیاری

امن اسلحه رادین رو گرفتم و با کسی مبارزه نکردم
چجوری باید پلاتنیم تیکت رو بگیرم؟؟
گه بیشتر از 1 میلیون توی خرانه داری برو مغازه Rodin. اونجا تو بخش آخری( Rodin's treasure) میتونی پلاتینیوم تیکت را بخری و بعدش یه مبارزه فاک در پیش داری:دی

اگه میخاید 2تا کارکتر دیگه توی بازیو با پول آنلاک کنید یادتون نره قبلش بازیو سیو کنید !
وقتی کد بازشدن کاراکتر جدیدو وارد کردید میتونید از سیوی که داشتید لود کنید بدون اینکه پولاتون حیف بشه ;)

اگه میخاید 2تا کارکتر دیگه توی بازیو با پول آنلاک کنید یادتون نره قبلش بازیو سیو کنید !
وقتی کد بازشدن کاراکتر جدیدو وارد کردید میتونید از سیوی که داشتید لود کنید بدون اینکه پولاتون حیف بشه ;)
خب این کد چیه؟؟

کسی پلاتنیم تیکت رو گرفته؟؟
خیلی مشکله
مبارزه با Rodin بصورت خودکار روی دیفیکالتی Climax تنظیم شده. از هیچ خون و آیتمی هم نمی‌تونی استفاده کنی. به شدت سخته.
البته اگه سلاح Rodin را قبلا باز کردی دیگه این مبارزه ارزشی نداره. اچیومنت هم نداره.

من بازی رو 1 ساعت انجام دادم
اول از همه کمبو های فوق العاده بازی بود که نظرم رو جلب کرد ولی یه مشکل این وسط هست اون اینکه من این احساس رو دارم که اصلا نیاز به حفظ کردن کمبو ها ندارم و هر چی بزنم یه ضربه می زنه! برای همین بیخیالش شدم و رفتم سراغ یه بازی دیگه تا سر فرصت بشینم از اول شروع کنم
حالا واقعا همین جوره یا نه؟
لودینگ ها مثل برق و باد میره و اصلا نمیزاره روی کمبو ها تمرین کنم.به نظرم بازی رو از روی هارد پاک کنم و با دیسک اجرا کنم بهتر باشه
و بعد این همه حرف در مورد فیزیک بدنی این خانوم بازم من میگم خیلی قناسه!(املاش رو نمیدونم!) و بازم نگاه شگرف و عمیق ژاپنی ها نسبت به بدن خانوم ها که به شکل ور قلمبیده توی بازی نمود پیدا کرده آزار دهنده هست! با اینکه همه جا بوی دویل می کرای میاد ولی دیدن بیونتا و اون مدل دوویدنش که مثل بچه دبستانی هاست و بعد یهو که وایمیسی شبیه یه مدل میشه(!) که اصلا هم با هم جور در نمیاد، کمی آزار دهنده هست(برای من) در مقابل دویدن با شکوه دانته(!) ازین موضوع که بگزریم بیشتر از همه همون مسئله ضربه های زیادش منو کمی نا امید کرد
همین که ندونی کدوم ضربه مناسبه و باید برای چه دشمنی استفاده بشه بدترین حالت ممکنه هست توی این سبک
نمیدونم جلو تر این موضوع حل میشه یا نه

من بازی رو 1 ساعت انجام دادم
اول از همه کمبو های فوق العاده بازی بود که نظرم رو جلب کرد ولی یه مشکل این وسط هست اون اینکه من این احساس رو دارم که اصلا نیاز به حفظ کردن کمبو ها ندارم و هر چی بزنم یه ضربه می زنه! برای همین بیخیالش شدم و رفتم سراغ یه بازی دیگه تا سر فرصت بشینم از اول شروع کنم
حالا واقعا همین جوره یا نه؟
لودینگ ها مثل برق و باد میره و اصلا نمیزاره روی کمبو ها تمرین کنم.به نظرم بازی رو از روی هارد پاک کنم و با دیسک اجرا کنم بهتر باشه
و بعد این همه حرف در مورد فیزیک بدنی این خانوم بازم من میگم خیلی قناسه!(املاش رو نمیدونم!) و بازم نگاه شگرف و عمیق ژاپنی ها نسبت به بدن خانوم ها که به شکل ور قلمبیده توی بازی نمود پیدا کرده آزار دهنده هست! با اینکه همه جا بوی دویل می کرای میاد ولی دیدن بیونتا و اون مدل دوویدنش که مثل بچه دبستانی هاست و بعد یهو که وایمیسی شبیه یه مدل میشه(!) که اصلا هم با هم جور در نمیاد، کمی آزار دهنده هست(برای من) در مقابل دویدن با شکوه دانته(!) ازین موضوع که بگزریم بیشتر از همه همون مسئله ضربه های زیادش منو کمی نا امید کرد
همین که ندونی کدوم ضربه مناسبه و باید برای چه دشمنی استفاده بشه بدترین حالت ممکنه هست توی این سبک
نمیدونم جلو تر این موضوع حل میشه یا نه
خوب بازی روی لول های اسونی مثل normal واقعا حفظ combo نیاز نداره!ولی وقتی ارزش این رو بفهمی که چه کمبو هایی بهت بیشتر HALO میده تا بتونی از Acssesory های بازی استفاده کنی و راحت تر بازی رو ادامه بدی!اونجاست که واقعا باید از کمبو استفاده کنی!چون بدون اون نمیتونی!

-در مورد لودینگ ها هم دکمه Back رو بزن میره تو حالت تمرین!اونجا میتونی به کارت ادامه بدی!بنده خدا نسخه PS3بازی!!!!! اونقدر لودینگ طولانی داره که نیازی به زدن دکمه select نداره:biggrin1:

خوب بازی روی لول های اسونی مثل normal واقعا حفظ combo نیاز نداره!ولی وقتی ارزش این رو بفهمی که چه کمبو هایی بهت بیشتر HALO میده تا بتونی از Acssesory های بازی استفاده کنی و راحت تر بازی رو ادامه بدی!اونجاست که واقعا باید از کمبو استفاده کنی!چون بدون اون نمیتونی!

-در مورد لودینگ ها هم دکمه Back رو بزن میره تو حالت تمرین!اونجا میتونی به کارت ادامه بدی!بنده خدا نسخه PS3بازی!!!!! اونقدر لودینگ طولانی داره که نیازی به زدن دکمه select نداره
امروز دوباره میشینم از اول میرم ببینم چی میشه.باس فایت هاش که مثل دویل صد بار تو بازی تکرار نمی شه؟
اولش هم خیلی رو مخه.میخوای داستان و بفهمی بازی از دستت میره میای ضربه درست بزنی داستان گم میکنی
کلا من که گیج شدم باید یه سر برم ویکی

من بازیو امروز تموم کردم و خیلی باهاش حال کردم خداییش کامیا گل کاشته بود!
ولی از داستان چیز زیادی نفهمیدم اگه میشه یکی مختصر در موردش تو اسپویلر بنویسه ممنون میشم!

باسلام
بالاخره روی Climax هم تمومش کردم خدایی خیلی حال داد.
اون پلاتینوم تیکت رو هم پاره شدم(!)نتونستم بگیرم!
مهدی از اون آیتم ها دو تای آخری بسته هست.چی هست و چجوری باز میشه؟
کسی تا بحال پلاتینوم تیکت رو گرفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or