Bayonetta - Xbox360 Version

اقا من یه دونه ازین چیز میزا از اون یارو خریدم
از acces بود فکر کنم ! ذقل stop میزنم کنار ست اسلحه ها یه چیزی اومده که اونم 3 تا جا داره ؟!!
اون چه میکنه ؟ اصلا برای چیه که من این همه پولش رو دادم :دی

با یک بار اجرای اون کمبوی معروف, 8 میلیون پول زدم به جیب:دی

سلاح Rodin را هم خریدم.اگه کسی نمی خواد بدونه چیه, اسپویلر را باز نکنه:

Rodin هم زمان روی دست و پای بایونتا قرار میگیره. در حالت عادی مثل چهارتا حلقه طلاییه ولی وقتی باهاش کمبو بزنی به شکل سلاح فرشته ها در میاد. با زدن هر کمبویی به شکل یکی از چندین سلاح فرشته ها در میاد( شمشیرو شیپور, اره, تیرکمان, چنگک و ...). دیگه آخرت قدرته
Platinum ticket هم وقتی بیش از یک میلون پول داشته باشید توی Shop باز میشه که با خریدش باید با Rodin, خدای شیاطین مبارزه کنید:دی به شدت سخته و فعلا نتونستم کاریش کنم.

stop میزنم کنار ست اسلحه ها یه چیزی اومده که اونم 3 تا جا داره ؟!!
اونجا باید همون Accessoryهایی که خریدی را Equip کنی. هر Accessory هم موقع خریدش جلوش نوشته چه خاصیتی داره.

آخرین ویرایش:
Equip یعنی چی خوب :دی ؟ انگلیسیم ضعیف راهنمایی بفرمایید :دی
به محمد جان
از اینورا رد میشدم پستت رو دیدم :biggrin1:

یعنی مجهز کردن که تو بازی ها وقتی یک چیزی مثل سلاح رو میگیری دستت میگن
یا از بین سلاح هات یا item هات یکی رو انتخاب میکنی و اون میشه سلاح فعالت

ما اومدیم:دی

برو بچ اینجا را داشته باشید. دیگه آخرت قدرت را بدست آوردم:

5 میلیون دادم پای Accessory عجیبی به اسم Climax. با فعال کردن این Accossery قیافه بایونتا مقداری تغییر میکنه. موهاش از هم باز میشه و شکل یه جادوگر واقعی میشه:دی قدرت همه ضربات شما, از همون مشت ها و لگد های بزرگ میشه. همچنین اگه شمشیر Pillow Talk را هم دست بگیرید, همونطور که در تصویر می بینید همیشه در حالت فول شارژ هستش و میتویند یه قصابی به تمام عیار راه بندازید.

ما اومدیم:دی

برو بچ اینجا را داشته باشید. دیگه آخرت قدرت را بدست آوردم:

5 میلیون دادم پای Accessory عجیبی به اسم Climax. با فعال کردن این Accossery قیافه بایونتا مقداری تغییر میکنه. موهاش از هم باز میشه و شکل یه جادوگر واقعی میشه:دی قدرت همه ضربات شما, از همون مشت ها و لگد های بزرگ میشه. همچنین اگه شمشیر Pillow Talk را هم دست بگیرید, همونطور که در تصویر می بینید همیشه در حالت فول شارژ هستش و میتویند یه قصابی به تمام عیار راه بندازید.

میخاستم چند روز پیش اینو معرفی کنم ولی یادم رفته بود :biggrin1:
جون میده واسه دکمه زنی و کشتار توی هر مرحله سختی که باشی :love:
فقط رکوردی که به دست میاری ثبت نمیشه :-" خوبیش اینه که با اچیومنتا کاری نداره :biggrin1:
لول اینفینیت کلایمکسو با این تموم کردم :biggrin1:

مهدی ولش کن این بازيرو ، هنوز که هنوزه مثل شير داری اینجا پست ميدی!!
شيرشو کشيدی بابا ، خشک شد ولش کن :biggrin1: ;)
همه Alfheimها را کامل کردم حالا تازه Lost Chapter باز شد:دی
نه سیو میده, نه خون. باید 60 - 70 تا مبارزه را پشت سر هم بری:دی

رفیق من از تو بد تره 15 روز پیش شیره جسد بازی رو کشید-کل الیوم الاجمعین:biggrin1:
میگفت شخصیت ازاد میکنه LOST چپتر داره- بازی رو زیر 3 ساعت رفته بود- قیمت همه ی وسایل 250 تا 300هزارتا بود!
الانم که لختش کرده داشت Very easy میرفت:biggrin1:

-خدایش شما دوتا بی کارید-من همون-4 -5 باری که روی همه لول ها رفتم بستمه:biggrin1:
نخواستیم الفیم:cheesygri

یکی مرا دریابد؟؟؟

اسلحه ها چجوری آزاد میشن؟؟؟

یه چیز بگم بخندین من تا حالا تو این بازی به امتیاز 100 هزار تا نرسیدم!!!!
دوست عزیز منظور شما چه اسلحه هایی است؟؟
شما اول یه بار بازی رو رویه نرمال تموم کن بعد زمان اتمام رو به زیر 3 ساعت برسون اون موقع با یه سری کار ها میتونی میلیون میلیون پول دراری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or