Bayonetta - Xbox360 Version

منم بازی رو تموم کردم مبارزات و باس فایت ها از بهترین هایی بود که تا بحال دیدم و حتی اون کمبو هایی که اول گیج کننده بود تک تکشون رو حفظ شدم و فقط 2 تا اشکال خیلی بزرگ داشت
1.داستانش تا اواسط بازی کاملا مبهم بود و هیچی مشخص نبود و یه جورایی آدم گیج بود و حس میکرد که داستان رو از دست داده و بخصوص شروع خیلی بد داستان که وسط مبارزه تعریف می شه
2. آخر بازی کاملا به حرف لوکا ایمان پیدا میکنید!بیونتا بیشتر به شکل یه بیچ طراحی شده تا یه ویچ! از لباساش گرفته تا اون حرکات موضون فوق مسخرش توی آخر بازی کاملا این مسئله ثابت میکنه! سازنده ها بیش از حد عقده هاشون رو روی این بازی خالی کردن (!) و به عنوان مثال اون قسمت ذوق زدگی بیش از حد لوکا نسبت به قاتل پدرش(!) و اون نماهای دوربین مسخره و بخصوص اون قطره(!) دیگه شاهکار افتضاح های این مدلی سازنده ها بود که اصلا مشخص نبود اون لحظه که اون قسمت پخش می شد دارید چی نگاه میکنید و برای چی!!؟ به نظرم اگه یه تغییر کلی توی شماره بعد بدن خیلی بهتر میشه این کاراکتر رو جذاب طراحی کرد! به شخصه اون جدیت و اخلاق و تیپ لارا کرافت رو به بیونتای ظاهرا دلبر و شوخ ترجیح میدم(نظر شخصی)

2. آخر بازی کاملا به حرف لوکا ایمان پیدا میکنید!بیونتا بیشتر به شکل یه بیچ طراحی شده تا یه ویچ!
:lol::laughing::laughing:
ولی اگه تمام costum های بازی رو ازاد کنی- شبیه ویچ هم میشه:biggrin1:

1.داستانش تا اواسط بازی کاملا مبهم بود و هیچی مشخص نبود و یه جورایی آدم گیج بود و حس میکرد که داستان رو از دست داده و بخصوص شروع خیلی بد داستان که وسط مبارزه تعریف می شه
جهت و سوی داستان رو توی همون chapter های اول بازی از زبون boss ها و یا اون صدای نا ملموس باید بفهمید!
وگرنه باز داستان پیچیده براتون میمونه!ولی در کل بازی از مرحله 4 شروع میشه یجورایی!!!
سازنده ها بیش از حد عقده هاشون رو روی این بازی خالی کردن (!) و به عنوان مثال اون قسمت ذوق زدگی بیش از حد لوکا نسبت به قاتل پدرش(!) و اون نماهای دوربین مسخره و بخصوص اون قطره(!) دیگه شاهکار افتضاح های این مدلی سازنده ها بود که اصلا مشخص نبود اون لحظه که اون قسمت پخش می شد دارید چی نگاه میکنید و برای چی!!؟
اون نوع ذوق زدگی کاملا میون ژاپنیا ادیه!!!اینقدر مغزشون بالانس ناپذیره ،غیر ممکنه عادتشون رو کنار بزارن- من فیلم و سریال ژاپنی زیاد دیدم-برای همین اون تیکه اصلا برام فرقی نمی کرد:دی
(دقیقا بقیه ادمهای دنیا یک چیز شگفت انگیز ببینن اونجوری میشن ولی ژاپنیا....):دی

به شخصه اون جدیت و اخلاق و تیپ لارا کرافت رو به بیونتای ظاهرا دلبر و شوخ ترجیح میدم(نظر شخصی)
ولی من بایو رو میخوام:دی

آخرین ویرایش:
دیدم تاپیکو کشیدین بالا حیفم اومد پست ندم :biggrin1:
تا حالا همه ی اچیومنتهای بازیو گرفتم جز این 2تا :

Fire The Afterburners (20) Earn Platinum Medals during Verse 1 and Verse 2 of Chapter 14.

Treasure Fanatic (20) Discover all of the Umbra Witches' final resting places.

این 2تا واقعاً سخته گرفتنشون اولی که همش روی اعصابه دومی هم نمیشه فهمید باید کجارو بگردی! باید کله بازیو از اول مو به مو بری
تا حالا واسه اچیومنتهای هیچ بازیی اینقد وقت نزاشتم !
در کل بازیش اندِ حال بود :love:

منم بازی رو تموم کردم مبارزات و باس فایت ها از بهترین هایی بود که تا بحال دیدم و حتی اون کمبو هایی که اول گیج کننده بود تک تکشون رو حفظ شدم و فقط 2 تا اشکال خیلی بزرگ داشت
2. آخر بازی کاملا به حرف لوکا ایمان پیدا میکنید!بیونتا بیشتر به شکل یه بیچ طراحی شده تا یه ویچ! از لباساش گرفته تا اون حرکات موضون فوق مسخرش توی آخر بازی کاملا این مسئله ثابت میکنه! سازنده ها بیش از حد عقده هاشون رو روی این بازی خالی کردن (!) و به عنوان مثال اون قسمت ذوق زدگی بیش از حد لوکا نسبت به قاتل پدرش(!) و اون نماهای دوربین مسخره و بخصوص اون قطره(!) دیگه شاهکار افتضاح های این مدلی سازنده ها بود که اصلا مشخص نبود اون لحظه که اون قسمت پخش می شد دارید چی نگاه میکنید و برای چی!!؟ به نظرم اگه یه تغییر کلی توی شماره بعد بدن خیلی بهتر میشه این کاراکتر رو جذاب طراحی کرد! به شخصه اون جدیت و اخلاق و تیپ لارا کرافت رو به بیونتای ظاهرا دلبر و شوخ ترجیح میدم(نظر شخصی)
بیونتا بیشتر به شکل یه بیچ طراحی شده تا یه ویچ!:biggrin1::laughing::):biggrin1:
zaheran hamintore ke shoma migin vali batenesho khoda midone
koli ba in khandidam damet garm:biggrin1:

سلام ما هم تموم کردیم
رو نرمال 13 ساعت گیم پلی بود به نظرتون هاردش خیلی سخت میشه اصلا ارزش دوبار رفتن داره ؟؟؟
نه 13 ساعت گیم پلی نداشته با کات سینس ها شده 13 ساعت
شما برو تو play history ببین چند ساعت گیم پلی داره
نظر منه که بله ارزش داره من رو اخرین درجه هم تموم کردم ولی بازم بعضی اوقات بازی میکنم

تو چپتر دوم همون جا که تلفن هست برو جلوی تلفن سمت چپی این کد رو وارد کن
Bracelet of Time- سه میلیون:
Up, Up, Up, Up, Down, Down, Down, Down, Left, Right, Left, Right, LT
از چپ به راست ولی به نظر من زیر 3 ساعت تموم کنی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or