از نظر فنی بازی چیزی کم و کسر نداره ! شاید دلیلش خوده بیونتا بوده که خیلی همه پسند نبود از نظر ظاهری !BAYONETTA یه بازیه سلیقه ایه.منم اول که عکساش و تریلراشو دیدم کلی بهبه و چهچه زدم ولی وقتی که گرفتم اصلا خوشم نیومد حتی 3-4 مرحله هم رفتم ولی......
e e e بابا ظاهر به این خوشگلی و خوبی :biggrin1: کجاش بده؟!از نظر فنی بازی چیزی کم و کسر نداره ! شاید دلیلش خوده بیونتا بوده که خیلی همه پسند نبود از نظر ظاهری !
تو میتونی با این حلقه هات هم قدرتت رو اضافه کنی و هم صلاح بخری بعد تازه میتونی کمبو های جدید ازاد کنی (یعنی بخری)!پول بیشتر رو میخوای چیکار ؟ یه راه هست که باید تمام راه های مخفی بازی رو بری مثلا یه دونه هست که باید با یه دونه X و 2 تا Y و 3 تا LB یه اژدها رو بکشی باید برنامه ریزی کنی که این ضربات رو کجا و جچوری بزنی !تاپیک رو از زیر خاک اوردم بالا!
یه سوال داشتم اینکه من تا چپتر 9رفتم و فقط 70000تا حلقه به دست اوردم دوستان میتونن یه راهی بگن بیشتر پول در بیارم!
دوم اینکه
تو میتونی با این حلقه هات هم قدرتت رو اضافه کنی و هم صلاح بخری بعد تازه میتونی کمبو های جدید ازاد کنی (یعنی بخری)!پول بیشتر رو میخوای چیکار ؟ یه راه هست که باید تمام راه های مخفی بازی رو بری مثلا یه دونه هست که باید با یه دونه X و 2 تا Y و 3 تا LB یه اژدها رو بکشی باید برنامه ریزی کنی که این ضربات رو کجا و جچوری بزنی !
اگه پول زیلد میخوای بول توصیه میکنم که بازیو زیر 3 ساعت روی نرمال یا بالاتر تموم کنی بعد بیا بقیشم بهت بگمخیلی ممنون از جواب شما بله میدونم با این حلقه ها باید چیکار کنم چون همون اول که بازی اومد یک بار رو نرمال رفتمش اما اینقدر کم پول به دست نمی آوردم این پول در مقابل سلاح هایی که 5میلیون پولشونه چیزی نیست!
اگه پول زیلد میخوای بول توصیه میکنم که بازیو زیر 3 ساعت روی نرمال یا بالاتر تموم کنی بعد بیا بقیشم بهت بگم