Bayonetta - Xbox360 Version

Overall Rank: 331
Xbox 360 Rank: 26
2010 Games Rank: 11
2010 Xbox 360 Rank: 4
Score based on 58 reviews

89.80 %

اگه از سبک اکشن فانتزی خوشت بیادکه حتما این بازی رو بگیری.من که به شدت خوشم اومد ازش.
همون طوری هم که می بینی جز 5 بازی اول ایکس 360 و تقریبا جز 10 بازی برتر امساله.

من عکساشو دیدم خیلی حال کردم . الان گرفتمش ولی دادم دست یکی از رفیقام و هنوز بازی نکردمش
من عکشاشو دیدم یک لحظه گفتم این در حد god of war هست
باید بازی کنم ببینم چطوریه ولی مطمئن باشید همین چند تا عکس هم کافیه تا به قشنگی و جذابیت بازی پی برد.
به نظرم کار خیلی تمیزیه

BAYONETTA یه بازیه سلیقه ایه.منم اول که عکساش و تریلراشو دیدم کلی بهبه و چهچه زدم ولی وقتی که گرفتم اصلا خوشم نیومد حتی 3-4 مرحله هم رفتم ولی......

BAYONETTA یه بازیه سلیقه ایه.منم اول که عکساش و تریلراشو دیدم کلی بهبه و چهچه زدم ولی وقتی که گرفتم اصلا خوشم نیومد حتی 3-4 مرحله هم رفتم ولی......
از نظر فنی بازی چیزی کم و کسر نداره ! شاید دلیلش خوده بیونتا بوده که خیلی همه پسند نبود از نظر ظاهری !

عینکیه و انگار اومده........:laughing:بهش نمیداد فایتر باشه!پس بگیرم :cheesygriحداقل کاورش رو نگا میکنم میگم به به
:cheesygri
کاراکتر اول دختر اینکی س ک....:confused:

تاپیک رو از زیر خاک اوردم بالا!
یه سوال داشتم اینکه من تا چپتر 9رفتم و فقط 70000تا حلقه به دست اوردم دوستان میتونن یه راهی بگن بیشتر پول در بیارم!
دوم اینکه میشه یکی از دوستان که بازی رو خورده مکان CDهای شکسته تا چپتر 16رو معین کنه برام؟!
ضمنآ جوگیر شدم همین اول کار از Hardشروع کردم !اما نه پول درست حسابی گیرم میاد چون فقط یه اسلحه دارم اونم شمشیر هست! و نمیتونم کمبوهای زیاد بزنم!لطفآ راهنمایی کنید!

تاپیک رو از زیر خاک اوردم بالا!
یه سوال داشتم اینکه من تا چپتر 9رفتم و فقط 70000تا حلقه به دست اوردم دوستان میتونن یه راهی بگن بیشتر پول در بیارم!
دوم اینکه
تو میتونی با این حلقه هات هم قدرتت رو اضافه کنی و هم صلاح بخری بعد تازه میتونی کمبو های جدید ازاد کنی (یعنی بخری)!پول بیشتر رو میخوای چیکار ؟ یه راه هست که باید تمام راه های مخفی بازی رو بری مثلا یه دونه هست که باید با یه دونه X و 2 تا Y و 3 تا LB یه اژدها رو بکشی باید برنامه ریزی کنی که این ضربات رو کجا و جچوری بزنی !:دی

تو میتونی با این حلقه هات هم قدرتت رو اضافه کنی و هم صلاح بخری بعد تازه میتونی کمبو های جدید ازاد کنی (یعنی بخری)!پول بیشتر رو میخوای چیکار ؟ یه راه هست که باید تمام راه های مخفی بازی رو بری مثلا یه دونه هست که باید با یه دونه X و 2 تا Y و 3 تا LB یه اژدها رو بکشی باید برنامه ریزی کنی که این ضربات رو کجا و جچوری بزنی !:دی

خیلی ممنون از جواب شما بله میدونم با این حلقه ها باید چیکار کنم چون همون اول که بازی اومد یک بار رو نرمال رفتمش اما اینقدر کم پول به دست نمی آوردم این پول در مقابل سلاح هایی که 5میلیون پولشونه چیزی نیست!

خیلی ممنون از جواب شما بله میدونم با این حلقه ها باید چیکار کنم چون همون اول که بازی اومد یک بار رو نرمال رفتمش اما اینقدر کم پول به دست نمی آوردم این پول در مقابل سلاح هایی که 5میلیون پولشونه چیزی نیست!
اگه پول زیلد میخوای بول توصیه میکنم که بازیو زیر 3 ساعت روی نرمال یا بالاتر تموم کنی بعد بیا بقیشم بهت بگم

دیشب بازی رو شروع کردم خیلی حال دادن . عجب کمبوهایی داره لعنتی :d
فقط یه سوال . یه حرکاتی میزنه یه وقتایی مثلا سر یارو رو با گیوتین میزنه و اینا چجوریه دقیقا ؟ :d
من دارم کمبو میزنم یوهو میگه YB رو با هم بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or